!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όργια στην ΕΛ.ΑΣ

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
nowhere

Re: Όργια στην ΕΛ.ΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:30 Της είπε ότι ήθελε να μου το στείλει για να με πικάρει. Και δεν είχε πρόβλημα η τύπισσα. Έπαιρνε και πόζες πανάθεμα τη.

Πω ρε φίλε τι μου κάνετε τώρα :011:
το άκουσες εσύ ή σου είπε ο τύπος ότι την ρώτησε?
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

enaon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:39 να εχει τώρα μια σοβαρή σχέση ενας απο ολους, να θελει να παντρευτει, και να τιναχτουν ολα στον αέρα γιατι το βιντεο διέρρευσε. Κριμα δεν ειναι;

απο περιεργεια δανάη, αν ηταν 5-10 οι κομπαρσοι, θα ήταν η αμαρτία /10; θα τον συγχωρουσες πιο ευκολα αν ηταν απλα μερος της ταινίας, επαιζε ας πουμε για 3-4 λεπτάκια μονο, περαστικός σαν να λέμε;
Φαντάζεσαι να σκάει ένας άσχετος δόκιμος στο βίντεο που δεν θέλει να συμμετέχει γιατί είναι παντρεμένος, να ρωτάει αν θέλει κανείς από τους συμμετέχοντες ντελίβερι και όταν βλέπει την κάμερα να ξεκαθαρίζει ότι "εγώ είμαι μόνο για να αναλαμβάνω... το ντελίβερι".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

enaon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:39 να εχει τώρα μια σοβαρή σχέση ενας απο ολους, να θελει να παντρευτει, και να τιναχτουν ολα στον αέρα γιατι το βιντεο διέρρευσε. Κριμα δεν ειναι;

απο περιεργεια δανάη, αν ηταν 5-10 οι κομπαρσοι, θα ήταν η αμαρτία /10; θα τον συγχωρουσες πιο ευκολα αν ηταν απλα μερος της ταινίας, επαιζε ας πουμε για 3-4 λεπτάκια μονο, περαστικός σαν να λέμε;
Δεν είμασταν σε σχέση κανονική τότε. Οπότε δεν υπήρχε το σε συγχωρώ, δε σε συγχωρώ. Αν είχαμε σχέση και το έκανε, δε θα υπήρχε περίπτωση να τον ξαναδώ μπροστά μου.
nowhere έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:39
Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:30 Της είπε ότι ήθελε να μου το στείλει για να με πικάρει. Και δεν είχε πρόβλημα η τύπισσα. Έπαιρνε και πόζες πανάθεμα τη.

Μου το είπε ο ίδιος αλλα ζήτησα και εγώ να τη γνωρίσω από κοντά. Ομολογώ όχι γιατί με εκοβε αν είχε τη συναίνεση της. Κανονίσαμε να βρεθούμε κτλ αλλά έκανα πίσω εγώ.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

AlienWay έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:43 Φαντάζεσαι να σκάει ένας άσχετος δόκιμος στο βίντεο που δεν θέλει να συμμετέχει γιατί είναι παντρεμένος, να ρωτάει αν θέλει κανείς από τους συμμετέχοντες ντελίβερι και όταν βλέπει την κάμερα να ξεκαθαρίζει ότι "εγώ είμαι μόνο για να αναλαμβάνω... το ντελίβερι".
ε γιατι να μην θελει να συμετασχει ομως, δοκιμοι ειναι ολοι, εμπιστοσύνη οτι δεν θα διαρρέυσει και μεχρι τις αμυγδαλες. Αλλο που τον πρόδωσαν οι συνάδελφοι, αυτο ναι, απαράδεκτο.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

enaon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:45
AlienWay έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:43 Φαντάζεσαι να σκάει ένας άσχετος δόκιμος στο βίντεο που δεν θέλει να συμμετέχει γιατί είναι παντρεμένος, να ρωτάει αν θέλει κανείς από τους συμμετέχοντες ντελίβερι και όταν βλέπει την κάμερα να ξεκαθαρίζει ότι "εγώ είμαι μόνο για να αναλαμβάνω... το ντελίβερι".
ε γιατι να μην θελει να συμετασχει ομως, δοκιμοι ειναι ολοι, εμπιστοσύνη οτι δεν θα διαρρέυσει και μεχρι τις αμυγδαλες. Αλλο που τον πρόδωσαν οι συνάδελφοι, αυτο ναι, απαράδεκτο.
Ενός υποθετικού τέτοιου π.χ. η συναίνεση που δεν δίνει, μετράει;

Ρητορικό το ερώτημα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
enaon

Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:44 Δεν είμασταν σε σχέση κανονική τότε. Οπότε δεν υπήρχε το σε συγχωρώ, δε σε συγχωρώ. Αν είχαμε σχέση και το έκανε, δε θα υπήρχε περίπτωση να τον ξαναδώ μπροστά μου.
σου εκανε ζημια ο αγις ε; :lol:

άλλο λεω βρε, πες οτι εισαι η συντροφος του δόκιμου και αυτη την εποχή ψαχνεις νηφικό, τον βλεπεις στο βιντεακι με την συνάδελφο, αλλα δεν ειναι μονος, ειναι απλα ενας ακομα. Του συμπαραστεκεσαι, νιώθεις οργή που τον εβγαλαν στο βιντεακι χωρίς να δώσει την συναίνεσή του, η τον χτυπάς αδικα και εσύ, σαν την ζωή;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:44

Δεν είμασταν σε σχέση κανονική τότε. Οπότε δεν υπήρχε το σε συγχωρώ, δε σε συγχωρώ. Αν είχαμε σχέση και το έκανε, δε θα υπήρχε περίπτωση να τον ξαναδώ μπροστά μου.
nowhere έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:39

Μου το είπε ο ίδιος αλλα ζήτησα και εγώ να τη γνωρίσω από κοντά. Ομολογώ όχι γιατί με εκοβε αν είχε τη συναίνεση της. Κανονίσαμε να βρεθούμε κτλ αλλά έκανα πίσω εγώ.
καλα εκανες - δεν ησουν σε ηλικια για ψαλιδια - μετατοπιζονται ευκολα οι σπονδυλοι σε αποτομες κινησεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

enaon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:50
Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:44 Δεν είμασταν σε σχέση κανονική τότε. Οπότε δεν υπήρχε το σε συγχωρώ, δε σε συγχωρώ. Αν είχαμε σχέση και το έκανε, δε θα υπήρχε περίπτωση να τον ξαναδώ μπροστά μου.
σου εκανε ζημια ο αγις ε; :lol:

άλλο λεω βρε, πες οτι εισαι η συντροφος του δόκιμου και αυτη την εποχή ψαχνεις νηφικό, τον βλεπεις στο βιντεακι με την συνάδελφο, αλλα δεν ειναι μονος, ειναι απλα ενας ακομα. Του συμπαραστεκεσαι, νιώθεις οργή που τον εβγαλαν στο βιντεακι χωρίς να δώσει την συναίνεσή του, η τον χτυπάς αδικα και εσύ, σαν την ζωή;
Ε μα ρε φίλε τώρα με βάζουν και σκέφτομαι και πάω στις τότε συνομιλίες και μου γυρίζει το μάτι. Δε κατάλαβα τι ήθελες να πεις. Αν ήμουν η σύντροφος του ενός και τον έβλεπα να συμμετέχει αν θα τον στήριζα για το ότι τον έβγαλαν φόρα παρτίδα χωρίς τη συναίνεση του. Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι δε θα με ένοιαζε αυτό το σκέλος της υπόθεσης, θα προηγούταν τα δικά μας.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Αγις έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:51
καλα εκανες - δεν ησουν σε ηλικια για ψαλιδια - μετατοπιζονται ευκολα οι σπονδυλοι σε αποτομες κινησεις
Όλο αστεία λες σημερα. Μπα σε καλό σου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:54 Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι δε θα με ένοιαζε αυτό το σκέλος της υπόθεσης, θα προηγούταν τα δικά μας.
μα θα ηταν θυμα ο ανθρωπος, θα τον ειχαν προδώσει. Ποτέ δεν θα το εκανε αυτο αν ηξερε οτι οι συνάδελφοι ειναι ανάξιοι εμπιστοσύνης, θα νιώθει χαλια, κριμα δεν θα ηταν να μην του σταθείς την ώρα που σε εχει ανάγκη;
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

enaon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:57
Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:54 Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι δε θα με ένοιαζε αυτό το σκέλος της υπόθεσης, θα προηγούταν τα δικά μας.
μα θα ηταν θυμα ο ανθρωπος, θα τον ειχαν προδώσει. Ποτέ δεν θα το εκανε αυτο αν ηξερε οτι οι συνάδελφοι ειναι ανάξιοι εμπιστοσύνης, θα νιώθει χαλια, κριμα δεν θα ηταν να μην του σταθείς την ώρα που σε εχει ανάγκη;
Θα είχε προηγηθεί η δική του προδοσία προς εμένα οπότε θα προείχε αυτό. Σόρι :102:
Άβαταρ μέλους
enaon

Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:59 Θα είχε προηγηθεί η δική του προδοσία προς εμένα οπότε θα προείχε αυτό. Σόρι :102:
κατάλαβα, καμια ενσυναισθηση για το πραγματικό θυμα. Τεσπα, αν ηταν 10 οι κομπαρσοι και εκεινος ενας απο ολους, θα ηταν η αμαρτία /10, ή θα του νευρίαζες σαν να ηταν μονος του μαζί της;
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

σιγα μην ειχε αναγκη η Ναιδα να μαθει απο τα κουτσομπολιστικα σαιτ τι εκανε η σοβαρη σχεση της
θα το ειχε δει αμεσα οταν θα εκανε τον καθημερινο ελεγχο στο κινητο του
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

enaon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:01
Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:59 Θα είχε προηγηθεί η δική του προδοσία προς εμένα οπότε θα προείχε αυτό. Σόρι :102:
κατάλαβα, καμια ενσυναισθηση για το πραγματικό θυμα. Τεσπα, αν ηταν 10 οι κομπαρσοι και εκεινος ενας απο ολους, θα ηταν η αμαρτία /10, ή θα του νευρίαζες σαν να ηταν μονος του μαζί της;
Πω ρε συ. Το ίδιο είναι είτε μόνος του, είτε με 10 η ίδια προδοσία είναι.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Αγις έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:02
σιγα μην ειχε αναγκη η Ναιδα να μαθει απο τα κουτσομπολιστικα σαιτ τι εκανε η σοβαρη σχεση της
θα το ειχε δει αμεσα οταν θα εκανε τον καθημερινο ελεγχο στο κινητο του
Δεν ελέγχω το κινητό του. Τώρα αν μου πει σήκωσε το όταν χτυπάει ή δες ποιος είναι στο μνμ ή παρε από μένα για να παραγγείλεις άμα δεν μπορεί εκείνος, δε φταίω εγώ αν το μάτι μου πάει και παρακάτω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”