στο δρομο να γινεις νοικοκυραιος ως νεοκοπος οπαδος της κνδ ντανε μου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουρασε το ζητημα των νησιων
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Κουρασε το ζητημα των νησιων
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εσύ πού και πώς διακοπάρεις, Έθνι μου;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:02στο δρομο να γινεις νοικοκυραιος ως νεοκοπος οπαδος της κνδ ντανε μου![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
ευτυχως εξω απο το γουπατο σε λιγες μερεςΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:06Εσύ πού και πώς διακοπάρεις, Έθνι μου;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:02στο δρομο να γινεις νοικοκυραιος ως νεοκοπος οπαδος της κνδ ντανε μου![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σαφέστατος.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:08ευτυχως εξω απο το γουπατο σε λιγες μερεςΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:06Εσύ πού και πώς διακοπάρεις, Έθνι μου;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:02
στο δρομο να γινεις νοικοκυραιος ως νεοκοπος οπαδος της κνδ ντανε μου![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το Μαράτα κρουασάν βερίκοκο είναι εξαιρετικό, μόνο το αντίστοιχο βορειοελλαδίτικο Ντόλτσε είναι ανώτερο.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Χωρίς αυτοκίνητο στα κοντινά χωριά στο δικό μου είναι λίγο δράμα. Τουλάχιστον κοντά στην Πρέβεζα να έχει αστική συγκοινωνία.
Δεν έπρεπε να διαβάσω αυτά εδώ περί χωριών. Θαυμάσια και ήσυχα είναι αλλά χρειάζεται αυτοκίνητο. Την Ιόνια Ριβιέρα δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμη.
Δεν έπρεπε να διαβάσω αυτά εδώ περί χωριών. Θαυμάσια και ήσυχα είναι αλλά χρειάζεται αυτοκίνητο. Την Ιόνια Ριβιέρα δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμη.
Μην τους χαλάς το παραμύθι.Βίνγκιλοτ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:16 Το Μαράτα κρουασάν βερίκοκο είναι εξαιρετικό, μόνο το αντίστοιχο βορειοελλαδίτικο Ντόλτσε είναι ανώτερο.
Έχουνε μπει στο τριπάκι, που όταν κάτι είναι ακριβό τσιρίζουν και όταν κάτι είναι φτηνό το φτύνουν.
Ανεπίστρεπτη φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εδω θετεις ενα πολυ σημαντικο ζητημα, την προσβαση στις παραλιες της ηπειρωτικης Ελλαδας και κυριως τις οχι και τοσο γνωστες. Διχως αυτοκινητο η μεταβαση ειναι πρακτικα αδυνατη καθως δεν υπαρχουν συγκοινωνιακες υποδομες.Antares έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:20 Χωρίς αυτοκίνητο στα κοντινά χωριά στο δικό μου είναι λίγο δράμα. Τουλάχιστον κοντά στην Πρέβεζα να έχει αστική συγκοινωνία.
Εξετάζει η Πρέβεζα την κάλυψη όλων των χωριών μέχρι την Πάργα με αστική συγκοινωνία τους καλοκαιρινούς μήνες. Τώρα φτάνει έως την Καστροσυκιά. Είναι μια απόσταση 50 χιλιομέτρων περίπου με παραλιακά χωριά.
Τα νησιά του Ιονίου έχουν αστικές συγκοινωνίες.
Τα νησιά του Ιονίου έχουν αστικές συγκοινωνίες.
-
stergiosbik
Το σχολιασες υποτιμητικά άνευ λόγου και αιτίας.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 11:55Δεν είπα ότι είναι κάτι κακό. Κάτι πολύ συνηθισμένο είναι. Αν οι πελάτες του είναι ευχαριστημένοι, όλα καλά.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
η Λήμνος ακούστηκε πολύ τα τελευταία χρόνια και την προτιμουνε πολλοί αλλά έχει πολλά καταλύματα και εκτός Μύρινας, κοίταξε παραεξω και θα βρειςmicmic έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 15:48 Κοιτώντας στο booking για Λήμνο, από 6 ως 18 Αυγούστου, δεν υπάρχει διαθέσιμο κανένα τετράκλινο κατάλυμα (πχ για οικογένεια με 2 μικρά παιδιά). Για ζευγάρι τώρα, υπάρχει ένα τελευταίο (μόνο) που στοιχίζει 3383 ευρώ. Αλλά πάντως περιλαμβάνει πρωινό.
Οκ, αν θέλεις να το τραβήξουμε περισσότερο, μπορώ να σου αναφέρω πολλούς λόγους που κάποιοι ρουμτουλετάδες αξίζουν χοντρή υποτίμηση. Σε όλες τις παροχές (τουριστικές ή μη) παίζουν σοβαροί και χύμα.stergiosbik έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:31Το σχολιασες υποτιμητικά άνευ λόγου και αιτίας.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 11:55Δεν είπα ότι είναι κάτι κακό. Κάτι πολύ συνηθισμένο είναι. Αν οι πελάτες του είναι ευχαριστημένοι, όλα καλά.
Πάντα με την υπόγεια ή εμφανή στήριξη της δημόσιας διοίκησης.
Θέλεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε όλο το νησί έβαλα. Προφανώς υπάρχουν και πολλά που δεν είναι στο booking, αλλά ήθελα απλά να κάνω μια σύγκριση με ένα τουριστικό νησί στο οποίο βρίσκεις ακόμα και για την ίδια μέρα μέσω booking.dna replication έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:35η Λήμνος ακούστηκε πολύ τα τελευταία χρόνια και την προτιμουνε πολλοί αλλά έχει πολλά καταλύματα και εκτός Μύρινας, κοίταξε παραεξω και θα βρειςmicmic έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 15:48 Κοιτώντας στο booking για Λήμνο, από 6 ως 18 Αυγούστου, δεν υπάρχει διαθέσιμο κανένα τετράκλινο κατάλυμα (πχ για οικογένεια με 2 μικρά παιδιά). Για ζευγάρι τώρα, υπάρχει ένα τελευταίο (μόνο) που στοιχίζει 3383 ευρώ. Αλλά πάντως περιλαμβάνει πρωινό.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Προ Ίντερνετ και ίσως με κλειστά σύνορα στα σοσιαλιστικά καθεστώτα (και Κίνα) μπορεί, αλλά δεν έχει να κάνει με το νόμισμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 16:35 Όποιος πήγε διακοπές επί δραχμής η και γενικότερα έζησε στην Ελλάδα είναι τυχερός, μετά όλα τελείωσαν, κρίμα για τους επόμενους.
-
Δημοκράτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 291 Απαντήσεις
- 7457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής