μην μου την τσιτώνεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζαμί η Αγία Σοφία
Re: Τζαμί η Αγία Σοφία
Γιατί; Θα αστοχήσει ο Stinger;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Δημοκράτης
Για το Μοροζίνι νιώθετε τέτοιο μίσος ή αυτός εντάξει γιατί η Ιταλία είναι Δύση; Βεβαίως η σαπίλα των Τούρκων δεν υποφέρεται. Αλλά ο Μοροζίνι; έκανε μεγαλύτερο κακό ή όχι;
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Ο/Η χρήστης ΓΑΛΗ γιατί έχει τουρκική σημαία για άβαταρ?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Γιατί την είδα διεθνίστρια.
Φιλία των λαών, πολυπολιτισμός, μυρωδιές, πολύχρωμες γειτονιές, τέτοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι η χρήστρια ΓΑΛΗ και δε νομίζω ότι οφείλει να σου δώσει κι αναφορά.
- lonelyrider
Κι εσύ τι είσαι? Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της? Απάντησε ήδη δε χρειάζεται το ποστ σου σβήστο να μη φορτώνεται κι ο σέρβερ.Στύγιος έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 21:17Είναι η χρήστρια ΓΑΛΗ και δε νομίζω ότι οφείλει να σου δώσει κι αναφορά.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Πάρε φόρα κι έλα με την όπισθεν αφού φας 2 κιλά φασόλια.lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 21:27Κι εσύ τι είσαι? Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της? Απάντησε ήδη δε χρειάζεται το ποστ σου σβήστο να μη φορτώνεται κι ο σέρβερ.Στύγιος έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 21:17Είναι η χρήστρια ΓΑΛΗ και δε νομίζω ότι οφείλει να σου δώσει κι αναφορά.
Διαδικτυακό εκφοβισμό δεν δέχομαι για κανέναν.
- lonelyrider
Εσύ μου ζητάς το λόγο για κάτι που γράφω σε τρίτο άτομο κι εγώ είμαι αυτός που εκφοβίζω? Αει καλά μεγάλε δε τη παλεύεις καληνύχτα.Στύγιος έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 21:35Πάρε φόρα κι έλα με την όπισθεν αφού φας 2 κιλά φασόλια.lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 21:27Κι εσύ τι είσαι? Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της? Απάντησε ήδη δε χρειάζεται το ποστ σου σβήστο να μη φορτώνεται κι ο σέρβερ.Στύγιος έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 21:17
Είναι η χρήστρια ΓΑΛΗ και δε νομίζω ότι οφείλει να σου δώσει κι αναφορά.
Κοίτα πρώτα τι έγραψες στο πρώτο ποστ , σύνελθε και μαζέψου.lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 21:44Εσύ μου ζητάς το λόγο για κάτι που γράφω σε τρίτο άτομο κι εγώ είμαι αυτός που εκφοβίζω? Αει καλά μεγάλε δε τη παλεύεις καληνύχτα.Στύγιος έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 21:35Πάρε φόρα κι έλα με την όπισθεν αφού φας 2 κιλά φασόλια.lonelyrider έγραψε: 12 Ιούλ 2020, 21:27
Κι εσύ τι είσαι? Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της? Απάντησε ήδη δε χρειάζεται το ποστ σου σβήστο να μη φορτώνεται κι ο σέρβερ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 261 Απαντήσεις
- 13199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 19 Απαντήσεις