Να της πεις να βαζει λιγοτερο αλατι στα φασολια και ολα θα σιαξουν.Στύξ έγραψε: 15 Σεπ 2024, 17:09 Mετά από 20 χρόνια γάμου, έφυγα απ' το σπίτι 3 μέρες για να ηρεμήσω.
Αν το ξεπεράσουμε ,θα δείξει..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
στειλτηνα φωτο με Κορσαιρ
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Και μια ΜΚ 84 για σένα έχω τρόλι.
Αυτα ειναι αναμενομενα. Δεν αξιζει να χωρισετε γι αυτα. Καλα εκανες και πηρες ενα διαλειμμα ομως γιατι καποιες φορες χρειαζεται για να ηρεμησετε και οι 2.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Στύξ έγραψε: 15 Σεπ 2024, 17:09 Mετά από 20 χρόνια γάμου, έφυγα απ' το σπίτι 3 μέρες για να ηρεμήσω.
Tο πήρε ως ρήξη ?
Ή κάτι για να αποφύγεις τα χειρότερα ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
20 χρόνια ρε μλκΣτύξ έγραψε: 15 Σεπ 2024, 17:09 Mετά από 20 χρόνια γάμου, έφυγα απ' το σπίτι 3 μέρες για να ηρεμήσω.
Ότι ήταν να σε βρει σε βρήκε.
Τώρα το λίγο και το πολύ.
Σοβαρευτειτε.
Nτάξει, τελείωσε ο "εμφύλιος" εν τη οικία Στυγίου.
Της παραχώρησα και το λάπτοπ ,μια και φέτος με τους διαδραστικούς δε το χρειάζομαι.
Όλα κομπλέ.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Στύξ έγραψε: 16 Σεπ 2024, 14:22Nτάξει, τελείωσε ο "εμφύλιος" εν τη οικία Στυγίου.![]()
Της παραχώρησα και το λάπτοπ ,μια και φέτος με τους διαδραστικούς δε το χρειάζομαι.
Όλα κομπλέ.![]()
- Fata_Morgana
Πόσο χαίρομαι να χειμωνιάσει, να κάνει κρύο, να έρθουν τα Χριστούγεννα 
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
https://m.youtube.com/watch?v=BgQg3J7xU1k
Έλα μου τωρα που θα κολλήσω...
Έλα μου τωρα που θα κολλήσω...
Παρατηρητής...