!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έχουν σηκώσει τα μανίκια και με κέφι και μεράκι...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Έχουν σηκώσει τα μανίκια και με κέφι και μεράκι...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ε αφού γράφεις μαλακιες

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ηράκλειτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ηράκλειτος »

Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:26
Ηράκλειτος έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:10
Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 12:41Αντιθέτως έχουμε εμπειρία από διακυβέρνηση ΝΔ, Μητσοτακέικο, δεξιάς κτλ
Ναι μεν, αλλά. :lol:
Να σημειώσω πως τα τελευταία 30 χρόνια έχουμε 17 χρόνια διακυβέρνησης από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και 13 από ΝΔ. Όλως περιέργως η εμπειρία σου είναι μόνον από τα τελευταία.
Υ.Γ. Όταν διαβάζω εσωτερική πολιτική, νομίζω ότι είμαι στα αθλητικά: οπαδισμός, εμείς καλοί, εσείς κακοί - ουγκ.
Το αντιθέτως μάλλον το ερμήνευσες λάθος. Προσπάθησε να το διαβασεις χωρίς κομματικές παρωπιδες.
Εγώ γράφω με κομματικές παρωπίδες; :lol:
Ξαναρωτώ: τα 13 χρόνια διακυβέρνησης από ΝΔ τα βλέπεις (και ορθώς). Τα υπόλοιπα 17 τι έγιναν;
God.exe is missing. Universe will restart.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ηράκλειτος έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:44
Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:26
Ηράκλειτος έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:10 Ναι μεν, αλλά. :lol:
Να σημειώσω πως τα τελευταία 30 χρόνια έχουμε 17 χρόνια διακυβέρνησης από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και 13 από ΝΔ. Όλως περιέργως η εμπειρία σου είναι μόνον από τα τελευταία.
Υ.Γ. Όταν διαβάζω εσωτερική πολιτική, νομίζω ότι είμαι στα αθλητικά: οπαδισμός, εμείς καλοί, εσείς κακοί - ουγκ.
Το αντιθέτως μάλλον το ερμήνευσες λάθος. Προσπάθησε να το διαβασεις χωρίς κομματικές παρωπιδες.
Εγώ γράφω με κομματικές παρωπίδες; :lol:
Ξαναρωτώ: τα 13 χρόνια διακυβέρνησης από ΝΔ τα βλέπεις (και ορθώς). Τα υπόλοιπα 17 τι έγιναν;
Όπως έχω αναφέρει άπειρες φορές δεν διαχωρίζω ΠΑΣΟΚ από ΝΔ. 40 χρόνια τις ίδιες ακριβώς πολιτικές εφαρμόσατε. Μη μου πεις ότι δεν είδες ότι συμπεριλαμβάνω και το ΠΑΣΟΚ στα 40 χρόνια. Θα σε μαλώσω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

#σφηνακιαμαλακιας

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Otto Weininger έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:48 #σφηνακιαμαλακιας
Λάθος σφηνάκι πήρες. Δεν είναι δικό μου αυτό.
Δεν ξέρω τι ήπιες μόλις :e040:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:50
Σου έχω πει πολλάκις να αφήσεις τα πολιτικά γιατί μας έχεις κάψει τα κύτταρα με την ασχετοσύνη σου. Ακόμα και στα πολύ βασικά.

Οκ, είσαι αριστερή, ήθελες ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας πήγε στην δραχμή όπως ήθελες, ξενέρωσες και απλά παραμένεις αριστερή/αντιδεξια. Μέχρι εδώ καλά.

Από κει και πέρα όμως η απερίγραπτη ασχετοσύνη σου, η στρεβλή εικόνα για την οικονομια σε συνδυασμό με την αδυναμία κατανόησης των πιο απλών πραγμάτων, είναι πραγματικά κουραστική. Κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά.

Σε σημείο που απορώ αν την παριστάνεις ή όντως τελικά είσαι.

Άβαταρ μέλους
Ηράκλειτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ηράκλειτος »

Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:46Όπως έχω αναφέρει άπειρες φορές δεν διαχωρίζω ΠΑΣΟΚ από ΝΔ. Μη μου πεις ότι δεν είδες ότι συμπεριλαμβάνω και το ΠΑΣΟΚ στα 40 χρόνια. Θα σε μαλώσω.
Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 12:41Αντιθέτως έχουμε εμπειρία από διακυβέρνηση ΝΔ, Μητσοτακέικο, δεξιάς κτλ
Το ΠΑΣΟΚ πού ακριβώς βρίσκεται; :smt017
Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:4640 χρόνια τις ίδιες ακριβώς πολιτικές εφαρμόσατε.
Πότε ήμουν σε κυβερνητική θέση και δεν το ξέρω;
God.exe is missing. Universe will restart.
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 12:26 Τα σήκωσαν τα μανίκια για να χωράνε πιο καλά μεσα στο βάζο με το μέλι τα λαμογια ε;

Είπαμε να βάλετε το δάχτυλο στο μέλι. Εσείς βουτηξατε τη μούρη σας στο μέλι. Φάγατε όλο το μέλι! Όλο το μέλι το φάγατε!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Otto Weininger έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:55
Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:50
Σου έχω πει πολλάκις να αφήσεις τα πολιτικά γιατί μας έχεις κάψει τα κύτταρα με την ασχετοσύνη σου. Ακόμα και στα πολύ βασικά.

Οκ, είσαι αριστερή, ήθελες ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας πήγε στην δραχμή όπως ήθελες, ξενέρωσες και απλά παραμένεις αριστερή/αντιδεξια. Μέχρι εδώ καλά.

Από κει και πέρα όμως η απερίγραπτη ασχετοσύνη σου, η στρεβλή εικόνα για την οικονομια σε συνδυασμό με την αδυναμία κατανόησης των πιο απλών πραγμάτων, είναι πραγματικά κουραστική. Κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά.

Σε σημείο που απορώ αν την παριστάνεις ή όντως τελικά είσαι.
Μη με διαβάζεις μικρέ πρίγκηπα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ηράκλειτος έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:56
Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:46Όπως έχω αναφέρει άπειρες φορές δεν διαχωρίζω ΠΑΣΟΚ από ΝΔ. Μη μου πεις ότι δεν είδες ότι συμπεριλαμβάνω και το ΠΑΣΟΚ στα 40 χρόνια. Θα σε μαλώσω.
Το ΠΑΣΟΚ πού ακριβώς βρίσκεται; :smt017
Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 14:4640 χρόνια τις ίδιες ακριβώς πολιτικές εφαρμόσατε.
Πότε ήμουν σε κυβερνητική θέση και δεν το ξέρω;
Τα 40-17 που τα υπολογίζεις; Που έγραψα εγώ σε αυτό το νήμα για τα 40 χρόνια και μου τα διαχώρισες; Γι αυτό σου λέω βγάλε τις κομματικές παρωπιδες και ξαναδιάβασε το αντιθέτως στην πρόταση μου.

Que Sera, Sera...
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:07
Τα 40-17 που τα υπολογίζεις; Που έγραψα εγώ σε αυτό το νήμα για τα 40 χρόνια και μου τα διαχώρισες; Γι αυτό σου λέω βγάλε τις κομματικές παρωπιδες και ξαναδιάβασε το αντιθέτως στην πρόταση μου.
Ρε Νάιδα, ρε πουλάκι μ': δεν μπορείς να είσαι τόσο ξεκάθαρα προκατειλημμένη και παράλληλα να απαιτείς να σου αναγνωρίζουν δικαιώματα ουδετερότητας επειδή απλά και μόνο το δηλώνεις. Είναι πλεονεξία πως το λένε. Τον εκνευρίζει τον συνομιλητή γιατί τον υποτιμάει τρομερά :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Nero έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:10
Ρε Νάιδα, ρε πουλάκι μ': δεν μπορείς να είσαι τόσο ξεκάθαρα προκατειλημμένη και παράλληλα να απαιτείς να σου αναγνωρίζουν δικαιώματα ουδετερότητας επειδή απλά και μόνο το δηλώνεις. Είναι πλεονεξία πως το λένε. Τον εκνευρίζει τον συνομιλητή γιατί τον υποτιμάει τρομερά :lol:
Η εμμονή να με κατάξετε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που σας δημιουργεί το θέμα. Ποτέ δεν διαχωρισα το ΠΑΣΟΚ από την ΝΔ στις πολιτικές και την ευθύνη. Ποτέ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:15
Naida έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:07Τα 40-17 που τα υπολογίζεις; Που έγραψα εγώ σε αυτό το νήμα για τα 40 χρόνια και μου τα διαχώρισες; Γι αυτό σου λέω βγάλε τις κομματικές παρωπιδες και ξαναδιάβασε το αντιθέτως στην πρόταση μου.
Η εμμονή να με κατάξετε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτό που σας δημιουργεί το θέμα. Ποτέ δεν διαχωρισα το ΠΑΣΟΚ από την ΝΔ στις πολιτικές και την ευθύνη. Ποτέ.
Kαι μόνο που λες αυτό, σημαίνει ότι πιστεύεις το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Leporello έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:19
Nero έγραψε: 02 Αύγ 2019, 15:10 Ρε Νάιδα, ρε πουλάκι μ': δεν μπορείς να είσαι τόσο ξεκάθαρα προκατειλημμένη και παράλληλα να απαιτείς να σου αναγνωρίζουν δικαιώματα ουδετερότητας επειδή απλά και μόνο το δηλώνεις. Είναι πλεονεξία πως το λένε. Τον εκνευρίζει τον συνομιλητή γιατί τον υποτιμάει τρομερά :lol:
Kαι μόνο που λες αυτό, σημαίνει ότι πιστεύεις το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ζω στην Ελλάδα. Εσύ;

Que Sera, Sera...
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

και στο ξαναλέω: εκ τω πραγμάτων δεν μπορείς να διεκδικείς ουδετερότητα απλά και μόνο επειδή το δηλώνεις. Δεν προκύπτει απο πουθενά(το αντίθετο) και είναι σκέτη προσβολή να έχεις τέτοια απαίτηση. Θέλω να πω, δεν προσπαθεί κανένας να σε κατατάξει στον συριζα...γιατί δεν χρειάζεται να προσπαθήσει :lol: Κι εμένα που χώνουν ταμπέλες που δεν αποδέχομαι κάθε τρεις και λίγο αλλά δεν έχω κανένα λόγο να τις πολεμάω με τόσο σθένος, το πολύ πολύ να γελάω. Αν θέλουν να σου βάλουν ταμπέλα που θεωρείς ότι δεν σε προσδιορίζει, με γεια τους με χαρά τους αλλά μάλλον το κάνουν γιατί άτι βλέπουν.

Η διαφορά μας είναι μόνο ότι εμένα συνήθως μου χρεώνουν διαφορετικές ταμπέλες, απο κομμουνιστή μέχρι χρυσαυγιτη, το οποίο απο μόνο του είναι μάλλον απόδειξη ότι καμιά δεν ισχύει. Όταν επιμένουν όλοι σε συγκεκριμένη ταμπέλα, ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς μήπως δεν είναι στραβός ο γιαλός :003:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”