Παντως, για να είμαστε δίκαιοι, στους 50αρηδες δεν ειναι κ σπάνιο να έχεις χοληστερίνη κ να καπνίζεις. Υπό αυτήν την έννοια καλως κρούει τον κώδωνα του κινδύνου (κ γω εχω διαφωνήσει μαζι του στο παρελθόν για τον πανικό του)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- EKPLIKTIKOS
Re: Ο πρώτος νεκρός
Εγώ φιλαράκι δεν ξέρω κανέναν πάντως 52χρονο καπνιστή έστω και με υψηλή χοληστερίνη που να έφυγε από γρίπη. Τώρα εσύ για άλλη μια φορά με το μυαλό σου βγάζεις οτι η γρίπη σκοτώνει πενηντάρηδες καπνιστές πιο εύκολα από τον covid.hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2020, 12:50Η «γριπούλα» σκοτώνει πολλούς 52χρονους καπνιστές, φιλαράκι. Πολύ πιο εύκολα από τον κορωνοϊό. Μόνο στις μεγάλες ηλικίες ο κορωνοϊός είναι πιο θανατηφόρος από την γρίπη. Στις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες δεν συγκρίνονται.Arisvilla έγραψε: 21 Οκτ 2020, 12:36 https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... o/3126163/
52 χρονών, γνωστός μουσικός κρίμα. Και το μόνο του "υποκείμενο νόσημα" ήταν οτι κάπνιζε. Αλλά μια γριπούλα είναι κατά τα άλλα με το 40% των διασωληνωμένων να είναι κάτω από 65.
Είναι μεγάλη καθικιά να μιλάτε κάποιοι για «γριπούλα», μια ίωση που σκοτώνει 300-600 χιλιάδες άτομα ετησίως στον πλανήτη.
κάθε 15-20.000 νεκρούς ο φίλος Χελληγενής ξαναποστάρει για τη γρίπη.
- hellegennes
Έναν 52χρονο που τον λέγανε Σκλαβενίτη και ήταν ζάπλουτος, τον ήξερες ή μπα; Όχι καπνιστή, αλλά υγιέστατο.Arisvilla έγραψε: 21 Οκτ 2020, 12:56Εγώ φιλαράκι δεν ξέρω κανέναν πάντως 52χρονο καπνιστή έστω και με υψηλή χοληστερίνη που να έφυγε από γρίπη. Τώρα εσύ για άλλη μια φορά με το μυαλό σου βγάζεις οτι η γρίπη σκοτώνει πενηντάρηδες καπνιστές πιο εύκολα από τον covid.hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2020, 12:50Η «γριπούλα» σκοτώνει πολλούς 52χρονους καπνιστές, φιλαράκι. Πολύ πιο εύκολα από τον κορωνοϊό. Μόνο στις μεγάλες ηλικίες ο κορωνοϊός είναι πιο θανατηφόρος από την γρίπη. Στις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες δεν συγκρίνονται.Arisvilla έγραψε: 21 Οκτ 2020, 12:36 https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... o/3126163/
52 χρονών, γνωστός μουσικός κρίμα. Και το μόνο του "υποκείμενο νόσημα" ήταν οτι κάπνιζε. Αλλά μια γριπούλα είναι κατά τα άλλα με το 40% των διασωληνωμένων να είναι κάτω από 65.
Είναι μεγάλη καθικιά να μιλάτε κάποιοι για «γριπούλα», μια ίωση που σκοτώνει 300-600 χιλιάδες άτομα ετησίως στον πλανήτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Hector Buas
Στις 7 Οκτωβρίου 2020 οι αριστερότητες μάζεψαν μπροστά από το Εφετείο περίπου 20,000 άτομα. Δύο εβδομάδες αργότερα (=χρόνος επώασης) τα κρούσματα έφτασαν στον Θεό.Αίλουρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 08:58 Τί εγινε ρε παιδιά το έχασε το παιχνίδι ο Κυριάκος μαζί με τους «άριστους» που κυβερνούν ;
Σύμπτωση θα είναι...
Και έχει ξαναγίνει. Απλώς έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και δεν μπορούμε να συσχετίσουμε τις αριστερές ανοησίες με τα αποτελέσματα τους...
- EKPLIKTIKOS
Δεν πειράζει, το σημαντικό ήταν να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στο φασισμόHector Buas έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:02Στις 7 Οκτωβρίου 2020 οι αριστερότητες μάζεψαν μπροστά από το Εφετείο περίπου 20,000 άτομα. Δύο εβδομάδες αργότερα (=χρόνος επώασης) τα κρούσματα έφτασαν στον Θεό.Αίλουρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 08:58 Τί εγινε ρε παιδιά το έχασε το παιχνίδι ο Κυριάκος μαζί με τους «άριστους» που κυβερνούν ;
Σύμπτωση θα είναι...
Και έχει ξαναγίνει. Απλώς έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και δεν μπορούμε να συσχετίσουμε τις αριστερές ανοησίες με τα αποτελέσματα τους...
Στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας πώς το δικαιολογείς;Hector Buas έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:02Στις 7 Οκτωβρίου 2020 οι αριστερότητες μάζεψαν μπροστά από το Εφετείο περίπου 20,000 άτομα. Δύο εβδομάδες αργότερα (=χρόνος επώασης) τα κρούσματα έφτασαν στον Θεό.Αίλουρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 08:58 Τί εγινε ρε παιδιά το έχασε το παιχνίδι ο Κυριάκος μαζί με τους «άριστους» που κυβερνούν ;
Σύμπτωση θα είναι...
Κατέβηκαν όλοι στα δικαστήρια;
Το χάσατε το παιχνίδι μάστορα.
-
Εμπεδοκλής
Εδώ να πούμε ότι παρότι αυξάνονται οι νεκροί και πέφτει η μέση ηλικία των ασθενών, η μέση ηλικία των θανόντων ανεβαίνει.
Ήδη έφτασε τα 79 έτη.
Ήδη έφτασε τα 79 έτη.
- hellegennes
Ναι, διότι είμαστε μια αχανής χώρα, όπου δεν πηγαινόερχονται διαρκώς εκατομμύρια άτομα.Αίλουρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:04 Στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας πώς το δικαιολογείς;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Hector Buas
Πάτε καλά ρε σείς? Από όλη την Ελλάδα είχαν κατέβει στην συγκέντρωση...Αίλουρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:04Στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας πώς το δικαιολογείς;Hector Buas έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:02Στις 7 Οκτωβρίου 2020 οι αριστερότητες μάζεψαν μπροστά από το Εφετείο περίπου 20,000 άτομα. Δύο εβδομάδες αργότερα (=χρόνος επώασης) τα κρούσματα έφτασαν στον Θεό.Αίλουρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 08:58 Τί εγινε ρε παιδιά το έχασε το παιχνίδι ο Κυριάκος μαζί με τους «άριστους» που κυβερνούν ;
Σύμπτωση θα είναι...
Κάτσε τώρα γιατί μπερδεύτηκα.hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:07Ναι, διότι είμαστε μια αχανής χώρα, όπου δεν πηγαινόερχονται διαρκώς εκατομμύρια άτομα.Αίλουρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:04 Στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας πώς το δικαιολογείς;
Στην νεολαία δεν ρίχνει το φταίξιμο η λαοφιλής κυβέρνηση μας;
Γιατί αλλάζει το αφήγημα;
Ταξιδιωτικός πράκτορας τύπε ή ταμείο στα διόδια;Hector Buas έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:08Πάτε καλά ρε σείς? Από όλη την Ελλάδα είχαν κατέβει στην συγκέντρωση...Αίλουρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:04Στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας πώς το δικαιολογείς;Hector Buas έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:02
Στις 7 Οκτωβρίου 2020 οι αριστερότητες μάζεψαν μπροστά από το Εφετείο περίπου 20,000 άτομα. Δύο εβδομάδες αργότερα (=χρόνος επώασης) τα κρούσματα έφτασαν στον Θεό.
Σύμπτωση θα είναι...
- hellegennes
Δεν ξέρω τι κάνει η κυβέρνηση, ξέρω ότι συγκεντρώθηκε κόσμος ανενόχλητος -δεν ξέρω πού κολλάει η νεολαία- και αυτός ο κόσμος δεν είναι κλεισμένος στο σπίτι του. Ένα μαζικό γεγονός εξάπλωσης αρκεί για να κολλήσει όλη η χώρα.Αίλουρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:09Κάτσε τώρα γιατί μπερδεύτηκα.hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:07Ναι, διότι είμαστε μια αχανής χώρα, όπου δεν πηγαινόερχονται διαρκώς εκατομμύρια άτομα.Αίλουρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:04 Στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας πώς το δικαιολογείς;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η νεολαία φταίει, οι μετανάστες, οι αριστεροί που πήγαν στην πορεία. Ολοι φταίνε βασικά εκτός από αυτούς που τα έχουν κάνει όλα τέλεια. Τώρα μας λένε οτι φταίει η συγκέντρωση στο εφετείο στην Αθήνα που ανέβηκαν τα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη, στη Κοζάνη και στα Γιάννενα. Οκ ότι πούνε.Αίλουρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:09Κάτσε τώρα γιατί μπερδεύτηκα.hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:07Ναι, διότι είμαστε μια αχανής χώρα, όπου δεν πηγαινόερχονται διαρκώς εκατομμύρια άτομα.Αίλουρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:04 Στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας πώς το δικαιολογείς;
-
Εμπεδοκλής
Εδώ να πούμε ότι οι περιοχές με αυξημένο ιικό φορτίο είναι αυτές με Πανεπιστήμια, που πηγαινοέρχονται νέοι φοιτητές, και με βιομηχανίες τροφίμων που απασχολούν αλλοδαπούς εργάτες που επίσης πηγαινοέρχονται στην Αλβανία.Αίλουρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:09Κάτσε τώρα γιατί μπερδεύτηκα.hellegennes έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:07Ναι, διότι είμαστε μια αχανής χώρα, όπου δεν πηγαινόερχονται διαρκώς εκατομμύρια άτομα.Αίλουρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 13:04 Στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας πώς το δικαιολογείς;
Όλοι αυτοί περνούν την ασθένεια σαν μία κοινή γρίπη αλλά μεταδίδουν τον ιό δεν ηλικιωμένα άτομα που σε σύντομο χρονικό διάστημα τα στέλνουν στον Άγιο Πέτρο.
Για αυτό και από τη μία πέφτει ο μέσος όρος ηλικίας των νοσούντων αλλά ανεβαίνει ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 6306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις