kongrosian έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:58τι;![]()
kongrosian έγραψε: 07 Σεπ 2024, 17:53 τα καλαμαράκια, ο γαύρος και η μπύρα το μεσημέρι, μου φέρανε κατάθλιψη. βάρυνα πολύ.
kongrosian έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:58τι;![]()
kongrosian έγραψε: 07 Σεπ 2024, 17:53 τα καλαμαράκια, ο γαύρος και η μπύρα το μεσημέρι, μου φέρανε κατάθλιψη. βάρυνα πολύ.
Σάντουιτς με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα και τυρί. Και αγγουροντομάτα.kongrosian έγραψε: 07 Σεπ 2024, 20:58τι;![]()
Ναι, ομολογώ στην αρχή γι αυτόν τον λόγο το έγραψα,Feindflug έγραψε: 07 Σεπ 2024, 21:01kongrosian έγραψε: 07 Σεπ 2024, 17:53 τα καλαμαράκια, ο γαύρος και η μπύρα το μεσημέρι, μου φέρανε κατάθλιψη. βάρυνα πολύ.
μάλιστα. πολύ ωραία.aLiCat έγραψε: 07 Σεπ 2024, 21:02Σάντουιτς με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα και τυρί. Και αγγουροντομάτα.
Που βέβαια συνόδεψα με ροζέ κρασάκι (1-2 ποτηράκια).![]()
Κοίτα το φαγητό είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις, οπότε καλό είναι να ενδίδουμε πότε πότε και σε κραιπάλες.kongrosian έγραψε: 07 Σεπ 2024, 21:06μάλιστα. πολύ ωραία.aLiCat έγραψε: 07 Σεπ 2024, 21:02Σάντουιτς με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα και τυρί. Και αγγουροντομάτα.
εγώ δεν είπα όλη την αλήθεια. μαζί με τα υπόλοιπα, έφαγα και τυρόπιτα, μανιταρόπιτα, χόρτα και πατζάρια. ήπια 1,5 μπύρα μαμμος.
τι το ήθελα μεσημεριάτικα;
![]()
με μπλέξανε μεσημεριάτικα σε ταβέρνα. που εγώ συχαίνομαι να βγαίνω μεσημέρι και κυρίως να πίνω μεσημέρι.aLiCat έγραψε: 07 Σεπ 2024, 21:15Κοίτα το φαγητό είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις, οπότε καλό είναι να ενδίδουμε πότε πότε και σε κραιπάλες.kongrosian έγραψε: 07 Σεπ 2024, 21:06μάλιστα. πολύ ωραία.aLiCat έγραψε: 07 Σεπ 2024, 21:02
Σάντουιτς με ψωμί ολικής άλεσης, γαλοπούλα και τυρί. Και αγγουροντομάτα.
εγώ δεν είπα όλη την αλήθεια. μαζί με τα υπόλοιπα, έφαγα και τυρόπιτα, μανιταρόπιτα, χόρτα και πατζάρια. ήπια 1,5 μπύρα μαμμος.
![]()
![]()
Εννοώ ελαφρές κραιπάλες (αν δεν είναι σχήμα οξύμωρο). Τουτέστιν τι ανακάτεψες τόσων ειδών εδέσματα;
Μ'αυτόν τον τρόπο, καταλήγουμε να αναρωτιόμαστε αν άξιζε τον κόπο τα λίγα λεπτά ευχαρίστησης να τα πληρώνουμε με ώρες δυσφορίας και ταλαιπωρίας.![]()
Τέσπα, περαστικά. Πιες και κανα ανθρακούχο, μπορεί να σε ανακουφίσει.
kongrosian έγραψε: 07 Σεπ 2024, 21:21με μπλέξανε μεσημεριάτικα σε ταβέρνα. που εγώ συχαίνομαι να βγαίνω μεσημέρι και κυρίως να πίνω μεσημέρι.Spoiler
aLiCat έγραψε: 07 Σεπ 2024, 21:15Κοίτα το φαγητό είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις, οπότε καλό είναι να ενδίδουμε πότε πότε και σε κραιπάλες.kongrosian έγραψε: 07 Σεπ 2024, 21:06
μάλιστα. πολύ ωραία.
![]()
![]()
Εννοώ ελαφρές κραιπάλες (αν δεν είναι σχήμα οξύμωρο). Τουτέστιν τι ανακάτεψες τόσων ειδών εδέσματα;
Μ'αυτόν τον τρόπο, καταλήγουμε να αναρωτιόμαστε αν άξιζε τον κόπο τα λίγα λεπτά ευχαρίστησης να τα πληρώνουμε με ώρες δυσφορίας και ταλαιπωρίας.![]()
Τέσπα, περαστικά. Πιες και κανα ανθρακούχο, μπορεί να σε ανακουφίσει.
τώρα είμαι καλά. έκανα 1,5 ώρα γυμναστική.
Γύρω στους 20o έχουμε στην Μπουγατσία τα πρωινά εδώ και κανα-δυο μέρες. Δροσούλα γαμάτη. Και γαμάτος ύπνος (επιτέλους).Πασιφάη έγραψε: 11 Σεπ 2024, 13:36 Εφαγα στη μαπα ένα μπουρίνι πρωϊνιάτικο, άλλο πράγμα. Άντε μετά να κουβαλήσεις τα ψώνια ρε φίλε.. Αλλά δροσιαααααα.:
Κι εδώ μια απ'τα ιδια. Γυρω στους 22 το βραδυ, κοιμομαστε άρχοντες.Isildur έγραψε: 11 Σεπ 2024, 13:46Γύρω στους 20o έχουμε στην Μπουγατσία τα πρωινά εδώ και κανα-δυο μέρες. Δροσούλα γαμάτη. Και γαμάτος ύπνος (επιτέλους).Πασιφάη έγραψε: 11 Σεπ 2024, 13:36 Εφαγα στη μαπα ένα μπουρίνι πρωϊνιάτικο, άλλο πράγμα. Άντε μετά να κουβαλήσεις τα ψώνια ρε φίλε.. Αλλά δροσιαααααα.:
Εγινε κατι σοβαρο;;Στύξ έγραψε: 15 Σεπ 2024, 17:09 Mετά από 20 χρόνια γάμου, έφυγα απ' το σπίτι 3 μέρες για να ηρεμήσω.
Αν το ξεπεράσουμε ,θα δείξει..