!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
-
Nero
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
δειτε το the boys, το άλλο κάφρικο αριστούργημα απο τον ίδιο δημιουργό
8.9/10 λεει στο imdb,πως μου ξεφυγε αυτο.Θα το δω μετα τη δευτερη σαιζον του mindhunter που μολις αρχινησα.Φεραν και september στο cast ειμαι ενθουσιασμενος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Nero
θα παράταγα το mind hunter και θα το ξεκίναγα άμεσα. Η πρώτη σκηνή είναι αυτήGoBack έγραψε: 31 Αύγ 2019, 10:38 8.9/10 λεει στο imdb,πως μου ξεφυγε αυτο.Θα το δω μετα τη δευτερη σαιζον του mindhunter που μολις αρχινησα.Φεραν και september στο cast ειμαι ενθουσιασμενος.
Τί σαχλαμάρες..
Φερνει σε misfits η σειρα;Nero έγραψε: 31 Αύγ 2019, 10:50θα παράταγα το mind hunter και θα το ξεκίναγα άμεσα. Η πρώτη σκηνή είναι αυτήGoBack έγραψε: 31 Αύγ 2019, 10:38 8.9/10 λεει στο imdb,πως μου ξεφυγε αυτο.Θα το δω μετα τη δευτερη σαιζον του mindhunter που μολις αρχινησα.Φεραν και september στο cast ειμαι ενθουσιασμενος.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ψυχολογικό δράμα, που χρησιμοποιεί ως βάση της υπόθεσης τις δολοφονίες ανήλικων κοριτσιών σε μια πόλη της αμερικάνικης επαρχίας. Ψάχνεις να βρεις με το φανάρι νορμάλ άνθρωπο αλλά δεν.
Καλές ερμηνείες, καλή σκηνοθεσία και καλή μουσική επένδυση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το the leftovers το εχεις δει;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 11:14 Ψάχνεις να βρεις με το φανάρι νορμάλ άνθρωπο αλλά δεν.
Nαι αλλά το leftovers παίζει στο μεταφυσικό πεδίο του lost.
Σ' αυτό το πεδίο, είναι καλό και το les revenants (the returned) αλλά στη γαλλική παραγωγή, η αμερικάνικη δεν λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν θα το λεγα.Περισσοτερο κοινωνικη σειρα ηταν το leftovers που απλα βασιστηκε σε ενα υπερφυσικο γεγονος.Το lost κουβαλουσε καθολη την διαρκεια του το scifi/supernatural element,εντελως διαφορετικο στυλ,βασισμενο περισσοτερο στο μυστηριο και στα καινουργια ερωτηματα που δημιουργουσε στο θεατη σε καθε επεισοδιο.
Το leftovers το ανεφερα γιατι καταλαβα που "παιζει" το γουστο σου οταν ανεφερες το sharp objects.Θες κατεστραμμενους χαρακτηρες δηλαδη
Δοκιμασε και το Τhe end of the fucking world αλλα ειναι με πιτσιρικια και μπορει να μη σε τραβηξει.
Kαμμία σχέση.GoBack έγραψε: 31 Αύγ 2019, 12:09
Το leftovers το ανεφερα γιατι καταλαβα που "παιζει" το γουστο σου οταν ανεφερες το sharp objects.Θες κατεστραμμενους χαρακτηρες δηλαδη![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα έχω δει και τα δύο , στο τσακ απέφυγα τα ψυχοφάρμακαΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 11:50
Nαι αλλά το leftovers παίζει στο μεταφυσικό πεδίο του lost.
Σ' αυτό το πεδίο, είναι καλό και το les revenants (the returned) αλλά στη γαλλική παραγωγή, η αμερικάνικη δεν λέει.
ΥΓ: καταπληκτικό το μουσικό θέμα του Leftovers
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Καθόλου άσχημο.
- Rocco Siffredi
συμπαθητικο αλλα σε παιρνει και λιγο ο υπνος στα πρωταΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2019, 11:14
Ψυχολογικό δράμα, που χρησιμοποιεί ως βάση της υπόθεσης τις δολοφονίες ανήλικων κοριτσιών σε μια πόλη της αμερικάνικης επαρχίας. Ψάχνεις να βρεις με το φανάρι νορμάλ άνθρωπο αλλά δεν.
Κάπου στα μέσα της δεύτερης σεζόν. Εκεί που ζούσαν όλοι μαζί με το γιο του βρυκόλακα.GoBack έγραψε: 31 Αύγ 2019, 10:28Καποια στιγμη θελω να το συνεχισω και εγω αυτο.Μηπως θυμασαι σε ποιο επεισοδιο ειχε παιχτει ενα πιστολιδι και περασε μια σφαιρα μεσα απο ενα γιαουρτακι φαγε;Εκει το ειχα αφησει.Namrail έγραψε: 30 Αύγ 2019, 23:15 Έφτασα τη ροή του preacher. Μας δίνει το υπόβαθρο μιας τίμιας σουρεαλιστικής δυστοπίας με μια ροή αρκούντως καλή. Και λέω αρκούντως διότι υπάρχει "κοιλιά" σε κάποια σημεία. Το Banshee δεν το φτάνει σε καμία περίπτωση αλλά αξίζει τον κόπο.
(Μου είχε κάνει και μένα εντύπωση η σκηνή με το φάγε!
Η τρίτη σεζόν είναι χειρότερη από τη δεύτερη και η τέταρτη ως τα τώρα, χειρότερη της τρίτης. Δεν ξέρω αν αξίζει να το συνεχίσεις.Οριακά ίσως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Namrail την 31 Αύγ 2019, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το The boys είναι του kripke. Και σίγουρα θα το τιμήσω μόλις βρω χρόνο.Nero έγραψε: 31 Αύγ 2019, 10:31 δειτε το the boys, το άλλο κάφρικο αριστούργημα απο τον ίδιο δημιουργό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση