!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Πώς θεωρείτε ότι θα κλείσει ο υφιστάμενος κύκλος εθνολαϊκιστικής εκτροπής;

Το κόστος (100-200 δις, θεσμική διάβρωση, κοινωνικός εκπεσμός και διχασμός) είναι ήδη ενσωματωμένο κατά το μεγαλύτερο μέρος. Θα έχομε ομαλή μετάβαση σε αυτοδύναμη ευρωπαϊκή κυβέρνηση η οποία θα αρχινήσει την αργή όσο και επίπονη διαδικασία ανοικοδόμησης
13
21%
Ως άνω αλλά με παρατεταμένη περίοδο ακυβερνησίας και αβεβαιότητας λόγω εθνολαϊκιστικών δολιοφθορών (π.χ. εκλογή ΠτΔ, εκλογικός νόμος κλπ.)
15
24%
Ως άνω με εθνολαϊκιστική παλινόρθωση.
14
22%
Ως άνω με πολεμικό επεισόδιο και μικρές απώλειες έμψυχου και άψυχου υλικού.
1
2%
Ως άνω με σημαντικές απώλειες έμψυχου και άψυχου υλικού, αλλά και κυριαρχικών δικαιωμάτων επί πόρων και εδαφών.
2
3%
Ως άνω με μικρή απώλεια εδαφών.
3
5%
Ως άνω με σημαντική απώλεια εδαφών.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ως άνω με ατίμωση των Ελληνικών Όπλων.
15
24%

Σύνολο ψήφων: 63

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΛΑΪΚΙΣΜΟΥ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Μαυροβασίλης έγραψε: 04 Ιουν 2019, 18:03
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιουν 2019, 19:45 Εικόνα
ΕΤΣΗ ΚΑΡΧΙΑΙΣ ΩΤΑΝ ΤΟ ΤΙΜΗΟ ΛΣΗΚΟ ΠΑΙΔΗ ΑΠΩ ΤΙΝ ΕΠΑΡΧΗΑ ΚΑΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΩΚ ΞΗΝΙΖΕΤΑΙ ΤΩ ΜΟΥΤΡΩ ΚΑΙ Ο ΜΑΗ ΚΟΤ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΔΙΕΦΘΕΙΡΕ ΤΟΥΣ ΑΙΛΥΝΑΙΣ ΟΤΑΝ ΟΜΟΣ Ο ΔΑΠΗΤΗΣ Ο ΠΕΤΣΗΝΟΣ ΓΙΑΤΡΩΣ ΒΑΖΗ ΝΑ ΤΟΥ ΓΡΣΦΟΥΝ ΒΙΒΛΗΑ ΓΙΑ ΙΝ ΑΩΖ ΛΕΤΑΙ ΣΤΕΗΤΣΜΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΗΠΟΥΡΓΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΚΟΡΔΑΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΟΠΣ
Σας έχω ξαναγράψει τι έλεγε η -επί 40 έτη- Γραμματεύς του Πανιωνίου και τεραστία προσωπικότης Ε. Παυλάκου, για τον Βασιλάκη;
Τον ήξερε από 7χρονο στις Ακαδημίες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

Beria έγραψε: 04 Ιουν 2019, 18:10 Σας έχω ξαναγράψει τι έλεγε η -επί 40 έτη- Γραμματεύς του Πανιωνίου και τεραστία προσωπικότης Ε. Παυλάκου, για τον Βασιλάκη;
Τον ήξερε από 7χρονο στις Ακαδημίες
ΤΟΝ ΤΥΛΙΞΑΝ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΟ;;;;!!!!!
Spoiler
Εικόνα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Η πορεια του ΣΕ: Ξεκινησε απο Σημίτη, Ισχυρή Ελλάδα, μετά Σαμαρά, Άδωνι, Βορίδη και τώρα ποστάρει λες και ειναι ο run ή ο rebel! :smt005:

Καλό γκρέμμισμα του εθνικολαϊκισμόυ ΣΕ! :smt005:
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

μίστερ μαξ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:39
Η πορεια του ΣΕ: Ξεκινησε απο Σημίτη, Ισχυρή Ελλάδα, μετά Σαμαρά, Άδωνι, Βορίδη και τώρα ποστάρει λες και ειναι ο run ή ο rebel! :smt005:

:lol: Εδώ ρε καμμένε εσύ ανεβάζεις επιτόκια ομολόγων και εκθέσεις του δντ

μπακ ον τόπικ...
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:46
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:04

και τι εχει να κανει αυτο; Ιδεολογικα και πολιτικα ο Μαξ ηταν παντα συνεπης. Εσυ εχεις φτασει στο σημειο να χειροκροτας οταν μιλαει ο αντερ. Καλα σου λεει.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

blackpaint έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:49 Ιδεολογικα και πολιτικα ο Μαξ ηταν παντα συνεπης.
Ως εκσυγχρονιστής είμαι σε θέση να τεκμηριώσω τη ιδεολογική μου συνέπεια. Εσύ μπορείς να εξηγήσεις με ποιό τρόπο ένας α/α κουβαλάει τα ψάρια των τσιρακίων της εκτ και του δντ;
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:04

μπακ ον τόπικ...
Αυτό που λεει η Αρβελαουερ είναι fallacy ex association. Ουτε παιδάκια του δημοτικου δεν λένε τετοιες μλκιες. :e040:
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

blackpaint έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:49

και τι εχει να κανει αυτο; Ιδεολογικα και πολιτικα ο Μαξ ηταν παντα συνεπης. Εσυ εχεις φτασει στο σημειο να χειροκροτας οταν μιλαει ο αντερ. Καλα σου λεει.
Συνεπής ως εξωκοινοβουλευτικός φορουμιακός εκπρόσωπος του συριζα; Συμφωνώ, Μαξ συνεπής σα ζαίος
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:54
blackpaint έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:49 Ιδεολογικα και πολιτικα ο Μαξ ηταν παντα συνεπης.
Ως εκσυγχρονιστής είμαι σε θέση να τεκμηριώσω τη ιδεολογική μου συνέπεια. Εσύ μπορείς να εξηγήσεις με ποιό τρόπο ένας α/α κουβαλάει τα ψάρια των τσιρακίων της εκτ και του δντ;
τωρα αυτο το θεωρεις επιχειρημα; Διαβαζω ιντυμιντια 15χρονια τωρα και παντα υπηρχαν κειμενα που σχολιαζαν οικονομικα στοιχεια και δημοσιευσεις απο οικονομικους οργανισμους.
Διαβασε και την Κατηχηση του Επαναστατη: η αναγνωση του καθεστωτικου τυπου και η αντληση πληροφοριων για τον εχθρο ειναι μεσα στα καθηκοντα του επαναστατη.
Αυτα ως προς την συνεπεια του Μαξ. Εσυ πως νοιωθεις ως εκσυγχρονιστης οταν μιλαει ο αντερ;
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Σε παρακαλώ, μην επιχειρήσεις να το τεκμηριώσεις γιατι θα θάψεις πλήρως τον θαυμασμό που κάποτε εξέπεμπες στο πχόρουμ...Περάσαν χιλια χρόνια, από τότε στο βουνό, τοτε που φώναζες Διεθνισμός και εσπερνες πανικό. :roll:

Οσο αφορα εμένα, δεν είμαι Συριζα, απλώς λέω οτι ο Συριζα εκανε καλύτερη διαχειρηση απο την ΝΔ. Η διαχείρηση της αστικης εξουσίας ειναι τελικά αδιέξοδη. Ο Αλ6 τα πηγε πολύ καλά με βάση τα δικά σας κριτήρια, οπως φαινονται απο τις εκθεσεις του ΔΝΤ. Η αντιθεση σας στον Αλ6 ειναι απλά ρεβανσισμός. Αν ειναι να αλλάξουμε κάτι, είναι το κοινοβουλευτισμό και να εφαρμόσουμε λίγάκι τον μπουκτσινικό αναρχισμό σιγα σιγα. :smt023

Αντε, τωρα για πες, παίζει κανας βιασμός; καμια δολοφονία με απιστία; με μικροκλοπές δεν θα γινεις ποτέ πραγματικός run... :smt047
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

blackpaint έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:02
τωρα αυτο το θεωρεις επιχειρημα; Διαβαζω ιντυμιντια 15χρονια τωρα και παντα υπηρχαν κειμενα που σχολιαζαν οικονομικα στοιχεια και δημοσιευσεις απο οικονομικους οργανισμους.
Διαβασε και την Κατηχηση του Επαναστατη: η αναγνωση του καθεστωτικου τυπου και η αντληση πληροφοριων για τον εχθρο ειναι μεσα στα καθηκοντα του επαναστατη.
Αυτα ως προς την συνεπεια του Μαξ. Εσυ πως νοιωθεις ως εκσυγχρονιστης οταν μιλαει ο αντερ;
Τι κάνει; Μαζεύει πληροφορίες για τον εχθρό; :lol: Ή υπερθεματίζει για την υποτιθέμενη επιτυχία των πλέον σκληρών μνημονιακών πολιτικών που εφάρμοσε η σπέιρα πίκου;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”