Περνάς κι εσύ δράματαΣτύξ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:35 Κι εγώ έχω πρόβλημα. Μουγκρίζει ο ανεμιστήρ του τροφοδοτικού στο pc ,μολονότι το άνοιξα και τον καθάρισα.
Συντονίζεται μάλιστα ο πστης και δονεί όλο το κουτί.![]()
ΗΜΑΡΤΟΝ![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Διάβαζα πριν χρόνια,ότι το phorum είναι ίδρυμα.
Άργησα πολύ να καταλάβω τι θέλανε να πούνε.
Ειδικά με τέτοια νήματα,έχει πολύ κόσμο προβληματικό.
Φαντάσου τι λένε έξω στην φυσιολογική ζωή,εκεί που τους βλέπουν όλοι.
Άργησα πολύ να καταλάβω τι θέλανε να πούνε.
Ειδικά με τέτοια νήματα,έχει πολύ κόσμο προβληματικό.
Φαντάσου τι λένε έξω στην φυσιολογική ζωή,εκεί που τους βλέπουν όλοι.
Χωρίς μεταφορική/μεταφορείς, παίζει μόνον μετακόμιση στον ίδιο όροφο, στην περίπτωση σας.Casp έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:27Σκεφτηκα να κλεισω μεταφορικη. Δεν ξερω το κοστος, αλλα με μια κουρσα θα ξεμπερδεψουμε μια κ καλη χωρις να ταλαιπωρουμαστε. Θα το ψαξω για τιμες, αλλιως αναγκαστικα καθε μερα μετα τα μαθηματα θα τρεχω για να εγκατασταθουμε μονιμα asap.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:23Casp έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:11
Θα βαλω ηδη ενα για να παρω την φιλη της μανας μου. Εσυ για μετακομιση 2 ατομων, και με καποια επιπλα μεσα (γραφειο, καναπε, παπουτσοθηκη, κομοδινα, τρεπεζακια, τηλεοραση, 2 μεγαλα μπαουλα) κ γενικα ολα σας τα ρουχα, θα χρειαζοσουν μονο μια μερα αδεια. Οκ.
Για αδεια του ειπαν γενικα οτι απαγορευεται, αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα, θα ζητησω να μιλησω με τον CTO, δεν δικαιουνται να μου απαγορευουν αδεια κ ειδικα για λογους μετακομισης - και κατι απροβλεπτο - επειδη ο αλλος παντα τις βαζει ολες μαζεμενες.
Ο κλειδαρας δεν ειναι μονο για να μην ρημαξουν το σπιτι αλλα και εμας.![]()
Η μετακόμιση χωρίς έπιπλα, είναι σαν να ετοιμάζεις βαλίτσες για ταξίδι.
Και τα έπιπλα 2 ατόμων που ανέφερες είναι φοιτητική επίπλωση και ευκολάκι για οποιαδήποτε εταιρία. Ειδικώς, αν έχεις κάνεις τη σχετική προεργασία, εσύ.
Αν θες να σου δώσω οδηγίες, σφύρα. Δεν χανόμαστε.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:36Τελοσπαντων πηγαινε εσυ τωρα και θα παω εγω το καλοκαιρι στο καλαμιτσιFata_Morgana έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:34Μη πω να πάω εγώ πουθενά, να μου κλέψετε τη χαράGoBack έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:30
Συμπεριλαμβανονται τα μεταφορικα;Το λεω γιατι αυτη δεν παιζει να ερθει και ειμαι ελευθερος.![]()
Παίζει και Καλαμίτσι; Α περίμενε να το διαπραγματευτούμε.
Δηλαδή οι γονείς σου είναι η Θεοπούλα και η λατρεία είναι η Τριανταφυλλιά;Casp έγραψε: 03 Ιαν 2025, 21:25 Επειδη η λατρεια ειναι κοντος, δεν εχει πτυχιο, ειναι σκαλιωτης (αρα μαντης κ γυφτος) κ με θελει για τα λεφτα μου.
- Ληστοσυμμορίτης
Μπορεί να τα φορτώσουν στο ντατσουνΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:38Χωρίς μεταφορική/μεταφορείς, παίζει μόνον μετακόμιση στον ίδιο όροφο, στην περίπτωση σας.Casp έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:27Σκεφτηκα να κλεισω μεταφορικη. Δεν ξερω το κοστος, αλλα με μια κουρσα θα ξεμπερδεψουμε μια κ καλη χωρις να ταλαιπωρουμαστε. Θα το ψαξω για τιμες, αλλιως αναγκαστικα καθε μερα μετα τα μαθηματα θα τρεχω για να εγκατασταθουμε μονιμα asap.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:23
![]()
Η μετακόμιση χωρίς έπιπλα, είναι σαν να ετοιμάζεις βαλίτσες για ταξίδι.
Και τα έπιπλα 2 ατόμων που ανέφερες είναι φοιτητική επίπλωση και ευκολάκι για οποιαδήποτε εταιρία. Ειδικώς, αν έχεις κάνεις τη σχετική προεργασία, εσύ.
Αν θες να σου δώσω οδηγίες, σφύρα. Δεν χανόμαστε.![]()
![]()
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Κοίταξε φίλε Μπέρια , πάλι καλά είμαι φέτος. Πέρυσι τέτοια μέρα ,στα γενέθλια, συνελήφθην - για πρώτη φορά στη ζωή μου- σε αλκοτέστ τροχαίας τσιπρωμένος επαρκώς.
Ήτοι 700 ευρώ πρόστιμο + 3μηνη αφαίρεση διπλώματος.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:05 Μια λύση είναι να κάνετε μπάνιο με κρύο νερό, χειμώνα - καλοκαίρι. Το εφαρμόζω εδώ και δύο χρόνια περίπου και μου έχει λύσει τα χέρια
![]()

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Σπίτι σου ή σπίτι τους;
- Ληστοσυμμορίτης
Όπως και να έχει βρέθηκε άστεγη
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Είδες η Κασπ...Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:39GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:36Τελοσπαντων πηγαινε εσυ τωρα και θα παω εγω το καλοκαιρι στο καλαμιτσι
Μετακόμιση σπίτι της , περνάει στην επόμενη φάση με τον Άνθρωπο της.
Εσύ τι κανεις; Του είπες να μην κοιτάει κώλους γιατί θα τον δειρεις , αυτός γέλασε και μετά τα βρήκατε;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Καλα τι διαολο μνημη χρυσοψαρου εχετε;Fata_Morgana έγραψε: 04 Ιαν 2025, 00:39GoBack έγραψε: 03 Ιαν 2025, 23:36Τελοσπαντων πηγαινε εσυ τωρα και θα παω εγω το καλοκαιρι στο καλαμιτσι
viewtopic.php?f=22&t=8246
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ο καπιταλισμός φταίει.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν θα αποκαλυψω ποτε ποια ηρθε στο Καλαμιτσι.
Ειμαι πανω απο ολα εχεμυθος
Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι περασαμε καταπληκτικα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 04 Ιαν 2025, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το αγοραπωλητηριο το ονομα μου γραφει φιλος.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 48 Απαντήσεις
- 1412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
-
- 19 Απαντήσεις