Oμαδική εκσπερμάτιση χαζοχαρούμενων.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:20εαν δε πέσει χοντρό πρόστιμο εδώ, ε να πάει να γαμηθεί το ΕΣΡ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φοιτητης του Απθ εκσπερματισε σε φοιτητρια μεσα στην βιβλιοθηκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φοιτητης του Απθ εκσπερματισε σε φοιτητρια μεσα στην βιβλιοθηκη
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ανέλαβε τον τυρέμπορα, εγώ θέλω Τσουλάκη.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:24 Ένα χύσι στη μάπα του Λιάγκα μόνο βελτίωση μπορεί να φέρει.
My Life had stood, a Loaded Gun
Εδώ παραδέχτηκε το λάθος του:
(και καλά).VIDEOS/Η δημόσια απολογία του Γιώργου Λιάγκα: "Εμείς εδώ ως εκπομπή κάναμε ένα λάθος χθες"
Κάτσε ρε φίλε, κι εγώ θέλω!aljawn έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:26Ανέλαβε τον τυρέμπορα, εγώ θέλω Τσουλάκη.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:24 Ένα χύσι στη μάπα του Λιάγκα μόνο βελτίωση μπορεί να φέρει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Από κάτι τέτοια σιχάματα τύπου Λιάγκα φαίνεται πόσο βόθρος είναι η ελληνική τηλεόραση.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
+1πατησιωτης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:08Γιάννης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:04 Αυτό που έγινε στη βοθροεκπομπή του Λιάγκα είναι ακόμα χειρότερο από το αρχικό περιστατικό.
https://www.facebook.com/vsotiropoulos/ ... 3546234854
Αυτήν την βδομάδα έτυχε να ακούσω δύο παρόμοια περιστατικά.
Ένας γέρος την έπαιζε δίπλα από μία φίλη μου στο λεωφορείο και ένας άλλος άρρωστος
που συνηθίζει να ψωνίζει σε σουπερμαρκετ με τα χέρια μέσα στο βρακί παρακολουθώντας
τις γυναίκες, έπαθε αμοκ και είπε σε μία υπάλληλο "είμαι καυλωμένος σήμερα και θα πάω
στα μπουρδέλα", έγινε της κακομοίρας στο κατάστημα. Μάλιστα αυτό έγινε στην ίδια περιοχή
με τον βιαστή της βιολόγου. Υπάρχει δηλαδή μεγάλο πρόβλημα εκεί έξω.
- Eθνικοκοινωνιστης
επιβεβαιωση οτι η σαλονικη δεν ειναι η ερωτικη πολη (αλλος μυθος) αλλα (αλλη) μια πολη της αγαμιας

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Θα μιλάς για Κρήτη.Null έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:34
Αυτήν την βδομάδα έτυχε να ακούσω δύο παρόμοια περιστατικά.
Ένας γέρος την έπαιζε δίπλα από μία φίλη μου στο λεωφορείο και ένας άλλος άρρωστος
που συνηθίζει να ψωνίζει σε σουπερμαρκετ με τα χέρια μέσα στο βρακί παρακολουθώντας
τις γυναίκες, έπαθε αμοκ και είπε σε μία υπάλληλο "είμαι καυλωμένος σήμερα και θα πάω
στα μπουρδέλα", έγινε της κακομοίρας στο κατάστημα. Μάλιστα αυτό έγινε στην ίδια περιοχή
με τον βιαστή της βιολόγου. Υπάρχει δηλαδή μεγάλο πρόβλημα εκεί έξω.
Τι στο πούτσο πια.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Eθνικοκοινωνιστης
λυσεις υπαρχουν αλλα δεν προκειται να της προχωρησει το γυναικοκρατικο καπιταλιστικο καθεστως 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Ηράκλειτος
- †
Oh, shit.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:31 Τι υποστήριξε ενώπιον του Εισαγγελέα ο 20χρονος φοιτητής της Φυσικής
God.exe is missing. Universe will restart.
- Eθνικοκοινωνιστης
Ηράκλειτος έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:48Oh, shit.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:31 Τι υποστήριξε ενώπιον του Εισαγγελέα ο 20χρονος φοιτητής της Φυσικής
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ηράκλειτος έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:48Oh, shit.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:31 Τι υποστήριξε ενώπιον του Εισαγγελέα ο 20χρονος φοιτητής της Φυσικής
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Για πες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:46 λυσεις υπαρχουν αλλα δεν προκειται να της προχωρησει το γυναικοκρατικο καπιταλιστικο καθεστως![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
γιολαντα χωρα της αγαμιας
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
υπαρχουν πραγματα που λεγονται και δεν γινονται και πραγματα που γινονται και δεν λεγονται (τουλαχιστον σε αυτη την φαση)ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:53Για πες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 16:46 λυσεις υπαρχουν αλλα δεν προκειται να της προχωρησει το γυναικοκρατικο καπιταλιστικο καθεστως![]()
να ειστε σιγουροι/σιγουρες οτι τις εχουμε ετοιμες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 08 Νοέμ 2019, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
ΘΜΚΕEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Νοέμ 2019, 15:31 Τι υποστήριξε ενώπιον του Εισαγγελέα ο 20χρονος φοιτητής της Φυσικής
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
-
- 4 Απαντήσεις