!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βόμβες Τζανερίκου για το Μαξίμου.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Βόμβες Τζανερίκου για το Μαξίμου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

πατησιωτης έγραψε: 12 Απρ 2023, 22:49
sys3x έγραψε: 12 Απρ 2023, 22:39
πατησιωτης έγραψε: 12 Απρ 2023, 22:18

Δεν υπάρχει κανείς όμως για να τους βάλει.
Υ.Γ. Εξ όσων γνωρίζω ο Σκυφτούλης είναι αριστερός,έτσι αυτοπροσδιορίζεται,εγώ όχι. :8)
Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος, ξέρω την θέση την δική σου όμως, στα τέσσερα σε ότι μιλάει αμερικάνικα - γερμανικά και έχει λεφτά, καμμία σχέση δηλαδή με συνεργασία με την δύση μόνον στήσιμο λοκώ του λαού για να συνεχίσουν οι τοπικοί φύλαρχοι το μασούλημα και φυσικά ως αποτέλεσμά έχουμε αυτήν την μπανανία (sans bananas). Ο λόγος που δεν κινείται τίποτα και στην πραγματικότητα σε υψηλό επίπεδο η δικαιοσύνη αποτελεί ένα ανέκδοτο σε αυτήν την χώρα είναι η ύπαρξή ανθρώπων με τα μυαλά τα δικά σου σε θέσεις εξουσίας, οι υπόλοιποι δεν ξέρω τι ρόλο βαράτε σίγουρα όμως κάτι θα κερδίζετε έστω και έμμεσα (αν όχι άμεσα) ως κολλαούζοι.
To ότι δεν είναι αυτός ο λόγος αποδεικνύεται ότι τον τελευταίο μισό αιώνα κυβέρνησε 20 χρόνια το ΠΑΣΟΚ και 5 ο σύριζα και σχεδόν όλες οι αλλαγές που έκαναν ήσαν προς το χειρότερο.
Τους εμπόδισε κάποιος να φύγουν από την ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο;
Όταν έγινε το δημοψήφισμα μια πλευρά του εαυτού μου ήθελε ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ να κάνουν οι μη στα τέσσερα αυτό που έλεγαν αλλά μπα..

Ε πες το τόση ώρα ότι φταίει ο Αντρέας και ο σύριζα αν η νδ χώνεται στα πόδια (και αλλού) της δικαιοσύνης.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

nyxtovios έγραψε: 12 Απρ 2023, 23:00
πατησιωτης έγραψε: 12 Απρ 2023, 22:49 To ότι δεν είναι αυτός ο λόγος αποδεικνύεται ότι τον τελευταίο μισό αιώνα κυβέρνησε 20 χρόνια το ΠΑΣΟΚ και 5 ο σύριζα και σχεδόν όλες οι αλλαγές που έκαναν ήσαν προς το χειρότερο.
Όταν έγινε το δημοψήφισμα μια πλευρά του εαυτού μου ήθελε ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΆ να κάνουν οι μη στα τέσσερα αυτό που έλεγαν αλλά μπα..

Ε πες το τόση ώρα ότι φταίει ο Αντρέας και ο σύριζα αν η νδ χώνεται στα πόδια (και αλλού) της δικαιοσύνης.
:lol:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

πατησιωτης έγραψε: 12 Απρ 2023, 22:18

Δεν υπάρχει κανείς όμως για να τους βάλει.
Υ.Γ. Εξ όσων γνωρίζω ο Σκυφτούλης είναι αριστερός,έτσι αυτοπροσδιορίζεται,εγώ όχι. :8)
Δεν ξέρω ποιος είναι ο κύριος, ξέρω την θέση την δική σου όμως, στα τέσσερα σε ότι μιλάει αμερικάνικα - γερμανικά και έχει λεφτά, καμμία σχέση δηλαδή με συνεργασία με την δύση μόνον στήσιμο λοκώ του λαού για να συνεχίσουν οι τοπικοί φύλαρχοι το μασούλημα και φυσικά ως αποτέλεσμά έχουμε αυτήν την μπανανία (sans bananas). Ο λόγος που δεν κινείται τίποτα και στην πραγματικότητα σε υψηλό επίπεδο η δικαιοσύνη αποτελεί ένα ανέκδοτο σε αυτήν την χώρα είναι η ύπαρξή ανθρώπων με τα μυαλά τα δικά σου σε θέσεις εξουσίας, οι υπόλοιποι δεν ξέρω τι ρόλο βαράτε σίγουρα όμως κάτι θα κερδίζετε έστω και έμμεσα (αν όχι άμεσα) ως κολλαούζοι.
To ότι δεν είναι αυτός ο λόγος αποδεικνύεται ότι τον τελευταίο μισό αιώνα κυβέρνησε 20 χρόνια το ΠΑΣΟΚ και 5 ο σύριζα και σχεδόν όλες οι αλλαγές που έκαναν ήσαν προς το χειρότερο.

Αυτήν την φορά δεν θα σου απαντήσω λόγω Πάσχα (μπαν) κτλ. Καλές γιορτές.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Εντωμεταξύ τα συστημικά πετσωμένα μέσα στυλ πρωκτο θέματος και ΣΚΑΙ πάνε με τις ευλογίες της κυβέρνησης και των διαρροών να αρχίσουν τις δολοφονίες χαρακτήρων. Τώρα ο Τζανερίκος ήθελε να γίνει Εισαγγελέας του ΑΠ με πλάτες μεγάλου επιχειρηματία και η λαική κυβέρνηση του Κούλη :003: :smt005: του το έκοψε και έκανε εισαγγελέα του ΑΠ τον εκπρόσωπο του λαού Ισίδωρο Ντογιάκο. Μιλάμε για μια κυβέρνηση όνειδος στην πολιτική ιστορία του τόπου. Και έχουν το θράσος να το παίζουν και αντιφάδες με τον Μαυρουδή τον Βορίδη :003: και να εγκαλούν τον Σύριζα (βέβαια για το ΚΚΕ που καταψήφισε τις ντροπολογίες δεν λένε κάτι) για σχέσεις με τους Κασιδιάρηδες με τους οποίους αυτοί συνομιλούσαν στο παρελθόν και με τους οποίους αυτοί κατέβαιναν στα συλλαλητήρια με περικεφαλαίες.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Scouser έγραψε: 12 Απρ 2023, 22:38
πατησιωτης έγραψε: 12 Απρ 2023, 22:12
Lugozzi έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:47

Εγώ μιλάω για την ουσία, για τον φωτογραφικό νόμο απαγόρευσης.
Οι τακτικισμοι των μουσαφιραιων δεν με ενδιαφέρουν.

Στα παπαρια μου ο σύριζα, οι ζαιοι και οι γαλαζαιοι
Nα μιλήσουμε τότε για τους μη μουσαφιραίους. :D
Ερώτηση κρίσεως : Θεωρείς τον ΣΑΜΑΡΑ μουσαφιραίο;εάν τον θεωρείς μαζί με τον ...Βορίδη και τον Άδωνι τότε δεν έχουμε και πολλά να πούμε.Εάν όμως δεν τον θεωρείς θα πρέπει να απαντήσεις εάν νομίζεις ότι η φράση "αυτούς τους τρεις που θα έλθουν αύριο πες στον παναθηναικάκια να τους φυλακίσει (άλλο ρήμα χρησιμοποίησε αλλά τέλος πάντων :D ) όταν λέγεται από πρωθυπουργό για εισαγγελέα είναι παρέμβαση στη δικαιοσύνη ή όχι.
Νομίζω ότι η απάντηση είναι αυτονόητη.Και όμως παρ ότι όλη η Ελλάδα άκουσε αυτό το ηχητικό κανείς δεν αντέδρασε.Γιατί;
Δηλαδή οι παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη σε αυτή την υπόθεση έχουν αρχίσει πολύ καιρό πριν.Ολόκληρη αυτή η ιστορία της εγκληματικής οργάνωσης που είναι κόμμα είναι μια εφεύρεση.Για λόγους ανωτέρας (πολύ όμως ανωτέρας) βίας.Δεν άρχισαν τώρα.
Και μια δεύτερη ερώτηση : ΓΙΑΤΙ ο σύριζα που ήλθε μετά δεν παρέπεμψε τον Σαμαρά για αυτό το ηχητικό;
ότι ο σύριζα ήθελε να παραπέμψει τον Σαμαρά για οτιδήποτε ήταν γνωστό,άλλωστε το έκανε.Κατασκεύασε μια ιστορία για αγρίους με ψευδομάρτυρα που είπε ότι τσούλαγαν βαλιτσάκια με λεφτά και ρόδες της Νοβάρτις στο Μαξίμου και δια της παραπομπής έψαξαν όλους τους λογαριασμούς του και τις θυρίδες του αλλά δεν βρήκαν τίποτε.Γιατί όμως όλοι αυτοί οι αστέρες τύπου Παπαγγελόπουλου να κάνουν όλη αυτή την ιστορία όταν υπήρχε ΑΠΟΔΕΙΞΗ παρέμβασης του συγκεκριμένου στη δικαιοσύνη με το ηχητικό;επειδή έκανε τζιζ.Επειδή δεν μπορούσαν να εμφανισθούν ως αβανταδόροι της ΧΑ ακόμη και όταν είχε δίκιο διότι θα τους έπαιρνε ο διάβολος.
Σε καλώ λοιπόν να αποφασίσεις ποιά είναι η μεγαλύτερη παρέμβαση,αυτή ενός ΜΗ μουσαφιραίου πρωθυπουργού που ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ατόμων ή ενός μουσαφιραίου που προσπαθεί με διάφορα κόλπα αυτούς που έχει συλλάβει ο προηγούμενος να μην τους αφήσει να κατέβουν στις εκλογές; :102:
Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Το 2013 μετά τη δολοφονία Φύσσα υπήρξε συμφωνία ολόκληρου του πολιτικού συστήματος αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών ότι η ΧΑ είχε ξεφύγει τελείως και πλέον ήταν στη φάση που ''ακόνιζαν τις ξιφολόγχες τους στα πεζοδρόμια'' για τα περαιτέρω. Οπότε αυτό που συνέβη είναι ότι έκλεισαν στη φυλακή τους Χρυσαυγίτες που ευθύνονταν ή εμπλέκονταν στη δολοφονία. Μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν παναθηναϊκάκηδες, μπορεί να ξεχειλώθηκαν ή να παραβιάστηκαν το Σύνταγμα και η ΕΣΔΑ (αναρωτιέται κανείς ποια είναι τελικά η πραγματική αξία αυτών των κειμένων, αφού μπορούν να παραβιαστούν στο βωμό της σκοπιμότητας στην πρώτη αφορμή που θα δοθεί), μπορεί όπως είπε σωστά ο Πλεύρης στη δίκη του Λαγού η κατάσταση να θύμιζε δικαστήριο την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης, ΑΛΛΑ δεν απαγορεύτηκε κανένα κόμμα, ούτε στερήθηκε κανείς τα πολιτικά του δικαιώματα. Η ΧΑ συμμετείχε κανονικά σε όλες τις εκλογές από το 2015 και μετά.
Τώρα δεν υπάρχει καμία ΧΑ ως κίνημα στους δρόμους που να απειλεί, ο Κασιδιάρης παραμένει στη φυλακή και η ΝΔ προσπαθεί να στερήσει τα πολιτικά δικαιώματα από ανθρώπους που δεν έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα και να απαγορεύσει κόμματα με φωτογραφικούς νόμους. Γιατί; Όλοι το καταλαβαίνουν. Γιατί θέλει να αποφύγει το ενδεχόμενο επτακομματικής Βουλής, μπας και καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη αυτοδυναμία. Κάνουν τόσο μπαμ και η ανυπαρξία πραγματικής απειλής και η παραβίαση του Συντάγματος και η σκοπιμότητα και οι μεθοδεύσεις που επιχειρούνται, που είναι παντελώς αδύνατο για οποιονδήποτε έχει μια στάλα αξιοπρέπειας (προσωπικής και πολιτικής) να μην είναι αντίθετος. Και προφανώς είναι και θέμα αυτοσυντήρησης, γιατί όταν χρησιμοποιείς τέτοιες μεθόδους, ο άλλος (πχ ο Βελόπουλος) σου λέει κάτσε ρε φίλε, ποιος μου λέει ότι δεν θα είμαι εγώ ο επόμενος αύριο μεθαύριο;
Τέσπα, μιλάμε γενικότερα για μπανανία, μόνο απογοήτευση και ντροπή μπορεί να νιώθει κανείς και από τα όσα γίνονται και από τους απολογητές τους.
:wave:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Otto Weininger έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:52
Lugozzi έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:47
Otto Weininger έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:42

Εγώ κατάλαβα ότι υιοθέτησες τις πίπες.
Από εκεί που ήταν " ανώτατος κυβερνητικός παράγων " έγινε σε μια ώρα "πρόσωπο εκτός πολιτικής".

Αλλά αφού καταπίνεις ότι διακινούν κάτι site σαν το ieidiseis, Καλά το πας.

Άντε να δούμε τι θα βγει αύριο. Ντοκουμέντο μη ξεχάσεις να πάρεις, έχει και άρθρο του Αντώναρου για το πώς να "σώσεις την τιμή της παράταξης".
Εγώ μιλάω για την ουσία, για τον φωτογραφικό νόμο απαγόρευσης.
Οι τακτικισμοι των μουσαφιραιων δεν με ενδιαφέρουν.

Στα παπαρια μου ο σύριζα, οι ζαιοι και οι γαλαζαιοι
Οι μουσαφιραιοι και οι γαλάζαιοι, έκαναν πιο πολλά από όσα έκαναν όλοι οι άλλοι μαζί και πάνε την χώρα μπροστά.
ΗΠΑ, Ευρώπη, Συμμαχίες, ΔΝΤ, οίκοι αξιολόγησης κλπ το αναγνωρίζουν.

Κάτσε εσύ να μας λες ιστορίες.
Όλοι αυτοί βέβαια κοιμούνται και ξυπνάνε με το συμφέρον της Ελλάδας κατά νού...
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

BigChiefWahoo έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:16
Arisvilla έγραψε: 12 Απρ 2023, 16:17 Ρε συ Μορτιμερ που σε θεωρώ και σοβαρό
post of the month :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Ε ναι ρε μλκ
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Scouser έγραψε: 12 Απρ 2023, 22:38
Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Το 2013 μετά τη δολοφονία Φύσσα υπήρξε συμφωνία ολόκληρου του πολιτικού συστήματος αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών ότι η ΧΑ είχε ξεφύγει τελείως και πλέον ήταν στη φάση που ''ακόνιζαν τις ξιφολόγχες τους στα πεζοδρόμια'' για τα περαιτέρω. Οπότε αυτό που συνέβη είναι ότι έκλεισαν στη φυλακή τους Χρυσαυγίτες που ευθύνονταν ή εμπλέκονταν στη δολοφονία.
Αυτή ήταν η προπαγάνδα για την ακρίβεια. Δεν έκλεισαν μόνο όσους εμπλεκόντουσαν στην υπόθεση του Φύσσα, αλλά και την ηγεσία της ΧΑ και πάρα πολλούς άλλους. Διώχθηκαν και όλοι οι τότε βουλευτές της με μια σειρά γελοίων συρραφών. Η γελοιότητα φαίνεται και στις καταδίκες. Τον Παππά πχ, τον καταδίκασαν σαν "υπαρχηγό εγκληματικής οργάνωσης" και έφαγε μία απο τις πιο χοντρές καμπάνες, παρότι δεν έχουν να του προσάψουν ούτε μία εντολή (αν και βασικά εντολές δεν έχουν βρεθεί γενικότερα).
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Lugozzi έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:35 Δεν κατάλαβες τίποτα.
Δεν πειράζει
Από εκεί που ήταν " ανώτατος κυβερνητικός παράγων " έγινε σε μια ώρα "πρόσωπο εκτός πολιτικής".

Άντε να δούμε τι θα βγει αύριο. Ντοκουμέντο μη ξεχάσεις να πάρεις, έχει και άρθρο του Αντώναρου για το πώς να "σώσεις την τιμή της παράταξης".

Μονο που το εγραψε και το σαιτ του Μαρινακη.

Τζανερίκος: Θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ τον κυβερνητικό παράγοντα

«Εάν επιμείνουν ότι, όσα είπα είναι ανακριβή, τότε θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ από ποιον Ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα και γιατί οχλήθηκα το Σάββατο στις 8 Απριλίου, μια μέρα πριν κάνω τη δήλωση μου, για την πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού μου. Εάν δεν βγει ο ίδιος να πει τι έγινε στην «επαφή» μας, θα αναγκαστώ να τους τα θυμίσω εγώ με λεπτομέρειες, ποιος και γιατί μου ζήτησε να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Κασιαδιάρη στις εκλογές και σε περίπτωση, που βοηθήσω, τι μου υποσχέθηκε..!»

https://www.in.gr/2023/04/12/greece/tza ... paragonta/

.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 12 Απρ 2023, 23:17
BigChiefWahoo έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:16
Arisvilla έγραψε: 12 Απρ 2023, 16:17 Ρε συ Μορτιμερ που σε θεωρώ και σοβαρό
post of the month :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Ε ναι ρε μλκ
Αυτά είναι μυθικά ποστς,one of a kind.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Αρίστος έγραψε: 13 Απρ 2023, 04:11
Lugozzi έγραψε: 12 Απρ 2023, 21:35 Δεν κατάλαβες τίποτα.
Δεν πειράζει

Μονο που το εγραψε και το σαιτ του Μαρινακη.

Τζανερίκος: Θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ τον κυβερνητικό παράγοντα

«Εάν επιμείνουν ότι, όσα είπα είναι ανακριβή, τότε θα αναγκαστώ να αποκαλύψω εγώ από ποιον Ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα και γιατί οχλήθηκα το Σάββατο στις 8 Απριλίου, μια μέρα πριν κάνω τη δήλωση μου, για την πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού μου. Εάν δεν βγει ο ίδιος να πει τι έγινε στην «επαφή» μας, θα αναγκαστώ να τους τα θυμίσω εγώ με λεπτομέρειες, ποιος και γιατί μου ζήτησε να βοηθήσω, για να αποκλειστεί το κόμμα Κασιαδιάρη στις εκλογές και σε περίπτωση, που βοηθήσω, τι μου υποσχέθηκε..!»

https://www.in.gr/2023/04/12/greece/tza ... paragonta/

.
Τον άκουσες τον Τζανερίκο χθες που είπε ότι η δεύτερη συνάντηση έγινε "με μη κυβερνητικό πρόσωπο" από εκεί που έλεγε/γράφανε ότι έγινε "ανώτατο κυβερνητικό παράγοντα" ;

Μάλλον σου διέφυγε. Εντελώς συμπτωματικά, όλες οι διαρροές έγιναν από το ieidiseis και μετά από documento για να πάρει σειρά το Pronews.

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Scouser έγραψε: 12 Απρ 2023, 22:38 Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Το 2013 μετά τη δολοφονία Φύσσα υπήρξε συμφωνία ολόκληρου του πολιτικού συστήματος αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών ότι η ΧΑ είχε ξεφύγει τελείως και πλέον ήταν στη φάση που ''ακόνιζαν τις ξιφολόγχες τους στα πεζοδρόμια'' για τα περαιτέρω. Οπότε αυτό που συνέβη είναι ότι έκλεισαν στη φυλακή τους Χρυσαυγίτες που ευθύνονταν ή εμπλέκονταν στη δολοφονία. Μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν παναθηναϊκάκηδες, μπορεί να ξεχειλώθηκαν ή να παραβιάστηκαν το Σύνταγμα και η ΕΣΔΑ (αναρωτιέται κανείς ποια είναι τελικά η πραγματική αξία αυτών των κειμένων, αφού μπορούν να παραβιαστούν στο βωμό της σκοπιμότητας στην πρώτη αφορμή που θα δοθεί), μπορεί όπως είπε σωστά ο Πλεύρης στη δίκη του Λαγού η κατάσταση να θύμιζε δικαστήριο την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης, ΑΛΛΑ δεν απαγορεύτηκε κανένα κόμμα, ούτε στερήθηκε κανείς τα πολιτικά του δικαιώματα. Η ΧΑ συμμετείχε κανονικά σε όλες τις εκλογές από το 2015 και μετά.
Η συμφωνία ολόκληρου του πολιτικού συστήματος ουδόλως επηρεάζει το εάν ίσχυσαν ή όχι οι κανόνες δικαίου και ανέφερα το συγκεκριμένο ηχητικό από το οποίο προκύπτει ότι δεν τηρήθηκαν.
Δεν είχε "ξεφύγει" μόνο η ΧΑ,είχαν ξεφύγει όλες οι αντιμνημονιακές δυνάμεις σε πράξεις βίας.Απλά οι πολύ περισσότερες περνούσαν ατιμώρητες και το σύστημα καραδοκούσε για να βρει κάποια ευκαιρία για να διαλύσει τη ΧΑ όπως απαιτούσαν και πολλοί από το εξωτερικό.
Γιατί δεν θεωρήθηκαν εγκληματικές οργανώσεις οι πολιτικές δυνάμεις που έκαψαν τους τρεις της Μάρφιν;
Υποτίθεται ότι δεν μπορούν να βρουν τους ακριβείς αυτουργούς αλλά ποιοί ήσαν έξω από το κτήριο και έβαλαν φωτιά και δεν άφηναν την πυροσβεστική να την σβήσει είναι γνωστό.Γιατί τα πολιτικά κόμματα στα οποία ανήκουν οι εμπρηστές που ήσαν απέξω δεν είναι εγκληματικές οργανώσεις και είναι η ΧΑ στην οποία ανήκε ο Ρουπακιάς;
Αυτοί που έδειραν τον Χατζηδάκη ανήκουν επίσης σε γνωστά κόμματα.Δεν ασχολήθηκε κανείς.
Οι συριζαίοι έστηναν ενέδρες σε πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ.Υπάρχουν αναρτήσεις στο διαδίκτυο που λένε τρώει ο Πάγκαλος εκεί πάμε να τον δείρουμε,δεν θα μπορείτε να βγείτε από τα σπίτια σας και τα παρόμοια.
Δεν άκουσα κανένα να πει ότι όλα αυτά είναι ενδείξεις εγκληματικής οργάνωσης.Δεν ξέφυγε λοιπόν μόνο η ΧΑ,πολλοί είχαν ξεφύγει αλλά μόνο τη ΧΑ ΒΟΛΕΥΕ από ένα φόνο να συλλάβουν όλα τα βασικά στελέχη
Και καπάκι το πραγματικό παρακράτος δολοφόνησε δύο τυχαίους οπαδούς ώστε να ξέρουν και οι απλοί οπαδοί ότι κινδυνεύουν και να μη κινηθούν μετά τη σύλληψη των ηγετών.Φυσικά δεν έγινε ποτέ καμμιά έρευνα για τους δολοφόνους και δεν το κρύβουν καν.
Λοιπόν αυτά που έγιναν τότε ήσαν πολύ σοβαρότερα αντικειμενικά από όσα γίνονται τώρα.Ότι είναι όλα παράτυπα ούτε αμφέβαλλα ποτέ και ούτε δίστασα να το γράψω και τότε και τώρα.
Απλά όταν ο Λουγκόζι προσπάθησε με τον όρο μουσαφιραίοι να ανιχνεύσει την αιτία για όσα γίνονται τώρα όφειλα να γράψω αυτά που έγιναν επί του μη μουσαφιραίου Σαμαρά. :D
Άσε που ο όρος μουσαφιραίος για το σημερινό Μητσοτάκη είναι "κληρονομικός" διότι ο ίδιος δεν νομίζω ποτέ να ήταν άλλο κόμμα αφού ο πατέρας του ήταν υπουργός της ΝΔ όταν ο ίδιος ήταν 9 ετών.
Ο όρος μουσαφιραίος που απευθύνεται στον Μητσοτάκη από τους "πολύ δεξιούς" έχει την ίδια έννοια με τον όρο λαθρομετανάστης όταν τον λένε για τον Αντετονκούμπο που γεννήθηκε στο Αρεταίειο Νοσοκομείο Αθήνών και έζησε όλα τα χρόνια του στην Ελλάδα πριν φύγει για Αμερική.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

πατησιωτης έγραψε: 13 Απρ 2023, 08:55 Απλά όταν ο Λουγκόζι προσπάθησε με τον όρο μουσαφιραίοι να ανιχνεύσει την αιτία για όσα γίνονται τώρα όφειλα να γράψω αυτά που έγιναν επί του μη μουσαφιραίου Σαμαρά. :D
Άσε που ο όρος μουσαφιραίος για το σημερινό Μητσοτάκη είναι "κληρονομικός" διότι ο ίδιος δεν νομίζω ποτέ να ήταν άλλο κόμμα αφού ο πατέρας του ήταν υπουργός της ΝΔ όταν ο ίδιος ήταν 9 ετών.
Ο όρος μουσαφιραίος που απευθύνεται στον Μητσοτάκη από τους "πολύ δεξιούς" έχει την ίδια έννοια με τον όρο λαθρομετανάστης όταν τον λένε για τον Αντετονκούμπο που γεννήθηκε στο Αρεταίειο Νοσοκομείο Αθήνών και έζησε όλα τα χρόνια του στην Ελλάδα πριν φύγει για Αμερική.
εννοώ το σιμηταριό που έχει μαζέψει, όχι τον ίδιο

αλλά μια που το θυμήθηκα:
Για τον Βασιλιά έχει την ίδια έννοια?

:smt005:

γιατί κάτι φοβικά ανθρωπάκια στην κηδεία, αποφάσισαν ότι δεν έχει
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

πατησιωτης έγραψε: 13 Απρ 2023, 08:55
Scouser έγραψε: 12 Απρ 2023, 22:38 Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Το 2013 μετά τη δολοφονία Φύσσα υπήρξε συμφωνία ολόκληρου του πολιτικού συστήματος αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών ότι η ΧΑ είχε ξεφύγει τελείως και πλέον ήταν στη φάση που ''ακόνιζαν τις ξιφολόγχες τους στα πεζοδρόμια'' για τα περαιτέρω. Οπότε αυτό που συνέβη είναι ότι έκλεισαν στη φυλακή τους Χρυσαυγίτες που ευθύνονταν ή εμπλέκονταν στη δολοφονία. Μπορεί να χρησιμοποιήθηκαν παναθηναϊκάκηδες, μπορεί να ξεχειλώθηκαν ή να παραβιάστηκαν το Σύνταγμα και η ΕΣΔΑ (αναρωτιέται κανείς ποια είναι τελικά η πραγματική αξία αυτών των κειμένων, αφού μπορούν να παραβιαστούν στο βωμό της σκοπιμότητας στην πρώτη αφορμή που θα δοθεί), μπορεί όπως είπε σωστά ο Πλεύρης στη δίκη του Λαγού η κατάσταση να θύμιζε δικαστήριο την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης, ΑΛΛΑ δεν απαγορεύτηκε κανένα κόμμα, ούτε στερήθηκε κανείς τα πολιτικά του δικαιώματα. Η ΧΑ συμμετείχε κανονικά σε όλες τις εκλογές από το 2015 και μετά.
Η συμφωνία ολόκληρου του πολιτικού συστήματος ουδόλως επηρεάζει το εάν ίσχυσαν ή όχι οι κανόνες δικαίου και ανέφερα το συγκεκριμένο ηχητικό από το οποίο προκύπτει ότι δεν τηρήθηκαν.
Δεν είχε "ξεφύγει" μόνο η ΧΑ,είχαν ξεφύγει όλες οι αντιμνημονιακές δυνάμεις σε πράξεις βίας.Απλά οι πολύ περισσότερες περνούσαν ατιμώρητες και το σύστημα καραδοκούσε για να βρει κάποια ευκαιρία για να διαλύσει τη ΧΑ όπως απαιτούσαν και πολλοί από το εξωτερικό.
Γιατί δεν θεωρήθηκαν εγκληματικές οργανώσεις οι πολιτικές δυνάμεις που έκαψαν τους τρεις της Μάρφιν;
Υποτίθεται ότι δεν μπορούν να βρουν τους ακριβείς αυτουργούς αλλά ποιοί ήσαν έξω από το κτήριο και έβαλαν φωτιά και δεν άφηναν την πυροσβεστική να την σβήσει είναι γνωστό.Γιατί τα πολιτικά κόμματα στα οποία ανήκουν οι εμπρηστές που ήσαν απέξω δεν είναι εγκληματικές οργανώσεις και είναι η ΧΑ στην οποία ανήκε ο Ρουπακιάς;
Αυτοί που έδειραν τον Χατζηδάκη ανήκουν επίσης σε γνωστά κόμματα.Δεν ασχολήθηκε κανείς.
Οι συριζαίοι έστηναν ενέδρες σε πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ.Υπάρχουν αναρτήσεις στο διαδίκτυο που λένε τρώει ο Πάγκαλος εκεί πάμε να τον δείρουμε,δεν θα μπορείτε να βγείτε από τα σπίτια σας και τα παρόμοια.
Δεν άκουσα κανένα να πει ότι όλα αυτά είναι ενδείξεις εγκληματικής οργάνωσης.Δεν ξέφυγε λοιπόν μόνο η ΧΑ,πολλοί είχαν ξεφύγει αλλά μόνο τη ΧΑ ΒΟΛΕΥΕ από ένα φόνο να συλλάβουν όλα τα βασικά στελέχη
Και καπάκι το πραγματικό παρακράτος δολοφόνησε δύο τυχαίους οπαδούς ώστε να ξέρουν και οι απλοί οπαδοί ότι κινδυνεύουν και να μη κινηθούν μετά τη σύλληψη των ηγετών.Φυσικά δεν έγινε ποτέ καμμιά έρευνα για τους δολοφόνους και δεν το κρύβουν καν.
Λοιπόν αυτά που έγιναν τότε ήσαν πολύ σοβαρότερα αντικειμενικά από όσα γίνονται τώρα.Ότι είναι όλα παράτυπα ούτε αμφέβαλλα ποτέ και ούτε δίστασα να το γράψω και τότε και τώρα.
Απλά όταν ο Λουγκόζι προσπάθησε με τον όρο μουσαφιραίοι να ανιχνεύσει την αιτία για όσα γίνονται τώρα όφειλα να γράψω αυτά που έγιναν επί του μη μουσαφιραίου Σαμαρά. :D
στα έχω ξαναγράψει
δεν θέλουν να ωριμάσει πολιτικά ο κας
τους βολεύει ο πρωτογονισμός της ΧΑ

το είπα και ο Κανελλόπουλος, οι άνθρωποι αλλάζουν
ειδικά στην πολτική

δες από που ξεκίνησε η Μελόνι και Λεπέν πχ
και που φτάσανε

ε αυτό δεν θέλουν να γίνει εδώ
τώρα που είναι νωρίς να τσακίσουν τους ναζί που λένε και οι φίλοι τους

πρόσεξε: δεν λέω ότι ο κας θα γίνει Μελόνι,
λέω ότι δεν θέλουν να ωριμάσει πολιτικά

δε γαμιέται και το Σύνταγμα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

nyxtovios έγραψε: 12 Απρ 2023, 23:00

:smt005:
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”