Ποιά πυρ και κίνηση ρε; Πασαρέλα για μπυροκοιλιές είναι οι ασκήσεις των επίστρατων. Σιγά μην κάνουν και καμιά τριαντάρα πορεία και μετά γράφουν γράμματα για το πως πέσαν πάνω στο καθήκον.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίστρατος
-
alexandroso
Re: Επίστρατος
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Σκηνάκια και πύρ και κίνηση κάναμε.alexandroso έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:54Ποιά πυρ και κίνηση ρε; Πασαρέλα για μπυροκοιλιές είναι οι ασκήσεις των επίστρατων. Σιγά μην κάνουν και καμιά τριαντάρα πορεία και μετά γράφουν γράμματα για το πως πέσαν πάνω στο καθήκον.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
δεν είπες το βασικότερο, πόσες μέρες;Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:29 Λοιπόν,μου ρθε χαρτί για επίστρατος στον Β.Έβρο,πρώτη φορά από τότε που απολύθηκα το 2007.
Τα φώτα σας και τις εμπειρίες σας![]()
![]()
Θα περάσεις ζάχαρη και γενικά ακολούθα ότι λέει ο viewtopic.php?p=880811#p880811, μην το παραγαμήσετε...
Να προσθέσω μόνο ότι εάν έχεις μουσικό όργανο, πάρτο μαζί (εξαιρείται το πιάνο
Έχω κάνει τα Ίμια στο Μπογιάτι (απολυμένος λιγότερο από χρόνο πριν) που ήταν ψιλοζόρικα ένεκα κατάστασης, αλλά σε Παρμενίωνα στη Σάμο (Καρλόβασι) κάτι χρόνια μετά ήταν τζάμι. Δυστυχώς εδώ και καιρό έχει έρθει το λευκό και δεν θα επαναληφθεί...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Μη παίρνεις όρκο.alexandroso έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:54 Ποιά πυρ και κίνηση ρε; Πασαρέλα για μπυροκοιλιές είναι οι ασκήσεις των επίστρατων. Σιγά μην κάνουν και καμιά τριαντάρα πορεία και μετά γράφουν γράμματα για το πως πέσαν πάνω στο καθήκον.
-
alexandroso
Σοβαρά; Δεν ξέρω. Εγώ δεν έχω πάει ποτέ επίστρατος αλλά θυμάμαι μια ομάδα που χε ρθει να κάνει βολή όλμων όταν ήμουνα φαντάρος. Οι κοιλιές τους ήταν πιο μεγάλες απ τα στάγιερ.Kauldron έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:56Σκηνάκια και πύρ και κίνηση κάναμε.alexandroso έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:54Ποιά πυρ και κίνηση ρε; Πασαρέλα για μπυροκοιλιές είναι οι ασκήσεις των επίστρατων. Σιγά μην κάνουν και καμιά τριαντάρα πορεία και μετά γράφουν γράμματα για το πως πέσαν πάνω στο καθήκον.
alexandroso έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:01Σοβαρά; Δεν ξέρω. Εγώ δεν έχω πάει ποτέ επίστρατος αλλά θυμάμαι μια ομάδα που χε ρθει να κάνει βολή όλμων όταν ήμουνα φαντάρος. Οι κοιλιές τους ήταν πιο μεγάλες απ τα στάγιερ.Kauldron έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:56Σκηνάκια και πύρ και κίνηση κάναμε.alexandroso έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:54
Ποιά πυρ και κίνηση ρε; Πασαρέλα για μπυροκοιλιές είναι οι ασκήσεις των επίστρατων. Σιγά μην κάνουν και καμιά τριαντάρα πορεία και μετά γράφουν γράμματα για το πως πέσαν πάνω στο καθήκον.
Εντάξει, το πύρ και κίνηση δεν είναι τίποτα, ούτε καν τρέχεις άλλωστε, απλά περπατάς γρήγορα, πέφτεις, σηκώνεσαι ξαναπερπατάς κλπ. Σιγά το πράγμα, κι εγώ έχω κάνει, που θα 'λεγε και η Ηλιάννα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Το 2007 μπήκα, έχε γούστοΛευκός Λύκος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:29 Λοιπόν,μου ρθε χαρτί για επίστρατος στον Β.Έβρο,πρώτη φορά από τότε που απολύθηκα το 2007.
![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
alexandroso
Α είναι ιμιτασιόν πυρ και κίνηση. Πέστο έτσι. Εμένα έτσι και μου λέγανε να κάνω τώρα, δεκαπέντε χιλιάδες πακέτα τσιγάρα μετά, το πυρ και κίνηση που έκανα στο στρατό θα είχα σωριαστεί νεκρός μόνο στην ιδέα.Kauldron έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:07 Εντάξει, το πύρ και κίνηση δεν είναι τίποτα, ούτε καν τρέχεις άλλωστε, απλά περπατάς γρήγορα, πέφτεις, σηκώνεσαι ξαναπερπατάς κλπ. Σιγά το πράγμα, κι εγώ έχω κάνει, που θα 'λεγε και η Ηλιάννα.![]()
2 φορές "Παρμενίωνα" το 2002 και 2008 ως έφεδρος αξιωματικός. Μια βδομάδα "χυμείο" και φοβερή βαρεμάρα. Μετά μάλλον βαρέθηκαν κι αυτοί και δε με ξανακάλεσαν.Λευκός Λύκος έγραψε: 01 Οκτ 2019, 13:29 Λοιπόν,μου ρθε χαρτί για επίστρατος στον Β.Έβρο,πρώτη φορά από τότε που απολύθηκα το 2007.
![]()
Να, κάτι τέτοιο. Τώρα δε θυμάμαι, τρέχαμε, περπατούσαμε γρήγορα με όπλο στο ισχύον για να κάνουμε κι εμείς καθηλωτική βολή, πάντως κι αν τρέχαμε δεν ήταν πολύ καμιά 20 μέτρα (άλμα 20 μέτρα, σειρά με καλύπτεις? ΕΣΣΟ φύγε σε καλύπτω, αντί να λένε τα ονόματα)alexandroso έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:11Α είναι ιμιτασιόν πυρ και κίνηση. Πέστο έτσι. Εμένα έτσι και μου λέγανε να κάνω τώρα, δεκαπέντε χιλιάδες πακέτα τσιγάρα μετά, το πυρ και κίνηση που έκανα στο στρατό θα είχα σωριαστεί νεκρός μόνο στην ιδέα.Kauldron έγραψε: 01 Οκτ 2019, 15:07 Εντάξει, το πύρ και κίνηση δεν είναι τίποτα, ούτε καν τρέχεις άλλωστε, απλά περπατάς γρήγορα, πέφτεις, σηκώνεσαι ξαναπερπατάς κλπ. Σιγά το πράγμα, κι εγώ έχω κάνει, που θα 'λεγε και η Ηλιάννα.![]()
Ωραία ήτανε θα 'θελα να ξαναπάω. Αλλά δε με παίρνουνε. Κλάψ, λύγμ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έχω ξαναγράψει ότι ΕΠΟΠ σε "Παρμενίωνα" κατά τη διάρκεια -υποτίθεται- αεροπορικής προσβολής...έψηναν λουκάνικα συνοδεία ρετσίνας στο όρυγμα.
Μερακλήδες
Μερακλήδες
-
Georg Von Balkanen
Στα νιάτα μου ήμουν γκαβλωμενος. Τωρα τι να παω να κανω αφου τους Τούρκους τους θεωρώ αδέλφια μου και τους Αλβανούς οικογένειά. Α ρε πως τα φερνει η ζωη. Τραγουδαμε τις καφριλες για νεκρους τουρκους κλπ σε πορειες καταδρομικες και τωρα ακριβως αντίθετο. Χαχαχαχα α ρε νιάτα
- Υπερκουλτουριάρης
Παρε τρελοχαρτο. Ουτε μια ωρα ξανα!
Nόμιζα πως ήταν Ι4.Kauldron έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:46 Μπά, ποιός να το φανταζόταν οτι θα ήσουν προβληματικό άτομο? Δεν έχεις δώσει ποτέ σου τέτοιες αφορμές.![]()
Μάχιμος τελικώς ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Χμμμ ανάλογα.alexandroso έγραψε: 01 Οκτ 2019, 14:54Ποιά πυρ και κίνηση ρε; Πασαρέλα για μπυροκοιλιές είναι οι ασκήσεις των επίστρατων. Σιγά μην κάνουν και καμιά τριαντάρα πορεία και μετά γράφουν γράμματα για το πως πέσαν πάνω στο καθήκον.
Ο κολλητός μου, στους καταδρομείς όμως, έφαγε πουτσα με το κουτάλι. Πήγαν χαβαλέ και όμορφοι και με το Καλημέρα τους είχαν στο τρέξιμο.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.