Τι είναι το κνδ, συντομογραφία του "κιναιδία" ή "κομμουνιστική νέα δημοκρατία"?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:02στο δρομο να γινεις νοικοκυραιος ως νεοκοπος οπαδος της κνδ ντανε μου![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουρασε το ζητημα των νησιων
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Κουρασε το ζητημα των νησιων
ουτε πακεταδες, ουτε μαριδα. μεση ταξη.Ερμής έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 11:12 Στις κρουαζιέρες δε πάνε οι πακετάδες. Πάει η μαρίδα.
Αυτός ο τουρισμός όταν διογκώνεται σε αυτά τα επίπεδα, κάνει μονο κακό.
Και αν κάνει κακό σε ένα νησί που ζει αποκλειστικά απο αυτό, σκεφτείτε τι κακό κάνει σε μεγάλες πόλεις και ειδικά στην Αθήνα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μαρίδα δηλαδή.Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 15:10ουτε πακεταδες, ουτε μαριδα. μεση ταξη.Ερμής έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 11:12 Στις κρουαζιέρες δε πάνε οι πακετάδες. Πάει η μαρίδα.
Αυτός ο τουρισμός όταν διογκώνεται σε αυτά τα επίπεδα, κάνει μονο κακό.
Και αν κάνει κακό σε ένα νησί που ζει αποκλειστικά απο αυτό, σκεφτείτε τι κακό κάνει σε μεγάλες πόλεις και ειδικά στην Αθήνα.
ένα νερό, ένα μαγνητάκι και ένα σουβλάκι. Αυτά χαλάνε έξω στην πλειοψηφία τους.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όταν λένε για οποιοδήποτε επίδομα ή εισοδηματικό κριτήριο δεν το κοιτάω καν γιατί στα περισσότερα κοβόμαστε ήδη από το εισόδημα της γονέως Α και στο 10000000% από το δικό μου. Μία φορά έκανα τη μαλακία και μάζεψα ένα σωρό χαρτιά για τον παιδικό σταθμό, άδειες από τη δουλειά, μέχρι και φορολογική δήλωση νωρίτερα έκανα(!) το αποτέλεσμα ήταν απλά να αποκτήσουν το τηλέφωνο μου αυτοί οι σκατοπασόκοι πολιτευτές που σας έχω πει νομίζω ότι με κατασπαμμάρουν στα ΣΜΣ κάθε εκλογές, από τότε είναι.Ερμής έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:50Γνωστοί μου με ετήσιο 20-25Κ και δυο παιδιά, μια χαρά πήραν τον κοινωνικό τουρισμό.exiledd έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:45 Κοινωνικό τουρισμό 2 φορές που έκανα αίτηση δεν εγκρίθηκε.
Μισθωτός είμαι κάτω των 700 €...
Αλλά εισοδήματα δεν παίζουν, ούτε μπορώ να κρύψω κάτι.
Οπότε μην το δένετε και κόμπο ότι μπορεί κανείς απλά να κάνει αίτηση και έχει καβατζώσει εισιτήρια...
Πλέον επειδή ακριβώς έχει αυξηθεί η ζήτηση κάνουν πολλοί αίτηση, άρα άλλη μια φορά γράφονται ανακρίβειες από πχορουμίστες ότι και καλά υπάρχει κόσμος που σνομπάρει τα κοινωνικά εισιτήρια τουρισμού.
Δεν είναι εύκολο πλέον να σου εγκριθεί αίτηση, μη γράφονται μαλακίες...
Το μοναδικό πράγμα που έχω πάρει εδώ και 20 χρόνια ήταν το 600άρι του σκόιλ ελκίκου για το οποίο είμαι απόλυτα σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να επιστραφεί, θα πληρώσω κάνα πρόστιμο επειδή το έβαλα στο λάθος κουτάκι, κάτι.
Όντως.
Από τους αριστοκράτες που αναφέρονται υποτιμητικά σε βλαχοεπιχειρηματίες και πλεμπαίους που τη βγάζουν με προϊόντα διατίμησης.
Μιλάμε για τρελλά απωθημένα...
Η πλάκα είναι ότι ακόμη και όταν το αναφέρεις, δεν παίρνουν χαμπάρι. Το επαναλαμβάνουν.
Είναι η φκιάξη τους τέτοια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε, αν εισοδηματικά είστε πάνω από τα 20-25 ο κάθε γονέας, για ποιο λόγο να το κοιτάξετε ρε φόσι;foscilis έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 15:15Όταν λένε για οποιοδήποτε επίδομα ή εισοδηματικό κριτήριο δεν το κοιτάω καν γιατί στα περισσότερα κοβόμαστε ήδη από το εισόδημα της γονέως Α και στο 10000000% από το δικό μου. Μία φορά έκανα τη μαλακία και μάζεψα ένα σωρό χαρτιά για τον παιδικό σταθμό, άδειες από τη δουλειά, μέχρι και φορολογική δήλωση νωρίτερα έκανα(!) το αποτέλεσμα ήταν απλά να αποκτήσουν το τηλέφωνο μου αυτοί οι σκατοπασόκοι πολιτευτές που σας έχω πει νομίζω ότι με κατασπαμμάρουν στα ΣΜΣ κάθε εκλογές, από τότε είναι.Ερμής έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:50Γνωστοί μου με ετήσιο 20-25Κ και δυο παιδιά, μια χαρά πήραν τον κοινωνικό τουρισμό.exiledd έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:45 Κοινωνικό τουρισμό 2 φορές που έκανα αίτηση δεν εγκρίθηκε.
Μισθωτός είμαι κάτω των 700 €...
Αλλά εισοδήματα δεν παίζουν, ούτε μπορώ να κρύψω κάτι.
Οπότε μην το δένετε και κόμπο ότι μπορεί κανείς απλά να κάνει αίτηση και έχει καβατζώσει εισιτήρια...
Πλέον επειδή ακριβώς έχει αυξηθεί η ζήτηση κάνουν πολλοί αίτηση, άρα άλλη μια φορά γράφονται ανακρίβειες από πχορουμίστες ότι και καλά υπάρχει κόσμος που σνομπάρει τα κοινωνικά εισιτήρια τουρισμού.
Δεν είναι εύκολο πλέον να σου εγκριθεί αίτηση, μη γράφονται μαλακίες...
Το μοναδικό πράγμα που έχω πάρει εδώ και 20 χρόνια ήταν το 600άρι του σκόιλ ελκίκου για το οποίο είμαι απόλυτα σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να επιστραφεί, θα πληρώσω κάνα πρόστιμο επειδή το έβαλα στο λάθος κουτάκι, κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γαλή μου τα έχω πει πολλές φορές και ειδικά φέτοςΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 15:16
Όντως.
Από τους αριστοκράτες που αναφέρονται υποτιμητικά σε βλαχοεπιχειρηματίες και πλεμπαίους που τη βγάζουν με προϊόντα διατίμησης.
Μιλάμε για τρελλά απωθημένα...![]()
Η πλάκα είναι ότι ακόμη και όταν το αναφέρεις, δεν παίρνουν χαμπάρι. Το επαναλαμβάνουν.
1)"Αχ αν δε πάω ένα νησάκι το καλοκαίρι δε μπορώ, δε καταλαβαίνεις διακοπές ρε παιδί μου, πως θα πω οτι ξεκουράστηκα"
2) "Σπίτι μου στο Αίγιο, σιγά μη πληρώνω γαμησιάτικα τους πουστηδες"
Μάντεψε ποιος είναι ο εργαζόμενος των μαξ 1000€ και ποιος ο επιχειρηματίας με εταιρεία 60m τζίρο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Dwarven Blacksmith
Ο επιχειρηματίας είναι αυτός με τις ομοφοβικές προσφωνήσεις πιστεύω.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 15:29 Ο επιχειρηματίας είναι αυτός με τις ομοφοβικές προσφωνήσεις πιστεύω.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Έλα, μη μου αρχίζεις τα προχωκαγκουρίστικα τσιτάτα, στο πχόρουμ είμαστε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 15:29 Ο επιχειρηματίας είναι αυτός με τις ομοφοβικές προσφωνήσεις πιστεύω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μια χαρά είναι τα νησιά μας, αρκεί να έχεις κάνα φράγκο στην άκρη

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
δεν είδες τη μελέτη που βγήκε για τα επιδόματα;Ερμής έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 15:26Γαλή μου τα έχω πει πολλές φορές και ειδικά φέτοςΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 15:16
Όντως.
Μιλάμε για τρελλά απωθημένα...![]()
1)"Αχ αν δε πάω ένα νησάκι το καλοκαίρι δε μπορώ, δε καταλαβαίνεις διακοπές ρε παιδί μου, πως θα πω οτι ξεκουράστηκα"
2) "Σπίτι μου στο Αίγιο, σιγά μη πληρώνω γαμησιάτικα τους πουστηδες"
Μάντεψε ποιος είναι ο εργαζόμενος των μαξ 1000€ και ποιος ο επιχειρηματίας με εταιρεία 60m τζίρο.
- Eθνικοκοινωνιστης
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 15:35Έλα, μη μου αρχίζεις τα προχωκαγκουρίστικα τσιτάτα, στο πχόρουμ είμαστε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 15:29 Ο επιχειρηματίας είναι αυτός με τις ομοφοβικές προσφωνήσεις πιστεύω.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ρε συ, αυτά είναι για ορεισίβιους μυρωδιάδες. Αν είναι αυθεντικό, έτσι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 15:37 Μια χαρά είναι τα νησιά μας, αρκεί να έχεις κάνα φράγκο στην άκρη
![]()
Για την ακρίβεια, είναι φόρος βλακείας.
Στηρίζω ολοθέρμως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 24 Ιούλ 2024, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν εξαιρει το νεο το αλλοvantono έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 15:07Τι είναι το κνδ, συντομογραφία του "κιναιδία" ή "κομμουνιστική νέα δημοκρατία"?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:02στο δρομο να γινεις νοικοκυραιος ως νεοκοπος οπαδος της κνδ ντανε μου![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 291 Απαντήσεις
- 7436 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής