Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 13:21Μια φράση. Όχι από Μόρισον πάντως.Airman68 έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 13:08Τι τατουάζ θα κάνεις;Πασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 12:35 Ο Ορφέας σήμερα μου είπε πως θα μου κάνει δώρο το τατουάζ που γουστάρω, συν ένα ταξίδι για τα Χριστούγεννα.Στον πατέρα του θα πάρει ένα ρολόι..
Κερδισμενη βγαίνω, όπως και να το δεις. Γύρω στο κατοστάρικο το ''κόσμημα''. Απλό, λιτό..![]()
![]()
Από την Ορφική θεοσοφία. Την είχα παλαιότερα σαν υπογραφή. Μην με ρωτήσεις γιατί. Είναι πολύπλοκο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Yippie Kay Yay
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Την θυμαμαιΠασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 12:35 Ο Ορφέας σήμερα μου είπε πως θα μου κάνει δώρο το τατουάζ που γουστάρω, συν ένα ταξίδι για τα Χριστούγεννα.Στον πατέρα του θα πάρει ένα ρολόι..
Κερδισμενη βγαίνω, όπως και να το δεις. Γύρω στο κατοστάρικο το ''κόσμημα''. Απλό, λιτό..![]()
Πάντως κάποτε η δερματοστιξία δεν σήμαινε κάτι καλό...ως σημαδεμένος κάποιος...
Ειδικά σε αυτόν τον κυκλο
Παρατηρητής...
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Ε όχι και εγγόνια από τα 45!!!!
Άλλες κάνουν παιδιά στα 47 και 48!!!
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
- Andromachi
Γω θα έλεγα να πάρει το ταξίδι, τα λεφτά στο χέρι και να αφήσει το τατουάζ!!!
- Andromachi
Ε ναι!!!Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 11:49Ήθελες να είσαι στη θέση της …… για καφέ ;Andromachi έγραψε: 31 Οκτ 2024, 21:28 Είσαι 22 πάρα κάτι, κάνεις παιδί, καθως το μεγαλώνεις, κλαις μαζι του οταν ποναει και αρρωσταίνει, κλαις σε κάθε σχολική παράσταση, κλαις σε κάθε αλλαγή εκπαίδευσης, κλαις όταν παίρνει πτυχίο, κλαις όταν ορκίζεται φαντάρος,στεναχωριέσαι όταν φεύγει μακριά για δουλειά....
Και φτάνει μια μέρα που σου λεει:
Μαμά δε μπορώ να μιλήσω άλλο,πάω να πάρω τη ...... να πάμε για καφέ...
Είναι αυτή συμπεριφορά στη μανούλα??????
Εεεεεεε?????
![]()
![]()
- Andromachi
Α όχι εμείς βγαίνουμε μαζί ( όταν βλεπόμαστε)ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 11:56 Ο γιος μου πάντως, μου δήλωσε ότι δεν θέλει να πηγαίνουμε μαζί σινεμά γύρω στα 11.
Μόνον με τον πατέρα του πήγαινε.![]()
Και για φαγητο και για καφέ
Το ξέρω. Κατά τα άλλα, ποιο είναι το πρόβλημα να γίνεις γιαγιά στα 45; Μακάρι να γινόμουν κι εγώ.Andromachi έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 19:56 Ε όχι και εγγόνια από τα 45!!!!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καλά, με το που έκλεισε τα 20 και εμείς δεν είχαμε τέτοια θέματα. Γούσταρε να πηγαίνουμε μαζί σινεμά και όχι μόνον. Ο αποκλεισμός είχε παίξει στα πρώτα χρόνια της εφηβείας.Andromachi έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 20:00Α όχι εμείς βγαίνουμε μαζί ( όταν βλεπόμαστε)ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 11:56 Ο γιος μου πάντως, μου δήλωσε ότι δεν θέλει να πηγαίνουμε μαζί σινεμά γύρω στα 11.
Μόνον με τον πατέρα του πήγαινε.![]()
Και για φαγητο και για καφέ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα έλεγα ότι μάλλον είναι και προτιμότερο.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 20:03Το ξέρω. Κατά τα άλλα, ποιο είναι το πρόβλημα να γίνεις γιαγιά στα 45; Μακάρι να γινόμουν κι εγώ.Andromachi έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 19:56 Ε όχι και εγγόνια από τα 45!!!!
Άλλες κάνουν παιδιά στα 47 και 48!!!![]()
Yippie Kay Yay
Σαφώς και είναι. Όχι ότι αυτό σημαίνει ότι η νεότητα είτε είσαι γονιός είτε παππούς σημαίνει πάντα κάτι θετικό αλλά σε κάθε περίπτωση, αν το γουστάρεις είναι σαφώς θετικό.Airman68 έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 20:26Θα έλεγα ότι μάλλον είναι και προτιμότερο.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 20:03Το ξέρω. Κατά τα άλλα, ποιο είναι το πρόβλημα να γίνεις γιαγιά στα 45; Μακάρι να γινόμουν κι εγώ.Andromachi έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 19:56 Ε όχι και εγγόνια από τα 45!!!!
Άλλες κάνουν παιδιά στα 47 και 48!!!![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βοήθειά τους...Andromachi έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 19:56 Ε όχι και εγγόνια από τα 45!!!!
και γι αυτές και για τα παιδιά τους
Ναι ρε, εντάξει τώρα.Το θέμα είναι οτι η συγκεκριμένη φράση εκφράζει πολύ σημαντικά πράγματα για μένα που επιθυμώ να την έχω πάνω μου.ksk έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 16:33Την θυμαμαιΠασιφάη έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 12:35 Ο Ορφέας σήμερα μου είπε πως θα μου κάνει δώρο το τατουάζ που γουστάρω, συν ένα ταξίδι για τα Χριστούγεννα.Στον πατέρα του θα πάρει ένα ρολόι..
![]()
Πάντως κάποτε η δερματοστιξία δεν σήμαινε κάτι καλό...ως σημαδεμένος κάποιος...
Ειδικά σε αυτόν τον κυκλο![]()
Χαίρομαι που τη θυμάσαι πάντως.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όχι. Εγώ θα το κάνω το τατουάζ, δε πα να λέτε..Andromachi έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 19:57Γω θα έλεγα να πάρει το ταξίδι, τα λεφτά στο χέρι και να αφήσει το τατουάζ!!!![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Η μια γιαγιά μου απέκτησε εγγόνι στα 43Andromachi έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 19:56 Ε όχι και εγγόνια από τα 45!!!!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Fata_Morgana
Αν εξαιρέσω ότι με πονάει η μέση μου ελαφρώς, υπέροχα. Δε θα κάνω τίποτα απολύτως από δουλειές, δε θα βγω καν έξω από το σπίτι, όοοολη μέρα το σπίτι δικό μου, θα βάλω yt τέρμα έφη θωδη και γωγω τσαμπά, θα δω ταινίες, θα πάρω πίτσα και κρέπα. Ή σουβλάκια και κρέπα; θα δω. Θα κάνω peeling, μάσκες,θα σενιάρω τις αφέλειες μου,θα κοιμηθώ το μεσημέρι με τις γάτες μου αγκαλιά. Μπορεί να στολίσω και κάνα δέντρο