!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Ο πρώτος νεκρός
Οι ενδείξεις λένε ότι η θνησιμότητα είναι μεταξύ 0,5% και 1%. Αν ισχύει η εκτίμηση του ΠΟΥ, βέβαια, είναι 0,1-0,2%, στην ουσία η θνησιμότητα μιας κακής χρονιάς γρίπης, το οποίο συνήθως σημαίνει κακή αντιστοιχία εμβολίου και στελεχών σε κυκλοφορία ή στέλεχος με υψηλή θνησιμότητα στους υπερήλικες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είχα δει την ερώτηση , αλλά επειδή έπρεπε να βρω την πηγή μου και να μάθω νέες πληροφορίες,θέλεις πμ ή να γράψω αυτά που έμαθα πρόσφατα,για κρούσματα,μοριες αλλά και άτομα που πλουτίζουν μέσω ενοικίασης διαμερισμάτων σε ΜΚΟ μέσω τρίτων (και δεν ειναι μόνο ο Παπαδημούλης);
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
436κ - 91 οι ΜΕΘ πλέον - 236 εξιτήρια - 6θ (430 σύνολο) - 11234 νέα εργαστηριακά δείγματα και 1434 νέα rapid ag δείγματα
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Για να έχει η Αττική σταθερά κάθε μέρα 200+ κρουσματα σημαίνει ότι έχουν κολλήσει πολλοί περισσότεροι. Δε σας βλέπω καλά εκεί κάτω. Πάτε για lockdown ή για καθολική χρήση μάσκας το λιγότερο. Φυλαχτειτε. Τι χειμώνας θα ναι αυτός?jimdenin έγραψε: 08 Οκτ 2020, 18:10 436κ - 91 οι ΜΕΘ πλέον - 236 εξιτήρια - 6θ (430 σύνολο) - 11234 νέα εργαστηριακά δείγματα και 1434 νέα rapid ag δείγματα
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Για την ιστορία τα κρούσματα σε Αττική πέφτουν αυτήν την βδομάδα.Τα 400+ κρούσματα είναι από εξάρσεις σε Γιάννενα Κοζάνη και Αχαία
- NewModelArmy
Εκαναν δουλεια οι αγιες μασκες.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:11 Για την ιστορία τα κρούσματα σε Αττική πέφτουν αυτήν την βδομάδα.Τα 400+ κρούσματα είναι από εξάρσεις σε Γιάννενα Κοζάνη και Αχαία
γκεμπελικες μεθόδους ο πουστηςfoscilis έγραψε: 08 Οκτ 2020, 12:14Μία ακόμα συζήτηση που έχει γίνει ξανά και ξανά και ξανά με τον προβληματικό φίλο μας.EKPLIKTIKOS έγραψε: 08 Οκτ 2020, 12:08Προτείνω να καταργηθούν κ τα κράνη κ οι ζώνες αφου κάποιοι πεθαίνουν σε τροχαία παρ ολο που τα φοραγαν, τυπεhellegennes έγραψε: 07 Οκτ 2020, 23:58
Περίεργο. Πώς κόλλησες κρύωμα αφού φοράς μάσκα; Δεν σε προστάτευσαν οι γαμάτες ιδιότητές της;
Περαστικά.
είναι αργα πλεον, καλυτερα να σκαβουν γουρνεςlonelyrider έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:10Για να έχει η Αττική σταθερά κάθε μέρα 200+ κρουσματα σημαίνει ότι έχουν κολλήσει πολλοί περισσότεροι. Δε σας βλέπω καλά εκεί κάτω. Πάτε για lockdown ή για καθολική χρήση μάσκας το λιγότερο. Φυλαχτειτε. Τι χειμώνας θα ναι αυτός?jimdenin έγραψε: 08 Οκτ 2020, 18:10 436κ - 91 οι ΜΕΘ πλέον - 236 εξιτήρια - 6θ (430 σύνολο) - 11234 νέα εργαστηριακά δείγματα και 1434 νέα rapid ag δείγματα
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Χθες είχα για περίπου μία ώρα ένα δυνατό πόνο στο στομάχι (σε φάση να διπλώνομαι για να ηρεμήσω κάπως).
Σήμερα το βράδυ έχω δέκατα (36,8 μεν, 36 έχω πάντα).
Είμαι βέβαια και σε υπερένταση λόγω θεμάτων στη δουλειά. Θα δείξει.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
36 και 8 δεν είναι δέκατα. Από 37 και πάνω το πρωί και 37 και 2 το βράδυ. Τίποτε δεν είναι αυτά. Εγώ την πάτησα με πυρετό, λαιμό, βλέννα κτλ και αναγκάστηκα να κάνω το τεστ.vatraxos έγραψε: 08 Οκτ 2020, 20:18 Χθες είχα για περίπου μία ώρα ένα δυνατό πόνο στο στομάχι (σε φάση να διπλώνομαι για να ηρεμήσω κάπως).
Δεν είμαι καλά σου λέωArisvilla έγραψε: 08 Οκτ 2020, 20:2936 και 8 δεν είναι δέκατα. Από 37 και πάνω το πρωί και 37 και 2 το βράδυ. Τίποτε δεν είναι αυτά. Εγώ την πάτησα με πυρετό, λαιμό, βλέννα κτλ και αναγκάστηκα να κάνω το τεστ.vatraxos έγραψε: 08 Οκτ 2020, 20:18 Χθες είχα για περίπου μία ώρα ένα δυνατό πόνο στο στομάχι (σε φάση να διπλώνομαι για να ηρεμήσω κάπως).

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Παίζει το στομάχι να είναι και από αυτό που είπες με την υπερένταση. Είχες ναυτιες, διαρροια και τέτοια;vatraxos έγραψε: 08 Οκτ 2020, 20:18 Χθες είχα για περίπου μία ώρα ένα δυνατό πόνο στο στομάχι (σε φάση να διπλώνομαι για να ηρεμήσω κάπως).
vatraxos έγραψε: 08 Οκτ 2020, 20:34Δεν είμαι καλά σου λέωArisvilla έγραψε: 08 Οκτ 2020, 20:2936 και 8 δεν είναι δέκατα. Από 37 και πάνω το πρωί και 37 και 2 το βράδυ. Τίποτε δεν είναι αυτά. Εγώ την πάτησα με πυρετό, λαιμό, βλέννα κτλ και αναγκάστηκα να κάνω το τεστ.vatraxos έγραψε: 08 Οκτ 2020, 20:18 Χθες είχα για περίπου μία ώρα ένα δυνατό πόνο στο στομάχι (σε φάση να διπλώνομαι για να ηρεμήσω κάπως).
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Planis
Με τα μέτρα δεν βγάζεις άκρη. Επέβαλαν καθολική χρήση μάσκας και μίνι lockdown με αυστηρό περιορισμό στις συναθροίσεις στην Πάτρα με ελάχιστα κρούσματα και στο λεκανοπέδιο όχι. Μάλιστα επέτρεψαν και τη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση καθώς φαίνεται ότι είχαν δώσει ρεπό στον ιό.lonelyrider έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:10Για να έχει η Αττική σταθερά κάθε μέρα 200+ κρουσματα σημαίνει ότι έχουν κολλήσει πολλοί περισσότεροι. Δε σας βλέπω καλά εκεί κάτω. Πάτε για lockdown ή για καθολική χρήση μάσκας το λιγότερο. Φυλαχτειτε. Τι χειμώνας θα ναι αυτός?jimdenin έγραψε: 08 Οκτ 2020, 18:10 436κ - 91 οι ΜΕΘ πλέον - 236 εξιτήρια - 6θ (430 σύνολο) - 11234 νέα εργαστηριακά δείγματα και 1434 νέα rapid ag δείγματα
- hellegennes
Βάτραχε, πάνω από 37+ είναι δέκατα. Μέχρι 37 είναι φυσιολογική θερμοκρασία ακόμη κι αν ο προσωπικός σου δείκτης είναι 36.vatraxos έγραψε: 08 Οκτ 2020, 20:18 Χθες είχα για περίπου μία ώρα ένα δυνατό πόνο στο στομάχι (σε φάση να διπλώνομαι για να ηρεμήσω κάπως).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1533 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 6 Απαντήσεις