!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

stergiosbik έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 13:51 ΦΑΑΑΑΠ!
Και τα μπαλακια μεσα!
Στύγιος ακουει;

«Ολοταχώς» για υποχρεωτικό εμβολιασμό μέσα στο καλοκαίρι – Οι τρεις ομάδες που είναι πρώτες στη λίστα

https://www.in.gr/2021/07/07/greece/olo ... sti-lista/
Κίνηση πανικού είναι.

Αν ισχύει, που αμφιβάλλω.

Edit: είδα ότι αναφέρεται σε επαγγελματικούς κλάδους.
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Κάτι ακούγεται για επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας. Δηλαδή εμείς οι προύχοντες που εμβολιαστηκαμε και δεν θα μπορούμε να είμαστε καμαρωτοι στις μπάρες των κλαμπ και θα φοράμε μάσκες σαν την κοινή πλεμπα που δεν εμβολιαστηκε. Ρε μαλακα νηματοθετη, στην ξερή κόβεις με βαλε η δεν;
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Echelon έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 22:59 Κάτι ακούγεται για επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας. Δηλαδή εμείς οι προύχοντες που εμβολιαστηκαμε και δεν θα μπορούμε να είμαστε καμαρωτοι στις μπάρες των κλαμπ και θα φοράμε μάσκες σαν την κοινή πλεμπα που δεν εμβολιαστηκε. Ρε μαλακα νηματοθετη, στην ξερή κόβεις με βαλε η δεν;
Μαλάκα να πεις τον ιδιοκτήτη που δεν έχει κάνει το μπαρ κοβιντ φρη.

Επίσης, τον εαυτό σου που θέλει ο κώλος σου μη κοβιντ φρη μπαρ, ενώ η Δ κάνει θραύση.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Πρετεντέρης έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 23:04
Echelon έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 22:59 Κάτι ακούγεται για επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας. Δηλαδή εμείς οι προύχοντες που εμβολιαστηκαμε και δεν θα μπορούμε να είμαστε καμαρωτοι στις μπάρες των κλαμπ και θα φοράμε μάσκες σαν την κοινή πλεμπα που δεν εμβολιαστηκε. Ρε μαλακα νηματοθετη, στην ξερή κόβεις με βαλε η δεν;

Επίσης, τον εαυτό σου που θέλει ο κώλος σου μη κοβιντ φρη μπαρ, ενώ η Δ κάνει θραύση.
Ρε τρόμπα εσύ δεν μας υποσχέθηκες πως δεν θα υπάρξουν οριζόντια μέτρα; Άλλος άνοιξε το νήμα; Και ξαναρωτάω, κόβεις με βαλε η δεν;
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Και τα μπαλακια μεσα!
Στύγιος ακουει;

«Ολοταχώς» για υποχρεωτικό εμβολιασμό μέσα στο καλοκαίρι – Οι τρεις ομάδες που είναι πρώτες στη λίστα

Κουλη εμπαινε!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

Echelon έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 23:07
Πρετεντέρης έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 23:04

Ρε τρόμπα εσύ δεν μας υποσχέθηκες πως δεν θα υπάρξουν οριζόντια μέτρα; Άλλος άνοιξε το νήμα; Και ξαναρωτάω, κόβεις με βαλε η δεν;
Πήρες την απαντησή σου.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Μόνο καθήμενοι και στις γαμήλιες δεξιώσεις. Είναι που δεν θα αφορούσαν τους εμβολιασμενους οι περιορισμοί, χαχαχα
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Πρετεντέρης έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 15:48 Σκέρτσος: Οριζόντια μέτρα δεν θα ληφθούν ξανά για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι
Τα όμορφα όνειρα, όμορφα καίγονται. :a040:
Πρετεντέρης έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 23:04 Μαλάκα να πεις τον ιδιοκτήτη που δεν έχει κάνει το μπαρ κοβιντ φρη.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Citroenakias έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 23:26 Μόνο καθήμενοι και στις γαμήλιες δεξιώσεις. Είναι που δεν θα αφορούσαν τους εμβολιασμενους οι περιορισμοί, χαχαχα
Να σταματήσουν τελείως! Το καλύτερο στην καραντίνα ήταν που είχαμε ηρεμήσει από τέτοια!
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ σήμερα

Εικόνα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα
https://www.liberal.gr/apopsi/i-apeili- ... mou/389158

Το «εγώ δεν εμβολιάζομαι γιατί φοβάμαι» ή το «δεν εμβολιάζομαι γιατί θα μου χαλάσουν το ελληνικό μου DNA» μπορώ να το συζητήσω.

Θα επιστρατεύσω τις επιστημονικές αποδείξεις και την στατιστική για να προσπαθήσω να μεταπείσω τον αντιρρησία. Αλλά το «εγώ αρνούμαι να κάνω εμβόλιο και φταίει η κυβέρνηση που δεν με έπεισε» ειλικρινά με ξεπερνά. Εκεί ο ποιητής σηκώνει τα χέρια και αναρωτιέται πως διάολο μπορεί να συμβιώσει με τέτοιους συμπατριώτες.

Θα μου πείτε ότι σε κάθε κοινωνία και σε κάθε ιστορική περίοδο συμπορεύονταν οι έξυπνοι με τους ηλίθιους, οι σκοταδιστές με τους ανοικτόμυαλους και οι προοδευτικοί με τους οπισθοδρομικούς. Το ξέρω. Και όταν έπαιρναν το πάνω χέρι οι ηλίθιοι, οι σκοταδιστές και οι οπισθοδρομικοί είχαμε μεσαίωνες, όποτε κυριαρχούσαν οι έξυπνοι, οι ανοικτόμυαλοι και οι προοδευτικοί είχαμε διαφωτισμούς και αναγεννήσεις.

Εντάξει, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να μην θέλω να πέσω εγώ και τα παιδιά μου στην ιστορική περίοδο κυριαρχίας της συλλογικής ηλιθιότητας; Τσάμπα δεν θα πάει η ζωή μας; Κρίμα δεν είναι να έχουμε στα χέρια μας ένα επιστημονικό υπερόπλο και να μην μπορούμε να το αξιοποιήσουμε, διότι τα σκουριασμένα μυαλά το δαιμονοποιούν προτιμώντας τον ατομικό θάνατο και την εθνική οικονομική καθίζηση από ένα τσίμπημα στο μπράτσο τους;

Συμπαθάτε με που το παίρνω προσωπικά, αλλά η πολιτική επιχειρηματολογία και η κοινωνική ψυχανάλυση έχουν από καιρό εξαντλήσει τα όρια τους σε τούτη τη χώρα. Όταν οι αρνητές ακούνε ότι το 99,08 των διασωληνωμένων και το 99,02 των θανάτων του τελευταίου τριμήνου ήταν ανεμβολίαστοι αλλά συνεχίζουν να είναι αρνητές, έχει πλέον νόημα η επίκληση της λογικής σ’ αυτούς;

Εδώ πια δεν κουβεντιάζεις μαζί τους, κοιτάς να προφυλαχτείς από την βλακεία τους.

Υπάρχει όμως και το πολιτικό σκέλος αυτής της ιστορίας, θα πείτε. Αμ δεν υπάρχει. Ο χύδην όχλος κυριαρχεί όταν οι ηγέτιδες τάξεις και οι υπεύθυνες πολιτικές ηγεσίες παραδίδουν τα όπλα αρνούμενες να παίξουν τον ιστορικό τους ρόλο.

Τι είδους πολιτική συζήτηση μπορείς να κάνεις με κάποιον που απειλεί ότι θα αυτοευνουχιστεί και μετά θα φταίει γι αυτό ο Κυριάκος επειδή δεν τον έπεισε να κρατήσει τους όρχεις του; :smt005:

Μην τρελαθούμε, δεν υπάρχει συζήτηση με τέτιους τύπους.

Μεταξύ μας, ούτε ουσιώδης πολιτική απειλή υπάρχει απ’ αυτούς, παρά τις φωνές τους στα social media.

Στην πραγματικότητα, το μόνο επίτευγμα που μπορούν να έχουν σε τούτη την ζωή είναι να αυτοακρωτηριαστούν για να μας τιμωρήσουν.

Επειδή όμως όλοι εμείς οι υπόλοιποι έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε, δεν γίνεται να ασχολούμαστε αιωνίως με τις ψυχώσεις αυτής της κοινωνικής μερίδας.

Στο τέλος-τέλος και αριθμητικά είμαστε η μεγάλη πλειοψηφία. Και αρνούμαστε να ζήσουμε στον μεσαίωνα. Οπότε θα αμυνθούμε, νομίμως μάλιστα.

Για φανταστείτε τους να ορμάνε στα εμβολιαστικά κέντρα και να τα καίνε, όπως έκαναν κάποτε οι φανατικοί θρησκόληπτοι στις βιβλιοθήκες του αρχαίου κόσμου.

Ε όχι.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

hellegennes έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 23:26
Πρετεντέρης έγραψε: 01 Ιούλ 2021, 15:48 Σκέρτσος: Οριζόντια μέτρα δεν θα ληφθούν ξανά για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι
Τα όμορφα όνειρα, όμορφα καίγονται. :a040:
Πρετεντέρης έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 23:04 Μαλάκα να πεις τον ιδιοκτήτη που δεν έχει κάνει το μπαρ κοβιντ φρη.

Κοίταξε να δεις, εγώ έχω στο νου μου την καραντίνα. Παράπονα στον Σκέρτσο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Green Dragon έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 20:38
Και τα μπαλακια μεσα!
Στύγιος ακουει;

Κίνηση πανικού είναι.

Αν ισχύει, που αμφιβάλλω.

Edit: είδα ότι αναφέρεται σε επαγγελματικούς κλάδους.
Τι έγινε ? Δεν ήταν μέχρι "πρώτινος" αντι-συνταγματική και ανεφάρμοστη η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού ? Έλα να δούμε όλους τους "με λενε ριζο κι οπως θελω τα γυριζω" σε πιρουέτες άλλη μια φορά ... (Δεν εννοώ εσένα Γκριν)

Η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού σε υγειονομικούς είναι αυτονόητη και πολύ άργησε, πρωτίστως για την δικιά τους προστασία, καθώς βρίσκονται εκεί που υπάρχει τεράστια συγκεντρωση της νόσου, μεγαλύτερη από κάθε άλλο σημείο.
Η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού υπαλλήλων σε οίκους ευγηρίας και αυτή αυτονόητη, το περιβάλλον τους είναι η ομάδα με τον υψηλότερο κίνδυνο.

Η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού σε εκπαιδευτικούς είναι άχρηστη αν πρώτα δεν γίνει υποχρεωτικός στους ηλικιωμένους. Η κυβέρνηση χάνει πολυτιμο χρόνο και αυτό το καλοκαίρι.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

georgebi έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 23:43 [img]https://i.postimg.cc/rsZ99bdC/bb83 ... .jpg[/img]

Το «εγώ δεν εμβολιάζομαι γιατί φοβάμαι» ή το «δεν εμβολιάζομαι γιατί θα μου χαλάσουν το ελληνικό μου DNA» μπορώ να το συζητήσω.

Θα επιστρατεύσω τις επιστημονικές αποδείξεις και την στατιστική για να προσπαθήσω να μεταπείσω τον αντιρρησία. Αλλά το «εγώ αρνούμαι να κάνω εμβόλιο και φταίει η κυβέρνηση που δεν με έπεισε» ειλικρινά με ξεπερνά. Εκεί ο ποιητής σηκώνει τα χέρια και αναρωτιέται πως διάολο μπορεί να συμβιώσει με τέτοιους συμπατριώτες.
όλα τα συζητάει ο Καμπουράκης εκτός από το να φταίει η κυβέρνηση.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

foscilis έγραψε: 08 Ιούλ 2021, 00:24
georgebi έγραψε: 07 Ιούλ 2021, 23:43 [img]https://i.postimg.cc/rsZ99bdC/bb83 ... .jpg[/img]

όλα τα συζητάει ο Καμπουράκης εκτός από το να φταίει η κυβέρνηση.
Αν ισχύει πως οποιος θελει να εμβολιαστεί μπορει, τοτε πράγματι δεν φταιει η κυβέρνηση
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”