!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεκρός και ο 9ος μάρτυρας στην υπόθεση του Noor 1
Re: Νεκρός και ο 9ος μάρτυρας στην υπόθεση του Noor 1
Ατυχείς συμπτώσεις. Πάμε παρακάτω.
Οταν γράφεις Noor1 στο FB, σου βγάζει στα emoticons βατραχοπέδιλα στο νούμερό σου.
Τσιμεντένια.
Τσιμεντένια.
πίνκυ, πως είναι να υπερασπίζεσαι (όχι νομικά, κλακ κλακ μόνο ε) κοινούς εγκληματίες του πδ, η αίσθηση εννοάω πως είναι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος μετά απ αυτα, που πιστεύει ότι είναι αθώοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση;
Δε λέω τώρα για άτομα που υποστηρίζουν ναρκεμπορους συνειδητά, για σοβαρούς ανθρώπους μιλαω, που δεν είναι φανατικοί ολυμπιακοί ή πεταλουδίτσες του Μαρινάκη ή νδουλικά
Δε λέω τώρα για άτομα που υποστηρίζουν ναρκεμπορους συνειδητά, για σοβαρούς ανθρώπους μιλαω, που δεν είναι φανατικοί ολυμπιακοί ή πεταλουδίτσες του Μαρινάκη ή νδουλικά
Πρέπει να νοιώθει Κούγιας.sys3x έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 21:28πίνκυ, πως είναι να υπερασπίζεσαι (όχι νομικά, κλακ κλακ μόνο ε) κοινούς εγκληματίες του πδ, η αίσθηση εννοάω πως είναι;
the end
Τώρα είδα το "Πηγή Documento" στο λινκ.
Εχεις δικιο να παμε παρακατω.
Να περασει ο επομενος μαρτυρας για την υποθεση Noor 1 για να πεθανει απο συμπτωση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν έχει σχέση ο κύριος μαρινάκης με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Αλλά έχει γούστο που οι κρετίνοι συριζαυγίτες έχετε πεισθεί ότι είναι ο εσκομπάρsys3x έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 21:28πίνκυ, πως είναι να υπερασπίζεσαι (όχι νομικά, κλακ κλακ μόνο ε) κοινούς εγκληματίες του πδ, η αίσθηση εννοάω πως είναι;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ναι βρε πουλάκι μου, ποιος είπε ότι έχει σχέση, οι άνθρωποι πάντα πεθαίνανε πάντα θα πεθαίνουνε τελικά κτλ, εσύ πως αισθάνεσαι λέω, όλα καλά;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 21:46Δεν έχει σχέση ο κύριος μαρινάκης με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Αλλά έχει γούστο που οι κρετίνοι συριζαυγίτες έχετε πεισθεί ότι είναι ο εσκομπάρsys3x έγραψε: 02 Νοέμ 2019, 21:28πίνκυ, πως είναι να υπερασπίζεσαι (όχι νομικά, κλακ κλακ μόνο ε) κοινούς εγκληματίες του πδ, η αίσθηση εννοάω πως είναι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Είδηση που την δημοσιεύει μόνο ο Βαξεβάνης ξέρετε τι σημαίνει.Από την άλλη οι ένοχοι εχουν πιαστεί για την υπόθεση
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ας τους να σκούζουν
Μπα όχι, δε είναι μόνο οι συριζαυγιτες ρε καραμπαμπες. Κάθε λογικός άνθρωπος που δεν είναι δουλικο αηδιάζει με τους υποστηρικτές και τις πεταλουδιτσες
ο Βαξεβανης τους καθάρισε, βαποράκια
ο Βαξεβανης τους καθάρισε, βαποράκια
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Καλά, εσύ είσαι εντελώς άμαχος πληθυσμός. Είχες πιστέψει και στο αντιμνημόνιο εάν ενθυμούμαι καλώς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 337 Απαντήσεις
- 9288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-