εμένα αυτά μου φαίνονται κάπως διακριτά στάδια που πρέπει να τα περάσει κάποιος. Δηλαδή άλλο πράγμα δεν νιώθει οίκτο, κάπως διαφορετικό ότι παίρνει την απόφαση και να σκοτώσει και επίσης ακόμα πιο τραβηγμένο ότι παίζει θέατρο σαράντα μέρες. Τι να πω; Έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει κάτι για την κοπέλα. Μια αηδία ή όλη ιστορία.Σενέκας έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:07 Το νόημα είναι ότι κάποιοι άνθρωποι απλά δεν έχουν ενσυναίσθηση. Απλά δε νοιάζονται για την ανθρώπινη ζωή, ούτε καν αυτή των κοντινών τους ανθρώπων(που στην πραγματικότητα δεν έχουν τέτοιους). Είναι τρομαχτικό, το ξέρω, αλλά είναι τόσο απλό. Δε χρειάζεται να περιπλέκεις το πράγμα ψάχνοντας σύνθετες αφηγήσεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Να μην συμμετέχουμε σε διαγωνισμούς give away, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
δεν ξέρω να πώ την αλήθεια, πως πιστοποιείς οτι το λογ δεν εχει πειραχτεί, δεν εχει καποιο hash συστημα, δεν το έχουν προβλέψει για αυτή την δουλειά, δεν είναι τεχνικό το θέμα μετα είναι πίστης νομίζω, να πιστέψει ενας νομικός εναν ειδικό κλπ.
Θα μου έκανες μεγάλη χάρη να μην ανακατευτείς στο συγκεκριμένο, για να μιλάω έτσι κάποιος λόγος υπάρχει τον οποίο αγνοείς.Cecily Anne έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:11 Ρε συ πάνα, η λέξη πιλότος έχει αναφερθεί 5000 φορές εδώ μέσα. Πιλότο τον λέμε όλοι, δηλαδή εντάξει, ήμαρτον.
the end
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ρε επιστήμονες μπορεί να έχει Bluetooth gateway μέσα και να το βρήκαν από εκεί σιγά τα χακς
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα είχαν προστριβές. «Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Θόλωσα, την έπνιξα και σκηνοθέτησα τη ληστεία»
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -karolain/
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -karolain/
Δεν ξερω τι να σου πω,εμενα παντως αν με δερναν 40 μερες μετα δεν θα ομολογουσα ουτε τι εφαγα χθες.Scouser έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:01Ρώτα κάναν αστυνομικό να σου πει. Οι ψιλές ειναι σχεδόν εθιμικό δίκαιο σε ανακρίσεις βασικών υπόπτων για βίαια εγκλήματα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Οι ΗΠΑ έχουν και δεν εχουν. Πολλές πολιτείες δεν έχουν, σε άλλες έχουν σταματήσει, αλλού είναι ο άλλος death row 40 χρόνια. . Στην ΕΣΣΔ σου εριχναν μια σφαίρα μετα από 6 μήνες και φιλιά.Uppercut έγραψε: 17 Ιουν 2021, 21:51Ή η Αμερική. Ξέρεις, το ακριβώς αντίθετο από την ΕΣΣΔ. Όπως και να έχει αυτή η συζήτηση μόνο θεωρητικό ενδιαφέρον έχει στην Ελλάδα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Ιουν 2021, 21:48Φεύγουμε από την εε, δραχμή, σοσιαλισμός,κολλητιλικια Κίνα, θανατική ποινή. Στον δρόμο που διδάσκει η ΕΣΣΔ.Uppercut έγραψε: 17 Ιουν 2021, 21:45
Απαγορεύεται από τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, δυστυχώς. Δεν γίνεται να ανοίξει στην Ελλάδα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δεν χρειάζεται θανατική ποινή αλλά ένας δίκαιος ποινικός κώδικας . Στην συγκεκριμένη περίπτωση να βγει από την φυλακή μετά από 450 χρόνια , ενώ θα του έχουν κατάσχει όλη την περιουσία του και των γονιών, γιατί τέτοια μήλα από αντίστοιχες μηλιές πέφτουν.
The business man whose master plan controls the world each day,
Κι αν σε κρέμαγαν ανάποδα από το παράθυρο τού 11ου;
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Rocco Siffredi
Ποιος κάνει την ανάκριση ο Θεοχάρης;
Δεν τους "δέρνουν" για να ομολογήσουν, αλλά να φοβηθούν και να εμπιστευθούν τον άλλον αστυνομικό που το παίζει φιλικός.GoBack έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:17Δεν ξερω τι να σου πω,εμενα παντως αν με δερναν 40 μερες μετα δεν θα ομολογουσα ουτε τι εφαγα χθες.
Πάγια τακτική στις ανακρίσεις που πιάνει πάντα. Δεν μπορείς να φανταστείς πώς λύνεται ο άνθρωπος και κατεβάζει όλες τις άμυνες όταν νιώσει ότι είναι ασφάλής.
Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που κάνεις forensic acquisition σε τέτοια πράγματα, που σου εξασφαλίζει ότι δεν είναι πειραχτεί τίποτα. Σε πολύ γενικές γραμμές κάνεις image τον δίσκο της κάμερας, σε ένα forensic format συνήθως, το οποίο έχει και τα ανάλογα hashes, όλη η διαδικασία με τη χρήση hardware write blocker, κλπ. Άμα κάποια στιγμή βαριέσαι και θες να σκοτώσεισ χρόνο, τσέκαρε αυτό, που παρουσιάζει τα concepts σε αρκετά καλό βαθμό.enaon έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:14δεν ξέρω να πώ την αλήθεια, πως πιστοποιείς οτι το λογ δεν εχει πειραχτεί, δεν εχει καποιο hash συστημα, δεν το έχουν προβλέψει για αυτή την δουλειά, δεν είναι τεχνικό το θέμα μετα είναι πίστης νομίζω, να πιστέψει ενας νομικός εναν ειδικό κλπ.
Θυμάμαι πάντως infosec εταιρεία φίλου, όταν παρείχε υπηρεσίες για τέτοια forensics χρησιμοποιούσε Encase. Τώρα η αστυνομία δεν ξέρω ποια διαδικασία έχει υλοποιήσει, αλλά πάντως παίζουν τέτοια πράγματα και στην Ελλάδα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
αυτους τους ανθρωπους τι να τους πεις;
Πολύ κρίμα.
Κλασσική περίπτωση κοινωνιοπαθή. Νάρκισσος, απουσία ενσυναίσθησης και τα λοιπά.
Κλασσική περίπτωση κοινωνιοπαθή. Νάρκισσος, απουσία ενσυναίσθησης και τα λοιπά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
-
- 1122 Απαντήσεις