Εγω μιλαω ομως, αποκλειστικα για την ευθυνη της πνευματικης του καταστασης. Ο ιδιος επελεξε να εχει αυτη την πνευματικη κατασταση. Μεχρι εκει. Ουτε θα δικαιολογησω τους ανθρωπους που τον χτυπουσαν, ουτε θα πω καλα να παθει, ελεος δηλαδη, ουτε τπτ. Ο ιδιος ομως φταιει για το σημειο που ειχε φτασει. Εχει μεριδιο ευθυνης, πως να το κανουμε. Και οπως αναφερθηκε και απο ενα μελος παραπανω, μεριδιο ευθυνης εχουν και τα κοντινα του προσωπα. Και ολα αυτα, περα απο τα προφανη που ειναι οι ανθρωποι που τον χτυπουσαν. Ακομη και θανατηφορα να μην ηταν τα χτυπηματα, συνεβαλαν στο αποτελεσμα. Δεν το συζηταμε καν! Απλα, να τα λεμε ολα.Namrail έγραψε: 03 Οκτ 2018, 20:46Είναι πολύ διαφορετικής ποιότητας γεγονότα, να έχει πάει κάποιος για ληστεία από το να προσπαθεί να προστατευτεί από κάποιο κίνδυνο μέσα σε ένα μαγαζί, έστω και σε όχι καλή πνευματική κατάσταση.Custom_F έγραψε: 03 Οκτ 2018, 16:24 Οπως και ναχει, περα απο το οτι ηταν υπερβολικη η αντιδραση για ενα τετοιο ατομο που δε μπορουσε καλα καλα να στηριχτει, φταιει ο ιδιος περισσοτερο απο τον καθενα. Η καθε δραση εχει αντιδραση και οι επιλογες μας, συνεπειες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
- ΜπλεΜπουμπυς
Αν σας χαλάει το "Κοσμηματοπώλης δολοφόνησε άοπλο τοξικομανή που μπήκε στο μαγαζί του",
έχουμε και το "Αφεντικό, στη Μύκονο, ξυλοκόπησε τον πακιστανό εργάτη που πήγε να ζητήσει τα δεδουλευμένα".
έχουμε και το "Αφεντικό, στη Μύκονο, ξυλοκόπησε τον πακιστανό εργάτη που πήγε να ζητήσει τα δεδουλευμένα".
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Υδράργυρος
Αστο τωρα δεν την ξερεις εσυ την ομονοια του τοτε και το κεντρο. Δεν τα εχεις περπατησει μονη σου. Περναγες νυχτα απο σωκρατους με πιατσα τα τραβελια, γεματο περιεργους, χρηστες, μεθυσμενους, φανταρους με τα λουκανικα, θεοσκοτεινοι δρομοι.Athina__P έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:09
Ότι μάζευε χρήστες γύρω, μάζευε, ειδικά από τότε που έγιναν διάφοροι φορείς γύρω εκεί για αυτούς. Ότι πάντα ΕΤΣΙ ήταν, όχι δεν ήταν έτσι.Είναι από τις χειρότερες φάσεις αυτή που περνάει τώρα και δεν βοηθάει να μην το αναγνωρίζει κάποιος που δείχνει να ξέρει κάποιον που ξέρει κάποιον που είναι δουλειά του να μη γίνουν τα πράγματα χειρότερα! Και όσο τα αφήνεις στην τύχη τους, δεν είναι πιθανό να φτιάξουν κατά τύχη, έτσι όπως έχουν γίνει.
Και μερα δεν ηταν ο καλυτερος κοσμος, ο κατιμας ητανε, σε τριτοκοσμικες ρποχες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Υδράργυρος την 03 Οκτ 2018, 22:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπομονή, θα φτάσουν στα χέρια των δικηγορων κι άλλα videos και θα μάθουμε τι παίχτηκε.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Για το "η σαρια δολοφονησε πενταμορφη στο ιρακ" τιποτα; Επιλεκτικη ευαισθησια;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:16 Αν σας χαλάει το "Κοσμηματοπώλης δολοφόνησε άοπλο τοξικομανή που μπήκε στο μαγαζί του",
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Μια χαρά πέρναγα και μόνη μου και τα έβλεπα όλα αυτά που λες και ήξερα κάποιους που ήξεραν κάποιους που ήταν αγόρια και έκαναν πιάτσα στην Κουμουνδούρου! Η διαφορά τότε ήταν ότι μια τολμηρή γυναίκα μόνη της μπορούσε να γυρίσει να κοιτάξει αυτά που λες, τώρα ζήτημα είναι αν μπορεί να περάσει με το φως της μέρας από ορισμένα σημεία! Από τα Εξάρχεια μόνη μου μου γύριζα, κάποιες φορές κάθε βράδυ, με τα πόδια. Με τα δύο μου πόδια ένιωθα ασφάλεια, τώρα όχι πια... Τι να σου πω πια, δεν ξέρω και τι νόημα έχει να σε πείσω. ΙΔΙΑ σου φαίνονται ΙΔΙΑ; Δεν έχουν τάση να χειροτερεύουν; Πάει ένας ακόμη άνθρωπος! Έχει περιθώριο να ησυχάσουμε και να πούμε έτσι ήταν ΠΑΝΤΑ, άρα θα μείνει τουλάχιστον το ίδιο, θα γίνεται κανας φόνος, κανα ξεκαθάρισμα σαν αυτό που έγινε το Μάρτιο, όλα νορμάλ εκεί πέρα...Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:21Αστο τωρα δεν την ξερεις εσυ την ομονοια του τοτε και το κεντρο. Δεν τα εχεις περπατησει μονη σου. Περναγες νυχτα απο σωκρατους με πιατσα τα τραβελια, γεματο περιεργους, χρηστες, μεθυσμενους, φανταρους με τα λουκανικα, θεοσκοτεινοι δρομοι.Athina__P έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:09
Ότι μάζευε χρήστες γύρω, μάζευε, ειδικά από τότε που έγιναν διάφοροι φορείς γύρω εκεί για αυτούς. Ότι πάντα ΕΤΣΙ ήταν, όχι δεν ήταν έτσι.Είναι από τις χειρότερες φάσεις αυτή που περνάει τώρα και δεν βοηθάει να μην το αναγνωρίζει κάποιος που δείχνει να ξέρει κάποιον που ξέρει κάποιον που είναι δουλειά του να μη γίνουν τα πράγματα χειρότερα! Και όσο τα αφήνεις στην τύχη τους, δεν είναι πιθανό να φτιάξουν κατά τύχη, έτσι όπως έχουν γίνει.
Και μερα δεν ηταν ο καλυτερος κοσμος, ο κατιμας ητανε, σε τριτοκοσμικες ρποχες
- Υδράργυρος
Η αληθεια ειναι οτι στο κεντρο το μεγσλυτερο προβλημα ειναι η πρεζα. Ολα τα αλλα παλευονται.
Εχει πρεζοστεκια σε πολλα σημεια.
Πρεπει να αλλαξει ο νομος για τα ναρκωτικα, να απελεθθερωθουν τα υποκαταστατα, και να θεσμοθετηθει και η ελεγχομενη χορηγηση ηρωινης.
Πρεπει να αλλαξει ο νομος για τα ναρκωτικα, να απελεθθερωθουν τα υποκαταστατα, και να θεσμοθετηθει και η ελεγχομενη χορηγηση ηρωινης.
σιγά το ντοκουμέντο.Stalker έγραψε: 03 Οκτ 2018, 16:13 https://www.news247.gr/koinonia/vinteo- ... 53806.html
Βίντεο ντοκουμέντο: Ο Ζακ Κωστόπουλος, δέχθηκε τραμπουκισμό λίγο πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο
Τα πρεζάκια παίρνουν σβάρνα τα μαγαζιά στο κέντρο για δώσμου δυό ευρώ φίλε,
καμιά τριανταριά κάθε μέρα, παρέλαση.
Άμα τους πάρουν χαμπάρι οι υπάλληλοι εγκαίρως τους μπλοκάρουν στην πόρτα
γιατί ενοχλούν και τους πελάτες.
Αυτό έγινε και εδώ.
Για ζητιανιά μπήκε και στο κοσμηματοπωλείο ο Ζακ (όχι για ληστεία)
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Αντε παλι... Ρε συ, γιατι ειρωνευεσαι παλι; Λες το δικο σου σκεπτικο, λεω το δικο μου, ο λογος της ειρωνειας σου ποιος ειναι; Χαλαρωσε.Εσθήρ έγραψε: 03 Οκτ 2018, 20:43Όλα όμως ξεκινούν από τον ίδιο κ τις επιλογές του.[/b] Οι αντιδράσεις ακραίες, δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό, αν δεν ήταν λιώμα ή ο,τι άλλο όμως, δε υαχε συμβεί τίποτα.
Κ αυτά τα λέω σκεπτόμενη τι θα έλεγα σε μένα. "Κακώς σε σκότωσαν ρε καστομ, αλλά βρε μανουλα μου, στην ουσία, εσύ τοκανες στο εαυτό σου."
Ο καθένας μπορεί να το βλέπει, όπως του κάνει.![]()
Οποτε αγαπουλα,πρσεχε τι φορας.Κοιτα μην βγεις με κανενα μινι,με κανενα βαθυ ντεκολτε,ή εστω μην φανει στον λολοστεφανη οτι ειναι βαθυ το ντεκολτε,την εβαψες...και....ας προσεχες.Ναι;![]()
Αφου κοπηκε το αφηγημα για την ληστεια,τωρα το παμε στο ας προσεχε βρε.
Οταν αγαπουλα γυρισεις βραδυ μονη σου και σε ξυλοφορτοσει κανενας,ας προσεχες.Φταις ,να μην γυρνας μονη σου τα βραδυα.
Οταν αγαπουλα,μπαινεις πολυκατοικια και επειδη δεν θα σκεφτεις καχυποπτα,αφησεις να μπει και ο πισω σου μεσα,και σε μπαγλαροσει στο υπογειο,ας προσεχες.Εφταιγες διοτι δεν ησουν καχυποπτη.
Οταν αγαπουλα περνας απο ομονοια,η καποιο αλλο μερος και σε κλεψουν,ας προσεχες.Ξερεις πως ειναι εκει η κατασταση,δεν ειχες καμια δουλεια εκει.
Μιλαμε για φοβερο σκεπτικο ! Ασυληπτο!Ευγε!
Ναι, αν τριγυρναω σαν ξεκωλο ξημερωματα σε περιοχες γυρω απο την Ομονοια και με βιασουν, τι θα πω; "Δεν επρεπε να μου το κανουν αυτο; μπουχουχου... Θελω να μπορω να κυκλοφορω ελευθερη και να φοραω οτι θελω!!!! μπουχουχου"
Ρε πας καλα; Τι νοημα θα εχει να το πω; Θα με εχουν βιασει ηδη και εγω ημουν αρκετα ηλιθια αφου ξερω σε τι κοσμο ζουμε, που κυκλοφορουσα ετσι, εκεινες τις ωρες, σε εκεινες τις περιοχες.Και μετα τι; Θα καταδικασουν τους βιαστες; και;;;;; θα βρω το δικιο μου! ΟυΑοΥ!!!! Θα βρω το δικιο μου!!!!! Θα μπουν φυλακη!!!!! Ρε μιλας σοβαρα; Θα με εχουν βιασει και γω αντι να εχω προνοησει να προφυλακτω θα κανω του κεφαλιου μου γιατι... θελω να μέικ ε πόιντ;;; Ποσων χρονων εισαι; 16;
Καντο εσυ λοιπον, θα ειναι επιλογη σου! Κανενα προβλημα! Αν δεν προστατεψεις, αν δε φροντισεις εσυ τον εαυτο σου, περιμενεις να το κανει αλλος; Ποιος; ο βιαστης; Ή πιστευεις θα περιμενω να με βιασουν πρωτα και μετα να φυλαχτω; Η μλκια μια φορα συμβαινει! Οσο μπορει ο καθενας φυλαγεται. Αν του τυχει, του ετυχε, οκ. Αλλα αν θεωρεις οτι ειναι σωστο να προκαλεις με συμπεριφορες, μην γκρινιαξεις μετα. Και δικιο να εχεις, η μλκια θα εχει συμβει. Πεθανε ο Ζακ. Κακως. Αδικο! Και; Πεθανε λεμε!!!! Παει!!!! Η μλκια δε διορθωνεται πια! Προσπαθουμε να μη γινει μλκια!
Αν δε σου αρεσει αυτο το σκεπτικο, δε σημαινει οτι ειναι λαθος, σημαινει οτι δεν εχεις αρκετη λογικη και αντιληψη για να το καταλαβεις.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Και η κοκα να γράφεται από παθολόγο.Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:33 Η αληθεια ειναι οτι στο κεντρο το μεγσλυτερο προβλημα ειναι η πρεζα. Ολα τα αλλα παλευονται.
Λευκός Λύκος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:38Και η κοκα να γράφεται από παθολόγο.Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:33 Η αληθεια ειναι οτι στο κεντρο το μεγσλυτερο προβλημα ειναι η πρεζα. Ολα τα αλλα παλευονται.
Την ελεγχομενη χορηγηση ηρωινης το ειχε προτεινει πιο παλια και ο μπαμπας Πλευρης αλλα ο αντιλογος ηταν οτι στιγματιζονται/στοχοποιουνται λογω φακελωματος....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Τι σημαίνει το είχε πει ο Πλευρης;Nostalgia έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:43Λευκός Λύκος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:38Και η κοκα να γράφεται από παθολόγο.Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:33 Η αληθεια ειναι οτι στο κεντρο το μεγσλυτερο προβλημα ειναι η πρεζα. Ολα τα αλλα παλευονται.
Την ελεγχομενη χορηγηση ηρωινης το ειχε προτεινει πιο παλια και ο μπαμπας Πλευρης αλλα ο αντιλογος ηταν οτι στιγματιζονται/στοχοποιουνται λογω φακελωματος....
Είναι δυνατόν να χορηγείς νόμιμα ένα τέτοιο ναρκωτικό;
- Υδράργυρος
Θα χασει πελατεια ο μαρινακης
- Otto Weininger
Υπάρχει καταδικαστική απόφαση για τον Μαρινακη ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Δηλαδή θεωρείς αν γυρνάς ντυμένη δε θα σε βιάσει ο βιαστής;Custom_F έγραψε: 03 Οκτ 2018, 22:37Αντε παλι... Ρε συ, γιατι ειρωνευεσαι παλι; Λες το δικο σου σκεπτικο, λεω το δικο μου, ο λογος της ειρωνειας σου ποιος ειναι; Χαλαρωσε.Εσθήρ έγραψε: 03 Οκτ 2018, 20:43Όλα όμως ξεκινούν από τον ίδιο κ τις επιλογές του.[/b] Οι αντιδράσεις ακραίες, δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό, αν δεν ήταν λιώμα ή ο,τι άλλο όμως, δε υαχε συμβεί τίποτα.
Κ αυτά τα λέω σκεπτόμενη τι θα έλεγα σε μένα. "Κακώς σε σκότωσαν ρε καστομ, αλλά βρε μανουλα μου, στην ουσία, εσύ τοκανες στο εαυτό σου."
Ο καθένας μπορεί να το βλέπει, όπως του κάνει.![]()
Οποτε αγαπουλα,πρσεχε τι φορας.Κοιτα μην βγεις με κανενα μινι,με κανενα βαθυ ντεκολτε,ή εστω μην φανει στον λολοστεφανη οτι ειναι βαθυ το ντεκολτε,την εβαψες...και....ας προσεχες.Ναι;![]()
Αφου κοπηκε το αφηγημα για την ληστεια,τωρα το παμε στο ας προσεχε βρε.
Οταν αγαπουλα γυρισεις βραδυ μονη σου και σε ξυλοφορτοσει κανενας,ας προσεχες.Φταις ,να μην γυρνας μονη σου τα βραδυα.
Οταν αγαπουλα,μπαινεις πολυκατοικια και επειδη δεν θα σκεφτεις καχυποπτα,αφησεις να μπει και ο πισω σου μεσα,και σε μπαγλαροσει στο υπογειο,ας προσεχες.Εφταιγες διοτι δεν ησουν καχυποπτη.
Οταν αγαπουλα περνας απο ομονοια,η καποιο αλλο μερος και σε κλεψουν,ας προσεχες.Ξερεις πως ειναι εκει η κατασταση,δεν ειχες καμια δουλεια εκει.
Μιλαμε για φοβερο σκεπτικο ! Ασυληπτο!Ευγε!
Ναι, αν τριγυρναω σαν ξεκωλο ξημερωματα σε περιοχες γυρω απο την Ομονοια και με βιασουν, τι θα πω; "Δεν επρεπε να μου το κανουν αυτο; μπουχουχου... Θελω να μπορω να κυκλοφορω ελευθερη και να φοραω οτι θελω!!!! μπουχουχου"
Ρε πας καλα; Τι νοημα θα εχει να το πω; Θα με εχουν βιασει ηδη και εγω ημουν αρκετα ηλιθια αφου ξερω σε τι κοσμο ζουμε, που κυκλοφορουσα ετσι, εκεινες τις ωρες, σε εκεινες τις περιοχες.Και μετα τι; Θα καταδικασουν τους βιαστες; και;;;;; θα βρω το δικιο μου! ΟυΑοΥ!!!! Θα βρω το δικιο μου!!!!! Θα μπουν φυλακη!!!!! Ρε μιλας σοβαρα; Θα με εχουν βιασει και γω αντι να εχω προνοησει να προφυλακτω θα κανω του κεφαλιου μου γιατι... θελω να μέικ ε πόιντ;;; Ποσων χρονων εισαι; 16;
Καντο εσυ λοιπον, θα ειναι επιλογη σου! Κανενα προβλημα! Αν δεν προστατεψεις, αν δε φροντισεις εσυ τον εαυτο σου, περιμενεις να το κανει αλλος; Ποιος; ο βιαστης; Ή πιστευεις θα περιμενω να με βιασουν πρωτα και μετα να φυλαχτω; Η μλκια μια φορα συμβαινει! Οσο μπορει ο καθενας φυλαγεται. Αν του τυχει, του ετυχε, οκ. Αλλα αν θεωρεις οτι ειναι σωστο να προκαλεις με συμπεριφορες, μην γκρινιαξεις μετα. Και δικιο να εχεις, η μλκια θα εχει συμβει. Πεθανε ο Ζακ. Κακως. Αδικο! Και; Πεθανε λεμε!!!! Παει!!!! Η μλκια δε διορθωνεται πια! Προσπαθουμε να μη γινει μλκια!
Αν δε σου αρεσει αυτο το σκεπτικο, δε σημαινει οτι ειναι λαθος, σημαινει οτι δεν εχεις αρκετη λογικη και αντιληψη για να το καταλαβεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-