!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν σηκώσει τα μανίκια και με κέφι και μεράκι...
- Otto Weininger
Re: Έχουν σηκώσει τα μανίκια και με κέφι και μεράκι...
Ε αφού γράφεις μαλακιες
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Ηράκλειτος
- †
Εγώ γράφω με κομματικές παρωπίδες;Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:26Το αντιθέτως μάλλον το ερμήνευσες λάθος. Προσπάθησε να το διαβασεις χωρίς κομματικές παρωπιδες.Ηράκλειτος έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:10Ναι μεν, αλλά.Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 12:41Αντιθέτως έχουμε εμπειρία από διακυβέρνηση ΝΔ, Μητσοτακέικο, δεξιάς κτλ![]()
Να σημειώσω πως τα τελευταία 30 χρόνια έχουμε 17 χρόνια διακυβέρνησης από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και 13 από ΝΔ. Όλως περιέργως η εμπειρία σου είναι μόνον από τα τελευταία.
Υ.Γ. Όταν διαβάζω εσωτερική πολιτική, νομίζω ότι είμαι στα αθλητικά: οπαδισμός, εμείς καλοί, εσείς κακοί - ουγκ.
Ξαναρωτώ: τα 13 χρόνια διακυβέρνησης από ΝΔ τα βλέπεις (και ορθώς). Τα υπόλοιπα 17 τι έγιναν;
God.exe is missing. Universe will restart.
Όπως έχω αναφέρει άπειρες φορές δεν διαχωρίζω ΠΑΣΟΚ από ΝΔ. 40 χρόνια τις ίδιες ακριβώς πολιτικές εφαρμόσατε. Μη μου πεις ότι δεν είδες ότι συμπεριλαμβάνω και το ΠΑΣΟΚ στα 40 χρόνια. Θα σε μαλώσω.Ηράκλειτος έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:44Εγώ γράφω με κομματικές παρωπίδες;Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:26Το αντιθέτως μάλλον το ερμήνευσες λάθος. Προσπάθησε να το διαβασεις χωρίς κομματικές παρωπιδες.Ηράκλειτος έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:10 Ναι μεν, αλλά.![]()
Να σημειώσω πως τα τελευταία 30 χρόνια έχουμε 17 χρόνια διακυβέρνησης από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και 13 από ΝΔ. Όλως περιέργως η εμπειρία σου είναι μόνον από τα τελευταία.
Υ.Γ. Όταν διαβάζω εσωτερική πολιτική, νομίζω ότι είμαι στα αθλητικά: οπαδισμός, εμείς καλοί, εσείς κακοί - ουγκ.![]()
Ξαναρωτώ: τα 13 χρόνια διακυβέρνησης από ΝΔ τα βλέπεις (και ορθώς). Τα υπόλοιπα 17 τι έγιναν;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
#σφηνακιαμαλακιας
Λάθος σφηνάκι πήρες. Δεν είναι δικό μου αυτό.
Δεν ξέρω τι ήπιες μόλις
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Σου έχω πει πολλάκις να αφήσεις τα πολιτικά γιατί μας έχεις κάψει τα κύτταρα με την ασχετοσύνη σου. Ακόμα και στα πολύ βασικά.Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:50Λάθος σφηνάκι πήρες. Δεν είναι δικό μου αυτό.
Δεν ξέρω τι ήπιες μόλις![]()
Οκ, είσαι αριστερή, ήθελες ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας πήγε στην δραχμή όπως ήθελες, ξενέρωσες και απλά παραμένεις αριστερή/αντιδεξια. Μέχρι εδώ καλά.
Από κει και πέρα όμως η απερίγραπτη ασχετοσύνη σου, η στρεβλή εικόνα για την οικονομια σε συνδυασμό με την αδυναμία κατανόησης των πιο απλών πραγμάτων, είναι πραγματικά κουραστική. Κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά.
Σε σημείο που απορώ αν την παριστάνεις ή όντως τελικά είσαι.
- Ηράκλειτος
- †
Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:46Όπως έχω αναφέρει άπειρες φορές δεν διαχωρίζω ΠΑΣΟΚ από ΝΔ. Μη μου πεις ότι δεν είδες ότι συμπεριλαμβάνω και το ΠΑΣΟΚ στα 40 χρόνια. Θα σε μαλώσω.
Το ΠΑΣΟΚ πού ακριβώς βρίσκεται;Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 12:41Αντιθέτως έχουμε εμπειρία από διακυβέρνηση ΝΔ, Μητσοτακέικο, δεξιάς κτλ
Πότε ήμουν σε κυβερνητική θέση και δεν το ξέρω;
God.exe is missing. Universe will restart.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 12:26 Τα σήκωσαν τα μανίκια για να χωράνε πιο καλά μεσα στο βάζο με το μέλι τα λαμογια ε;
Είπαμε να βάλετε το δάχτυλο στο μέλι. Εσείς βουτηξατε τη μούρη σας στο μέλι. Φάγατε όλο το μέλι! Όλο το μέλι το φάγατε!
Μη με διαβάζεις μικρέ πρίγκηπα.Otto Weininger έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:55Σου έχω πει πολλάκις να αφήσεις τα πολιτικά γιατί μας έχεις κάψει τα κύτταρα με την ασχετοσύνη σου. Ακόμα και στα πολύ βασικά.Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:50Λάθος σφηνάκι πήρες. Δεν είναι δικό μου αυτό.
Δεν ξέρω τι ήπιες μόλις![]()
Οκ, είσαι αριστερή, ήθελες ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας πήγε στην δραχμή όπως ήθελες, ξενέρωσες και απλά παραμένεις αριστερή/αντιδεξια. Μέχρι εδώ καλά.
Από κει και πέρα όμως η απερίγραπτη ασχετοσύνη σου, η στρεβλή εικόνα για την οικονομια σε συνδυασμό με την αδυναμία κατανόησης των πιο απλών πραγμάτων, είναι πραγματικά κουραστική. Κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά.
Σε σημείο που απορώ αν την παριστάνεις ή όντως τελικά είσαι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τα 40-17 που τα υπολογίζεις; Που έγραψα εγώ σε αυτό το νήμα για τα 40 χρόνια και μου τα διαχώρισες; Γι αυτό σου λέω βγάλε τις κομματικές παρωπιδες και ξαναδιάβασε το αντιθέτως στην πρόταση μου.Ηράκλειτος έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:56Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:46Όπως έχω αναφέρει άπειρες φορές δεν διαχωρίζω ΠΑΣΟΚ από ΝΔ. Μη μου πεις ότι δεν είδες ότι συμπεριλαμβάνω και το ΠΑΣΟΚ στα 40 χρόνια. Θα σε μαλώσω.Το ΠΑΣΟΚ πού ακριβώς βρίσκεται;Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 12:41Αντιθέτως έχουμε εμπειρία από διακυβέρνηση ΝΔ, Μητσοτακέικο, δεξιάς κτλ
Πότε ήμουν σε κυβερνητική θέση και δεν το ξέρω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero
Ρε Νάιδα, ρε πουλάκι μ': δεν μπορείς να είσαι τόσο ξεκάθαρα προκατειλημμένη και παράλληλα να απαιτείς να σου αναγνωρίζουν δικαιώματα ουδετερότητας επειδή απλά και μόνο το δηλώνεις. Είναι πλεονεξία πως το λένε. Τον εκνευρίζει τον συνομιλητή γιατί τον υποτιμάει τρομεράNaida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:07
Τα 40-17 που τα υπολογίζεις; Που έγραψα εγώ σε αυτό το νήμα για τα 40 χρόνια και μου τα διαχώρισες; Γι αυτό σου λέω βγάλε τις κομματικές παρωπιδες και ξαναδιάβασε το αντιθέτως στην πρόταση μου.
Η εμμονή να με κατάξετε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που σας δημιουργεί το θέμα. Ποτέ δεν διαχωρισα το ΠΑΣΟΚ από την ΝΔ στις πολιτικές και την ευθύνη. Ποτέ.Nero έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:10Ρε Νάιδα, ρε πουλάκι μ': δεν μπορείς να είσαι τόσο ξεκάθαρα προκατειλημμένη και παράλληλα να απαιτείς να σου αναγνωρίζουν δικαιώματα ουδετερότητας επειδή απλά και μόνο το δηλώνεις. Είναι πλεονεξία πως το λένε. Τον εκνευρίζει τον συνομιλητή γιατί τον υποτιμάει τρομεράNaida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:07
Τα 40-17 που τα υπολογίζεις; Που έγραψα εγώ σε αυτό το νήμα για τα 40 χρόνια και μου τα διαχώρισες; Γι αυτό σου λέω βγάλε τις κομματικές παρωπιδες και ξαναδιάβασε το αντιθέτως στην πρόταση μου.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Kαι μόνο που λες αυτό, σημαίνει ότι πιστεύεις το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ.Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:15Η εμμονή να με κατάξετε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που σας δημιουργεί το θέμα. Ποτέ δεν διαχωρισα το ΠΑΣΟΚ από την ΝΔ στις πολιτικές και την ευθύνη. Ποτέ.Nero έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:10Ρε Νάιδα, ρε πουλάκι μ': δεν μπορείς να είσαι τόσο ξεκάθαρα προκατειλημμένη και παράλληλα να απαιτείς να σου αναγνωρίζουν δικαιώματα ουδετερότητας επειδή απλά και μόνο το δηλώνεις. Είναι πλεονεξία πως το λένε. Τον εκνευρίζει τον συνομιλητή γιατί τον υποτιμάει τρομεράNaida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:07Τα 40-17 που τα υπολογίζεις; Που έγραψα εγώ σε αυτό το νήμα για τα 40 χρόνια και μου τα διαχώρισες; Γι αυτό σου λέω βγάλε τις κομματικές παρωπιδες και ξαναδιάβασε το αντιθέτως στην πρόταση μου.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ζω στην Ελλάδα. Εσύ;Leporello έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:19Kαι μόνο που λες αυτό, σημαίνει ότι πιστεύεις το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ.Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:15Η εμμονή να με κατάξετε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που σας δημιουργεί το θέμα. Ποτέ δεν διαχωρισα το ΠΑΣΟΚ από την ΝΔ στις πολιτικές και την ευθύνη. Ποτέ.Nero έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:10 Ρε Νάιδα, ρε πουλάκι μ': δεν μπορείς να είσαι τόσο ξεκάθαρα προκατειλημμένη και παράλληλα να απαιτείς να σου αναγνωρίζουν δικαιώματα ουδετερότητας επειδή απλά και μόνο το δηλώνεις. Είναι πλεονεξία πως το λένε. Τον εκνευρίζει τον συνομιλητή γιατί τον υποτιμάει τρομερά
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero
και στο ξαναλέω: εκ τω πραγμάτων δεν μπορείς να διεκδικείς ουδετερότητα απλά και μόνο επειδή το δηλώνεις. Δεν προκύπτει απο πουθενά(το αντίθετο) και είναι σκέτη προσβολή να έχεις τέτοια απαίτηση. Θέλω να πω, δεν προσπαθεί κανένας να σε κατατάξει στον συριζα...γιατί δεν χρειάζεται να προσπαθήσειNaida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:15Η εμμονή να με κατάξετε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που σας δημιουργεί το θέμα. Ποτέ δεν διαχωρισα το ΠΑΣΟΚ από την ΝΔ στις πολιτικές και την ευθύνη. Ποτέ.Nero έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:10Ρε Νάιδα, ρε πουλάκι μ': δεν μπορείς να είσαι τόσο ξεκάθαρα προκατειλημμένη και παράλληλα να απαιτείς να σου αναγνωρίζουν δικαιώματα ουδετερότητας επειδή απλά και μόνο το δηλώνεις. Είναι πλεονεξία πως το λένε. Τον εκνευρίζει τον συνομιλητή γιατί τον υποτιμάει τρομεράNaida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:07
Τα 40-17 που τα υπολογίζεις; Που έγραψα εγώ σε αυτό το νήμα για τα 40 χρόνια και μου τα διαχώρισες; Γι αυτό σου λέω βγάλε τις κομματικές παρωπιδες και ξαναδιάβασε το αντιθέτως στην πρόταση μου.![]()
Η διαφορά μας είναι μόνο ότι εμένα συνήθως μου χρεώνουν διαφορετικές ταμπέλες, απο κομμουνιστή μέχρι χρυσαυγιτη, το οποίο απο μόνο του είναι μάλλον απόδειξη ότι καμιά δεν ισχύει. Όταν επιμένουν όλοι σε συγκεκριμένη ταμπέλα, ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς μήπως δεν είναι στραβός ο γιαλός
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- 86 Απαντήσεις