!!! DEVELOPMENT MODE !!!

θες δεν θες θα πολεμησεις

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.

τα λεει σωστα ο κ. ΑΓΩΓΗ;

ναι, αλλα δεν με νοιαζει, ειμαι φτασμενος μασονος
2
25%
ναι, ακονίζω ήδη το σπαθί μου από την λεγεωνα των ξενων
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
οχι, αλλα φαινεται μαχιμος, θα τον ρωτησω τι κρεατινινη και σκονες να παιρνω
1
13%
ειμαι η ναιδα, πολεμηστε, καντε οτι θετε, το ραντεβου με τον φεμινιστη Αφεντη μου μην χαλασει μονο
3
38%
οχι, ο τριτος παγκοσμιος θα ειναι μονο ενδοφορουμικος, φοσιλοοργια εναντιον συμμαχιας βετερανων μαχητων με Πακυδες (περσευς, πανας, τύπος, τζουνο κλπ)
1
13%
δεν εχω ιδεα αλλα καλου κακου θα ρωτησω την φροζεν και τον φιλωτα αν μπορουνε να με φιλοξενησουν λονδινο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
-
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
-
1
13%
-
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 8

Γραφικός

Re: θες δεν θες θα πολεμησεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

Σε κάθε πόλεμο, εθνικό ή ταξικό, κάποιος θέλει να πάρει και κάποιος θέλει να υπερασπιστεί αυτά που έχει. Ως άτομο ο καθένας είτε ανήκει στην ομάδα των μεν είτε με των δε.
Είμαι υπέρ όποιος δεν θέλει να ρισκάρει την ζωή του στη μάχη να του επιτρέπεται να μην την ρισκάρει, να μπορεί να φύγει, αλλά να μην απολαύσει τα προνόμια που θα έχει η ομάδα του αν κερδίσει. Έστω ότι κάποιος φυγομαχεί στην περίπτωση αμυντικού πολέμου, ας το κάνει ανεμπόδιστα, αλλά να του απαγορευτεί από εκεί και πέρα η είσοδος στην χώρα.
'Ντάξει ρε φίλε, αλλού μολογάς, δε θα σε κρίνω μεν, αλλά μην θες να απολαμβάνεις τα δικαιώματα για τα οποία κάποιοι έχασαν και όλοι οι υπόλοιποι ρίσκαραν την ζωή τους για να διατηρηθούν.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Στην Ελλάδα φίλε μου, επειδή είναι ελεύθερο κράτος και μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα και να καταφέρεσαι όπως γουστάρεις ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας, όπως σε όλες τις δημοκρατίες, μπορείς να δηλώσεις αντιρρησίας συνείδησης και να μην χρεωθείς όπλο. Θα υπηρετήσεις σε ένα γραφείο ή σαν νοσοκόμος. Δεν θα σου επιβάλλει κανείς να πολεμήσεις αν η ευαισθησία σου δεν στο επιτρέπει αλλά παράλληλα θα πάρεις μέρος στην υπεράσπιση της πατρίδας ενάντια στους βάρβαρους κι αιμοβόρους Μογγόλους. Δεν θα έχεις βέβαια την ευχαρίστηση να πάρεις καμιά δεκαριά σκαλπ Μογγόλων προτού σε φάνε.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

bolek έγραψε: 20 Οκτ 2019, 21:29 εγω θα φυγω με το γιοτ, αλλα με τα πανια δεν παει και πολυ γρηγορα.
για αυτο θα φυγω νυχτα, ως το πρωι θα εχω βγει απο τα ελλ χωρικα υδατα
Σαν βγεις στον πηγαιμο για την ιθακη ,εισαι τοσο μακακας που θα βρεθεις στην θρακη.

Οπότε θα πολεμησεις!
bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek »

perseus έγραψε: 21 Οκτ 2019, 10:17
bolek έγραψε: 20 Οκτ 2019, 21:29 εγω θα φυγω με το γιοτ, αλλα με τα πανια δεν παει και πολυ γρηγορα.
για αυτο θα φυγω νυχτα, ως το πρωι θα εχω βγει απο τα ελλ χωρικα υδατα
Σαν βγεις στον πηγαιμο για την ιθακη ,εισαι τοσο μακακας που θα βρεθεις στην θρακη.

Οπότε θα πολεμησεις!
:o οχι, εγω δεν πολεμαω!δεν ξερω σκοποβολη ειναι βαρυ το οπλο, φοβαμε τα βαρελοτα, ειμαι γκευ, ειμαι αριστερος!
δεν θελω να ειμαι μακρια απο την μαμα μου
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 20 Οκτ 2019, 20:22 ..αν δεν πολεμήσεις θα σε τουφεκισουμε ως λιποτάκτη
Εσυ απο ποια χωρα θα συντονιζεις τις κινησεις;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

αινιαν αν γίνει πόλεμος τι παίζει με τη σύνταξη;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Γραφικός έγραψε: 20 Οκτ 2019, 23:31 Σε κάθε πόλεμο, εθνικό ή ταξικό, κάποιος θέλει να πάρει και κάποιος θέλει να υπερασπιστεί αυτά που έχει. Ως άτομο ο καθένας είτε ανήκει στην ομάδα των μεν είτε με των δε.
Είμαι υπέρ όποιος δεν θέλει να ρισκάρει την ζωή του στη μάχη να του επιτρέπεται να μην την ρισκάρει, να μπορεί να φύγει, αλλά να μην απολαύσει τα προνόμια που θα έχει η ομάδα του αν κερδίσει. Έστω ότι κάποιος φυγομαχεί στην περίπτωση αμυντικού πολέμου, ας το κάνει ανεμπόδιστα, αλλά να του απαγορευτεί από εκεί και πέρα η είσοδος στην χώρα.
'Ντάξει ρε φίλε, αλλού μολογάς, δε θα σε κρίνω μεν, αλλά μην θες να απολαμβάνεις τα δικαιώματα για τα οποία κάποιοι έχασαν και όλοι οι υπόλοιποι ρίσκαραν την ζωή τους για να διατηρηθούν.
αν ίσχυαν αυτά δεν θα πολεμούσε κανείς
η υπεράσπιση της χώρας δεν επαφίεται στην καλή θέληση του καθενός, είναι μέσα στις υποχρεώσεις του πολίτη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Οκτ 2019, 16:21 αινιαν αν γίνει πόλεμος τι παίζει με τη σύνταξη;
Είμαι από εκείνους που δεν θα μείνουν ζημιωμενοι και σε αυτή την περίπτωση
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

πολύ μπανάλ να πολεμάς για την πατρίδα. 19ος αιώνας - αρχές 20ου φάση.
ήδη η χώρα είναι υπό οικονομική κατοχή, την αγοράζουν διάφοροι και δεν κουνιέται φύλλο.
το κεφάλαιο έχει χάσει τον εθνικό του χαρακτήρα για τα καλά.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 »

Ο κόσμος που ζει στα σύνορα αναγκαστικά θα πολεμήσει γιατί ο εχθρός που έρχεται θέλει να σε σκοτώσει και να σου πάρει το σπίτι. Οπότε αναγκαστικά πολεμάς για τα αυτονόητα, κι όχι για θολές έννοιες όπως το έθνος κι η πατρίδα.

1451 έγραψε: 21 Οκτ 2019, 18:46 Ο κόσμος που ζει στα σύνορα αναγκαστικά θα πολεμήσει γιατί ο εχθρός που έρχεται θέλει να σε σκοτώσει και να σου πάρει το σπίτι. Οπότε αναγκαστικά πολεμάς για τα αυτονόητα, κι όχι για θολές έννοιες όπως το έθνος κι η πατρίδα.
αν δεν προβάλουμε καμία αντίσταση δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. δεν θα χαθεί κανένα σπίτι.
το θέμα είναι ποιος να θέλει να καταλάβει μια καταχρεωμένη χώρα, με τις παραγωγικές δυνατότητες της ελλάδας; τι να την κάνουν;
σούπερ δημήτριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σούπερ δημήτριος »

δεν δουλεύει έτσι.τα χρέη τα αφήνουν σε σένα τα υπόλοιπα παίρνουν

σούπερ δημήτριος έγραψε: 21 Οκτ 2019, 18:54 δεν δουλεύει έτσι.τα χρέη τα αφήνουν σε σένα τα υπόλοιπα παίρνουν
κάτι τέτοιο θα εξοργίσει τους δανειστές.

εν τω μεταξύ, ποια "υπόλοιπα"; :smt005:
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Τύπε, ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη γίνει.

Πάρε κανένα tribulus να κρατάς ψηλά το φλάμπουρο του αγώνος!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

1451 έγραψε: 21 Οκτ 2019, 18:46 Ο κόσμος που ζει στα σύνορα αναγκαστικά θα πολεμήσει γιατί ο εχθρός που έρχεται θέλει να σε σκοτώσει και να σου πάρει το σπίτι. Οπότε αναγκαστικά πολεμάς για τα αυτονόητα, κι όχι για θολές έννοιες όπως το έθνος κι η πατρίδα.
Κι εμείς θα πολεμήσουμε για τα αδέλφια μας στην παραμεθόριο για να μην τους πάρουν τα σπίτια και τους βιάσουν τις κόρες. Πράγματα αυτονόητα. Όχι θολές έννοιες. Όσοι προτάσσουν "ιδεολογίες", ευαισθησίες και κυνική ηττοπάθεια πίσω από την απροθυμία τους για μάχη είναι δειλοί ατομιστές.
Ο ατομισμός και η δειλία πρέπει να ξεριζωθεί από μέσα μας όπως ξεριζώνονται τα ζιζάνια σε ένα εύφορο κήπο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”