!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Τελικά, σου βγήκε το πλάνο;Fata_Morgana έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:48 Αν εξαιρέσω ότι με πονάει η μέση μου ελαφρώς, υπέροχα. Δε θα κάνω τίποτα απολύτως από δουλειές, δε θα βγω καν έξω από το σπίτι, όοοολη μέρα το σπίτι δικό μου, θα βάλω yt τέρμα έφη θωδη και γωγω τσαμπά, θα δω ταινίες, θα πάρω πίτσα και κρέπα. Ή σουβλάκια και κρέπα; θα δω. Θα κάνω peeling, μάσκες,θα σενιάρω τις αφέλειες μου,θα κοιμηθώ το μεσημέρι με τις γάτες μου αγκαλιά. Μπορεί να στολίσω και κάνα δέντρο![]()
Yippie Kay Yay
- Fata_Morgana
Κατά το μεγαλύτερο ποσοστό. Τελικα έκανα δουλειές, δεν ειδα ταινία και δεν έφαγα κρέπα. Ακόμα τουλάχιστονAirman68 έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 19:37Τελικά, σου βγήκε το πλάνο;Fata_Morgana έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:48 Αν εξαιρέσω ότι με πονάει η μέση μου ελαφρώς, υπέροχα. Δε θα κάνω τίποτα απολύτως από δουλειές, δε θα βγω καν έξω από το σπίτι, όοοολη μέρα το σπίτι δικό μου, θα βάλω yt τέρμα έφη θωδη και γωγω τσαμπά, θα δω ταινίες, θα πάρω πίτσα και κρέπα. Ή σουβλάκια και κρέπα; θα δω. Θα κάνω peeling, μάσκες,θα σενιάρω τις αφέλειες μου,θα κοιμηθώ το μεσημέρι με τις γάτες μου αγκαλιά. Μπορεί να στολίσω και κάνα δέντρο![]()
Η Κυριακή δεν έχει τελειώσει ακόμαFata_Morgana έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 19:56Κατά το μεγαλύτερο ποσοστό. Τελικα έκανα δουλειές, δεν ειδα ταινία και δεν έφαγα κρέπα. Ακόμα τουλάχιστονAirman68 έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 19:37Τελικά, σου βγήκε το πλάνο;Fata_Morgana έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 10:48 Αν εξαιρέσω ότι με πονάει η μέση μου ελαφρώς, υπέροχα. Δε θα κάνω τίποτα απολύτως από δουλειές, δε θα βγω καν έξω από το σπίτι, όοοολη μέρα το σπίτι δικό μου, θα βάλω yt τέρμα έφη θωδη και γωγω τσαμπά, θα δω ταινίες, θα πάρω πίτσα και κρέπα. Ή σουβλάκια και κρέπα; θα δω. Θα κάνω peeling, μάσκες,θα σενιάρω τις αφέλειες μου,θα κοιμηθώ το μεσημέρι με τις γάτες μου αγκαλιά. Μπορεί να στολίσω και κάνα δέντρο![]()
![]()
Yippie Kay Yay
- Fata_Morgana
Yeap. Ακόμα 8 είναιAirman68 έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 19:59Η Κυριακή δεν έχει τελειώσει ακόμαFata_Morgana έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 19:56Κατά το μεγαλύτερο ποσοστό. Τελικα έκανα δουλειές, δεν ειδα ταινία και δεν έφαγα κρέπα. Ακόμα τουλάχιστον![]()
![]()
Αφου μπηκαν στα τερματα η εφη θωδη και η γωγω τσαμπα τα υπολοιπα ερχονται σε δευτερη μοιρα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Fata_Morgana
Αυτά μπήκαν το πρωί. Μετά έπαιξε ξένη playlist,τώρα ελληνική και τώρα ξανά γυρνάω σε ξένη. Το ωραίο είναι ότι βάζω οοοοτι μου γουστάρειGoBack έγραψε: 03 Νοέμ 2024, 20:17 Αφου μπηκαν στα τερματα η εφη θωδη και η γωγω τσαμπα τα υπολοιπα ερχονται σε δευτερη μοιρα
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Να αποσαφηνιστω παραιτερωΠασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 09:09Ναι ρε, εντάξει τώρα.Το θέμα είναι οτι η συγκεκριμένη φράση εκφράζει πολύ σημαντικά πράγματα για μένα που επιθυμώ να την έχω πάνω μου.ksk έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 16:33Την θυμαμαιΠασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 12:35 Ο Ορφέας σήμερα μου είπε πως θα μου κάνει δώρο το τατουάζ που γουστάρω, συν ένα ταξίδι για τα Χριστούγεννα.Στον πατέρα του θα πάρει ένα ρολόι..
Κερδισμενη βγαίνω, όπως και να το δεις. Γύρω στο κατοστάρικο το ''κόσμημα''. Απλό, λιτό..![]()
![]()
Πάντως κάποτε η δερματοστιξία δεν σήμαινε κάτι καλό...ως σημαδεμένος κάποιος...
Ειδικά σε αυτόν τον κυκλο![]()
Χαίρομαι που τη θυμάσαι πάντως.![]()
Η δερματοστιξία στους Ορφικους είναι μιαρη...και επειδή θα βάλεις την υπογραφή σου είπα να στα πω...
Πω πω τι εγραψα στο τέλος... Ζωγραφισα
Παρατηρητής...
Εγώ θα το κάνω.ksk έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 16:30Να αποσαφηνιστω παραιτερωΠασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 09:09Ναι ρε, εντάξει τώρα.Το θέμα είναι οτι η συγκεκριμένη φράση εκφράζει πολύ σημαντικά πράγματα για μένα που επιθυμώ να την έχω πάνω μου.ksk έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 16:33
Την θυμαμαι![]()
Πάντως κάποτε η δερματοστιξία δεν σήμαινε κάτι καλό...ως σημαδεμένος κάποιος...
Ειδικά σε αυτόν τον κυκλο![]()
...
Η δερματοστιξία στους Ορφικους είναι μιαρη...και επειδή θα βάλεις την υπογραφή σου είπα να στα πω...
Πω πω τι εγραψα στο τέλος... Ζωγραφισα![]()
Ας έρθουν οι Ορφικοί να με κάνουν ντα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ωχου , εγώ ελαλησα...Πασιφάη έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 20:31Εγώ θα το κάνω.ksk έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 16:30Να αποσαφηνιστω παραιτερωΠασιφάη έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 09:09
Ναι ρε, εντάξει τώρα.Το θέμα είναι οτι η συγκεκριμένη φράση εκφράζει πολύ σημαντικά πράγματα για μένα που επιθυμώ να την έχω πάνω μου.
...
Πω πω τι εγραψα στο τέλος... Ζωγραφισα![]()
![]()
Ας έρθουν οι Ορφικοί να με κάνουν ντα.![]()
Παρατηρητής...
- Fata_Morgana
Νομίζω με έχει κόψει ελαφρώς η πείνα και είναι άδειο το ψυγείο. Πως τη πάτησα έτσι ρε γμτ. Τι να φτιάξω τώρα.
Μακαρονάδα.Fata_Morgana έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 20:58 Νομίζω με έχει κόψει ελαφρώς η πείνα και είναι άδειο το ψυγείο. Πως τη πάτησα έτσι ρε γμτ. Τι να φτιάξω τώρα.
Δε μπορεί να μην έχεις μακαρόνια.
Yippie Kay Yay
- Fata_Morgana
Μακαρόνια έχω αλλά έφαγα και χθες. Και δεν έχω τίποτα άλλο. Έχω κάτι φρυγανιές και ελιέςAirman68 έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 21:03Μακαρονάδα.Fata_Morgana έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 20:58 Νομίζω με έχει κόψει ελαφρώς η πείνα και είναι άδειο το ψυγείο. Πως τη πάτησα έτσι ρε γμτ. Τι να φτιάξω τώρα.
Δε μπορεί να μην έχεις μακαρόνια.
Σούπα με κριθαράκι κόκκινη ασπούμε; Με κανα κύβο λαχανικών ή κότας μέσα;Fata_Morgana έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 21:27Μακαρόνια έχω αλλά έφαγα και χθες. Και δεν έχω τίποτα άλλο. Έχω κάτι φρυγανιές και ελιέςAirman68 έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 21:03Μακαρονάδα.Fata_Morgana έγραψε: 05 Νοέμ 2024, 20:58 Νομίζω με έχει κόψει ελαφρώς η πείνα και είναι άδειο το ψυγείο. Πως τη πάτησα έτσι ρε γμτ. Τι να φτιάξω τώρα.
Δε μπορεί να μην έχεις μακαρόνια.![]()