vantono έγραψε: 04 Οκτ 2018, 23:59 Νυχτα σαν πέπλο, σκοτάδι σαν γαλαξίας, σπιτι του γκομενακίου μετά απο κινέζικο. Κοτόπουλο με γλυκόξινη,καραμελωμένο με σουσάμι και νουντλς τα χοντρά, και σούσι. Ελαφρύ σκίρτημα στα αντερογράναζα. Αρχινάνε να δουλεύουν σταχανοβίτικα. Ω ρε πστ μου θα χεστω πατόκορφα λέω απο μεσα μου, και αρχιζω να ιδρώνω σαν μουλάρι που σέρνει τον ανήφορο τον Αύγουστο. "Συγγνωμη αγαπη μου, πετάγομαι λιγο τουαλετα και επιστρεφω". Μπαινω μεσα, ανοιγω παράθυρο,σηκωνω καπακι λεκανης οσο πιο γρήγορα μπορω, καθομαι πανω. Ακριβως διπλα η ντουζιερα. Το ενα πόδι παταει μεσα στη ντουζιέρα, το αλλο στον αέρα,κι εγω να κρεμομαι απο την κουρτινα της ντουζιερας σαν να κανω εριαλ γιόγκα. Εντος ολιγον δευτερολεπτων μια αντεροκλανο-ιαχή βγαινει προς τα εξω και μια μελασα Πεκινου εκσφενδονίζεται σε ολοκληρη τη λεκανη. Το βαρυ υλικό κατευθειαν μεσα στο νερακι, το πιο ελαφρύ "οργασμίζει" απαλα το πλαι της λεκανης ωσπου να κυλησει κι αυτο στο νερακι.
Φωνες ξαλαφρωσης, τρελα, απωλεια μνημης, εχω χασει το φως μου! Ερχεται το γκομενακι, μου κοπαναει την πορτα, και με ρωτάει αν ειναι ολα καλα! "Αλλος, αλλος", απανταω εγω, εντελως χαμενος, ειχα ξεχασει που ειμαι και που βρίσκομαι. Χαλαρωνω για λιγο, καθως αυτη η μυρωδια των τελευταιων εγκατων της κολασης εχει καλύψει ολο το σπιτι. Ανησυχω για το γκομενακι μη μου εχει μεινει στον τοπο απο το βαντονοζάικλονΒ. Αραζω λιγο, διαβαζω καμια ετικετα απο σερβιετες, ανοιγω κινητο μπαινω λιγο πχορουμ, ωπ, μηνυμα. Κανα' πχορουμικο γκομενακι θα ειναι,για να δω: Παπάρια. Ο Εθνι μου εχει στειλει να ακολουθησω ασιατικά την επομενη φορα. Μην ακουω ασιατικά τώρα, γαμω την Κινα μου. Ξαναχεζω για λιγο ακομα, τελειωνω, βγαινω εξω, η γκομενα με χωρίζει. Αυτα, καλο σας βραδυ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
- Βινόσαυρος
Re: ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
δεν μ' άρεζε, δεν είχε γραφείοvantono έγραψε: 04 Οκτ 2018, 23:59 Νυχτα σαν πέπλο, σκοτάδι σαν γαλαξίας, σπιτι του γκομενακίου μετά απο κινέζικο. Κοτόπουλο με γλυκόξινη,καραμελωμένο με σουσάμι και νουντλς τα χοντρά, και σούσι. Ελαφρύ σκίρτημα στα αντερογράναζα. Αρχινάνε να δουλεύουν σταχανοβίτικα. Ω ρε πστ μου θα χεστω πατόκορφα λέω απο μεσα μου, και αρχιζω να ιδρώνω σαν μουλάρι που σέρνει τον ανήφορο τον Αύγουστο. "Συγγνωμη αγαπη μου, πετάγομαι λιγο τουαλετα και επιστρεφω". Μπαινω μεσα, ανοιγω παράθυρο,σηκωνω καπακι λεκανης οσο πιο γρήγορα μπορω, καθομαι πανω. Ακριβως διπλα η ντουζιερα. Το ενα πόδι παταει μεσα στη ντουζιέρα, το αλλο στον αέρα,κι εγω να κρεμομαι απο την κουρτινα της ντουζιερας σαν να κανω εριαλ γιόγκα. Εντος ολιγον δευτερολεπτων μια αντεροκλανο-ιαχή βγαινει προς τα εξω και μια μελασα Πεκινου εκσφενδονίζεται σε ολοκληρη τη λεκανη. Το βαρυ υλικό κατευθειαν μεσα στο νερακι, το πιο ελαφρύ "οργασμίζει" απαλα το πλαι της λεκανης ωσπου να κυλησει κι αυτο στο νερακι.
Φωνες ξαλαφρωσης, τρελα, απωλεια μνημης, εχω χασει το φως μου! Ερχεται το γκομενακι, μου κοπαναει την πορτα, και με ρωτάει αν ειναι ολα καλα! "Αλλος, αλλος", απανταω εγω, εντελως χαμενος, ειχα ξεχασει που ειμαι και που βρίσκομαι. Χαλαρωνω για λιγο, καθως αυτη η μυρωδια των τελευταιων εγκατων της κολασης εχει καλύψει ολο το σπιτι. Ανησυχω για το γκομενακι μη μου εχει μεινει στον τοπο απο το βαντονοζάικλονΒ. Αραζω λιγο, διαβαζω καμια ετικετα απο σερβιετες, ανοιγω κινητο μπαινω λιγο πχορουμ, ωπ, μηνυμα. Κανα' πχορουμικο γκομενακι θα ειναι,για να δω: Παπάρια. Ο Εθνι μου εχει στειλει να ακολουθησω ασιατικά την επομενη φορα. Μην ακουω ασιατικά τώρα, γαμω την Κινα μου. Ξαναχεζω για λιγο ακομα, τελειωνω, βγαινω εξω, η γκομενα με χωρίζει. Αυτα, καλο σας βραδυ.
Spoiler
εγαμήθη
σταχανοβίτικα ρε άθλιε, σταχανοβίτικα;;;
σταχανοβίτικα ρε άθλιε, σταχανοβίτικα;;;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
ό βαντόνο στή περιγραφή είναι τραγικά σαρκαστικός,
κάπου πρός τή μέση σταματάει ή κωμωδια καί αρχίζει ή πικρή σάτυρα..
...εκεί πού λέει "άλλος,άλλος"...
δείχνει ότι φεύγει...
θυμίζει μάριο μονιτσέλι...προτείνω τό χρυσό,τό ασημένιο ό εντερπράιζ..
κάπου πρός τή μέση σταματάει ή κωμωδια καί αρχίζει ή πικρή σάτυρα..
...εκεί πού λέει "άλλος,άλλος"...
θυμίζει μάριο μονιτσέλι...προτείνω τό χρυσό,τό ασημένιο ό εντερπράιζ..
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
εμενα μου αρεσει να χεζω στο μπαλκονι και γιαυτο εχω βαλει χημικη τουαλεττα εκει
εννοειτε
στο χωριο την τουαλεττα την ειχαμε εξω απο το σπιτι, οποτε δεν με βολευει να χεζω σε εσωτερικους χωρους
το πρωινο φρεσκο αερακι ειναι το καλυτερο καθαρτικο
γιαυτο πρεπει η τουαλεττα να ειναι σε κοντινη αποσταση απο την εξωπορτα, ωστε να μην κρυωνεις
σαυρα έγραψε: 08 Οκτ 2018, 11:11
γιαυτο πρεπει η τουαλεττα να ειναι σε κοντινη αποσταση απο την εξωπορτα, ωστε να μην κρυωνεις![]()

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Μολις έχεσα αλλά όχι στο γραφείο.
λειπει ενα τοπικ "χωσιμο στο γραφειο".
To be old and wise, you must first be young and stupid.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 414 Απαντήσεις