!!! DEVELOPMENT MODE !!!
θες δεν θες θα πολεμησεις
-
Γραφικός
Re: θες δεν θες θα πολεμησεις
Σε κάθε πόλεμο, εθνικό ή ταξικό, κάποιος θέλει να πάρει και κάποιος θέλει να υπερασπιστεί αυτά που έχει. Ως άτομο ο καθένας είτε ανήκει στην ομάδα των μεν είτε με των δε.
Είμαι υπέρ όποιος δεν θέλει να ρισκάρει την ζωή του στη μάχη να του επιτρέπεται να μην την ρισκάρει, να μπορεί να φύγει, αλλά να μην απολαύσει τα προνόμια που θα έχει η ομάδα του αν κερδίσει. Έστω ότι κάποιος φυγομαχεί στην περίπτωση αμυντικού πολέμου, ας το κάνει ανεμπόδιστα, αλλά να του απαγορευτεί από εκεί και πέρα η είσοδος στην χώρα.
'Ντάξει ρε φίλε, αλλού μολογάς, δε θα σε κρίνω μεν, αλλά μην θες να απολαμβάνεις τα δικαιώματα για τα οποία κάποιοι έχασαν και όλοι οι υπόλοιποι ρίσκαραν την ζωή τους για να διατηρηθούν.
Είμαι υπέρ όποιος δεν θέλει να ρισκάρει την ζωή του στη μάχη να του επιτρέπεται να μην την ρισκάρει, να μπορεί να φύγει, αλλά να μην απολαύσει τα προνόμια που θα έχει η ομάδα του αν κερδίσει. Έστω ότι κάποιος φυγομαχεί στην περίπτωση αμυντικού πολέμου, ας το κάνει ανεμπόδιστα, αλλά να του απαγορευτεί από εκεί και πέρα η είσοδος στην χώρα.
'Ντάξει ρε φίλε, αλλού μολογάς, δε θα σε κρίνω μεν, αλλά μην θες να απολαμβάνεις τα δικαιώματα για τα οποία κάποιοι έχασαν και όλοι οι υπόλοιποι ρίσκαραν την ζωή τους για να διατηρηθούν.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Στην Ελλάδα φίλε μου, επειδή είναι ελεύθερο κράτος και μπορείς να εκφράζεσαι ελεύθερα και να καταφέρεσαι όπως γουστάρεις ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας, όπως σε όλες τις δημοκρατίες, μπορείς να δηλώσεις αντιρρησίας συνείδησης και να μην χρεωθείς όπλο. Θα υπηρετήσεις σε ένα γραφείο ή σαν νοσοκόμος. Δεν θα σου επιβάλλει κανείς να πολεμήσεις αν η ευαισθησία σου δεν στο επιτρέπει αλλά παράλληλα θα πάρεις μέρος στην υπεράσπιση της πατρίδας ενάντια στους βάρβαρους κι αιμοβόρους Μογγόλους. Δεν θα έχεις βέβαια την ευχαρίστηση να πάρεις καμιά δεκαριά σκαλπ Μογγόλων προτού σε φάνε.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Σαν βγεις στον πηγαιμο για την ιθακη ,εισαι τοσο μακακας που θα βρεθεις στην θρακη.bolek έγραψε: 20 Οκτ 2019, 21:29 εγω θα φυγω με το γιοτ, αλλα με τα πανια δεν παει και πολυ γρηγορα.
για αυτο θα φυγω νυχτα, ως το πρωι θα εχω βγει απο τα ελλ χωρικα υδατα
Οπότε θα πολεμησεις!
perseus έγραψε: 21 Οκτ 2019, 10:17Σαν βγεις στον πηγαιμο για την ιθακη ,εισαι τοσο μακακας που θα βρεθεις στην θρακη.bolek έγραψε: 20 Οκτ 2019, 21:29 εγω θα φυγω με το γιοτ, αλλα με τα πανια δεν παει και πολυ γρηγορα.
για αυτο θα φυγω νυχτα, ως το πρωι θα εχω βγει απο τα ελλ χωρικα υδατα
Οπότε θα πολεμησεις!
δεν θελω να ειμαι μακρια απο την μαμα μου
Εσυ απο ποια χωρα θα συντονιζεις τις κινησεις;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αινιαν αν γίνει πόλεμος τι παίζει με τη σύνταξη;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αν ίσχυαν αυτά δεν θα πολεμούσε κανείςΓραφικός έγραψε: 20 Οκτ 2019, 23:31 Σε κάθε πόλεμο, εθνικό ή ταξικό, κάποιος θέλει να πάρει και κάποιος θέλει να υπερασπιστεί αυτά που έχει. Ως άτομο ο καθένας είτε ανήκει στην ομάδα των μεν είτε με των δε.
η υπεράσπιση της χώρας δεν επαφίεται στην καλή θέληση του καθενός, είναι μέσα στις υποχρεώσεις του πολίτη
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Είμαι από εκείνους που δεν θα μείνουν ζημιωμενοι και σε αυτή την περίπτωση
-
the comet the course the tail
πολύ μπανάλ να πολεμάς για την πατρίδα. 19ος αιώνας - αρχές 20ου φάση.
ήδη η χώρα είναι υπό οικονομική κατοχή, την αγοράζουν διάφοροι και δεν κουνιέται φύλλο.
το κεφάλαιο έχει χάσει τον εθνικό του χαρακτήρα για τα καλά.
ήδη η χώρα είναι υπό οικονομική κατοχή, την αγοράζουν διάφοροι και δεν κουνιέται φύλλο.
το κεφάλαιο έχει χάσει τον εθνικό του χαρακτήρα για τα καλά.
Ο κόσμος που ζει στα σύνορα αναγκαστικά θα πολεμήσει γιατί ο εχθρός που έρχεται θέλει να σε σκοτώσει και να σου πάρει το σπίτι. Οπότε αναγκαστικά πολεμάς για τα αυτονόητα, κι όχι για θολές έννοιες όπως το έθνος κι η πατρίδα.
-
αν δεν προβάλουμε καμία αντίσταση δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. δεν θα χαθεί κανένα σπίτι.1451 έγραψε: 21 Οκτ 2019, 18:46 Ο κόσμος που ζει στα σύνορα αναγκαστικά θα πολεμήσει γιατί ο εχθρός που έρχεται θέλει να σε σκοτώσει και να σου πάρει το σπίτι. Οπότε αναγκαστικά πολεμάς για τα αυτονόητα, κι όχι για θολές έννοιες όπως το έθνος κι η πατρίδα.
το θέμα είναι ποιος να θέλει να καταλάβει μια καταχρεωμένη χώρα, με τις παραγωγικές δυνατότητες της ελλάδας; τι να την κάνουν;
-
σούπερ δημήτριος
δεν δουλεύει έτσι.τα χρέη τα αφήνουν σε σένα τα υπόλοιπα παίρνουν
-
κάτι τέτοιο θα εξοργίσει τους δανειστές.σούπερ δημήτριος έγραψε: 21 Οκτ 2019, 18:54 δεν δουλεύει έτσι.τα χρέη τα αφήνουν σε σένα τα υπόλοιπα παίρνουν
εν τω μεταξύ, ποια "υπόλοιπα";
Τύπε, ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη γίνει.
Πάρε κανένα tribulus να κρατάς ψηλά το φλάμπουρο του αγώνος!
Πάρε κανένα tribulus να κρατάς ψηλά το φλάμπουρο του αγώνος!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κι εμείς θα πολεμήσουμε για τα αδέλφια μας στην παραμεθόριο για να μην τους πάρουν τα σπίτια και τους βιάσουν τις κόρες. Πράγματα αυτονόητα. Όχι θολές έννοιες. Όσοι προτάσσουν "ιδεολογίες", ευαισθησίες και κυνική ηττοπάθεια πίσω από την απροθυμία τους για μάχη είναι δειλοί ατομιστές.1451 έγραψε: 21 Οκτ 2019, 18:46 Ο κόσμος που ζει στα σύνορα αναγκαστικά θα πολεμήσει γιατί ο εχθρός που έρχεται θέλει να σε σκοτώσει και να σου πάρει το σπίτι. Οπότε αναγκαστικά πολεμάς για τα αυτονόητα, κι όχι για θολές έννοιες όπως το έθνος κι η πατρίδα.
Ο ατομισμός και η δειλία πρέπει να ξεριζωθεί από μέσα μας όπως ξεριζώνονται τα ζιζάνια σε ένα εύφορο κήπο.