μιλάμε για τεράστια επανάσταση!!!the comet the course the tail έγραψε: 02 Απρ 2019, 22:20λούμπεν φάση οι σημαίες σε ρούχα-παπούτσια. εγώ αποφεύγω ακόμα και τα σύμβολα, τις στάμπες ή τα λογότυπα, τα οποία θεωρώ κιτς. μέχρι προόσφατα ή θεωρητικά όλα αυτά τουλάχιστον, γιατί πλέον έχω περάσει σε φάση που δεν με ενδιαφέρει τι φοράω. για να σου δώσω ένα παράδειγμα, ακόμα και σαν έφηβος, ενώ όλοι φόραγαν air jordan, εγώ από κόντρα στο ρεύμα φορούσα τα παπούτσια του pippen ή του barkley... όσο για τα all star, θεωρώ ότι εμπίπτουν στην κατηγορία του τρεντ και της ομοιομορφίας, που απεχθάνομαι είτε προέρχεται από τάση μόδας, είτε από κάνα κομμουνιστικό καθεστώς. δλδ εντάξει, θα το έχει παρατηρήσει και άλλος. είτε βλέπεις αμερικανάκια κολεγιόπεδα, είτε βοριοκορεάτες εργάτες, το ίδιο ομοιόμορφοι είναι.Naida έγραψε: 02 Απρ 2019, 21:37the comet the course the tail έγραψε: 02 Απρ 2019, 21:15 έχω πράσινα και μαύρα τύπου all star. σιγά μην δώσω πάνω από 10 ευρώ για τέτοια άθλια και μη ανατομικά παπούτσια! πρώτη και τελευταία φορά που πήρα all star πρέπει να ήταν κάπου τέλη 80s. θυμάμαι τότε είχα και τα converse των lakers.Είχα πάρει το δερμάτινο το μποτάκι 60€ δύο χρόνια το κράτησα κι ακόμα το έχω.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 02 Απρ 2019, 21:11
είχα το πράσινο.
κι ένα κίτρινο.
σε μποτίνι δεν με βόλεψε ποτέ.
έχω χρόνια να πάρω. μόνο τύπου παρόμοια παίρνω πλεον ή μάλλον τένις παίρνω.
Είχα τα άλλα με την αγγλική σημαία επίσης σε μποτάκι για ένα διάστημα.
Λευκά, κλασικά μαύρα, πράσινα και κόκκινα και κανονικά και τύπου all star εξαρτάται τις εποχές. Τώρα ας πούμε αν πάρω δε θα πάρω κανονικά γιατί το θεωρώ πολύ περιττό έξοδο στη δεδομένη φάση που μαζεύω. Τα λατρευω αυτά τα παπούτσια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
My style !
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: My style !
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
-
the comet the course the tail
Κι άλλο πραγματάκι που θέλω

καθότι όταν έλεγα στη μάνα μου να μου πάρει παντελονι Lee μου έλεγε "δε ξέρω εγώ από Lee και παρδαλή, άμα σου φτάνουν τα λεφτά πάρτο" αλλά που να φτάσουν τα λεφτά
μετά όταν δούλευα τα καλοκαίρια και της έλεγα θα το πάρω μόνη μου, μου έλεγε κάτσε και μέτρα πόσες ώρες χρειάστηκαν να δουλέψεις για να το πάρεις. Κι αν πιστεύεις ότι αξιζει ο κόπος σου γι' αυτό, πάρτο. Για ένα περίεργο λόγο δεν το έπαιρνα. Γι' αυτό το λόγο μένω στην χρηστικότητα των πραγμάτων και μόνο εκεί. Αρκεί να μ' αρέσουν και στο μάτι.

Και εγώ είμαι κατά σε λογότυπα και γενικότερα μάρκες κτλ σε συγκεκριμένα είδη. Σε κάποια όμως βλέπεις όντως διαφορά στο αυθεντικό με κάποιο που μιμείται το στυλ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε μπορεί να βρεις κάτι εξίσου καλό. Ευτυχώς από μικρή είχα απαλλαχθεί από τέτοια. Μάλλον βεβιασμέναthe comet the course the tail έγραψε: 02 Απρ 2019, 22:20λούμπεν φάση οι σημαίες σε ρούχα-παπούτσια. εγώ αποφεύγω ακόμα και τα σύμβολα, τις στάμπες ή τα λογότυπα, τα οποία θεωρώ κιτς. μέχρι προόσφατα ή θεωρητικά όλα αυτά τουλάχιστον, γιατί πλέον έχω περάσει σε φάση που δεν με ενδιαφέρει τι φοράω. για να σου δώσω ένα παράδειγμα, ακόμα και σαν έφηβος, ενώ όλοι φόραγαν air jordan, εγώ από κόντρα στο ρεύμα φορούσα τα παπούτσια του pippen ή του barkley... όσο για τα all star, θεωρώ ότι εμπίπτουν στην κατηγορία του τρεντ και της ομοιομορφίας, που απεχθάνομαι είτε προέρχεται από τάση μόδας, είτε από κάνα κομμουνιστικό καθεστώς. δλδ εντάξει, θα το έχει παρατηρήσει και άλλος. είτε βλέπεις αμερικανάκια κολεγιόπεδα, είτε βοριοκορεάτες εργάτες, το ίδιο ομοιόμορφοι είναι.Naida έγραψε: 02 Απρ 2019, 21:37the comet the course the tail έγραψε: 02 Απρ 2019, 21:15 έχω πράσινα και μαύρα τύπου all star. σιγά μην δώσω πάνω από 10 ευρώ για τέτοια άθλια και μη ανατομικά παπούτσια! πρώτη και τελευταία φορά που πήρα all star πρέπει να ήταν κάπου τέλη 80s. θυμάμαι τότε είχα και τα converse των lakers.Είχα πάρει το δερμάτινο το μποτάκι 60€ δύο χρόνια το κράτησα κι ακόμα το έχω.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 02 Απρ 2019, 21:11
είχα το πράσινο.
κι ένα κίτρινο.
σε μποτίνι δεν με βόλεψε ποτέ.
έχω χρόνια να πάρω. μόνο τύπου παρόμοια παίρνω πλεον ή μάλλον τένις παίρνω.
Είχα τα άλλα με την αγγλική σημαία επίσης σε μποτάκι για ένα διάστημα.
Λευκά, κλασικά μαύρα, πράσινα και κόκκινα και κανονικά και τύπου all star εξαρτάται τις εποχές. Τώρα ας πούμε αν πάρω δε θα πάρω κανονικά γιατί το θεωρώ πολύ περιττό έξοδο στη δεδομένη φάση που μαζεύω. Τα λατρευω αυτά τα παπούτσια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Θερμοϋδραυλικός Leonas ε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ένα δισωλήνιο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
Naida έγραψε: 02 Απρ 2019, 22:34
Και εγώ είμαι κατά σε λογότυπα και γενικότερα μάρκες κτλ σε συγκεκριμένα είδη. Σε κάποια όμως βλέπεις όντως διαφορά στο αυθεντικό με κάποιο που μιμείται το στυλ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε μπορεί να βρεις κάτι εξίσου καλό. Ευτυχώς από μικρή είχα απαλλαχθεί από τέτοια. Μάλλον βεβιασμένακαθότι όταν έλεγα στη μάνα μου να μου πάρει παντελονι Lee μου έλεγε "δε ξέρω εγώ από Lee και παρδαλή, άμα σου φτάνουν τα λεφτά πάρτο" αλλά που να φτάσουν τα λεφτά
μετά όταν δούλευα τα καλοκαίρια και της έλεγα θα το πάρω μόνη μου, μου έλεγε κάτσε και μέτρα πόσες ώρες χρειάστηκαν να δουλέψεις για να το πάρεις. Κι αν πιστεύεις ότι αξιζει ο κόπος σου γι' αυτό, πάρτο. Για ένα περίεργο λόγο δεν το έπαιρνα. Γι' αυτό το λόγο μένω στην χρηστικότητα των πραγμάτων και μόνο εκεί. Αρκεί να μ' αρέσουν και στο μάτι.
αν κάτι είναι ποιοτικό και όμορφο, αξίζει να πληρώσεις.
τις γαρίδες τελικά πώς τις έκανες;;;
Με λιγκουίνι. Τις έσβησα με μπαλσαμικο και έβαλα και λίγη καστανή ζάχαρη. Πολύ ωραίες βγήκαν. Αλλά αντί να τις φάω με έφαγαν. Με πείραξαν. Μάλλον μου προέκυψε ξαφνικά αλλεργία στις γαρίδες.the comet the course the tail έγραψε: 02 Απρ 2019, 23:00Naida έγραψε: 02 Απρ 2019, 22:34
Και εγώ είμαι κατά σε λογότυπα και γενικότερα μάρκες κτλ σε συγκεκριμένα είδη. Σε κάποια όμως βλέπεις όντως διαφορά στο αυθεντικό με κάποιο που μιμείται το στυλ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε μπορεί να βρεις κάτι εξίσου καλό. Ευτυχώς από μικρή είχα απαλλαχθεί από τέτοια. Μάλλον βεβιασμένακαθότι όταν έλεγα στη μάνα μου να μου πάρει παντελονι Lee μου έλεγε "δε ξέρω εγώ από Lee και παρδαλή, άμα σου φτάνουν τα λεφτά πάρτο" αλλά που να φτάσουν τα λεφτά
αν κάτι είναι ποιοτικό και όμορφο, αξίζει να πληρώσεις.
τις γαρίδες τελικά πώς τις έκανες;;;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση