!!! DEVELOPMENT MODE !!!
My style !
Re: My style !
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πολύ. Νομίζω σ' έχει επηρεάσει η ξανθιά ύπαρξη κι έχεις γλυκάνει λίγο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ειναι γνωστο οτι μου αρεσουν οι λεπιδες + ειναι χρηστικο - το εχεις επάνω σου αν ποτέ υπάρξει ανάγκη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Υπερκουλτουριάρης
Σωστός. Πανί και πάτος της πλάκας στα 65 Ευρώ. Μόνο για αγορά από μαύρο σε πανηγύρι με 6 ευρώ είναι αυτά.the comet the course the tail έγραψε: 02 Απρ 2019, 21:15 έχω πράσινα και μαύρα τύπου all star. σιγά μην δώσω πάνω από 10 ευρώ για τέτοια άθλια και μη ανατομικά παπούτσια! πρώτη και τελευταία φορά που πήρα all star πρέπει να ήταν κάπου τέλη 80s. θυμάμαι τότε είχα και τα converse των lakers.
Παπούτσι, μόνο δέρμα και Ιταλικό. Τα αξίζουν τα λεφτά τους και έχει μάρκες που μπορείς να κάνεις το Αθήνα-Θεσσαλονίκη με τα πόδια και να μην καταλάβεις τίποτα. Και τα Ελληνικά είναι πολύ καλά.
Οι πολυεθνικές συνήθως, υπερκοστολογημένα σκουπίδια βγάζουν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μην το κάνεις αυτό, θα με πάρουν τα κλάματα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Υπερκουλτουριάρης
Θεωρητικά. Δεν μου αρέσει να φεύγω από την κεντροανατολική Θεσσαλονίκη για κανένα λόγο. Είναι τα σύνορα του κόσμου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν με εννόησες. Έχω ένα sneaker στον τσαγκάρη, όπως μιλάμε, για διόρθωση χρώματος. Έκανα το λάθος να το πάρω σε ivory. Αν δεν ήταν ιταλικό, θα το είχα πετάξει αλλά το λατρεύω και περιμένω να το βάψει. Μου είπε θα αργήσει, έχει πλακώσει πολλή δουλειά.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Όταν τα φτιάξουμε θα σου αγοράζω τα καλύτερα, γιατί το χρήμα δεν το λογαριάζω τα δυο σου μάτια σαν κοιτάζω
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παιδί μου εσύ!!Souvlatzis έγραψε: 03 Απρ 2019, 00:53Όταν τα φτιάξουμε θα σου αγοράζω τα καλύτερα, γιατί το χρήμα δεν το λογαριάζω τα δυο σου μάτια σαν κοιτάζω
- Υπερκουλτουριάρης
Πόσο σου πήρε; Είχα αγοράσει ένα boxer σε ενα περίεργο κρεμ χρωμα. Αγόρασα και ενα ουδέτερο αυτογυαλιστικό και ...μου το έκανε ένα άθλιο καφε.
Πήγα στον τσαγκάρη για να μου τα ξανακάνει κρεμ,αλλά μου λέει πιο σκούρο μόνο μπορώ και θελω 25. Δεν το έφτιαξα.
Έχω πάρα πολλά παπούτσια,αλλά τα μόνο που φοράω πλέον είναι κάτι Ιταλικά Stonefly και κάτι Softies.
Τα πρώτα είναι ότι πιο άνετο έχω βάλει. Αν ζω μέχρι τις εκπτώσεις του Αυγούστου θα πάρω ένα ζεύγος ακόμα. Βγάζουν και γυναικεία νομίζω.
Πήγα στον τσαγκάρη για να μου τα ξανακάνει κρεμ,αλλά μου λέει πιο σκούρο μόνο μπορώ και θελω 25. Δεν το έφτιαξα.
Έχω πάρα πολλά παπούτσια,αλλά τα μόνο που φοράω πλέον είναι κάτι Ιταλικά Stonefly και κάτι Softies.
Τα πρώτα είναι ότι πιο άνετο έχω βάλει. Αν ζω μέχρι τις εκπτώσεις του Αυγούστου θα πάρω ένα ζεύγος ακόμα. Βγάζουν και γυναικεία νομίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εμένα τόσα μου είπε γιατί κι εγώ πείραξα το χρώμα.
Αλλά δεν θέλω να μου τα επαναφέρει. Θέλω κάτι πιο σκούρο γιατί το κρεμ, ivory δεν παλεύεται σαν απόχρωση αν και είναι γαμάτο.
Πονεμένη ιστορία τα παπούτσια. Ένα έχω στον τσαγκάρη, ένα το περιμένω, ένα το θέλω για καλοκαίρι κι ένα για μια υποχρέωση.
Τέλος πάντων.
Αλλά δεν θέλω να μου τα επαναφέρει. Θέλω κάτι πιο σκούρο γιατί το κρεμ, ivory δεν παλεύεται σαν απόχρωση αν και είναι γαμάτο.
Πονεμένη ιστορία τα παπούτσια. Ένα έχω στον τσαγκάρη, ένα το περιμένω, ένα το θέλω για καλοκαίρι κι ένα για μια υποχρέωση.
Τέλος πάντων.
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν συνδυάζονται ευκολα. Μονο με ενα ανοιχτό μπεζ παντελόνι έδεναν ωραία.
Είχα μπεί σε ενα παρκο για να κατουρήσω και το χορτάρι τα έκανε ελαφρώς πρασινα
εκεί την πατησα.
Είχα μπεί σε ενα παρκο για να κατουρήσω και το χορτάρι τα έκανε ελαφρώς πρασινα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση