Έχω κάνει ελάχιστες γκεστ εμφανίσεις στο γαμώνημα και έχω εκφράσει την αντίθεσή μου σε πολλά που βλέπω. Με συγχωρείς που δεν δύναμαι να είμαι εδώ μέσα 24/7, έχω πολύ σοβαρά θέματα, να διαχειριστώ. Δεν ξύνω το μουνί μου όλη μέρα.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:50 Πασιφάη, επειδή είσαι πολυ ντόμπρος άνθρωπος, και ξέρουμε οτι μιλάς στα ίσα και τα χώνεις αβέρτα, υπήρξαν εμμετικά ποσταρίσματα άξια να "μπουκάρεις" και να αποδώσεις "δικαιοσύνη", αλλά δεν σε είδα να το κάνεις κατα το συνήθειο που έχεις. Οπότε μην θεωρείς οτι όποιος σου ζητά διευκρινήσεις ψάχνεται για εχθρούς. Μπορεί να ψάχνεται για κάτι άλλο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πτώμα του Τυρναβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Το πτώμα του Τυρναβου
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μάθε λοιπόν, οτι ούτε εγώ δέχομαι να μου κουνάνε το δάχτυλο και πολύ περισσότερο να χαρακτηρίζουν ως "πουστιά" την συμμετοχή μου σε νήματα όπου α) δεν έχω προσβάλλει νεκρούς β) δεν φτιάχνω σενάρια για καβλάντισμα γ) πρόκειται για γεγονός που όλη η Ελλάδα, μετά και τις δηλώσεις των συγγενών-το έχει συνδέσει με το φρικτό θεμα των Τεμπών, το οποίο και έχει παραπάνω από μία προεκτάσεις.
Εαν εσένα, δεν σου αρέσει, δεδομένου οτι συμμετέχεις ΕΝΕΡΓΑ στο φόρουμ, να απαντάς και να συμμετέχεις σε τέτοια θέματα και να υπερασπίζεσαι διάφορα πράγματα, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να εγκαλείς όποιον έχει την διάθεση να το κάνει.
ΜΠορείς να μην πηγαίνεις στις συγκεντρώσεις επειδή ξερω γω το ΠΑΜΕ θα σε καπελώσει.
Κάτσε σπίτι σου και άσε το ΠΑΜΕ να κάνει την δουλειία του. Αυτή ακριβώς είναι.
Εαν εσένα, δεν σου αρέσει, δεδομένου οτι συμμετέχεις ΕΝΕΡΓΑ στο φόρουμ, να απαντάς και να συμμετέχεις σε τέτοια θέματα και να υπερασπίζεσαι διάφορα πράγματα, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να εγκαλείς όποιον έχει την διάθεση να το κάνει.
ΜΠορείς να μην πηγαίνεις στις συγκεντρώσεις επειδή ξερω γω το ΠΑΜΕ θα σε καπελώσει.
Κάτσε σπίτι σου και άσε το ΠΑΜΕ να κάνει την δουλειία του. Αυτή ακριβώς είναι.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Οτι δεν ξύνεις το μουνί σου, δεν είναι λόγος να εγκαλείς όποιον έχει τη διάθεση και το χρόνο να συμμετέχει. Άσχετη η απάντησή σου σε όσα σε ρωτώ.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:55Έχω κάνει ελάχιστες γκεστ εμφανίσεις στο γαμώνημα και έχω εκφράσει την αντίθεσή μου σε πολλά που βλέπω. Με συγχωρείς που δεν δύναμαι να είμαι εδώ μέσα 24/7, έχω πολύ σοβαρά θέματα, να διαχειριστώ. Δεν ξύνω το μουνί μου όλη μέρα.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:50 Πασιφάη, επειδή είσαι πολυ ντόμπρος άνθρωπος, και ξέρουμε οτι μιλάς στα ίσα και τα χώνεις αβέρτα, υπήρξαν εμμετικά ποσταρίσματα άξια να "μπουκάρεις" και να αποδώσεις "δικαιοσύνη", αλλά δεν σε είδα να το κάνεις κατα το συνήθειο που έχεις. Οπότε μην θεωρείς οτι όποιος σου ζητά διευκρινήσεις ψάχνεται για εχθρούς. Μπορεί να ψάχνεται για κάτι άλλο
Αν θες να δηλώσεις απλώς οτι δεν ξύνεις το μουνί σου, μπορείς να το κάνεις στο Περι Ανέμων με μεγαλύτερη επιτυχία.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μην την παρεξηγεις
Η Πασιφαη εχει ως χομπι να περναει απο τα νηματα των Τεμπων και να βριζει αυτους που γραφουν σε αυτα
Η Πασιφαη εχει ως χομπι να περναει απο τα νηματα των Τεμπων και να βριζει αυτους που γραφουν σε αυτα
Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:55Δεν χρειάζεται να είναι ενταγμένος κανείς σε πολιτικό χώρο για να πιστευει/αναπαράγει/γραφει τερατολογιες.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:35Να χαλαστώ?Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:29
Καθόλου δεν αναθαρρησα τα ίδια έλεγα και πριν γράψει ο στεργιος.
Ακόμα και το βίντεο από τον Ευαγγελάτο πριν τον στέργιο το έβαλα.
Εσύ μάλλον χαλάστηκες. Δε πειράζει. Άλλο ένα ψέμα που αφορά τα Τέμπη και την ανίερη κυριολεκτικά εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου, πάει κουβά.
Και έχουμε ακόμα.
Τον δικό σου τρόπο συμμετοχής διευκρινίζω και σχολιάζω από όσα παρατηρώ συνολικά στα νήματα που σε πετυχαίνω
Αυτό που λες όμως, οτι χαλάστηκα!, δείχνει το ποιόν της ηθικής σου ως προς την συμμετοχή σου στους σχολιασμούς
Εκτός από χυδαιότατο είναι και ενδεικτικό της τακτικής που ακολουθείς εσύ και το συνάφι σου
Πραγματικά, αυτή σου η δημοσίευση προς το δικό μου πρόσωπο, που γνωρίζεις πολύ καλά οτι δεν είμαι ενταγμένη σε πολιτικούς χώρους, είναι από τα πιο χυδαία πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις.
Το γιατί θα συνδέσει στο μυαλό του κάποιος την δολοφονία του γιου της εισαγγελέως που ειχε άμεση σχέση με την υπόθεση, είναι κάτι που σαφώς το καταλαβαίνεις αλλά επιλέγεις αισχρά να το αγονήσεις.
Τεσπα, θα δούμε τί θα πει η μητέρα του και τι θα βγει στο φως
Όπως λοιπόν μου έγραψες οτι αναθαρρησα έτσι σου έγραψα ότι χαλαστηκες.
Σε πείραξε που το είπα; Παγερά αδιάφορο.
Μίλησες για εκμετάλλευση.
Τις αναλογίες που επιχειρείς τις αφήνω μαζί με τα γραπτά σου να φανούν πόσο εύστοχες και έντιμες είναι.
Παγερά αδιάφορς μου είσαι κι εσύ σε προσωπικό επίπεδο. Όταν όμως γράφει κάποιος σε δημόσιο χώρο και κάνει διάλογο, αυτή η παγερή αιδαφορία μεταφράζεται διαφορετικά.
- Otto Weininger
Ουστ ρε λέμε.
Μας τα έχεις κάνει τσουρέκια δύο βδομάδες τώρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ουστ να πεις στο οικογενειακο σου περιβαλλον ή όπου έμαθες να εκφράζεσαι έτσι όταν σε εγκαλούν για χυδαιότητα.Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 23:03 Ουστ ρε λέμε.
Εδω ειναι φορουμ και περισσότερα τσουρέκια από εσένα και τον φίλο στου τον Γιαννό, δεν φτιάχνει κανείς
Κατάλαβες....Κύριε?
αυτη την φορά είχε δίκιο, απαράδεκτος ο Στεργιος, έχασε το ενδιαφέρον του το νήμα. Τωρα και ο Λινο θα λεει ηταν μαφιοζικο χτυπημα, δεν θα εχει προβλημα, θα είμαστε αγαπημένοι παλι.SeaHawk έγραψε: 19 Φεβ 2025, 23:01 Μην την παρεξηγεις
Σαλτα, σύρε, ξέρεις εσύ. Μην τα ξαναλέμε.Κακώς που είσαι ακόμη εδώ μέσα, περμαμπαναρισμένος γαρ, αλλά δε γαμείς.SeaHawk έγραψε: 19 Φεβ 2025, 23:01 Μην την παρεξηγεις
Δεν σας πληρώνει καλά το κόμμα εσένα και τον seahawk?Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 23:03 Ουστ ρε λέμε.
Σουβλάρα, είμαι ξεκάθαρη στις τοποθετήσεις μου, δεν θα μπω σε περαιτέρω τριπάκια. Ξαναλέω, μάλλον ψάχνεις για εχθρούς, στο φιλικό σου περιβάλλον. Δεν μπορώ να βοηθήσω. Επίσης για να πω και μια γαμωαλήθεια, απ'την στιγμή που ξέρεις τι περνάω, θα το βούλωνες με συνοπτικές διαδικασίες. Α...ξέχασα. Δεν ασχολήθηκες να μάθεις περισσότερα. Δε γαμείς ρε φίλη. Καλή καρδιά. Φινίτο απο μένα.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:59Οτι δεν ξύνεις το μουνί σου, δεν είναι λόγος να εγκαλείς όποιον έχει τη διάθεση και το χρόνο να συμμετέχει. Άσχετη η απάντησή σου σε όσα σε ρωτώ.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:55Έχω κάνει ελάχιστες γκεστ εμφανίσεις στο γαμώνημα και έχω εκφράσει την αντίθεσή μου σε πολλά που βλέπω. Με συγχωρείς που δεν δύναμαι να είμαι εδώ μέσα 24/7, έχω πολύ σοβαρά θέματα, να διαχειριστώ. Δεν ξύνω το μουνί μου όλη μέρα.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:50 Πασιφάη, επειδή είσαι πολυ ντόμπρος άνθρωπος, και ξέρουμε οτι μιλάς στα ίσα και τα χώνεις αβέρτα, υπήρξαν εμμετικά ποσταρίσματα άξια να "μπουκάρεις" και να αποδώσεις "δικαιοσύνη", αλλά δεν σε είδα να το κάνεις κατα το συνήθειο που έχεις. Οπότε μην θεωρείς οτι όποιος σου ζητά διευκρινήσεις ψάχνεται για εχθρούς. Μπορεί να ψάχνεται για κάτι άλλο
Αν θες να δηλώσεις απλώς οτι δεν ξύνεις το μουνί σου, μπορείς να το κάνεις στο Περι Ανέμων με μεγαλύτερη επιτυχία.
Παίξε μπάλα και ό,τι σε φωτίσει ο θεός σου.
- Otto Weininger
Γιατί ρωτάς; Θες δανεικά;Polaris3 έγραψε: 19 Φεβ 2025, 23:07Δεν σας πληρώνει καλά το κόμμα εσένα και τον seahawk?Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 23:03 Ουστ ρε λέμε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 23:12Σουβλάρα, είμαι ξεκάθαρη στις τοποθετήσεις μου, δεν θα μπω σε περαιτέρω τριπάκια. Ξαναλέω, μάλλον ψάχνεις για εχθρούς, στο φιλικό σου περιβάλλον. Δεν μπορώ να βοηθήσω. Επίσης για να πω και μια γαμωαλήθεια, απ'την στιγμή που ξέρεις τι περνάω, θα το βούλωνες με συνοπτικές διαδικασίες. Α...ξέχασα. Δεν ασχολήθηκες να μάθεις περισσότερα. Δε γαμείς ρε φίλη. Καλή καρδιά. Φινίτο απο μένα.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:59Οτι δεν ξύνεις το μουνί σου, δεν είναι λόγος να εγκαλείς όποιον έχει τη διάθεση και το χρόνο να συμμετέχει. Άσχετη η απάντησή σου σε όσα σε ρωτώ.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:55
Έχω κάνει ελάχιστες γκεστ εμφανίσεις στο γαμώνημα και έχω εκφράσει την αντίθεσή μου σε πολλά που βλέπω. Με συγχωρείς που δεν δύναμαι να είμαι εδώ μέσα 24/7, έχω πολύ σοβαρά θέματα, να διαχειριστώ. Δεν ξύνω το μουνί μου όλη μέρα.
Επειδή η επίκληση στα προσωπικά ΕΙΝΑΙ πουστιά, θα με αναγκάσεις αν απαντήσω δημόσια ενώ δεν θέλω:
Ούτε ξεκάθαρη ήσουν ούτε απέφυγες τα τρυπάκια. Κανέναν εχθρό δεν ψάχνω, ψάχνω διευγκρινήσεις στις γενικεύσεις που άστοχα επιχείρησες.
Μου κούνησες το δάχτυλο, χαρακτήρισες "πουστιά" τη συμμετοχή μου στο νήμα , εφόσον ΔΕΝ θέλησες να διευκρινήσεις τί στα κομμάτια λες και μου απάντησες οτι το "παρακάνω" .
Και κολλάς μετά και τα περι προσωπικού, στο άσχετο, χωρίς κανένα λόγο, και να σου πω και κάτι? ανέντιμο ...τέρμα ανέντιμο όμως.
Γιατί εκτός που επιχειρείς να πετάξεις τη μπάλα στην εξέδρα χρησιμοποιώντας το δικό σου πρόβλημα, ξεχνάς οτι την τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε μείναμε στην ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ δική μου ερώτηση "γιατί νευρίασες εσύ τώρα?" Υπάρχει η αναπάντητη στο βαίμπερ...ακόμα περιμένω
Και στην τελική, γνωρίζεις κι εσυ για εμένα κάποια πράγματα...πολύ σοβαρά και πολύ συγκεκριμένα...ναι?
Λυπάμαι πάρα πολύ μα πάρα πολύ που πρέπει δημοσίως να κάνω αυτό το ξεφτυλίκι εδώ πέρα τώρα. Ντρέπομαι για λογαριασμό μου...
Αλλά όταν με εγκαλείς δημοσίως με τέτοιες πυρηνικές παπαριές, δεν μπορώ να μη μιλήσω.
Ενδιαφέρομαι για τις εργασιακές σας συνθήκες.Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 23:14Γιατί ρωτάς; Θες δανεικά;Polaris3 έγραψε: 19 Φεβ 2025, 23:07Δεν σας πληρώνει καλά το κόμμα εσένα και τον seahawk?Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 23:03 Ουστ ρε λέμε.
Επειδή όλη αυτή η συζήτηση έγκειται στο γεγονός ότι λίγο η ανωνυμία και λίγο τα απανωτά ποσταρίσματα ευνοούν τη σκατοψυχιά και το τρολάρισμα, αγαναχτείτε με αυτά που διαβάζεται και συγκρούεστε λέγοντας το ίδιο πράγμα: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 23:12Σουβλάρα, είμαι ξεκάθαρη στις τοποθετήσεις μου, δεν θα μπω σε περαιτέρω τριπάκια. Ξαναλέω, μάλλον ψάχνεις για εχθρούς, στο φιλικό σου περιβάλλον. Δεν μπορώ να βοηθήσω. Επίσης για να πω και μια γαμωαλήθεια, απ'την στιγμή που ξέρεις τι περνάω, θα το βούλωνες με συνοπτικές διαδικασίες. Α...ξέχασα. Δεν ασχολήθηκες να μάθεις περισσότερα. Δε γαμείς ρε φίλη. Καλή καρδιά. Φινίτο απο μένα.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:59Οτι δεν ξύνεις το μουνί σου, δεν είναι λόγος να εγκαλείς όποιον έχει τη διάθεση και το χρόνο να συμμετέχει. Άσχετη η απάντησή σου σε όσα σε ρωτώ.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:55
Έχω κάνει ελάχιστες γκεστ εμφανίσεις στο γαμώνημα και έχω εκφράσει την αντίθεσή μου σε πολλά που βλέπω. Με συγχωρείς που δεν δύναμαι να είμαι εδώ μέσα 24/7, έχω πολύ σοβαρά θέματα, να διαχειριστώ. Δεν ξύνω το μουνί μου όλη μέρα.
Ομως το ίδιο ισχύει στο τουίτερ και στο yt. Ο κόσμος πουλάει μαγκιά και βγάζει απωθημένα.
Και εγώ ώρες-ώρες αγαναχτώ αλλά μετά λέω "δε γ@μείς, η πρώτη φορά είναι, ή η τελευταία;". Στο τέλος θα τραβάω τα β@ζιά μου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-