το άκουσες εσύ ή σου είπε ο τύπος ότι την ρώτησε?Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:30 Της είπε ότι ήθελε να μου το στείλει για να με πικάρει. Και δεν είχε πρόβλημα η τύπισσα. Έπαιρνε και πόζες πανάθεμα τη.
Πω ρε φίλε τι μου κάνετε τώρα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όργια στην ΕΛ.ΑΣ
Re: Όργια στην ΕΛ.ΑΣ
Φαντάζεσαι να σκάει ένας άσχετος δόκιμος στο βίντεο που δεν θέλει να συμμετέχει γιατί είναι παντρεμένος, να ρωτάει αν θέλει κανείς από τους συμμετέχοντες ντελίβερι και όταν βλέπει την κάμερα να ξεκαθαρίζει ότι "εγώ είμαι μόνο για να αναλαμβάνω... το ντελίβερι".enaon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:39 να εχει τώρα μια σοβαρή σχέση ενας απο ολους, να θελει να παντρευτει, και να τιναχτουν ολα στον αέρα γιατι το βιντεο διέρρευσε. Κριμα δεν ειναι;
απο περιεργεια δανάη, αν ηταν 5-10 οι κομπαρσοι, θα ήταν η αμαρτία /10; θα τον συγχωρουσες πιο ευκολα αν ηταν απλα μερος της ταινίας, επαιζε ας πουμε για 3-4 λεπτάκια μονο, περαστικός σαν να λέμε;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Fata_Morgana
Δεν είμασταν σε σχέση κανονική τότε. Οπότε δεν υπήρχε το σε συγχωρώ, δε σε συγχωρώ. Αν είχαμε σχέση και το έκανε, δε θα υπήρχε περίπτωση να τον ξαναδώ μπροστά μου.enaon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:39 να εχει τώρα μια σοβαρή σχέση ενας απο ολους, να θελει να παντρευτει, και να τιναχτουν ολα στον αέρα γιατι το βιντεο διέρρευσε. Κριμα δεν ειναι;
απο περιεργεια δανάη, αν ηταν 5-10 οι κομπαρσοι, θα ήταν η αμαρτία /10; θα τον συγχωρουσες πιο ευκολα αν ηταν απλα μερος της ταινίας, επαιζε ας πουμε για 3-4 λεπτάκια μονο, περαστικός σαν να λέμε;
Μου το είπε ο ίδιος αλλα ζήτησα και εγώ να τη γνωρίσω από κοντά. Ομολογώ όχι γιατί με εκοβε αν είχε τη συναίνεση της. Κανονίσαμε να βρεθούμε κτλ αλλά έκανα πίσω εγώ.nowhere έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:39το άκουσες εσύ ή σου είπε ο τύπος ότι την ρώτησε?Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:30 Της είπε ότι ήθελε να μου το στείλει για να με πικάρει. Και δεν είχε πρόβλημα η τύπισσα. Έπαιρνε και πόζες πανάθεμα τη.
ε γιατι να μην θελει να συμετασχει ομως, δοκιμοι ειναι ολοι, εμπιστοσύνη οτι δεν θα διαρρέυσει και μεχρι τις αμυγδαλες. Αλλο που τον πρόδωσαν οι συνάδελφοι, αυτο ναι, απαράδεκτο.AlienWay έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:43 Φαντάζεσαι να σκάει ένας άσχετος δόκιμος στο βίντεο που δεν θέλει να συμμετέχει γιατί είναι παντρεμένος, να ρωτάει αν θέλει κανείς από τους συμμετέχοντες ντελίβερι και όταν βλέπει την κάμερα να ξεκαθαρίζει ότι "εγώ είμαι μόνο για να αναλαμβάνω... το ντελίβερι".
Ενός υποθετικού τέτοιου π.χ. η συναίνεση που δεν δίνει, μετράει;enaon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:45ε γιατι να μην θελει να συμετασχει ομως, δοκιμοι ειναι ολοι, εμπιστοσύνη οτι δεν θα διαρρέυσει και μεχρι τις αμυγδαλες. Αλλο που τον πρόδωσαν οι συνάδελφοι, αυτο ναι, απαράδεκτο.AlienWay έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:43 Φαντάζεσαι να σκάει ένας άσχετος δόκιμος στο βίντεο που δεν θέλει να συμμετέχει γιατί είναι παντρεμένος, να ρωτάει αν θέλει κανείς από τους συμμετέχοντες ντελίβερι και όταν βλέπει την κάμερα να ξεκαθαρίζει ότι "εγώ είμαι μόνο για να αναλαμβάνω... το ντελίβερι".
Ρητορικό το ερώτημα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
σου εκανε ζημια ο αγις ε;Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:44 Δεν είμασταν σε σχέση κανονική τότε. Οπότε δεν υπήρχε το σε συγχωρώ, δε σε συγχωρώ. Αν είχαμε σχέση και το έκανε, δε θα υπήρχε περίπτωση να τον ξαναδώ μπροστά μου.
άλλο λεω βρε, πες οτι εισαι η συντροφος του δόκιμου και αυτη την εποχή ψαχνεις νηφικό, τον βλεπεις στο βιντεακι με την συνάδελφο, αλλα δεν ειναι μονος, ειναι απλα ενας ακομα. Του συμπαραστεκεσαι, νιώθεις οργή που τον εβγαλαν στο βιντεακι χωρίς να δώσει την συναίνεσή του, η τον χτυπάς αδικα και εσύ, σαν την ζωή;
καλα εκανες - δεν ησουν σε ηλικια για ψαλιδια - μετατοπιζονται ευκολα οι σπονδυλοι σε αποτομες κινησειςFata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:44Δεν είμασταν σε σχέση κανονική τότε. Οπότε δεν υπήρχε το σε συγχωρώ, δε σε συγχωρώ. Αν είχαμε σχέση και το έκανε, δε θα υπήρχε περίπτωση να τον ξαναδώ μπροστά μου.enaon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:39 να εχει τώρα μια σοβαρή σχέση ενας απο ολους, να θελει να παντρευτει, και να τιναχτουν ολα στον αέρα γιατι το βιντεο διέρρευσε. Κριμα δεν ειναι;
Μου το είπε ο ίδιος αλλα ζήτησα και εγώ να τη γνωρίσω από κοντά. Ομολογώ όχι γιατί με εκοβε αν είχε τη συναίνεση της. Κανονίσαμε να βρεθούμε κτλ αλλά έκανα πίσω εγώ.nowhere έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:39το άκουσες εσύ ή σου είπε ο τύπος ότι την ρώτησε?Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:30 Της είπε ότι ήθελε να μου το στείλει για να με πικάρει. Και δεν είχε πρόβλημα η τύπισσα. Έπαιρνε και πόζες πανάθεμα τη.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Ε μα ρε φίλε τώρα με βάζουν και σκέφτομαι και πάω στις τότε συνομιλίες και μου γυρίζει το μάτι. Δε κατάλαβα τι ήθελες να πεις. Αν ήμουν η σύντροφος του ενός και τον έβλεπα να συμμετέχει αν θα τον στήριζα για το ότι τον έβγαλαν φόρα παρτίδα χωρίς τη συναίνεση του. Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι δε θα με ένοιαζε αυτό το σκέλος της υπόθεσης, θα προηγούταν τα δικά μας.enaon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:50σου εκανε ζημια ο αγις ε;Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:44 Δεν είμασταν σε σχέση κανονική τότε. Οπότε δεν υπήρχε το σε συγχωρώ, δε σε συγχωρώ. Αν είχαμε σχέση και το έκανε, δε θα υπήρχε περίπτωση να τον ξαναδώ μπροστά μου.![]()
άλλο λεω βρε, πες οτι εισαι η συντροφος του δόκιμου και αυτη την εποχή ψαχνεις νηφικό, τον βλεπεις στο βιντεακι με την συνάδελφο, αλλα δεν ειναι μονος, ειναι απλα ενας ακομα. Του συμπαραστεκεσαι, νιώθεις οργή που τον εβγαλαν στο βιντεακι χωρίς να δώσει την συναίνεσή του, η τον χτυπάς αδικα και εσύ, σαν την ζωή;
- Fata_Morgana
Όλο αστεία λες σημερα. Μπα σε καλό σου.Αγις έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:51
καλα εκανες - δεν ησουν σε ηλικια για ψαλιδια - μετατοπιζονται ευκολα οι σπονδυλοι σε αποτομες κινησεις
μα θα ηταν θυμα ο ανθρωπος, θα τον ειχαν προδώσει. Ποτέ δεν θα το εκανε αυτο αν ηξερε οτι οι συνάδελφοι ειναι ανάξιοι εμπιστοσύνης, θα νιώθει χαλια, κριμα δεν θα ηταν να μην του σταθείς την ώρα που σε εχει ανάγκη;Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:54 Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι δε θα με ένοιαζε αυτό το σκέλος της υπόθεσης, θα προηγούταν τα δικά μας.
- Fata_Morgana
Θα είχε προηγηθεί η δική του προδοσία προς εμένα οπότε θα προείχε αυτό. Σόριenaon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:57μα θα ηταν θυμα ο ανθρωπος, θα τον ειχαν προδώσει. Ποτέ δεν θα το εκανε αυτο αν ηξερε οτι οι συνάδελφοι ειναι ανάξιοι εμπιστοσύνης, θα νιώθει χαλια, κριμα δεν θα ηταν να μην του σταθείς την ώρα που σε εχει ανάγκη;Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:54 Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι δε θα με ένοιαζε αυτό το σκέλος της υπόθεσης, θα προηγούταν τα δικά μας.
κατάλαβα, καμια ενσυναισθηση για το πραγματικό θυμα. Τεσπα, αν ηταν 10 οι κομπαρσοι και εκεινος ενας απο ολους, θα ηταν η αμαρτία /10, ή θα του νευρίαζες σαν να ηταν μονος του μαζί της;Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:59 Θα είχε προηγηθεί η δική του προδοσία προς εμένα οπότε θα προείχε αυτό. Σόρι![]()
σιγα μην ειχε αναγκη η Ναιδα να μαθει απο τα κουτσομπολιστικα σαιτ τι εκανε η σοβαρη σχεση τηςenaon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:57μα θα ηταν θυμα ο ανθρωπος, θα τον ειχαν προδώσει. Ποτέ δεν θα το εκανε αυτο αν ηξερε οτι οι συνάδελφοι ειναι ανάξιοι εμπιστοσύνης, θα νιώθει χαλια, κριμα δεν θα ηταν να μην του σταθείς την ώρα που σε εχει ανάγκη;Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:54 Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι δε θα με ένοιαζε αυτό το σκέλος της υπόθεσης, θα προηγούταν τα δικά μας.
θα το ειχε δει αμεσα οταν θα εκανε τον καθημερινο ελεγχο στο κινητο του
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Πω ρε συ. Το ίδιο είναι είτε μόνος του, είτε με 10 η ίδια προδοσία είναι.enaon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:01κατάλαβα, καμια ενσυναισθηση για το πραγματικό θυμα. Τεσπα, αν ηταν 10 οι κομπαρσοι και εκεινος ενας απο ολους, θα ηταν η αμαρτία /10, ή θα του νευρίαζες σαν να ηταν μονος του μαζί της;Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:59 Θα είχε προηγηθεί η δική του προδοσία προς εμένα οπότε θα προείχε αυτό. Σόρι![]()
- Fata_Morgana
Δεν ελέγχω το κινητό του. Τώρα αν μου πει σήκωσε το όταν χτυπάει ή δες ποιος είναι στο μνμ ή παρε από μένα για να παραγγείλεις άμα δεν μπορεί εκείνος, δε φταίω εγώ αν το μάτι μου πάει και παρακάτω.Αγις έγραψε: 23 Ιουν 2024, 18:02σιγα μην ειχε αναγκη η Ναιδα να μαθει απο τα κουτσομπολιστικα σαιτ τι εκανε η σοβαρη σχεση τηςenaon έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:57μα θα ηταν θυμα ο ανθρωπος, θα τον ειχαν προδώσει. Ποτέ δεν θα το εκανε αυτο αν ηξερε οτι οι συνάδελφοι ειναι ανάξιοι εμπιστοσύνης, θα νιώθει χαλια, κριμα δεν θα ηταν να μην του σταθείς την ώρα που σε εχει ανάγκη;Fata_Morgana έγραψε: 23 Ιουν 2024, 17:54 Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι δε θα με ένοιαζε αυτό το σκέλος της υπόθεσης, θα προηγούταν τα δικά μας.
θα το ειχε δει αμεσα οταν θα εκανε τον καθημερινο ελεγχο στο κινητο του
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση