!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
- Cecily Anne
Re: ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
Όλο αυτό, για να μας πεις ότι έκανες αποκριάτικο πάρτυ σε χέστρα αεροπλάνου; Σιγά ρε τσιλαουτ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Τα πράγματα δεν πάνε καλά, μια μου ξυνίζει η κατάσταση της χέστρας, μια έχω πολύ δουλειά, έχω να χέσω στο γραφείο κανα μήνα.
Το καλοκαίρι κάποιος έχεζε επανειλημμένα στην θάλασσα ενώ κολυμπούσε στα ρηχά.
Το ανακάλυψαν, έφεραν το λιμενικό και τον συνέλαβε.
Το ανακάλυψαν, έφεραν το λιμενικό και τον συνέλαβε.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Έτσι από άποψη; Πως δικαιολόγησε τις αφοδεύσεις;
Αν δεν πρόκειται για εκδικητική* πράξη με στόχο κάποιον λουόμενο ή ομάδα ανθρώπων, ο τύπος είναι για το Δαφνί. Τέτοιες γυφτιές δεν κάνουν ούτε οι Ιούλιοι Καίσαρες, Μάρκοι Αντώνιοι, Μάρκοι Αυρήλιοι (δεν γνωρίζω τον αριθμό τους στη Μεσσηνία)
* ανάλογη με τη νοοτροπία του διαρρήκτη ο οποίος αφού αδειάσει το σπίτι στο οποίο εισέβαλε, ρίχνει κι ένα μεγαλοπρεπές χέσιμο καταμεσής του σαλονιού (ή, ακόμα χειρότερα, πάνω στα κρεβάτια των νοικοκυραίων) για να τον θυμούνται.
Αν δεν πρόκειται για εκδικητική* πράξη με στόχο κάποιον λουόμενο ή ομάδα ανθρώπων, ο τύπος είναι για το Δαφνί. Τέτοιες γυφτιές δεν κάνουν ούτε οι Ιούλιοι Καίσαρες, Μάρκοι Αντώνιοι, Μάρκοι Αυρήλιοι (δεν γνωρίζω τον αριθμό τους στη Μεσσηνία)
* ανάλογη με τη νοοτροπία του διαρρήκτη ο οποίος αφού αδειάσει το σπίτι στο οποίο εισέβαλε, ρίχνει κι ένα μεγαλοπρεπές χέσιμο καταμεσής του σαλονιού (ή, ακόμα χειρότερα, πάνω στα κρεβάτια των νοικοκυραίων) για να τον θυμούνται.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Υδράργυρος
Γατάκια έχω πριβέ τουαλέτα, θα σέβεστε
- Υδράργυρος
Μέθοδος Ρωχάμη. Χέσιμο στο κρεβάτι και σκούπισμα με τις κουβέρτες βέτλανςGordian Knot έγραψε: 03 Οκτ 2018, 14:45
Ο Φρουδισμός έχει πολλές μελέτες γι αυτόΥδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 14:48Μέθοδος Ρωχάμη. Χέσιμο στο κρεβάτι και σκούπισμα με τις κουβέρτες βέτλανςGordian Knot έγραψε: 03 Οκτ 2018, 14:45
* ανάλογη με τη νοοτροπία του διαρρήκτη ο οποίος αφού αδειάσει το σπίτι στο οποίο εισέβαλε, ρίχνει κι ένα μεγαλοπρεπές χέσιμο καταμεσής του σαλονιού (ή, ακόμα χειρότερα, πάνω στα κρεβάτια των νοικοκυραίων) για να τον θυμούνται.![]()
The Scatological Rites of Burglars
καθήλωση στο πρωκτικό στάδιο, λέγεται
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν ήταν στα καλά του, αν και φαινόταν σοβαρός άνθρωπος.Gordian Knot έγραψε: 03 Οκτ 2018, 14:45 Έτσι από άποψη; Πως δικαιολόγησε τις αφοδεύσεις;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Beria πολύ ενδιαφέρον! https://www.jstor.org/stable/1498102?se ... b_contents
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Νυχτα σαν πέπλο, σκοτάδι σαν γαλαξίας, σπιτι του γκομενακίου μετά απο κινέζικο. Κοτόπουλο με γλυκόξινη,καραμελωμένο με σουσάμι και νουντλς τα χοντρά, και σούσι. Ελαφρύ σκίρτημα στα αντερογράναζα. Αρχινάνε να δουλεύουν σταχανοβίτικα. Ω ρε πστ μου θα χεστω πατόκορφα λέω απο μεσα μου, και αρχιζω να ιδρώνω σαν μουλάρι που σέρνει τον ανήφορο τον Αύγουστο. "Συγγνωμη αγαπη μου, πετάγομαι λιγο τουαλετα και επιστρεφω". Μπαινω μεσα, ανοιγω παράθυρο,σηκωνω καπακι λεκανης οσο πιο γρήγορα μπορω, καθομαι πανω. Ακριβως διπλα η ντουζιερα. Το ενα πόδι παταει μεσα στη ντουζιέρα, το αλλο στον αέρα,κι εγω να κρεμομαι απο την κουρτινα της ντουζιερας σαν να κανω εριαλ γιόγκα. Εντος ολιγον δευτερολεπτων μια αντεροκλανο-ιαχή βγαινει προς τα εξω και μια μελασα Πεκινου εκσφενδονίζεται σε ολοκληρη τη λεκανη. Το βαρυ υλικό κατευθειαν μεσα στο νερακι, το πιο ελαφρύ "οργασμίζει" απαλα το πλαι της λεκανης ωσπου να κυλησει κι αυτο στο νερακι.
Φωνες ξαλαφρωσης, τρελα, απωλεια μνημης, εχω χασει το φως μου! Ερχεται το γκομενακι, μου κοπαναει την πορτα, και με ρωτάει αν ειναι ολα καλα! "Αλλος, αλλος", απανταω εγω, εντελως χαμενος, ειχα ξεχασει που ειμαι και που βρίσκομαι. Χαλαρωνω για λιγο, καθως αυτη η μυρωδια των τελευταιων εγκατων της κολασης εχει καλύψει ολο το σπιτι. Ανησυχω για το γκομενακι μη μου εχει μεινει στον τοπο απο το βαντονοζάικλονΒ. Αραζω λιγο, διαβαζω καμια ετικετα απο σερβιετες, ανοιγω κινητο μπαινω λιγο πχορουμ, ωπ, μηνυμα. Κανα' πχορουμικο γκομενακι θα ειναι,για να δω: Παπάρια. Ο Εθνι μου εχει στειλει να ακολουθησω ασιατικά την επομενη φορα. Μην ακουω ασιατικά τώρα, γαμω την Κινα μου. Ξαναχεζω για λιγο ακομα, τελειωνω, βγαινω εξω, η γκομενα με χωρίζει. Αυτα, καλο σας βραδυ.
Φωνες ξαλαφρωσης, τρελα, απωλεια μνημης, εχω χασει το φως μου! Ερχεται το γκομενακι, μου κοπαναει την πορτα, και με ρωτάει αν ειναι ολα καλα! "Αλλος, αλλος", απανταω εγω, εντελως χαμενος, ειχα ξεχασει που ειμαι και που βρίσκομαι. Χαλαρωνω για λιγο, καθως αυτη η μυρωδια των τελευταιων εγκατων της κολασης εχει καλύψει ολο το σπιτι. Ανησυχω για το γκομενακι μη μου εχει μεινει στον τοπο απο το βαντονοζάικλονΒ. Αραζω λιγο, διαβαζω καμια ετικετα απο σερβιετες, ανοιγω κινητο μπαινω λιγο πχορουμ, ωπ, μηνυμα. Κανα' πχορουμικο γκομενακι θα ειναι,για να δω: Παπάρια. Ο Εθνι μου εχει στειλει να ακολουθησω ασιατικά την επομενη φορα. Μην ακουω ασιατικά τώρα, γαμω την Κινα μου. Ξαναχεζω για λιγο ακομα, τελειωνω, βγαινω εξω, η γκομενα με χωρίζει. Αυτα, καλο σας βραδυ.
- Cecily Anne
Οντως σε χώρισε; Μλκ μου μπας κ της άφησες κανενα Πόλοκ στα πλακάκια και γι αυτο ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
στα πλακάκια όχι σίγουρα, αλλα πανω στην κουρτίνα δεν ξερω,πολυ το φοβαμαι. 
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Σε λίγο θα μας πεις ότι στο σπίτ έχετε και εσωτερική τουαλέτα όπως πας.
Πράματα και θάματα στην προυτεύουσα!!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 414 Απαντήσεις