!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το πτώμα του Τυρναβου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Re: Το πτώμα του Τυρναβου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

πάντως το Πρώτο Θέμα, που το διαβάζουν εκατομμύρια
έγραφε πρωι πρωί: η χαμηλότερη πιθανότητα να είναι εγκλημα
και όλα οδηγούν σε αυτοκτονία ... όπως το χέρι στην τσέπη...

για να μην ξεχνάμε και τους γαλάζιους/κυβερνητικούς ψεκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 19 Φεβ 2025, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:29
Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:25
Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:22

Η ντροπή είναι ότι ζαιοι και ψέκες, μαζί με τα τρολ και τους δημοσιογράφους τους, έτρεξαν να σπινάρουν το αφήγημα από την πρώτη στιγμή ότι τον έφαγαν για τα Τέμπη.

Δηλητηρίαζουν ένα κομμάτι της μάζας, ως αδίστακτοι καιροκόποι.
ναι ναι...οι ζαίοι και οι ψέκες σας φταίνε, από την πρώτη στιγμή που συνέβη η εξαφάνιση, ζαίοι και ψέκες μίλαγαν γι αυτο

εσένα τώρα ήρθε να σε ανακουφίσει ο στέργιος στο φόρουμ και σε βλέπω αναθάρρησες
Καθόλου δεν αναθαρρησα τα ίδια έλεγα και πριν γράψει ο στεργιος.
Ακόμα και το βίντεο από τον Ευαγγελάτο πριν τον στέργιο το έβαλα.

Εσύ μάλλον χαλάστηκες. Δε πειράζει. Άλλο ένα ψέμα που αφορά τα Τέμπη και την ανίερη κυριολεκτικά εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου, πάει κουβά.

Και έχουμε ακόμα.
Να χαλαστώ?

Τον δικό σου τρόπο συμμετοχής διευκρινίζω και σχολιάζω από όσα παρατηρώ συνολικά στα νήματα που σε πετυχαίνω

Αυτό που λες όμως, οτι χαλάστηκα!, δείχνει το ποιόν της ηθικής σου ως προς την συμμετοχή σου στους σχολιασμούς
Εκτός από χυδαιότατο είναι και ενδεικτικό της τακτικής που ακολουθείς εσύ και το συνάφι σου

Πραγματικά, αυτή σου η δημοσίευση προς το δικό μου πρόσωπο, που γνωρίζεις πολύ καλά οτι δεν είμαι ενταγμένη σε πολιτικούς χώρους, είναι από τα πιο χυδαία πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις.

Το γιατί θα συνδέσει στο μυαλό του κάποιος την δολοφονία του γιου της εισαγγελέως που ειχε άμεση σχέση με την υπόθεση, είναι κάτι που σαφώς το καταλαβαίνεις αλλά επιλέγεις αισχρά να το αγονήσεις.

Τεσπα, θα δούμε τί θα πει η μητέρα του και τι θα βγει στο φως
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Saturn

Γαληνός έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:34 πάντως το Πρώτο Θέμα, που το διαβάζουν εκατομμύρια
έγραφε πρωι πρωί: η χαμηλότερη πιθανότητα να είναι εγκλημα
και όλα οδηγούν σε αυτοκτονία ... όπως το χέρι στην τσέπη...

για να μην ξεχνάμε και τους γαλάζιους/κυβερνητικούς ψεκ
συγγνώμη, μπαίνανε στο προφίλ της μητέρας στην ανακοίνωση που είχε κάνει για το θάνατο του παιδιού της και γράφανε για αυτοκτονίες και βρίζανε αισχρά τον κόσμο....ό,τι καταλαβαίνεις....γιατί ο Όττο και να του τα πω, εκεί θα σιωπήσει, δεν θα καταλαβαίνει...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:16
Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:14 Παρατράβηξε η πουστιά εδώ μέσα. Γνώμη μου. Αφήστε το παλλικάρι να αναπαυτεί γαμώ το ξεσταύρι σας. Όλοι γίνατε Πουαρώ. Κλειδώστε το γαμώνημα. Ντροπή κάπου.
Η ντροπή είναι στο ότι οποιοδήποτε σενάριο και να ισχύει μιλάμε για πολύ χοντρό πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη σε αυτήν τη χώρα.
Όχι στα σενάρια.
Η ντροπή έγκειται στις εικασίες που γίνονται. Όχι για άλλο λόγο. Η Δικαιοσύνη είναι για τον πέοντα έτσι κι αλλιώς.Αν βγάλει κάτι, θα δείξει. Επίσης στο γεγονός οτι όλοι αραδιάζουν απόψεις και θεωρούν οτι κατέχουν την μέγιστη αλήθεια. Με συγχωρείς αλλά εγώ προσωπικά δεν συναινώ. Έχει πάει σε άλλα επίπεδα ''πρόσφυσης'' η μαλακία εδώ μέσα. Όσοι μαλάκες δε, άρχισαν τις παπαριές περί ''Τεμπίστας''και ''Τεμπομάχων'' ,ε..ας πάνε να γαμηθούνε παρακείθενες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Saturn

Πασιφάη, διευκρίνησε λίγο ακόμη αν θες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:38 Έχει πάει σε άλλα επίπεδα ''πρόσφυσης'' η μαλακία εδώ μέσα.
:lol:
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:17
Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:14 Παρατράβηξε η πουστιά εδώ μέσα. Γνώμη μου. Αφήστε το παλλικάρι να αναπαυτεί γαμώ το ξεσταύρι σας. Όλοι γίνατε Πουαρώ. Κλειδώστε το γαμώνημα. Ντροπή κάπου.
σε ποιούς αναφέρεσαι Πασίφω μου? (παρακάμπτω το "ξε.." , εδώ δεν μπορώ να σου κλείσω το τηλ στα μουτρα)
Δεν κατάλαβα. Με ψέγεις για κάτι; Δεν έχω δικαίωμα άποψης και μου κουνάς το δάχτυλο; Η τελευταία που το έκανε, πήρε τ'αρχίδια μου..
Αν δεν εννόησες το γραφόμενο και ψάχνεις για εχθρούς, κοιταξε αλλού. Δεν είμαι εγώ αυτή. Τζίζας..
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

εκει που συζητάγαμε πόσο μεγαλες μπουκιες του έκοψαν ποια ζώα, και αν ηταν φρέσκος, ηταν το πικ νομιζω.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

SeaHawk έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:29
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:16
Η ντροπή είναι στο ότι οποιοδήποτε σενάριο και να ισχύει μιλάμε για πολύ χοντρό πρόβλημα με τη Δικαιοσύνη σε αυτήν τη χώρα.
Όχι στα σενάρια.
Τελικα να κατεβασουμε πανο για τον Βασιλη στις 28 του μηνος η να μην κατεβασουμε;
Τζαμπα τα ετοιμασαμε;
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Saturn

Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:43
σε ποιούς αναφέρεσαι Πασίφω μου? (παρακάμπτω το "ξε.." , εδώ δεν μπορώ να σου κλείσω το τηλ στα μουτρα)
Δεν κατάλαβα. Με ψέγεις για κάτι; Δεν έχω δικαίωμα άποψης και μου κουνάς το δάχτυλο; Η τελευταία που το έκανε, πήρε τ'αρχίδια μου..
Αν δεν εννόησες το γραφόμενο και ψάχνεις για εχθρούς, κοιταξε αλλού. Δεν είμαι εγώ αυτή. Τζίζας..
Γιατί αρπάζεσαι? Μίλησες για κάποια πράγματα και σου ζήτησα παραπάνω διευκρινήσεις γιατί δεν τα κατάλαβα όλα. Για ποιούς εχθρούς μιλάς??
Θεωρείς οτι όποιος σου ζητά διευκρινήσεις σου κουνά το δάχτυλο και σου απαγορεύει να έχεις άποψη?
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:46
Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:43

Γιατί αρπάζεσαι? Μίλησες για κάποια πράγματα και σου ζήτησα παραπάνω διευκρινήσεις γιατί δεν τα κατάλαβα όλα. Για ποιούς εχθρούς μιλάς??
Θεωρείς οτι όποιος σου ζητά διευκρινήσεις σου κουνά το δάχτυλο και σου απαγορεύει να έχεις άποψη?
Σουβλάρα σ'αγαπάω αλλά το παρατραβάς. Ήμουν ξεκάθαρη. Τέρμα.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Πασιφάη, επειδή είσαι πολυ ντόμπρος άνθρωπος, και ξέρουμε οτι μιλάς στα ίσα και τα χώνεις αβέρτα, υπήρξαν εμμετικά ποσταρίσματα άξια να "μπουκάρεις" και να αποδώσεις "δικαιοσύνη", αλλά δεν σε είδα να το κάνεις κατα το συνήθειο που έχεις. Οπότε μην θεωρείς οτι όποιος σου ζητά διευκρινήσεις ψάχνεται για εχθρούς. Μπορεί να ψάχνεται για κάτι άλλο
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

αλλες τρεις σελιδες και κλεινει θριαμβευτικα το νημα ...
Άβαταρ μέλους
Saturn

Επειδή, έγραψα πριν δω τί γράφεις :

κάνεις αυτό που κατηγορείς εσύ οτι κάνω εγώ: υποδεικνύεις τί θα πω και πώς θα μιλήσω και πόσο θα μιλήσω??? μου κουνάς το δάχτυλο?
και άντε και το κάνεις...όταν σου ζητώ να διευκρινήσεις γιατί δεν έχεις το θάρρος να το κάνεις στα ίσα και πετάς σε εμένα το μπαλάκι και μου λες οτι ψαχνω για εχθρους και οτι σου κουνω εγω το δαχτυλο? Όταν χαρακτηρίζεις "πουστια" στο σύνολό τους κάποια πράγματα, θεωρείς οτι είμαι εγώ αυτή πυ ψάχνει εχθρούς και που-το λιγότερο-προσβάλει? Θες να μιλήσουμε για το τί είναι πουστιά? Δεν νομίζω οτι θέλω να το κάνουμε εδώ και δημοσίως.

Δημοσίως όμως οφείλω να σου ζητήσω διευκρινήσεις όταν μιλάς για πουστιές και τα ρέστα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:35
Otto Weininger έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:29
Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2025, 22:25

ναι ναι...οι ζαίοι και οι ψέκες σας φταίνε, από την πρώτη στιγμή που συνέβη η εξαφάνιση, ζαίοι και ψέκες μίλαγαν γι αυτο

εσένα τώρα ήρθε να σε ανακουφίσει ο στέργιος στο φόρουμ και σε βλέπω αναθάρρησες
Καθόλου δεν αναθαρρησα τα ίδια έλεγα και πριν γράψει ο στεργιος.
Ακόμα και το βίντεο από τον Ευαγγελάτο πριν τον στέργιο το έβαλα.

Εσύ μάλλον χαλάστηκες. Δε πειράζει. Άλλο ένα ψέμα που αφορά τα Τέμπη και την ανίερη κυριολεκτικά εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου, πάει κουβά.

Και έχουμε ακόμα.
Να χαλαστώ?

Τον δικό σου τρόπο συμμετοχής διευκρινίζω και σχολιάζω από όσα παρατηρώ συνολικά στα νήματα που σε πετυχαίνω

Αυτό που λες όμως, οτι χαλάστηκα!, δείχνει το ποιόν της ηθικής σου ως προς την συμμετοχή σου στους σχολιασμούς
Εκτός από χυδαιότατο είναι και ενδεικτικό της τακτικής που ακολουθείς εσύ και το συνάφι σου

Πραγματικά, αυτή σου η δημοσίευση προς το δικό μου πρόσωπο, που γνωρίζεις πολύ καλά οτι δεν είμαι ενταγμένη σε πολιτικούς χώρους, είναι από τα πιο χυδαία πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις.

Το γιατί θα συνδέσει στο μυαλό του κάποιος την δολοφονία του γιου της εισαγγελέως που ειχε άμεση σχέση με την υπόθεση, είναι κάτι που σαφώς το καταλαβαίνεις αλλά επιλέγεις αισχρά να το αγονήσεις.

Τεσπα, θα δούμε τί θα πει η μητέρα του και τι θα βγει στο φως
Δεν χρειάζεται να είναι ενταγμένος κανείς σε πολιτικό χώρο για να πιστευει/αναπαράγει/γραφει τερατολογιες.

Όπως λοιπόν μου έγραψες οτι αναθαρρησα έτσι σου έγραψα ότι χαλαστηκες.

Σε πείραξε που το είπα; Παγερά αδιάφορο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”