!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
argouen

Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 11:14

Ψυχολογικό δράμα, που χρησιμοποιεί ως βάση της υπόθεσης τις δολοφονίες ανήλικων κοριτσιών σε μια πόλη της αμερικάνικης επαρχίας. Ψάχνεις να βρεις με το φανάρι νορμάλ άνθρωπο αλλά δεν.
Καλές ερμηνείες, καλή σκηνοθεσία και καλή μουσική επένδυση.
Εχω διαβασει όλα τα βιβλία της τυπισσας :003: (Gillian Flin) και νομίζω και τα 3 εχουν γυριστει ταινίες
Τα βιβλία ειναι απιθανα και πιο σκοτεινά. Συστήνονται ανεπιφύλακτα :g030: (Σκοτεινός τόπος + Αιχμηρά αντικείμενα)
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Namrail έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:09 Σιγά μην είχα προτείνει εγώ το grimm. :D

Το american vandal ήταν τίμιο, η αλήθεια να λέγεται. Αλλά όχι κάτι παραπάνω.
Parody που ζωγραφιζουν πουτσες ειναι ρε φιλε τι παραπανω να ειχε δηλαδη :smt005:
Ελα δες το killing eve σε χαλαρο mood,2 σαιζον εχει,η πιο σεξουαλικη σειρα εβερ χωρις να χρειαστει να δειξει καθολου γυμνο και με πρωταγωνιστρια που ο εθνι θα της εδινε max 2/10.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Rocco Siffredi έγραψε: 31 Αύγ 2019, 15:14
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 11:14

Ψυχολογικό δράμα, που χρησιμοποιεί ως βάση της υπόθεσης τις δολοφονίες ανήλικων κοριτσιών σε μια πόλη της αμερικάνικης επαρχίας. Ψάχνεις να βρεις με το φανάρι νορμάλ άνθρωπο αλλά δεν.
Καλές ερμηνείες, καλή σκηνοθεσία και καλή μουσική επένδυση.
συμπαθητικο αλλα σε παιρνει και λιγο ο υπνος στα πρωτα
αντέχονται και αυτά. Παίζει η 'Ειμι
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

GoBack έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:16
Parody που ζωγραφιζουν πουτσες ειναι ρε φιλε τι παραπανω να ειχε δηλαδη :smt005:
Και κάποιος άλλος είχε εμμονή με τον αυνανισμό ρε φίλε, σε σημείο που να τον συμπεριλαμβάνει πάντα στις παραστάσεις του (μαζί με υπονοούμενα για παιδοφιλία ορισμένες φορές :D ) αλλά θεωρούνταν ο μεγαλύτερος κωμικός του πλανήτη. Μέχρι που κατάλαβαν όλοι ότι η εμμονή με τον αυνανισμό δεν ήταν τυχαία. :D

Το ζήτημα είναι ότι η αφετηρία δεν χρειάζεται να είναι πάντα πολύπλοκη. Και τα απλά αρκούν για να στήσεις κάτι καλό σε κωμικό επίπεδο. Απλά χρειάζεται έμπνευση.
GoBack έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:16 Ελα δες το killing eve σε χαλαρο mood,2 σαιζον εχει,η πιο σεξουαλικη σειρα εβερ χωρις να χρειαστει να δειξει καθολου γυμνο και με πρωταγωνιστρια που ο εθνι θα της εδινε max 2/10.
Το τσέκαρα και είδα ότι πρωταγωνιστεί η τσούντερε από το greys anatomy. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα υποσχόμενο.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Namrail έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:23 Το τσέκαρα και είδα ότι πρωταγωνιστεί η τσούντερε από το greys anatomy. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα υποσχόμενο.
για την άλλη λέει

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Namrail

Spy thriller διαβάζω με το βασικό πρωταγωνιστικό δίδυμο να είναι γυναίκες. Λυπάμαι αλλά δεν τα πάω καλά ούτε με τα "spy thrillers" και επιπλέον, είμαι αρκετά πατριαρχικό γουρούνι μέσα μου ώστε να μου τη σπάει που οι mc είναι γυναίκες.

Btw ισοφάρισε ο νιόνιος.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Αυτο που προτιμας νταγλαραδες αντι για γκομενακια στο lead να το κοιταξεις
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Θέλω να βλέπω τζον γουέιν φάση. Ο άντρας ο προστάτης και η γυναίκα να θαυμάζει πίσω από τις σκιές. Προχθές βγήκα από τη σπηλιά, τι να κάνω; :D
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Nam black sails έχεις δει;
Άβαταρ μέλους
Namrail

Black sails είχα ξεκινήσει κάποτε, αλλά δεν ξέρω γιατί το σταμάτησα. Ίσως το ξαναπιάσω, αξιοπρεπής σειρούλα ήταν.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Btw το American Vandal έχει Season 2. Με θέμα ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
GoBack

Namrail έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:36 Θέλω να βλέπω τζον γουέιν φάση. Ο άντρας ο προστάτης και η γυναίκα να θαυμάζει πίσω από τις σκιές. Προχθές βγήκα από τη σπηλιά, τι να κάνω; :D
https://www.imdb.com/title/tt0285331/
Άβαταρ μέλους
GoBack

Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:40 Btw το American Vandal έχει Season 2. Με θέμα ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
Φυσικα και το ειδα με το που βγηκε
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Namrail έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:40 Black sails είχα ξεκινήσει κάποτε, αλλά δεν ξέρω γιατί το σταμάτησα. Ίσως το ξαναπιάσω, αξιοπρεπής σειρούλα ήταν.
Μετά την 2η σεζόν ανεβαίνει επιπεδο
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Namrail έγραψε: 01 Σεπ 2019, 20:36 Θέλω να βλέπω τζον γουέιν φάση. Ο άντρας ο προστάτης και η γυναίκα να θαυμάζει πίσω από τις σκιές. Προχθές βγήκα από τη σπηλιά, τι να κάνω; :D
Ψάξε καμμία σειρά με γιατρούς και νοσοκομεία, τύπε. Όλο και κάποιο επεισόδιο με ασθενή με προστάτη θα έχει.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”