Αλλού γιατί δεν είναι και δεν ασχολείται κανείς; Μήπως επειδή εδώ εγκαταστάθηκε με τον εμφύλιο και μετεμφυλιακά από τους πράκτορες τις ΕΣΣΔ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αναγκαιότητα για επαναστατική μετάβαση στον Κομμουνισμό
Re: Η αναγκαιότητα για επαναστατική μετάβαση στον Κομμουνισμό
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Παντού είναι αντικειμενικά απλά στην Ελλάδα υπάρχει ένα σοβαρο υποκείμενο.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Ναι. Είναι αλήθεια.Έγινε αυτό το πράγμα και ήταν λάθος. Από τη μια κάποιοι κατηγορούν το κόμμα πως δεν θέλει να κυβερνήσει και από την άλλη όταν μια φορά αποφάσισε να πάρει μέρος σε αστική κυβέρνηση τώρα το κατηγορούν για συμβιβασμένο. Η εμπειρία έχει δείξει πως η συμμετοχή σε τέτοιου είδους κυβερνητικά σχήματα δεν οδηγεί πουθενά. Είδαμε και τον ΣΥΡΙΖΑ . Μας μιλούσε για την ενότητα της αριστεράς ,να ενωθούμε όλοι μαζί ενάντια στην κακή την δεξιά και είδαμε τι έγινε. Το ΌΧΙ έγινε ΝΑΙ, υπέγραψε μνημόνια κ.τ.λ.. Με τα μνημόνια τον εγκατέλειψαν οι αριστεροί και με την συμφωνία των Πρεσπών τον εγκατέλειψε ο Καμμένος. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε και να έχουμε αυταπάτες...Golden Age έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 23:59Και το ΚΚΕ συγκυβέρνησε. Πάντως η Οκτωβριανή Επανάσταση δεν είναι λύση για αυτούς που σε πατάνε στο λαιμό. Και Οκτωβριανή Επανάσταση να κάνεις, κάποιοι στο λαιμό θα σε πατάνε. Απλά δεν θα υπάρχει ιδιωτική πρωτοβουλία.pylothess έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:19Γιατί λες για εμένα ότι έχω φάει παπά ενώ οι άλλοι δυο είναι αρουραίοι; Γιατί με ξεχωρίζεις εμένα;GoBzi έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 23:52
Νομίζω ο pylothess απλά έχει φάει παπά, οι άλλοι 2 είναι αρουραίοι.
Αυτό που ο pylothess δεν έχει καταλάβει είναι πως όπου έχει εφαρμοστεί ο κομμουνισμός, ο γενικός γραμματέας, η κεντρική επιτροπή και τα (μεγάλα) μέλη του κόμματος αντικατέστησαν την αστική τάξη με μια πολύ χειρότερη εκδοχή της.
Μπορεί να είναι και έτσι ....
Αλλά ρε φίλε όταν σε πατάνε στον λαιμό τι μπορείς να κάνεις;
Μήπως να αρπάξεις τα όπλα για να κάνεις οκτωβριανή επανάσταση;
Να πετάς βόμβες μολότοφ;
Και όταν ο νόμος τους καλύπτει;
Κάπως δεν πρέπει να αντιδράσεις;
Και με ποιους να συστρατευτείς; Με αυτούς που κυβέρνησαν 40 χρόνια και καταλήστεψαν τον τόπο;
Θα έπρεπε δηλαδή να μείνουμε αναίσθητοι και να καθόμαστε στον καναπέ να βλέπουμε τηλεόραση;
Αυτά θα πρέπει να τα συζητήσουμε σε άλλο νήμα , περί λαθών στον σοσιαλισμό. Αλλά όπως και να έχει πρέπει να αντιδράσουμε .Να βγούμε στον δρόμο. Άμα δεν μιλάς θα σε καβαλήσουνε.
Μου κάνει εντύπωση γιατί οι Χρυσαυγίτες έχουν δηλώσει ότι είναι ΝΑΖΙ και φασίστες.Golden Age έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 23:56Προτιμώ τη δημοκρατίαpylothess έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 16:09Είσαι υπέρ της δημοκρατίας ή της δικτατορίας;Golden Age έγραψε: 25 Ιούλ 2023, 23:41
Γιατί ταυτίζεις κάποιον που εξεγέρθηκε κατά της δουλείας με κάποιους που θέλουν να εγκαθιδρύσουν δικτατορίες;
Θα μπορούσες να ταυτίσεις τον Σπάρτακο με τους αγωνιστές κατά των κομμουνιστικών καθεστώτων, όπου αγωνιζόντουσαν ενάντια στην κομμουνιστική καταπίεση.
Σε ενοχλεί η δικτατορία;
Μου κάνει εντύπωση που από τον Ακροδεξιό η εθνικιστικό ή όπως αλλιώς θέλει να λέγεται ο χώρος υπάρχουν άτομα που έχουν δηλώσει ανοιχτά πως είναι φασίστες.
Υπάρχει συνέντευξη του Αριστοτέλη Καλέντζη που δηλώνει πως δεν τον ενοχλεί να τον πούνε φασίστα ,εθνικοσοσιαλιστή . Τον ενοχλεί να τον αποκαλέσουν δημοκράτη, μαρξιστή ή φιλελεύθερο.
Και ο Πλεύρης σε διάλογό του με ΠΑΜίτη , είχε δηλώσει πως δεν είναι δημοκράτης και δεν πιστεύει στην δημοκρατία.
Προτιμάς την δημοκρατία μόνο που αυτό που έχουμε δεν είναι πραγαμτική δημοκρατία.
Ποτέ δεν ερωτήθηκε ο λαός αν επιθυμεί την είσοδο και την παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ. Το δημοψήφισμα από ΌΧΙ έγινε ΝΑΙ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pylothess την 27 Ιούλ 2023, 16:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για τους εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν σε βλέπω όμως να καταφέρεσαι με τέτοιον ζήλοGoBzi έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 23:42Κάτσε σπίτι σου και αστούς να φωνάζουν ο ένας στον άλλο.pylothess έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 23:02Αν βγω και φωνάζω μόνος μου θα με περάσουν για τρελό.GoBzi έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:33
Οι άλλοι ακολουθούν την γραμμή του κόμματος ευλαβικά, όπως κάνουν στις αιρέσεις.
Εσύ καλά κάνεις, απλά μην πιστεύεις κανέναν παπάρα ότι νοιάζεται για το καλό σου ή για το καλό όλων μας. Να μην συστρατευτείς με κανέναν, κοίτα την πάρτι σου. Ασε τον κάθε Μητσοτάκη και Κουτσούμπα να λένε τα δικά τους, αυτοί και τα παιδιά τους είναι βολεμένοι.![]()
Και τα σόγια μου "φωνάζανε" με το κόμμα, από την πλευρά του πατέρα μου κατέληξαν εξορία και από της μάνας μου στην φυλακή. Οι εργατοπατέρες που τους ξεσήκωναν πλέον κάνουν αγώνα από την Εκάλη, έχουν τα παιδιά τους διορισμένα και τα εγγόνια τους σε ιδιωτικά πανεπιστήμια του εξωτερικού.![]()
Να μελετήσεις καλύτερα το ταξικό κίνημα...Esperos έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 23:23Ναι, αλλά το ΠΑΜΕ και το ΚΚ, ουδέποτε καταδίκασαν ή αναφέρθηκαν στα κακώς κείμενα του συνδικαλισμού και τα παραμάγαζα,pylothess έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 23:00Ναι . Αυτό έκαναν .Έτσι είναι . Γι 'αυτό και ο κόσμος τώρα έχει σιχαθεί τον συνδικαλισμό.Esperos έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 22:29
Οι συνδικαληστές των δεκο, γενοπ δεη και συνομοταξίες, δεν καταλήστευσαν 40 χρόνια;
Δεν καταλήτσευσαν αφαλιστικά ταμεία τριτων;
Γι 'αυτό και όταν γίνεται απεργία ο κόσμος δεν πατάει. Γι 'αυτό και η ΠΑΣΚΕ και η ΔΑΚΕ στις συγκεντρώσεις τους δεν μαζεύουν ούτε δέκα άτομα.
Γι 'αυτό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...
Γιατί ο συνδικαλισμός ήταν παραμάγαζο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Γι 'αυτό στις απεργίες τους περισσότερους τους έχει το ΠΑΜΕ.
επομένως, συνυπεύθυνοι και συμμετέχοντες στην γενικευμένη ρεμούλα, και αυτοί "παντελωνιάζουν".
Το ΠΑΜΕμαζεύει διότι έχει επαγγελματίες προβοκάτορες στις τάξεις του.
Μαύρο χρήμα απ τη ρωσία του Πούτιν (Poo tin) και ζμπρώχνουν.
Δεν συζητάω τα αυτονόητα, όπως δεν συζητάω για παπάδες ή για το εάν το νερό είναι υγρό.pylothess έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 16:18Για τους εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν σε βλέπω όμως να καταφέρεσαι με τέτοιον ζήλοGoBzi έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 23:42Κάτσε σπίτι σου και αστούς να φωνάζουν ο ένας στον άλλο.![]()
Και τα σόγια μου "φωνάζανε" με το κόμμα, από την πλευρά του πατέρα μου κατέληξαν εξορία και από της μάνας μου στην φυλακή. Οι εργατοπατέρες που τους ξεσήκωναν πλέον κάνουν αγώνα από την Εκάλη, έχουν τα παιδιά τους διορισμένα και τα εγγόνια τους σε ιδιωτικά πανεπιστήμια του εξωτερικού.![]()
Ναι ξέρω, ο Φλωράκης έχει κότερο, ο Κουτσούμπας φοράει rolex, η Παπαρήγα στέλνει την κόρη της σε ιδιωτικό κολλέγιο.GoBzi έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 16:27Δεν συζητάω τα αυτονόητα, όπως δεν συζητάω για παπάδες ή για το εάν το νερό είναι υγρό.pylothess έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 16:18Για τους εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν σε βλέπω όμως να καταφέρεσαι με τέτοιον ζήλοGoBzi έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 23:42
Κάτσε σπίτι σου και αστούς να φωνάζουν ο ένας στον άλλο.![]()
![]()
Και το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία έχουν καταληστέψει την χώρα εδώ και 40 χρόνια.
Επειδή τα έχω γράψει σε άλλα νήματα και βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια, εάν έχεις χρόνο και διάθεση άκου την συνέντευξη του Πανούση εδώ μιας και συμφωνώ μαζί του κατά 95%+pylothess έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 16:37Ναι ξέρω, ο Φλωράκης έχει κότερο, ο Κουτσούμπας φοράει rolex, η Παπαρήγα στέλνει την κόρη της σε ιδιωτικό κολλέγιο.
Και το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία έχουν καταληστέψει την χώρα εδώ και 40 χρόνια.
Και μάλιστα τότε εκβιαζανε και λέγανε αν δεν γίνει κυβέρνηση θα παραγραφουν οι κατηγορίες για διαφθορά του Ανδρέα, θα αφήσετε τον Ανδρέα και τον Κοσκωτά να γλυτώσουν;pylothess έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 16:14
Ναι. Είναι αλήθεια.Έγινε αυτό το πράγμα και ήταν λάθος. Από τη μια κάποιοι κατηγορούν το κόμμα πως δεν θέλει να κυβερνήσει και από την άλλη όταν μια φορά αποφάσισε να πάρει μέρος σε αστική κυβέρνηση τώρα το κατηγορούν για συμβιβασμένο. Η εμπειρία έχει δείξει πως η συμμετοχή σε τέτοιου είδους κυβερνητικά σχήματα δεν οδηγεί πουθενά. Είδαμε και τον ΣΥΡΙΖΑ . Μας μιλούσε για την ενότητα της αριστεράς ,να ενωθούμε όλοι μαζί ενάντια στην κακή την δεξιά και είδαμε τι έγινε.
Πάτησε λοιπόν την μπανανοφλουδα ειδικά υπό το βάρος του παγκόσμιου κομμουνιστικο κινήματος που είχε σοβαρές αδιαναμιες.
γιατι δεν εχουμε φτασει σε δυτικοευρωπαικα επιπεδα πολιτισμου, και ακομη κοροιδευουμε τον χαζο του χωριου.Σέλευκας έγραψε: 26 Ιούλ 2023, 19:44 Δεν καταλαβαίνω γιατί στην Ελλάδα συνεχίζεται η συζήτηση για τον κομμουνισμό.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
με λεφτά του καπιταλισμού γίνονται κομμουνιστές
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
GoBzi έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 17:10Επειδή τα έχω γράψει σε άλλα νήματα και βαριέμαι να ξαναγράφω τα ίδια, εάν έχεις χρόνο και διάθεση άκου την συνέντευξη του Πανούση εδώ μιας και συμφωνώ μαζί του κατά 95%+pylothess έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 16:37Ναι ξέρω, ο Φλωράκης έχει κότερο, ο Κουτσούμπας φοράει rolex, η Παπαρήγα στέλνει την κόρη της σε ιδιωτικό κολλέγιο.GoBzi έγραψε: 27 Ιούλ 2023, 16:27
Δεν συζητάω τα αυτονόητα, όπως δεν συζητάω για παπάδες ή για το εάν το νερό είναι υγρό.![]()
Έλεος ρε φίλε .
Ειλικρινά έλεος !!!
Τίποτα πιο καινούριο δεν μπορούσες να βρεις;
Σοβαρά τώρα , τον Πανούση;
Ωραίος τύπος ο Πανούσης δεν ,ο συγχωρεμένος μας έκανε και γελούσαμε , ήταν ωραίος καλλιτέχνης δεν λέω. Αλλά ο άνθρωπος ήταν τρελός στην καλύτερη περίπτωση. Αυτά που λέει είναι λαϊκισμός. Να'χαμε να λέγαμε. Δεν ήξερα ότι πουλάει ο αντικομμουνισμός ακόμη. Όταν κάποιος στερέψει καλλιτεχνικά το ρίχνει στον αντικομμουνισμό. Αυτά που κάνει δεν είναι σοβαρή κριτική. Αυτά που κάνει είναι λαϊκισμός . Είναι κριτική του καφενείου. Θυμάμαι , είχε πει ότι ο γιός του όταν πήγε στο πανεπιστήμιο γράφτηκε στην ΚΝΕ για να πάρει βιβλία. Εγώ πάντως , ούτε στο προπτυχιακό αλλά ούτε και στο μεταπτυχιακό πήρα βιβλία από κάποιο κόμμα. Στο προπτυχιακό , τα βιβλία πήγα και τα πήρα από την βιβλιοθήκη και στο μεταπτυχιακό , τα βιβλία μου τα έδωσε η γραμματεία. Μόνο την φοιτητική μου ταυτότητα χρειάστηκε να δείξω. Δεν μεσολάβησε κάποιο κόμμα. Άσε που άλλοι είναι αυτοί κάνουν τα θελήματα και τις εξυπηρετήσεις στο πανεπιστήμιο. Όποιος πήγε πανεπιστήμιο ξέρει τι γίνεται.
Εγώ όταν πήγα στο προπτυχιακό, οι ΔΑΠίτες και οι ΠΑΣΠίτες ήταν αυτοί που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τους νεοεισαχθέντες φοιτητές με τις εγγραφές τους. Δεν ήταν η ΠΚΣ. Και κανονικά αυτά θα έπρεπε να είναι δουλειά της γραμματείας και όχι των κομμάτων. Ποιος είναι αυτός που δίνει σημειώσεις για τα μαθήματα στα πανεπιστήμια; Η ΠΚΣ δίνει σημειώσεις; Και πρέπει να ξέρετε πως άλλο η ΠΚΣ και άλλο η ΚΝΕ. Τώρα η ΠΚΣ αν δεν κάνω λάθος λέγεται ΜΑΣ. Είναι σαν λέμε ότι η ΔΑΠ είναι το ίδιο με την ΟΝΝΕΔ. Άλλο η ΔΑΠ άλλο η ΟΝΝΕΔ. Έτσι και στο ΚΚΕ. η ΚΝΕ είναι η νεολαία του ΚΚΕ ενώ η ΠΚΣ και τώρα το ΜΑΣ είναι φοιτητική παράταξη που προωθεί τις θέσεις του ΚΚΕ στα πανεπιστήμια . Όπως και το ΠΑΜΕ είναι η συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ. Όποιος πήγε πανεπιστήμιο τα ξέρει αυτά.
Δεν με πείραξε ,που ο Πανούσης λέει ότι ο Κουτσούμπας δεν έχει ένα ένσημο στην ζωή του ,ούτε που τον λέει στεγνοκαθαριστήρα. Δεν με πείραξε που τους λέει Ιεχωβάδες , ανίκανους να κρατήσουν έναν ραδιοφωνικό σταθμό και ότι έχουν διαφημίσεις telemarketing γιατί στο κάτω κάτω είχε και αυτός το δικαίωμα να κάνει την κριτική του , είτε καλοπροαίρετη είτε κακοπροαίρετη. Με πείραξαν αυτά που είπε ότι ο γιος του γράφτηκε στην ΚΝΕ για να πάρει βιβλία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση