Εκεί όπου πωλούνται 40Κ οι ημιυπόγειες γκαρσονιέρες (άντε ισόγειες αν είσαι τυχερός), εσύ (κι εγώ είναι η αλήθεια) δεν περνούσες το βράδυ ούτε με το αυτοκίνητο (με τα τζάμια κλειστά και τις πόρτες κλειδωμένες).talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:38 ναι, δεκτο, εκανα ενα γρηγορο σαρωμα χωρις να το κοιταξω. Αλλα καπου εκει κυμαινονται. Με 40κ αγοραζεις κατι να μεινεις και δινεις περι τα 170 ευρω στεγαστικο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Πεινάω ρε"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Πεινάω ρε"
-
talaipwros
Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:39
Δεν ξέρω πόσο κάνουν τα εργατικά και τα υλικά, αλλά σκέψου μόνο ότι στις ΗΠΑ τα χτίζουν από κόντρα πλακέ και πάλι κάνουν εκαντάδες χιλιάδες.
θα σου πω για το μαντσεστερ που ξερω λοιπον.
Οταν παιρνουμε στεγαστικο, υπαρχει και το λεγομενο reinstatement value , το οποιο ειναι ο υπολογισμος του ποσο κανει να το ξανακτισεις αν γκρεμιστει ΧΩΡΙΣ να λαμβανεις υπ'οψιν το οικοπεδο.
Ε λοιπον στην συντριπτικη πλειοψηφια των σπιτιων - εκτος και μιλαμε για μεσα στο εμπορικο κεντρο ξερω γω - , η τιμη αγορας ειναι κατω απο το reinstatement value
-
talaipwros
ε καλα τωρα, βυρωνα και υμηττο μεγαλωσα και εμεινα μεχρι τα 35 και η συζυγος κορυδαλλο, μην λεμε οτι ναναι.Ναύτης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:41Εκεί όπου πωλούνται 40Κ οι ημιυπόγειες γκαρσονιέρες (άντε ισόγειες αν είσαι τυχερός), εσύ (κι εγώ είναι η αλήθεια) δεν περνούσες το βράδυ ούτε με το αυτοκίνητο (με τα τζάμια κλειστά και τις πόρτες κλειδωμένες).talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:38 ναι, δεκτο, εκανα ενα γρηγορο σαρωμα χωρις να το κοιταξω. Αλλα καπου εκει κυμαινονται. Με 40κ αγοραζεις κατι να μεινεις και δινεις περι τα 170 ευρω στεγαστικο
κατσε να ψαξω ρε μπαγασα να δω τι υπαρχει στο 45ρι ( δηλαδη 40 πραγματικα), δωσε μου λιγη ωριτσα
- Dwarven Blacksmith
Και πως εξηγείται αυτό; Ξέπλυμα χρήματος κάνουν οι κατασκευαστικές;talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:41Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:39
Δεν ξέρω πόσο κάνουν τα εργατικά και τα υλικά, αλλά σκέψου μόνο ότι στις ΗΠΑ τα χτίζουν από κόντρα πλακέ και πάλι κάνουν εκαντάδες χιλιάδες.
Οταν παιρνουμε στεγαστικο, υπαρχει και το λεγομενο reinstatement value , το οποιο ειναι ο υπολογισμος του ποσο κανει να το ξανακτισεις αν γκρεμιστει ΧΩΡΙΣ να λαμβανεις υπ'οψιν το οικοπεδο.
Ε λοιπον στην συντριπτικη πλειοψηφια των σπιτιων - εκτος και μιλαμε για μεσα στο εμπορικο κεντρο ξερω γω - , η τιμη αγορας ειναι κατω απο το reinstatement value
Μη χάσεις τον χρόνο σου, να σού πω εγώ τι θα βρεις. Ημιυπόγειες και ισόγειες γκαρσονιέρες μεταξύ 30 και 45 τ.μ. σε Κυψέλη, σταθμό Λαρίσης, Άγιο Παντελεήμονα, Άγιο Λουκά, Μουσείο, πλ. Βικτωρίας, Μεταξουργείο, πλ. Θεάτρου, πλ. Κολιάτσου, Αχαρνών, Αγ. Νικόλαος κλπtalaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:43ε καλα τωρα, βυρωνα και υμηττο μεγαλωσα και εμεινα μεχρι τα 35 και η συζυγος κορυδαλλο, μην λεμε οτι ναναι.Ναύτης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:41Εκεί όπου πωλούνται 40Κ οι ημιυπόγειες γκαρσονιέρες (άντε ισόγειες αν είσαι τυχερός), εσύ (κι εγώ είναι η αλήθεια) δεν περνούσες το βράδυ ούτε με το αυτοκίνητο (με τα τζάμια κλειστά και τις πόρτες κλειδωμένες).talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:38 ναι, δεκτο, εκανα ενα γρηγορο σαρωμα χωρις να το κοιταξω. Αλλα καπου εκει κυμαινονται. Με 40κ αγοραζεις κατι να μεινεις και δινεις περι τα 170 ευρω στεγαστικο
κατσε να ψαξω ρε μπαγασα να δω τι υπαρχει στο 45ρι ( δηλαδη 40 πραγματικα), δωσε μου λιγη ωριτσα
- hellegennes
«Σε έχω», λέει και δείχνει κυριολεκτικά μια αποθήκη για την οποία είναι λογική επιλογή να πληρώνει κάποιος και το 25% των εσόδων του για 20 χρόνια, ως τα 50 του.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:32 Και φυσικά οι περισσότεροι προτιμούν να αυτοκτονήσουν παρά να παραδεχτούν στον εαυτό τους ότι σε 30 χρόνια θα μένουν στην ίδια τρύπα (η οποία θα έχει κλείσει αιώνα πλέον), απλά θα την έχουν ξεχρεώσει
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Όχι άστον να ψάξει να μας βρει πού θα επενδύσουμε από Δευτέρα.Ναύτης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:47Μη χάσεις τον χρόνο σου, να σού πω εγώ τι θα βρεις. Ημιυπόγειες και ισόγειες γκαρσονιέρες μεταξύ 30 και 45 τ.μ. σε Κυψέλη, σταθμό Λαρίσης, Άγιο Παντελεήμονα, Άγιο Λουκά, Μουσείο, πλ. Βικτωρίας, Μεταξουργείο, πλ. Θεάτρου, πλ. Κολιάτσου, Αχαρνών, Αγ. Νικόλαος κλπtalaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:43ε καλα τωρα, βυρωνα και υμηττο μεγαλωσα και εμεινα μεχρι τα 35 και η συζυγος κορυδαλλο, μην λεμε οτι ναναι.Ναύτης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:41
Εκεί όπου πωλούνται 40Κ οι ημιυπόγειες γκαρσονιέρες (άντε ισόγειες αν είσαι τυχερός), εσύ (κι εγώ είναι η αλήθεια) δεν περνούσες το βράδυ ούτε με το αυτοκίνητο (με τα τζάμια κλειστά και τις πόρτες κλειδωμένες).
- Otto Weininger
Στον Πειραιά πάντως, αν θέλει κάποιος να βρει αξιοπρεπές σπίτι θα στάξει πάνω από 150-200.000
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
talaipwros
https://www.xe.gr/property/d/poliseis-k ... =790697675
42 τετραγωνικα 48 χιλιαδες λεει, δηλαδη 40.
πως σας φαινεται;
πως σας φαινεται;
Παιδια, υπαρχουν σπιτια και εκτος Αθηνας
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Έλα, κοίτα τι βγάζει στον Βύρωνα μέχρι 40Κ. https://www.spitogatos.gr/pwliseis-kato ... _eos-40000talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:43 ε καλα τωρα, βυρωνα και υμηττο μεγαλωσα και εμεινα μεχρι τα 35 και η συζυγος κορυδαλλο, μην λεμε οτι ναναι.
Και πριν βιαστείς να πεις: "ορίστε", πάτα τα λινκ να μας πεις πόσα θέλουνε για να μαζευτούνε και αν έμενες εσύ.
Προσωπικά αηδία. Για τι πράγμα ενδιαφέρεσαι;talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:50 https://www.xe.gr/property/d/poliseis-k ... =790697675
πως σας φαινεται;
Ναι, φυσικά υπάρχουν. Στην Ελευσίνα, στην Νέα Ζωή, στον Ασπρόπυργο, στη Θήβα, στ' Άσπρα Χώματα.
-
talaipwros
οχι, σπιτια δεκαετιας του 1940-1950 ( μεγαλη πλειοψηφια δηλαδη) τα οποια οι καλοι landlords τα συντηρουν. Επισης βγηκαν φτηνα στην αγορα επειδη η μαργαριτα η θατσερ εχτισε σπιτια για το λαο και τους τα πουλησε σε χαμηλες τιμες . Τελικα τα υλικα και τα εργατικα ανεβαινουν περισσοτερο απο την αγοραστικη δυναμη των αγοραστων, οποτε εν τελει συμβαινει αυτο που σου ειπα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:44Και πως εξηγείται αυτό; Ξέπλυμα χρήματος κάνουν οι κατασκευαστικές;talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:41Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:39
-
talaipwros
εγω για τιποτα, συζητηση κανουμε αν μπορεις με κατω απο 10Κ προκαταβολη να αγορασεις διαμερισμα να μεινεις δινοντας στεγαστικο κατω απο 200 ευρωsharp έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:53Προσωπικά αηδία. Για τι πράγμα ενδιαφέρεσαι;talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2022, 23:50 https://www.xe.gr/property/d/poliseis-k ... =790697675
πως σας φαινεται;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 47 Απαντήσεις
- 1277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis