!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ
- Dwarven Blacksmith
Re: ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ
Ο μαξ πολεμάει το σύστημα από πολύ μέσα, κάπου στο λεπτό του έντερο, ο δε ΣΕ είναι πεποισμένος ότι βρήκε το χρυσόμαλλο δέρας της πρόβειας δεξιάς.
#isesapostaseis
#isesapostaseis
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Είχα δώσει συνέντευξη στην ανθελληνική ματιά για την εκσυγχρονιστική πλατφόρμα κυριάκουμίστερ μαξ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:05Σε παρακαλώ, μην επιχειρήσεις να το τεκμηριώσεις γιατι θα θάψεις πλήρως τον θαυμασμό που κάποτε εξέπεμπες στο πχόρουμ...Περάσαν χιλια χρόνια, από τότε στο βουνό, τοτε που φώναζες Διεθνισμός και εσπερνες πανικό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:54Ως εκσυγχρονιστής είμαι σε θέση να τεκμηριώσω τη ιδεολογική μου συνέπεια. Εσύ μπορείς να εξηγήσεις με ποιό τρόπο ένας α/α κουβαλάει τα ψάρια των τσιρακίων της εκτ και του δντ;![]()
Οσο αφορα εμένα, δεν είμαι Συριζα, απλώς λέω οτι ο Συριζα εκανε καλύτερη διαχειρηση απο την ΝΔ. Η διαχείρηση της αστικης εξουσίας ειναι τελικά αδιέξοδη. Ο Αλ6 τα πηγε πολύ καλά με βάση τα δικά σας κριτήρια, οπως φαινονται απο τις εκθεσεις του ΔΝΤ. Η αντιθεση σας στον Αλ6 ειναι απλά ρεβανσισμός. Αν ειναι να αλλάξουμε κάτι, είναι το κοινοβουλευτισμό και να εφαρμόσουμε λίγάκι τον μπουκτσινικό αναρχισμό σιγα σιγα.![]()
Αντε, τωρα για πες, παίζει κανας βιασμός; καμια δολοφονία με απιστία; με μικροκλοπές δεν θα γινεις ποτέ πραγματικός run...![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- blackpaint
ρε ποντικα ασε τον μαξ, και πες μου, πως εσυ απο ολους τους ανθρωπους, αντεχεις να καθεσαι στο ιδιο τραπεζι με αντερ και λοιπους "δημοκρατες".ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:17Τι κάνει; Μαζεύει πληροφορίες για τον εχθρό;blackpaint έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:02τωρα αυτο το θεωρεις επιχειρημα; Διαβαζω ιντυμιντια 15χρονια τωρα και παντα υπηρχαν κειμενα που σχολιαζαν οικονομικα στοιχεια και δημοσιευσεις απο οικονομικους οργανισμους.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:54
Ως εκσυγχρονιστής είμαι σε θέση να τεκμηριώσω τη ιδεολογική μου συνέπεια. Εσύ μπορείς να εξηγήσεις με ποιό τρόπο ένας α/α κουβαλάει τα ψάρια των τσιρακίων της εκτ και του δντ;
Διαβασε και την Κατηχηση του Επαναστατη: η αναγνωση του καθεστωτικου τυπου και η αντληση πληροφοριων για τον εχθρο ειναι μεσα στα καθηκοντα του επαναστατη.
Αυτα ως προς την συνεπεια του Μαξ. Εσυ πως νοιωθεις ως εκσυγχρονιστης οταν μιλαει ο αντερ;Ή υπερθεματίζει για την υποτιθέμενη επιτυχία των πλέον σκληρών μνημονιακών πολιτικών που εφάρμοσε η σπέιρα πίκου;
Παγώνει μέχρι τις βουλευτικές εκλογές στις 7 Ιουλίου η αξιολόγηση για την Ελλάδα: https://www.news247.gr/oikonomia/pagone ... 55981.html
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Μα δεν υιοθετώ όλη την ατζέντα του συντηρητικού ευπατρίδη άντερ, όπως και αυτός δεν υιοθετεί τη δική μου, επειδή κυριάκος. Για παράδειγμα, στο νήμα για τον κατσίφα είχαμε συγκρουστεί σφοδρά. Αλλά και οι δύο βρισκόμαστε στη σωστή πλευράς της ιστορίας όταν υπερασπιζόμαστε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, τους θεσμούς και το κράτος δικαίου απέναντι στη συμμορία πίκου και τους παρακρατικούς.blackpaint έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:34
ρε ποντικα ασε τον μαξ, και πες μου, πως εσυ απο ολους τους ανθρωπους, αντεχεις να καθεσαι στο ιδιο τραπεζι με αντερ και λοιπους "δημοκρατες".
Εύγε ρε φίλε, γιατί το πηδήσαμε το νηματάκιApergos8 έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:39 Παγώνει μέχρι τις βουλευτικές εκλογές στις 7 Ιουλίου η αξιολόγηση για την Ελλάδα: https://www.news247.gr/oikonomia/pagone ... 55981.html
Αλλωστε αν η Ελλαδα δεν ηταν στην ΕΕ,η ζωη του Ηρωα Κατσιφα και ολων των Βορειοηπειρωτων θα ηταν ακομα χειροτερη.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 21:02 Μα δεν υιοθετώ όλη την ατζέντα του συντηρητικού ευπατρίδη άντερ, όπως και αυτός δεν υιοθετεί τη δική μου, επειδή κυριάκος. Για παράδειγμα, στο νήμα για τον κατσίφα είχαμε συγκρουστεί σφοδρά. Αλλά και οι δύο βρισκόμαστε στη σωστή πλευράς της ιστορίας όταν υπερασπιζόμαστε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, τους θεσμούς και το κράτος δικαίου απέναντι στη συμμορία πίκου και τους παρακρατικούς.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

παλιό αλλά επίκαιρο
- blackpaint
α ετσι το λες τωρα.
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
το αναρτώ και στο καλό νήμα για λόγους αρχείου:
https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... 1559719752
https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... 1559719752

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις