Εσυ τι λες;
Εχει ο διαφημιζομενος υποχρεωση να καταβαλλει το ποσο του αγγελιοσημου στον λογαριασμου του ΕΔΟΕΑΠ;
Αρίστος for Tsirpas Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Εσυ λοιπον πηγες να ειρωνευτεις αυτους που δηθεν δεν πηραν θεση;
Δεν αραζεις στα κυβικα σου λεω εγω;
Παμε στον επομενο τον καβουκοφορο
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μάιος 2019, 21:55
Εσυ λοιπον πηγες να ειρωνευτεις αυτους που δηθεν δεν πηραν θεση;
Δεν αραζεις στα κυβικα σου λεω εγω;
Παμε στον επομενο τον καβουκοφορο
πονος ε? ακομα ρε? εσυ μονο 3 φορες τις εχεις φαει, τι να πουν κι οι αλλοι?
Εσυ τελειωσες και δεν το χεις καταλαβει ακομη
Εχω περασει ηδη στον επομενο εσυ δεν μπορεις να γραψεις το παραμικροεχεις συνεχη και μονιμη αδυναμια στο να τοποθετηθεις
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μάιος 2019, 22:02
Εσυ τελειωσες και δεν το χεις καταλαβει ακομη
Εχω περασει ηδη στον επομενο εσυ δεν μπορεις να γραψεις το παραμικροεχεις συνεχη και μονιμη αδυναμια στο να τοποθετηθεις
Αφου δεν μπορεις να τοποθετηθεις σε ενα σοβαρο ερωτημα που αφορα το θεμα
Τι γραφεις γραφεις και ξαναγραφεις;
Γιατι σπαμαρεις το απολυτο τιποτα;
Να μας μας ενημερωσει ο νηματοθετης ( Eθνικοκοινωνιστης )ποιος ειναι υποχρεος για την καταβολη του αγγελιοσοημου στον ΕΔΟΕΑΠ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μάιος 2019, 22:07
Να μας μας ενημερωσει ο νηματοθετης ( Eθνικοκοινωνιστης )ποιος ειναι υποχρεος για την καταβολη του αγγελιοσοημου στον ΕΔΟΕΑΠ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μάιος 2019, 22:07
Αυτός που σέρνεται στα δικαστήρια. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο τον σέρνουν εκεί. Δεν την πάμε εκεί τη νδ για καφέ.
Αυτός που σέρνεται στα δικαστήρια. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο τον σέρνουν εκεί. Δεν την πάμε εκεί τη νδ για καφέ.
Δεν βρισκεις την τοποθετηση σου απλα λιγη;
Αν εσενα σου κανω μυνηση και σε κατηγορω για το οτι σκοτωσες στο κυνηγι εναν πτεροσαυρο θα πιστεψεις οτι υπαρχουν πτεροσαυροι και οτι τον σκοτωσες;
Ειναι λιγη η απαντηση σου δεν το καταλαβαινεις;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μάιος 2019, 22:17
Αν εσενα σου κανω μυνηση για το οτι σκοτωσες στο κυνηγι εναν πτεροσαυρο θα πιστεψεις οτι υπαρχουν πτεροσαυροι και οτι τον σκοτωσες;
Καταρχάς σε παρακαλώ όταν μου απαντάς να κάνεις παράθεση αν μπορείς. Δεν είμαι μέντιουμ να μαντεύω ότι απάντησες. Ευτυχώς που το είδα τυχαία.
Αν έκανες τέτοια μήνυση θα σε έδιωχναν κλωτσιδόν από το αστυνομικό τμημα.
Και θα γέλαγαν ακόμα μαζί σου.
Περιμένουμε την δική λοιπόν για τα χρωστουμενα της νδ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pirate7G την 05 Μάιος 2019, 22:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 05 Μάιος 2019, 22:17
Αν εσενα σου κανω μυνηση για το οτι σκοτωσες στο κυνηγι εναν πτεροσαυρο θα πιστεψεις οτι υπαρχουν πτεροσαυροι και οτι τον σκοτωσες;
Καταρχάς σε παρακαλώ όταν μου απαντάς να κάνεις παράθεση αν μπορείς. Δεν είμαι μέντιουμ να μαντεύω ότι απάντησες. Ευτυχώς που το είδα τυχαία.
Αν έκανες τέτοια μήνυση θα σε έδιωχναν κλωτσιδόν από το αστυνομικό τμημα.
Και θα γέλαγαν ακόμα μαζί σου.
ρε αντιπερισπασμος ξεκολα με το φουκαρα που παιζει την κολοκυθια