Σατανικέ έχεις κάτι poll σε εκκρεμότητα, άσε τα ταξίδια και κάνε καμιά δουλειά, άιντες
Συνεχίστε
Ρε φίλε αυτό που λες δεν ισχύει.Η Πράγα πχ τι σχέση έχει με Λονδίνο και Παρίσι;Οι χώρες τις βαλτικής;Daje έγραψε: 01 Απρ 2018, 13:05
2) Αν δεις Αθήνα-Ρώμη-Παρίσι-Λονδίνο-Βαρκελώνη, είναι σαν να έχει δει όλη την ανεπτυγμένη ευρώπη.
Και όμως οι άνθρωποι, σαν βουλιμικοί ταξιδιώτες, επισκέπτονται 1.000 διαφορετικές ευρωπαικές πόλεις.
Μπορώ να συνεχίσω με πάρα πολλά παραδείγματα.
Daje έγραψε: 01 Απρ 2018, 13:05
2) Αν δεις Αθήνα-Ρώμη-Παρίσι-Λονδίνο-Βαρκελώνη, είναι σαν να έχει δει όλη την ανεπτυγμένη ευρώπη.
.

Aν ομως σε περιμενει στην Ουάσιγκτον η Ιβανκα εσυ θα πας στο Κολοσσαιο?Daje έγραψε: 06 Απρ 2018, 10:41 Δεν ειναι θεμα ψωνιου. Προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος.
Ας υποθεσουμε οτι ερχεται στη Γη για ενα ΣΚ ενας εξωγηινος. Που θα τον πατε? Στο Λονδινο, στην Αθηνα, στη Βιεννη, στο Βερολινο, στο Παρισι, στη Βαρκελωνη?
ΟΧΙ. Στη Ρωμη θα τον πατε..........
δε παίζεις τίμια!panos291 έγραψε: 30 Απρ 2018, 00:52Aν ομως σε περιμενει στην Ουάσιγκτον η Ιβανκα εσυ θα πας στο Κολοσσαιο?Daje έγραψε: 06 Απρ 2018, 10:41 Δεν ειναι θεμα ψωνιου. Προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος.
Ας υποθεσουμε οτι ερχεται στη Γη για ενα ΣΚ ενας εξωγηινος. Που θα τον πατε? Στο Λονδινο, στην Αθηνα, στη Βιεννη, στο Βερολινο, στο Παρισι, στη Βαρκελωνη?
ΟΧΙ. Στη Ρωμη θα τον πατε..........
bizeli έγραψε: 15 Μάιος 2018, 20:10 Θεωρώ θανάσιμα βαρετές τις περιγραφές ταξιδίων και ειδικά δε όταν συνοδεύονται και από επίδειξη φωτογραφιών θεωρώ ότι φτάνουμε σε επίπεδα ψυχολογικής κακοποίησης.
.....

Frozen έγραψε: 05 Ιουν 2018, 21:17 Γιατί; Πόσα αρνητικά συναισθήματα σε λίγες παραγράφους!
Τι είναι αυτό που σε ενοχλεί τόσο στα ταξίδια;
Όχι δεν είναι θέμα "καημού" ή ότι ζηλεύω. Ούτε καν. Μην σου πω ότι τις περισσότερες φορές κάνω και τον σταυρό μου που δεν πήγα κάποιο κάποιο ταξίδι κι απέφυγα την ταλαιπώρια που πάει μαζί.Frozen έγραψε: 05 Ιουν 2018, 22:00 Δεν ταξιδεύεις από επιλογή ή για ψ λόγους;
Ρωτάω επειδή όλο αυτό που περιγράφεις είναι σαν να μην μπορείς να πας και άρα δεν θες να μπεις στην διαδικασία να ονειροπολείς.
Αυτό ναι. Το σέβομαι και το καταλαβαίνω. Και αυτό είναι το νόημα της φωτογραφίας γενικότερα. Αλλά όταν τις δείχνεις στους άλλους να έχει κάποιο νόημα.Frozen έγραψε: 05 Ιουν 2018, 22:00Φωτογραφίες ναι υπάρχουν άπειρες στο ίντερνετ, συμφωνώ, μοναδικές τις κάνουν οι άνθρωποι που έζησαν μια εμπειρία εκεί.
Για μένα είναι σημαντικό να έχω φωτογραφίες από το μέρος που επισκέφθηκα αλλά υπήρξαν και στιγμές που κράτησα την μηχανή κλειστή γιατί ήθελα να είμαι αφοσιωμένη σε αυτό που ζούσα και έβλεπα. Μου είναι όμως πολύ ευχάριστο να γυρνάω πίσω και να βλέπω φωτογραφίες γιατί μου θυμίζουν στιγμές, πολλές φορές υπάρχουν ολόκληρες ιστορίες από πίσω. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι θα το μοιραστώ με όλους, ελάχιστες δείχνω συνήθως.
Δεν είναι κακό κάποιος να μην θέλει να ταξιδέψει, είμαστε διαφορετικοί το σέβομαι, όμως δεν σου κρύβω ότι μου φαίνεται παράξενο.
Ένα ταξίδι για μένα σημαίνει πολλά και έχω περάσει πολλές ώρες διαβάζοντας ιστορίες και χαζεύοντας φωτογραφίες.
Α ωραία να βγούμε για καφέ κάποια μέρα.
Μα γενικά συζητάμε και για πράγματα που δεν μας αφορούν άμεσα ή εκείνη την στιγμή. Πχ δεν σε ενδιαφέρει εάν βρέθηκε η θεραπεία για τη χ όσο επειδή δεν πάσχεις; κ.ο.κ.bizeli έγραψε: 05 Ιουν 2018, 22:25
Όχι δεν είναι θέμα "καημού" ή ότι ζηλεύω. Ούτε καν. Μην σου πω ότι τις περισσότερες φορές κάνω και τον σταυρό μου που δεν πήγα κάποιο κάποιο ταξίδι κι απέφυγα την ταλαιπώρια που πάει μαζί.
Απλά γενικά δεν μπορώ τις χρηστικές πληροφορίες που εκείνη την ώρα είναι άχρηστες για μένα.
Πχ για ρούχα "Σκοπεύω να πάω να αγοράσω ρούχα τώρα; Όχι. Ε τότε τι το συζητάμε;"
Ή για ποιο μαγαζί έχει το πιο καλό φαγητό. "Σκοπεύω να πάω να φάω εκείνη την ώρα; Όχι. Ε τότε τι το συζητάμε;"
Ή για μαλλιά. "Σου είπα ότι θέλω να κουρευτώ; Όχι. Ε τότε τι το συζητάμε διεξοδικά το θέμα;"
Κάπως έτσι.
Το μεγαλύτερο νόημα είναι ότι η ευτυχία πολλαπλασιάζεται όταν την μοιράζεσαι!bizeli έγραψε: 05 Ιουν 2018, 22:25 Αυτό ναι. Το σέβομαι και το καταλαβαίνω. Και αυτό είναι το νόημα της φωτογραφίας γενικότερα. Αλλά όταν τις δείχνεις στους άλλους να έχει κάποιο νόημα.
Κοίτα γενικά όταν βγαίνω με κάποιον/α δεν μου αρέσει να βγαίνω με σκοπό απαραίτητα "να συζητήσουμε κάτι" εκτός κι αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος πχ πρέπει να συζητήσουμε κάτι επαγγελματικό ή ένα προσωπικό πρόβλημα κτλ. Αλλά αυτό το "συζητάμε γενικά και αόριστα για κάτι" για να γεμίσουμε απλά τον χρόνο μας με κουράζει. Τώρα άμα πέσει ένα οποιοδήποτε θέμα στο τραπέζι θα συμμετέχω στη συζήτηση όσο μου το επιτρέπει ο χρόνος της προφορικής επικοινωνίας και ο χρόνος που έχω για να επεξεργαστώ στο κεφάλι μου αυτό που θέλω να πω και κυρίως η διάθεσή μου εκείνη την ώρα. Αν ο σκοπός της συζήτησής είναι απλά να πετάξουμε μια "ανούσια μαλακία" οκ θα μπω στο κλίμα αλλά αρκετες φορές δεν είμαι σε mood ούτε να πετάξω ανούσια μαλακία ούτε να ακούσω.Frozen έγραψε: 05 Ιουν 2018, 22:46 Μα γενικά συζητάμε και για πράγματα που δεν μας αφορούν άμεσα ή εκείνη την στιγμή. Πχ δεν σε ενδιαφέρει εάν βρέθηκε η θεραπεία για τη χ όσο επειδή δεν πάσχεις; κ.ο.κ.
Τι συζητάς γενικά;![]()
Όχι δεν είναι θέμα ότι δεν συμμερίζομαι την ευτυχία ή τη δυστυχία του άλλου. Χαίρομαι πχ που χάρηκες με κάτι αλλά μπορεί να μην με ενδιαφέρει να ακούσω αναλυτικά τον λόγο της χαράς σου. Μου αρκεί που χάρηκες.Frozen έγραψε: 05 Ιουν 2018, 22:46Το μεγαλύτερο νόημα είναι ότι η ευτυχία πολλαπλασιάζεται όταν την μοιράζεσαι!![]()
Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει φυσικά είναι οκ, αλλά βγάζει όλο αυτό που γράφεις... πως να το πω χωρίς να με παρεξηγήσεις(;)![]()