!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tραπεζα Πειραιως

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
bluerose

Re: Tραπεζα Πειραιως

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Μέσα στο εξομολογητηριο, εννοώ
Φαίνονται όλοι,διότι φωτίζεται ο ιερέας από το Άγιο πνεύμα,κι άρα γίνεται εκείνη τη στιγμή Άγιος κι αυτός

Για τη τράπεζα Πειραιώς μιλούσαμε να ανοίξεις νήμα στη θρησκειολογία να σου απαντήσουν οι πιο έμπειροι
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:24
Για τι μιλάτε με τον εξομολόγο bluerose; Μιλάτε για ερωτικά; Εμένα ο δικός μου μου ζητάει να του πω πως είναι η σεξουαλική μου ζωή.
Γι' αυτό δεν πηγαίνω σε εξομολόγο. Που να το βρω το θέμα συζήτησης; :003:
Όλο λέω κάτι βρισιές βέβαια που έχουν σχέση με την ερωτική πράξη αλλά γάβγισμα είναι. Πιάνονται και αυτά;
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

bluerose έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:36 Μέσα στο εξομολογητηριο, εννοώ
Φαίνονται όλοι,διότι φωτίζεται ο ιερέας από το Άγιο πνεύμα,κι άρα γίνεται εκείνη τη στιγμή Άγιος κι αυτός
υπάρχουν πιο λογικές εξηγήσεις

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Antares έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:39
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:24
Για τι μιλάτε με τον εξομολόγο bluerose; Μιλάτε για ερωτικά; Εμένα ο δικός μου μου ζητάει να του πω πως είναι η σεξουαλική μου ζωή.
Γι' αυτό δεν πηγαίνω σε εξομολόγο. Που να το βρω το θέμα συζήτησης; :003:
Όλο λέω κάτι βρισιές βέβαια που έχουν σχέση με την ερωτική πράξη αλλά γάβγισμα είναι. Πιάνονται και αυτά;
Τι εννοείς; Βρίζεις μπροστά στον πνευματικό σου; Και σου το επιτρέπει; Τι βρισιές λες;
bluerose

Κάτι μυαλά σα της Αντάρες θα μπορούσαν να γίνουν πρώτα στη πνευματικη ζωη
Με το κατάλληλο πνευματικό
Για εμένα που είμαι χαζή, ο αγαπημένος μου...μου λέει ο καλουλης κι εγώ χαζός είμαι...πόσο τον αγαπάω
Έχω τόσα χρόνια το στουρνάρι...και προοδευσα λίγο. Δεν τοχω
Κι αυτό διότι βοήθησε κι ο κατηχητης που υπέδειξε να συνεχίσω να πηγαίνω. Και για χαζούς και για μορφωμένους είναι,βοήθησε πολύ κι αυτός

Δες τον Κ. Ρακοβαλη
Φυσικός σαν εσένα είναι, είναι,πως άλλαξε με τον Άγιο Παΐσιο

Πώς καταλαβαίνατε φυσική; Πωπω...
Έριχνα κάτι υπνους, το έχω ξαναγράψει. Και μου τραγουδούσε ο καθηγητής 3 πουλάκια κάθονταν από πάνω μου και ξυπναγα. Ε και;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 04 Δεκ 2019, 09:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

nowhere έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:43
bluerose έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:36 Μέσα στο εξομολογητηριο, εννοώ
υπάρχουν πιο λογικές εξηγήσεις

Εικόνα
Η εικόνα που έβαλες είναι από καθολικό παπά σε κρυφή εξομολόγηση όπως συνηθίζεται από την καθολική εκκλησία. Η δική μας εξομολόγηση γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο. Ο καθολικισμός επιβάλλει στους ιερείς του να είναι άγαμοι και έτσι στρέφονται σε αυτόν πολλοί παιδεραστές. Η δική μας εκκλησία ζητάει από τους ιερείς μας όχι μόνο να νυμφευτούν αλλά να κάνουν πολλά πολλά παιδιά.
bluerose

Πορφύριε...πάνε γράψε στο νήμα εξομολόγησης
Εκεί θα σου απαντήσουν

Μη χαλάς το νήμα ,συγνώμη κιόλας

Έχουμε και διαδικαστικά
Άβαταρ μέλους
Antares

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:47 Τι εννοείς; Βρίζεις μπροστά στον πνευματικό σου; Και σου το επιτρέπει; Τι βρισιές λες;
Στον αέρα. Δεν έχω πνευματικό. Μια φορά ήρθε ο καινούργιος προιστάμενος (τον είχα δει μια φορά μόνο) και ρωτούσε τι κάνω. Του μίλησα απότομα και αν επέμενε ή δεν είχα ρωτήσει ποιος είναι, θα του έλεγα "φύγε από εδώ ρε τσογλάνι που μας ρωτάς τι κάνουμε". Είναι λίγο επικίνδυνο. :lol:
bluerose έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:47 Κάτι μυαλά σα της Αντάρες θα μπορούσαν να γίνουν πρώτα στη πνευματικη ζωη
Για εμένα που είμαι χαζή, ο αγαπημένος μου...μου λέει ο καλουλης κι εγώ χαζός είμαι...πόσο τον αγαπάω
Κι αυτό διότι βοήθησε κι ο κατηχητης που υπέδειξε να συνεχίσω να πηγαίνω. Και για χαζούς και για μορφωμένους είναι,βοήθησε πολύ κι αυτός

Δες τον Κ. Ρακοβαλη

Αν ήταν έτσι απλά τα πράγματα τώρα θα ήμουν μια αξιοσέβαστη ερευνήτρια και πιθανόν να είχα και πνευματικό. :-?
Πάει το νήμα της τράπεζας. :003:
bluerose

Στη γιουρομπανκ δεν μπορείς πλέον να πληρώνεις λογαριασμούς
bluerose

Κι αν έχεις κάτω από 200 ευρώ δε βγαίνουν θέλει να βγάλεις καρτα
bluerose

Αντάρες δες το βίντεο σαν εσένα ήταν αυτός
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Antares έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:55
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:47 Τι εννοείς; Βρίζεις μπροστά στον πνευματικό σου; Και σου το επιτρέπει; Τι βρισιές λες;
Στον αέρα. Δεν έχω πνευματικό. Μια φορά ήρθε ο καινούργιος προιστάμενος (τον είχα δει μια φορά μόνο) και ρωτούσε τι κάνω. Του μίλησα απότομα και αν επέμενε ή δεν είχα ρωτήσει ποιος είναι, θα του έλεγα "φύγε από εδώ ρε τσογλάνι που μας ρωτάς τι κάνουμε". Είναι λίγο επικίνδυνο. :lol:
bluerose έγραψε: 04 Δεκ 2019, 09:47 Κάτι μυαλά σα της Αντάρες θα μπορούσαν να γίνουν πρώτα στη πνευματικη ζωη

Δες τον Κ. Ρακοβαλη

Αν ήταν έτσι απλά τα πράγματα τώρα θα ήμουν μια αξιοσέβαστη ερευνήτρια και πιθανόν να είχα και πνευματικό. :-?
Πάει το νήμα της τράπεζας. :003:
Γιατί τέτοια εχθρότητα; Όχι, δεν πρέπει να φέρεσαι έτσι γιατί αποξενώνεις πιθανούς μνηστήρες.
Άβαταρ μέλους
Antares

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 10:02
Γιατί τέτοια εχθρότητα; Όχι, δεν πρέπει να φέρεσαι έτσι γιατί αποξενώνεις πιθανούς μνηστήρες.
Τι να σου πω βρε Πορφύριε. Όταν υπάρχει υποψία ανδρός, ακόμη και τετραδιάστατου, πιάνουν δουλειά και δράση από μάνα, θείες, μέχρι οι γριές μέσα στο λεωφορείο. :lol: Δρουν και χωρίς αυτό, αλλά τότε συμβαίνει μια έξαρση. Ότι καταλαβαίνεις από αυτό. Δεν εξηγώ. :003:
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Antares έγραψε: 04 Δεκ 2019, 10:07
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 10:02
Τι να σου πω βρε Πορφύριε. Όταν υπάρχει υποψία ανδρός, ακόμη και τετραδιάστατου, πιάνουν δουλειά και δράση από μάνα, θείες, μέχρι οι γριές μέσα στο λεωφορείο. :lol: Δρουν και χωρίς αυτό, αλλά τότε συμβαίνει μια έξαρση. Ότι καταλαβαίνεις από αυτό. Δεν εξηγώ. :003:
Νομίζω σε καταλαβαίνω. Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τις γυναίκες παλαιά. Με τη βοήθεια του Θεού και της εκκλησίας όμως κατάφερα να το ξεπεράσω και μέσω της ενορίας μου βρήκα γυναίκα και έκανα οικογένεια. Τη γνώρισα σε μια εκδρομή που οργάνωσε ο παπα Βαγγέλης στα Ιεροσόλυμα για Πάσχα. Την ερωτεύτηκα περπατώντας στους δρόμους της Ιερουσαλήμ και όντας σε κατάσταση πνευματικής διέγερσης. Τώρα έχουμε ένα Χριστιανικό σπιτικό όπου η γυναίκα είναι υποτακτική και υπάκουη και εγώ φροντίζω για τις ανάγκες μας.
Άβαταρ μέλους
Antares

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 04 Δεκ 2019, 10:20 Νομίζω σε καταλαβαίνω. Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα με τις γυναίκες παλαιά. Με τη βοήθεια του Θεού και της εκκλησίας όμως κατάφερα να το ξεπεράσω και μέσω της ενορίας μου βρήκα γυναίκα και έκανα οικογένεια. Τη γνώρισα σε μια εκδρομή που οργάνωσε ο παπα Βαγγέλης στα Ιεροσόλυμα για Πάσχα. Την ερωτεύτηκα περπατώντας στους δρόμους της Ιερουσαλήμ και όντας σε κατάσταση πνευματικής διέγερσης. Τώρα έχουμε ένα Χριστιανικό σπιτικό όπου η γυναίκα είναι υποτακτική και υπάκουη και εγώ φροντίζω για τις ανάγκες μας.
Σε συγχαίρω. Ας πούμε ότι από εκεί που ήρθα εγώ έχουν περάσει μόνο μερικές μέρες και περιμένω να ξαναπάω σπίτι μου. Δεν ενδιαφέρομαι πια εδώ για σπιτικό (κανονικό με οικογένεια, δικό μου). Εξάλλου δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. :)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”