Άλλο πράγμα νομίζω εννοεί ο enaonΠάνας έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:04Όχι βέβαια έχω πρόσβαση σε όλο το λειτουργικό. τους έχω κάνει και απντέητ το λειτουργικό σε 2.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεαρή γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Παιδιά λίγη υπομονή...
Αύριο θα ξέρουμε περισσότερα στοιχεία
Το ότι υπήρχε σοβαρό ενδο-οικογενειακό θέμα είναι προφανές
Το αίτιο προφανώς είναι η "στιγμούλα" τους που κατέληξε έτσι η υπόθεση
ίδωμεν
.,
Αύριο θα ξέρουμε περισσότερα στοιχεία
Το ότι υπήρχε σοβαρό ενδο-οικογενειακό θέμα είναι προφανές
Το αίτιο προφανώς είναι η "στιγμούλα" τους που κατέληξε έτσι η υπόθεση
Spoiler
Οχι και θανατική ποινή!
Να προσέχουμε τι ευχόμαστε...
Να προσέχουμε τι ευχόμαστε...
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άμα έχεις πρόσβαση στο λειτουργικό που τρέχει η κάμερα και με κάποιον privileged χρήστη, μπορείς να το διαβάσεις.ST48410 έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:04Αυτό το διαβάζει μόνο ο κατασκευαστής ή μπορεί και κάποιος εδώ;klg έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:03Είναι πολύ πιθανό να είναι persisted ο message buffer του kernel που τρέχει το firmware και ένα τέτοιο log θα περιέχει 100% το αν έχει removed οποιοδήποτε device όπως η SD. Προφανώς ένα τέτοιο log δεν θα είναι accessible στο web interface της κάμερας.Πάνας έγραψε: 17 Ιουν 2021, 21:57
Δεν καταγράφουν την αφαίρεση της sd, έτσι απλά. 4 διαφορετικές κάμερες έχω και δοκίμασα και τις 4.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Highlander
Αγγλοφιλιπινεζοι είναι λογικά θα είναι εύκολο να επιστρεψουν.nikos p 2020 έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:00Πως θα γίνει; Αφού οι γονείς της κοπέλας ζουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα.Highlander έγραψε: 17 Ιουν 2021, 21:56 Νομίζω πως το καλύτερο για το παιδί θα είναι να το πάνε στο εξωτερικό.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πριν 2 μερες το μόνο που ήξερα για σενα ήταν πως είσαι λίγο μίζερος. Δεν ήξερα ούτε πως έκανες πιλότος ούτε πως πήρες σύνταξη στα 40.Πάνας έγραψε: 17 Ιουν 2021, 21:49Σιγά μην έγραφες "μανάβης ε;" Εκτός και αν ήθελες να πειράξεις τον χέλλη. Το επάγγελμα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν παίζει κανένα ρόλο και το ξέρεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Ιουν 2021, 21:42Προφανώς και το έγραφα χωρίς να σκέφτομαι κάποιον ιδρυματικό με θέματα,Πάνας έγραψε: 17 Ιουν 2021, 21:35
Και μέλλων συνταξιούχος σε μικρή ηλικία. Γιαρέ πρέπει να σε δει γιατρός με τα απωθημένα σου....
Αν ηταν μανάβης θα εγραφα "μανάβης ε;"
Το κλου είναι πως το ποστ ήταν 18 λεπτά μετά το ποσταρισμα του νήματος αυτού. Από την αρχή το βλέμμα του τύπου δε με έπεισε. Δεν ήταν βλέμμα ανθρώπου που ζει μια τραγωδία.
Τι έχουν δηλαδή οι πιλότοι λιγότερο ή περισσότερο από κάποιον άλλο;
Οι ιδρυματικοί αντιθέτως τραβάνε ζόρια και όταν αποκαλύπτονται προκαλούν γέλιο.
Τέλος πάντων. Δεν είσαι εσύ το θέμα, άσε την κλάψα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
8-10
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Θα σου απαντήσω αύριο, θα το ψάξω σε επίπεδο προγραμματισμού.klg έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:03Είναι πολύ πιθανό να είναι persisted ο message buffer του kernel που τρέχει το firmware και ένα τέτοιο log θα περιέχει 100% το αν έχει removed οποιοδήποτε device όπως η SD. Προφανώς ένα τέτοιο log δεν θα είναι accessible στο web interface της κάμερας.
the end
Είναι δυνατόν να αφήνει ανοικτό κάτι τέτοιο ο κατασκευαστής;klg έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:05Άμα έχεις πρόσβαση στο λειτουργικό που τρέχει η κάμερα και με κάποιον privileged χρήστη, μπορείς να το διαβάσεις.ST48410 έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:04Αυτό το διαβάζει μόνο ο κατασκευαστής ή μπορεί και κάποιος εδώ;klg έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:03
Είναι πολύ πιθανό να είναι persisted ο message buffer του kernel που τρέχει το firmware και ένα τέτοιο log θα περιέχει 100% το αν έχει removed οποιοδήποτε device όπως η SD. Προφανώς ένα τέτοιο log δεν θα είναι accessible στο web interface της κάμερας.
-
nikos p 2020
Μπάμπης: Από παιδεραστής, δολοφόνος
-
Uppercut
Δε νομίζω ότι "τη γλυτώνει". Καταρχάς και να είχαμε θανατική, θα έκανε φυλακή κάποια χρόνια μέχρι να οδηγηθεί εκεί. Τώρα όποιος νομίζει ότι την γλυτώνεις με τη θανατική, ας πάει να προτείνει σε οποιονδήποτε ισοβίτη να εκτελεστεί αντί να εκτίσει την ποινή του, να δούμε αν κανένας από αυτούς που την υφίστανται νιώθει να την γλυτώνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 17 Ιουν 2021, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο διάστημα που δούλευα στα αρχεία, είχα πέσει πάνω σε μια υπόθεση δολοφονίας στο Βόλο, γύρω στο 1990. Ο τύπος είχε ψαρέψει μια barely legal κοπέλα σε ένα μαγαζί, τη μέθυσε και την πήγε σπίτι του με ένα φίλο του με σκοπό να τη ρίξει στο κρεβάτι. Αυτή ακόμα και μεθυσμένη έκανε ξεκάθαρο ότι δεν ήθελε, ο φίλος σηκώνεται και φεύγει, και ο predator του λέει "θέλει δε θέλει, εγώ θα την πάρω με τον τσαμπουκά μου". Τέλος πάντων την κυνήγησε μέσα στο σπίτι του, αυτή κάποια στιγμή ξέφυγε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει. Εκεί ο τύπος παίρνει μια απόφαση της στιγμής: προφανώς κάνει τον υπολογισμό στο μυαλό του ότι τον βολεύει καλύτερα να τη σκοτώσει παρά να πάει μέσα για απόπειρα βιασμού και την πετάει απο τον τρίτο. Την πέταξε κάτω, τη σκότωσε, και ενώ οι γείτονες άρχισαν να μαζεύονται γύρω απο το πτώμα, αυτός ντύθηκε, κατέβηκε κάτω κύριος, πήρε το αμάξι και έφυγε. Στη δίκη προσπάθησε να ισχυριστεί ότι η κοπέλα είχε ψυχολογικά προβλήματα και βασίστηκε και σε πράγματα που του είχε για προβλήματα με τους γονείς της για να ισχυριστεί ότι πήδηξε μόνη της.ST48410 έγραψε: 17 Ιουν 2021, 21:55Λογικά αυτά που λες αλλά δεν ξέρω. Αν ήταν ο Χαοτικός εδώ θα μας έλεγε 2-3 πράγματα σχετικά.Σενέκας έγραψε: 17 Ιουν 2021, 21:50άνθρωπος που κατα τα άλλα έχει σχετικά σώας τα φρένας καις ας πούμε ότι δολοφονεί κάποιον εν βρασμώ ψυχής ή σε ατύχημα, προφανώς δεν έχει την ψυχραιμία να πάει να κρεμάσει τον σκύλο του και να περάσει μερικές ώρες σβήνοντας στοιχεία για να πλάσει την ιστορία τουST48410 έγραψε: 17 Ιουν 2021, 21:38
Ας επιβεβαιωθεί πρώτα αυτό γιατί μπορεί να έγινε κάτι πάνω σε καβγά και μετά να σκαρφίστηκε όλα αυτά για να το κουκουλώσει. Οι πιλότοι δεν αξιολογούνται σχετικά;
Το νόημα είναι ότι κάποιοι άνθρωποι απλά δεν έχουν ενσυναίσθηση. Απλά δε νοιάζονται για την ανθρώπινη ζωή, ούτε καν αυτή των κοντινών τους ανθρώπων(που στην πραγματικότητα δεν έχουν τέτοιους). Είναι τρομαχτικό, το ξέρω, αλλά είναι τόσο απλό. Δε χρειάζεται να περιπλέκεις το πράγμα ψάχνοντας σύνθετες αφηγήσεις
εγω το είπα και ισχύει. Για εκείνη την περίοδο που το ζεις οπότε και η μνήμη της περιοδου ευλογα θα είναι αλλοιωμένη.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:03 *Αυτό το αναφέρω γιατί κάποιοι είπαν ότι σε στιγμές ψυχολογικής έντασης, χάνεις την αίσθηση του χρόνου κλπ
Ναι ούτε ήξερες ότι έχω δικό μου σπίτι, άσε ρε τα σάπια...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:05Πριν 2 μερες το μόνο που ήξερα για σενα ήταν πως είσαι λίγο μίζερος. Δεν ήξερα ούτε πως έκανες πιλότος ούτε πως πήρες σύνταξη στα 40.Πάνας έγραψε: 17 Ιουν 2021, 21:49Σιγά μην έγραφες "μανάβης ε;" Εκτός και αν ήθελες να πειράξεις τον χέλλη. Το επάγγελμα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν παίζει κανένα ρόλο και το ξέρεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Ιουν 2021, 21:42
Προφανώς και το έγραφα χωρίς να σκέφτομαι κάποιον ιδρυματικό με θέματα,
Αν ηταν μανάβης θα εγραφα "μανάβης ε;"
Το κλου είναι πως το ποστ ήταν 18 λεπτά μετά το ποσταρισμα του νήματος αυτού. Από την αρχή το βλέμμα του τύπου δε με έπεισε. Δεν ήταν βλέμμα ανθρώπου που ζει μια τραγωδία.
Σε λυπάμαι να ξέρεις.
the end
εχει δηλαδή ssh shell, η εννοείς την αδμιν πρόσβαση στο web interface;Πάνας έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:04 Όχι βέβαια έχω πρόσβαση σε όλο το λειτουργικό. τους έχω κάνει και απντέητ το λειτουργικό σε 2.
δεν έχεις πρόσβαση πάνα, άλλα οι πιο πολλές το υποστηρίζουν με τον έναν τρόπο ή τον άλλον, μπορείς να μπεις στο busybox τους.
- Cecily Anne
Ρε συ πάνα, η λέξη πιλότος έχει αναφερθεί 5000 φορές εδώ μέσα. Πιλότο τον λέμε όλοι, δηλαδή εντάξει, ήμαρτον.Πάνας έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:08Ναι ούτε ήξερες ότι έχω δικό μου σπίτι, άσε ρε τα σάπια...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Ιουν 2021, 22:05Πριν 2 μερες το μόνο που ήξερα για σενα ήταν πως είσαι λίγο μίζερος. Δεν ήξερα ούτε πως έκανες πιλότος ούτε πως πήρες σύνταξη στα 40.Πάνας έγραψε: 17 Ιουν 2021, 21:49
Σιγά μην έγραφες "μανάβης ε;" Εκτός και αν ήθελες να πειράξεις τον χέλλη. Το επάγγελμα σε τέτοιες περιπτώσεις δεν παίζει κανένα ρόλο και το ξέρεις.
Σε λυπάμαι να ξέρεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 339 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
-
- 1122 Απαντήσεις