Εγώ κατάλαβα ότι υιοθέτησες τις πίπες.
Από εκεί που ήταν " ανώτατος κυβερνητικός παράγων " έγινε σε μια ώρα "πρόσωπο εκτός πολιτικής".
Αλλά αφού καταπίνεις ότι διακινούν κάτι site σαν το ieidiseis, Καλά το πας.
Άντε να δούμε τι θα βγει αύριο. Ντοκουμέντο μη ξεχάσεις να πάρεις, έχει και άρθρο του Αντώναρου για το πώς να "σώσεις την τιμή της παράταξης".
Μονο που το εγραψε και το σαιτ του Μαρινακη.
Τζανερίκος: Θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ τον κυβερνητικό παράγοντα
«Εάν επιμείνουν ότι, όσα είπα είναι ανακριβή, τότε θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ από ποιον Ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα και γιατί οχλήθηκα το Σάββατο στις 8 Απριλίου, μια μέρα πριν κάνω τη δήλωση μου, για την πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού μου. Εάν δεν βγει ο ίδιος να πει τι έγινε στην «επαφή» μας, θα αναγκαστώ να τους τα θυμίσω εγώ με λεπτομέρειες, ποιος και γιατί μου ζήτησε να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Κασιαδιάρη στις εκλογές και σε περίπτωση, που βοηθήσω, τι μου υποσχέθηκε..!»
Τον άκουσες τον Τζανερίκο χθες που είπε ότι η δεύτερη συνάντηση έγινε "με μη κυβερνητικό πρόσωπο" από εκεί που έλεγε/γράφανε ότι έγινε "ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα" ;
Μάλλον σου διέφυγε. Εντελώς συμπτωματικά, όλες οι διαρροές έγιναν από το ieidiseis και μετά από documento για να πάρει σειρά το Pronews.
ΤΗ δηλωση που ειχε χτες το in,gr την εκανε ετσι κι αλλιως.
Το αν τα γυρισε μετα σημαινει νεα παρεμβαση της κυβερνησης με δωρακι η εκβιασμο.
Αυτή τη δήλωση του Τζανερικου ότι συναντήθηκε με τρίτο μη πολιτικό πρόσωπο που την βγάζει η Καθημερινή και ο Σκαι που αλλου υπάρχει? Δεν την βλέπω αλλού.
Ο Γεραπετρίτης, Υπουργός Επικρατείας αρμόδιος και για το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, δεν αρνείται πως είχε συναντηθεί με Τζανερίκο
Ο κ. Γεραπετρίτης σε ερώτηση δημοσιογράφων για τον παραιτηθέντα αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρήστου Τζανερίκου, ανέφερε ειδικότερα: "βεβαίως είχα εκτενή διαβούλευση με την ηγεσία του Αρείου Πάγου και με την πρόεδρο και με τον αντιπρόεδρο, τον κ. Τζανερίκο, στο πλαίσιο των διατάξεων και σε ό,τι αφορά τα διαδικαστικά ζητήματα, δεν υπήρξε όμως καμία απολύτως συζήτηση γι' αυτά τα οποία αναφέρονται"
Maspoli έγραψε: 13 Απρ 2023, 11:29
Ο Γεραπετρίτης, Υπουργός Επικρατείας αρμόδιος και για το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, δεν αρνείται πως είχε συναντηθεί με Τζανερίκο
Ο κ. Γεραπετρίτης σε ερώτηση δημοσιογράφων για τον παραιτηθέντα αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρήστου Τζανερίκου, ανέφερε ειδικότερα: "βεβαίως είχα εκτενή διαβούλευση με την ηγεσία του Αρείου Πάγου και με την πρόεδρο και με τον αντιπρόεδρο, τον κ. Τζανερίκο, στο πλαίσιο των διατάξεων και σε ό,τι αφορά τα διαδικαστικά ζητήματα, δεν υπήρξε όμως καμία απολύτως συζήτηση γι' αυτά τα οποία αναφέρονται"
Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν αναγνώστη μου, αλλά η αίσθηση όσων ερευνούν τις τάσεις του εκλογικού σώματος είναι ότι δεν υπάρχει 3%-4%.
Έτσι και αφεθεί το μόρφωμα να κατέβει κανονικά και νομιμότατα, πιθανότατα η έκπληξη των εκλογών να είναι στο δικό του ποσοστό και όχι στα ποσοστά του Μητσοτάκη, του Τσίπρα ή του Ανδρουλάκη.
Και να φάμε τη βραδιά της 21ης Μαΐου, όχι αναλύοντας τις πιθανότητες αυτοδυναμιών ή συμμαχικών κυβερνήσεων, αλλά αναρωτώμενοι τι θα κάνουμε πάλι με το παραφουσκωμένο ναζιστικό φασούλι που ξαναμπήκε στη ζωή μας.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν αναγνώστη μου, αλλά η αίσθηση όσων ερευνούν τις τάσεις του εκλογικού σώματος είναι ότι δεν υπάρχει 3%-4%.
Έτσι και αφεθεί το μόρφωμα να κατέβει κανονικά και νομιμότατα, πιθανότατα η έκπληξη των εκλογών να είναι στο δικό του ποσοστό και όχι στα ποσοστά του Μητσοτάκη, του Τσίπρα ή του Ανδρουλάκη.
Και να φάμε τη βραδιά της 21ης Μαΐου, όχι αναλύοντας τις πιθανότητες αυτοδυναμιών ή συμμαχικών κυβερνήσεων, αλλά αναρωτώμενοι τι θα κάνουμε πάλι με το παραφουσκωμένο ναζιστικό φασούλι που ξαναμπήκε στη ζωή μας.