!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίστρατος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
alexandroso

Re: Επίστρατος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

Kauldron έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:40 χαβαλέ θα έχει πχ στο πυρ και κίνηση με μπάμ αντί αβολίδωτα,
Ποιά πυρ και κίνηση ρε; Πασαρέλα για μπυροκοιλιές είναι οι ασκήσεις των επίστρατων. Σιγά μην κάνουν και καμιά τριαντάρα πορεία και μετά γράφουν γράμματα για το πως πέσαν πάνω στο καθήκον.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

alexandroso έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:54
Kauldron έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:40 χαβαλέ θα έχει πχ στο πυρ και κίνηση με μπάμ αντί αβολίδωτα,
Ποιά πυρ και κίνηση ρε; Πασαρέλα για μπυροκοιλιές είναι οι ασκήσεις των επίστρατων. Σιγά μην κάνουν και καμιά τριαντάρα πορεία και μετά γράφουν γράμματα για το πως πέσαν πάνω στο καθήκον.
Σκηνάκια και πύρ και κίνηση κάναμε.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:29 Λοιπόν,μου ρθε χαρτί για επίστρατος στον Β.Έβρο,πρώτη φορά από τότε που απολύθηκα το 2007.
Τα φώτα σας και τις εμπειρίες σας :lol: :8)
δεν είπες το βασικότερο, πόσες μέρες;

Θα περάσεις ζάχαρη και γενικά ακολούθα ότι λέει ο viewtopic.php?p=880811#p880811, μην το παραγαμήσετε...
Να προσθέσω μόνο ότι εάν έχεις μουσικό όργανο, πάρτο μαζί (εξαιρείται το πιάνο :lol: ).

Έχω κάνει τα Ίμια στο Μπογιάτι (απολυμένος λιγότερο από χρόνο πριν) που ήταν ψιλοζόρικα ένεκα κατάστασης, αλλά σε Παρμενίωνα στη Σάμο (Καρλόβασι) κάτι χρόνια μετά ήταν τζάμι. Δυστυχώς εδώ και καιρό έχει έρθει το λευκό και δεν θα επαναληφθεί...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

alexandroso έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:54 Ποιά πυρ και κίνηση ρε; Πασαρέλα για μπυροκοιλιές είναι οι ασκήσεις των επίστρατων. Σιγά μην κάνουν και καμιά τριαντάρα πορεία και μετά γράφουν γράμματα για το πως πέσαν πάνω στο καθήκον.
Μη παίρνεις όρκο.
alexandroso

Kauldron έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:56
Σοβαρά; Δεν ξέρω. Εγώ δεν έχω πάει ποτέ επίστρατος αλλά θυμάμαι μια ομάδα που χε ρθει να κάνει βολή όλμων όταν ήμουνα φαντάρος. Οι κοιλιές τους ήταν πιο μεγάλες απ τα στάγιερ.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

alexandroso έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:01
Kauldron έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:56
Σοβαρά; Δεν ξέρω. Εγώ δεν έχω πάει ποτέ επίστρατος αλλά θυμάμαι μια ομάδα που χε ρθει να κάνει βολή όλμων όταν ήμουνα φαντάρος. Οι κοιλιές τους ήταν πιο μεγάλες απ τα στάγιερ.

Εντάξει, το πύρ και κίνηση δεν είναι τίποτα, ούτε καν τρέχεις άλλωστε, απλά περπατάς γρήγορα, πέφτεις, σηκώνεσαι ξαναπερπατάς κλπ. Σιγά το πράγμα, κι εγώ έχω κάνει, που θα 'λεγε και η Ηλιάννα. :lol:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:29 Λοιπόν,μου ρθε χαρτί για επίστρατος στον Β.Έβρο,πρώτη φορά από τότε που απολύθηκα το 2007.
Το 2007 μπήκα, έχε γούστο :o
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
alexandroso

Kauldron έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:07 Εντάξει, το πύρ και κίνηση δεν είναι τίποτα, ούτε καν τρέχεις άλλωστε, απλά περπατάς γρήγορα, πέφτεις, σηκώνεσαι ξαναπερπατάς κλπ. Σιγά το πράγμα, κι εγώ έχω κάνει, που θα 'λεγε και η Ηλιάννα. :lol:
Α είναι ιμιτασιόν πυρ και κίνηση. Πέστο έτσι. Εμένα έτσι και μου λέγανε να κάνω τώρα, δεκαπέντε χιλιάδες πακέτα τσιγάρα μετά, το πυρ και κίνηση που έκανα στο στρατό θα είχα σωριαστεί νεκρός μόνο στην ιδέα.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

2 φορές "Παρμενίωνα" το 2002 και 2008 ως έφεδρος αξιωματικός. Μια βδομάδα "χυμείο" και φοβερή βαρεμάρα. Μετά μάλλον βαρέθηκαν κι αυτοί και δε με ξανακάλεσαν. :lol:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

alexandroso έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:11
Kauldron έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:07 Εντάξει, το πύρ και κίνηση δεν είναι τίποτα, ούτε καν τρέχεις άλλωστε, απλά περπατάς γρήγορα, πέφτεις, σηκώνεσαι ξαναπερπατάς κλπ. Σιγά το πράγμα, κι εγώ έχω κάνει, που θα 'λεγε και η Ηλιάννα. :lol:
Α είναι ιμιτασιόν πυρ και κίνηση. Πέστο έτσι. Εμένα έτσι και μου λέγανε να κάνω τώρα, δεκαπέντε χιλιάδες πακέτα τσιγάρα μετά, το πυρ και κίνηση που έκανα στο στρατό θα είχα σωριαστεί νεκρός μόνο στην ιδέα.
Να, κάτι τέτοιο. Τώρα δε θυμάμαι, τρέχαμε, περπατούσαμε γρήγορα με όπλο στο ισχύον για να κάνουμε κι εμείς καθηλωτική βολή, πάντως κι αν τρέχαμε δεν ήταν πολύ καμιά 20 μέτρα (άλμα 20 μέτρα, σειρά με καλύπτεις? ΕΣΣΟ φύγε σε καλύπτω, αντί να λένε τα ονόματα) :smt005:

Ωραία ήτανε θα 'θελα να ξαναπάω. Αλλά δε με παίρνουνε. Κλάψ, λύγμ. :a040:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Έχω ξαναγράψει ότι ΕΠΟΠ σε "Παρμενίωνα" κατά τη διάρκεια -υποτίθεται- αεροπορικής προσβολής...έψηναν λουκάνικα συνοδεία ρετσίνας στο όρυγμα.
Μερακλήδες :smt005:
Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen »

Στα νιάτα μου ήμουν γκαβλωμενος. Τωρα τι να παω να κανω αφου τους Τούρκους τους θεωρώ αδέλφια μου και τους Αλβανούς οικογένειά. Α ρε πως τα φερνει η ζωη. Τραγουδαμε τις καφριλες για νεκρους τουρκους κλπ σε πορειες καταδρομικες και τωρα ακριβως αντίθετο. Χαχαχαχα α ρε νιάτα
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Παρε τρελοχαρτο. Ουτε μια ωρα ξανα!
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Kauldron έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:46 Μπά, ποιός να το φανταζόταν οτι θα ήσουν προβληματικό άτομο? Δεν έχεις δώσει ποτέ σου τέτοιες αφορμές. :giggle:
Nόμιζα πως ήταν Ι4.
Μάχιμος τελικώς ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Χμμμ ανάλογα.
Ο κολλητός μου, στους καταδρομείς όμως, έφαγε πουτσα με το κουτάλι. Πήγαν χαβαλέ και όμορφοι και με το Καλημέρα τους είχαν στο τρέξιμο.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”