Προσωπικά έχω γνωρίσει ένα πανιωνιο φαντάρο από Πάτρα στον Έβρο όταν υπηρετούσα και έναν Ιωνικό!Beria έγραψε: 03 Αύγ 2018, 17:12Πανιώνιους βρίσκεις σε όλη την Ελλάδα για 3 λόγουςΛευκός Λύκος έγραψε: 01 Αύγ 2018, 19:03 Καλά 20.000 δεν τους λες αυτούς αλλά τελοσπαντων.Ας πούμε ενταξει.
Κάνεις το ίδιο που κάνανε τασκουλικια το 2010.
Αυτοί είστε και τίποτα παραπάνω.Έξω από την Θεσσαλόνικη,ποιο ευκολα βρίσκεις οφη και πανιώνιο παρά γρια.
1. Μικρασιατική καταγωγή
2. Ομάδα του 70-71
3. Ρήγας Φεραίος κι έτσι
ανάλογα την ηλικία
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Ηρακλης η ζωντανη ιστορια της πολης.
Πανιωνιους βρισκεις συλλεκτικους,1-2 σε καθε πολη και νησι.Πιστευω περισσοτερους Σμυρνιους εχει η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ παρα ο Πανιωνιος.Ουτε ολη η Νεα Σμυρνη ειναι πανιωνιοι γιατι θα γεμιζε και το γηπεδο.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
πανιωνιο εννοω ροκο
εγω ειμαι και σμυρνιος,αλλα ΠΑΟΚτσης,αφου ομαδα της πολης μου ειναι,ο πανιωνιος που κολαει;
μεγαλωνοντας βεβαια αναποφευκτα εχεις και μια συμπαθεια για πανιωνιο,απολλων σμυρνης,καλαμαριας κ.ο.κ
εγω ειμαι και σμυρνιος,αλλα ΠΑΟΚτσης,αφου ομαδα της πολης μου ειναι,ο πανιωνιος που κολαει;
μεγαλωνοντας βεβαια αναποφευκτα εχεις και μια συμπαθεια για πανιωνιο,απολλων σμυρνης,καλαμαριας κ.ο.κ
Ασε που οι περισσοτεροι Σμυρνιοι στην Μικρασια ηταν απολλωνιστες αφου αυτη ηταν η λαικη ομαδα της πολης.Γιαυτο και οι ''κατηγοριες'' των απολλωνιστων για καλη σχεση των αστων πανιωνιων με τους τουρκους.
Σωστά, τα γράφει ο Κοσμάς Πολίτης στου ΧατζηφράγκουDrexler έγραψε: 04 Αύγ 2018, 01:05 Ασε που οι περισσοτεροι Σμυρνιοι στην Μικρασια ηταν απολλωνιστες αφου αυτη ηταν η λαικη ομαδα της πολης.Γιαυτο και οι ''κατηγοριες'' των απολλωνιστων για καλη σχεση των αστων πανιωνιων με τους τουρκους.
δεν ήξερα ότι το έχεις διαβάσει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η Χατζηφραγκου ηταν λαικη συνοικια,Απολλωνιστικη.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
οι σμυρνιοι βεβαια πλεον ειναι λιγο στα χαμενα δεν πολυακουγονται
ποντιοι,κρητικοι δεν κρατανε απλα τις παραδοσεις τους,αλλα τις ανανεωνουν κιολας,βγαζουν διαρκως νεα κομματια τα τραγουδανε,μαζευονται..ειναι κατι το ζωντανο η κουλτουρα αυτων των ελληνικων φυλων,δεν ειναι κατι το πεθαμενο ή απλα που στεκει νοσταλγικα..
δεν το κρυβω πως εχω μια στενοχωρια που αν και εχων και ποντιακη ριζα δεν μεγαλωσα σε αυτην την κουλτουρα,δεν ξερω τπτ..μου αρεσει και η σταση ζωης τους,πολλα απο τα χαρακτηριστικα τους,δεν το κρυβω
αλλα μας εφαγε η σμυρνη
απο ομαδες πανω ταυτιστηκαν με τον ΠΑΟΚ,λιγοι με καλαμαρια,αλλα αυτοι σε τοπικο επιπεδο σε εκεινη την συνοικια,πλεον αραιωνουν
κατω με ΑΕΚ;ο πανιωνιος παντως εχει μια δυναμικη
ποντιοι,κρητικοι δεν κρατανε απλα τις παραδοσεις τους,αλλα τις ανανεωνουν κιολας,βγαζουν διαρκως νεα κομματια τα τραγουδανε,μαζευονται..ειναι κατι το ζωντανο η κουλτουρα αυτων των ελληνικων φυλων,δεν ειναι κατι το πεθαμενο ή απλα που στεκει νοσταλγικα..
δεν το κρυβω πως εχω μια στενοχωρια που αν και εχων και ποντιακη ριζα δεν μεγαλωσα σε αυτην την κουλτουρα,δεν ξερω τπτ..μου αρεσει και η σταση ζωης τους,πολλα απο τα χαρακτηριστικα τους,δεν το κρυβω
αλλα μας εφαγε η σμυρνη
απο ομαδες πανω ταυτιστηκαν με τον ΠΑΟΚ,λιγοι με καλαμαρια,αλλα αυτοι σε τοπικο επιπεδο σε εκεινη την συνοικια,πλεον αραιωνουν
κατω με ΑΕΚ;ο πανιωνιος παντως εχει μια δυναμικη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 04 Αύγ 2018, 14:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν το έπιασες το αστείο
Δε βαριέσαι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Οτι ειναι μυθος θες να πεις?
Δεν πιστευω να υπαρχει πανιωνιος που να μην ειναι σμυρνιος η εστω να μενει στη νεα σμυρνη.Οποτε δυναμικη δεν εχει,οσο χανονται οπαδοι δεν αναπληρωνονται απο αλλους.Μεγαλυτερο προβλημα εχει ο απολλωνας σμυρνης.
- Eθνικοκοινωνιστης
zteo καλυτερα να μην ασχοληθειτε με ξενους "επενδυτες" και να πατε σε μια λυση τυπου βελλη
ο μυροφοριδης η καλυτερη λυση για τεχνικος διευθυντης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τον Μυροφοριδη τον κλεισαμε τελικα σαν τεχνικο διευθυντη.Ελληνας επενδυτης τυπου Βελλη δεν υπαρχει πλεον στο Ελληνικο ποδοσφαιρο,ακομα και ο Πανοπουλος πουλησε την Ξανθη σε Ρωσσους.Σκεψου μεχρι και την πορτα του Μυτηληναιου τζουνιορ χτυπησαμε που ειναι αρρωστο Ηρακλακη και ειπε οχι.Οι λυσεις που παρουσιαστηκαν ηταν μετρημενες στα δακτυλα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Αύγ 2018, 19:18 zteo καλυτερα να μην ασχοληθειτε με ξενους "επενδυτες" και να πατε σε μια λυση τυπου βελλη
1.Εμφανιστηκαν καποιοι Γερμανοι που οταν τους ζητησαμε α μας δειξουν την οικονομικη τους επιφανεια μας δειξαν κατι χρηματα σε μια οφσορ της Κυπρου και απορριφθηκαν.
2.Η περιπτωση Μπαλτιδη που εδωσε την χορηγια για την φανελα.Αλλα να βαλουμε μεγαλομετοχο ανθρωπο που εμπλεκεται με στοιχηματικες εταιριες.
3.Η περιπτωση Θεοδωριδη.Ο πρωην μεγαλομετοχος του Αγροτικου Αστερα.Νοικοκυρης αλλα πολλη περιορισμενων δυνατοτητων.
Συνεπως η θα ευδοκιμησει του Αιγυπτιου η θα παμε σε προσωρινο πολυμετοχικο σχημα ψαχνωντας καλλυτερη λυση.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δεν ισχύει αυτό
Το μεγαλύτερο ποσοστό των Πανιωνίων που ξέρω (και ξέρω πολλούς, γιοα λόγους που δεν είναι του παρόντος) δεν είναι Σμυρνιοί και δεν μένουν στη Νέα Σμύρνη
Ούτε εγώ είμαι Σμυρνιός και δεν είχα σχέση με Ν. Σμύρνη μέχρι μια ηλικία
- Rocco Siffredi
1 πανιωνιο εχω γνωρισει στο στρατο που ηταν απο καλλιθεα
Beria τι ηλικιας πανιωνιους ξερεις
πιτσιρικας που δεν γεννηθηκε ν σμυρνη ή τριγυρω πως θα γινει πανιωνιος πια
πιτσιρικας που δεν γεννηθηκε ν σμυρνη ή τριγυρω πως θα γινει πανιωνιος πια
Ηξερα συνομηλίκους (50-55) και έμαθα τωρινούς 30-40 προ δεκαετίαςRocco Siffredi έγραψε: 04 Αύγ 2018, 20:14 1 πανιωνιο εχω γνωρισει στο στρατο που ηταν απο καλλιθεα
Πολύ δύσκολα πλέον. Δεν έχει κανένα λόγο να γίνει ένας πιτσιρικάς Πανιώνιος. Εξέλιπαν και οι Σαραβάκοι και το κουλτουροαριστερό στυλπιτσιρικας που δεν γεννηθηκε ν σμυρνη ή τριγυρω πως θα γινει πανιωνιος πια
Το μόνο που τον σώζει και γεννά νέους φιλάθλους είναι ότι κάθε χρόνο φορούν τη φανέλα του (και το σκουφί του Πόλο) 5.000 αθλητές
Απίστευτο νούμερο
Τοτε πως εγινες πανιωνιος?Beria έγραψε: 04 Αύγ 2018, 19:51
Ούτε εγώ είμαι Σμυρνιός και δεν είχα σχέση με Ν. Σμύρνη μέχρι μια ηλικία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 184 Απαντήσεις
- 3642 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 11 Απαντήσεις