!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Απέλυσαν γιατρό εν μέσω πανδημίας οι "Άριστοι"

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Re: Απέλυσαν γιατρό εν μέσω πανδημίας οι "Άριστοι"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Καουλντρον. Έχεις κουράσει. Παριστάνεις τον "πατριώτη" όταν το τελευταίο σου κακό σχόλιο για την αριστερά ήταν όταν έριχναν την θεμελίωση του Παρθενώνα.
Το να μου υπερασπιζεσαι έναν συνδικαλιστή υποστηρικτή gay prides, πακιζ, που ως υπερταγο αγαθό θεωρεί το "ΔΝΕ ΕΙΝΙΑ ΑΩΘΟΙ" και λοιπές τέτοιες μαλακιες είναι προσβολή στη νοημοσύνη μας.
Στο μπούτσο μας το ποσό ανάγκη έχουμε τους γιατρούς τώρα, πάντα θα υπάρχουν κι άλλοι να προσληφθούν.
Στα τσακιδια το τομάρι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Davidian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Davidian »

Kauldron έγραψε: 30 Μαρ 2021, 12:07
Το ότι ήταν σε ΜΕΘ Κοινή
ΔΕΝ ήταν σε ΜΕΘ Κοινή.
δεν λέει απολυτως τπτ για το ποσο χρήσιμος ήταν, η μάλλον υπονοεί το ανάποδο από αυτό που νομίζεις.
Από πού προκύπτει αυτό που λές?
γιατί θεωρείτε μερικοί ότι είναι καλή ιδέα να μονιμοποιηθουν a priori όλοι οι επικουρικόι γιατροί?
Ποιός μίλησε για μονιμοποίηση? Ανανέωση σύμβασης δεν είναι μονιμοποίηση. Αλλά για απάντησε κι εσύ, γιατί θεωρείτε μερικοί οτι η υγεία πρέπει να είναι μόνο ιδιωτική? Πώς λειτούργησε αυτό στο κοβιντ (που μεταξύ μας τώρα, δεν είναι και έμπολα να σου σκοτώνει τους 8 στους δέκα, ούτε καν είναι Ισπανική Γρίπη ο κινεζοϊός να σκοτώνει τον έναν στους τρείς).

Παράκληση, πριν μιλήσεις, τουλάχιστον σε 'μενα, κάτσε και σκέψου λίγο.
Μίλησα εγώ για ιδιωτική υγεία? Άσχετα πραγματα λες. Ακριβώς αντίθετη είναι η άποψη μου.

Θα το γράψω άλλη μια φορά κι ας παει άπατο. Η Κυβέρνηση σας κοροιδευει στα μουτρα από τον Νοέμβριο. Βαφτίζει ΜΕΘ δομές που δεν είναι ΜΕΘ. Ουτε από πλευρας υλικού, ουτε από πλευρας προσωπικου. Εκεί λοιπόν που η ΜΕΘ ενος μεγάλου Νοσοκομείου είχε πχ 20 κρεβάτια, τώρα έχει 60.εχει αυξηθεί ο αριθμός των κανονικών μέθιστων (κι εχει προσληφθει απίστευτη πλεμπα, άλλο εντελώς θέμα) αλλά...

.. .στην καινουργια ΜΕΘ κάποιος πρεπει να εφημερευσει κ πρεπει να ικανοποιηθεί το ratio γιατρών ανά ασθενή ΝΟΜΙΚΑ γιατί...Διαλυνας. Οι μέγιστες καλυπτουν νομικά την κανονική ΜΕΘ + κάποια έξτρα. Την εφημερία στην μουφα ΜΕΘ πρεπει να την καλυψει κάποιος που είναι γιατρός. Κοτσαρουν λοιπόν πλεοναζοντες γιατρους από τις υπόλοιπες ειδικότητες, πολλοιεκ των οποίων κάνουν κοβιντ στις κλινικές έτσι κι αλλιώς. Κοινώς, ουρολογου, ορθοπεδικός, ακτινολογικό, επιμελητές κ ειδικευόμενοι, έχουν υπό την εποπτεία τους ΜΕΘ.

Πάμε τώρα στο τι κάνουν αυτοί οι γιατροί. Σε διαβεβαιώνω ότι δεν εξετάζουν τους ασθενείς, δεν παιρνουν αποφάσεις, δεν αναλαμβάνουν δράσεις. Είναι τελείως εκτός του πεδιου γνώσεων τους. Είναι εκεί για να σηκώνουν κανα τηλέφωνο, να πανε τα αίματα στο μικροβιολογικό, να γράψουν παραπεμπτικα. Μέχρι εκεί. Λάντζα που μπορείς να κάνεις κι εσυ, απολυτως σοβαρά τ λεω. Όλη τη δουλειά τη βγάζουν οι νοσηλευτριες. Αν αλλάξει καμια ένδειξη στο μονιτορ, φωνάζουν τον κανονικό μέγιστα.

Κοινως αυτές οι ΜΕΘ είναι εκ φυσεως τάγματα ανεπιθυμητών. Δεν περιποιει καμια τιμή η παρουσια σε αυτές. Οι κλινικές ξεφορτωνονται προσωπικο που δεν έχουν τι να το κάνουν, οι ίδιοι οι μουφα μέθιστες κάνουν πληρωμενες διακοπές, ο Κικίλιας κάνει κάθε μέρα νέο ρεκόρ κρεβατιού, όλοι ευχαριστημένοι. Εκτός απ'τους ασθενείς που πεθαινουν σε αυτές τις ΜΕΘ με ποσοστα κιμγιονγκουν.

Για το 2ο σκέλος, να τω πω απλά, οι γιατροί δεν είναι συμβασιούχοι καθαριότητας στο Δήμο Νεαπολης-Συκεων. Αν δεν κάνεις, πρεπει να υπάρχει μηχανισμός να φευγεις.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Αν δεν κάνεις, πρεπει να υπάρχει μηχανισμός να φευγεις.
Βλέπεις που είσαι άσχετος? Αν δεν κάνεις, υπάρχει πειθαρχικό που περνάς, δεν περιμένουν απλά να τελειώσεις τη σύμβασή σου, και όσους σκοτώσεις μέχρι τότε τους σκότωσες.

Σου το ξαναλέω, ή θα σκέφτεσαι/ψάχνεις πριν γράψεις, ή μη μιλάς μαζί μου.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Πτολεμαίος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 12:17 Καουλντρον. Έχεις κουράσει. Παριστάνεις τον "πατριώτη" όταν το τελευταίο σου κακό σχόλιο για την αριστερά ήταν όταν έριχναν την θεμελίωση του Παρθενώνα.
Το να μου υπερασπιζεσαι έναν συνδικαλιστή υποστηρικτή gay prides, πακιζ, που ως υπερταγο αγαθό θεωρεί το "ΔΝΕ ΕΙΝΙΑ ΑΩΘΟΙ" και λοιπές τέτοιες μαλακιες είναι προσβολή στη νοημοσύνη μας.
Στο μπούτσο μας το ποσό ανάγκη έχουμε τους γιατρούς τώρα, πάντα θα υπάρχουν κι άλλοι να προσληφθούν.
Στα τσακιδια το τομάρι.
Πάρτα να μη στα χρωστάω. Για κάτι τύπους σαν και 'σενα, και τους αντίστοιχους απ' την Αριστερά έχει μείνει η Ελλάδα εκεί που έχει μείνει.

Εικόνα
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Davidian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Davidian »

Kauldron έγραψε: 30 Μαρ 2021, 13:50
Αν δεν κάνεις, πρεπει να υπάρχει μηχανισμός να φευγεις.
Βλέπεις που είσαι άσχετος? Αν δεν κάνεις, υπάρχει πειθαρχικό που περνάς, δεν περιμένουν απλά να τελειώσεις τη σύμβασή σου, και όσους σκοτώσεις μέχρι τότε τους σκότωσες.

Σου το ξαναλέω, ή θα σκέφτεσαι/ψάχνεις πριν γράψεις, ή μη μιλάς μαζί μου.
Δουλευεις σε νοσοκομείο αρχηγέ κ αποκαλείς τον άλλο ασχετο? Σε διαβεβαιώνω, ο χειρότερος αλκοολικός Γιωτας να είσαι, πειθαρχικο σαν γιατρός δεν περνας.

Αγνοήσεις πληρως το 1ο σκέλος του ποστ, μιας κ δε συμφωνώ με την αφήγηση σου για νεοφιλελεύθερους θιασώτες της ιδιωτικής υγείας, παμε κ στο 2ο.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανανεώνεται η συμβαση σου σαν επικουρικές, ανεξαρτήτα από την απόδοση σου. Θα έπρεπε να υπαρχει μηχανισμος να σε κρατάνε ενεργητικά αν τους κάνεις. Ουτε αυτό υπάρχει, κ αυτό είναι το άλλο άκρο από αυτό που λες.

Αυτόματες ανανεώσεις επικουρικών=καλωσήρθες γλυκιά μας φυρά στην κλινική μας
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Kauldron έγραψε: 30 Μαρ 2021, 13:52
Πτολεμαίος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 12:17 Καουλντρον. Έχεις κουράσει. Παριστάνεις τον "πατριώτη" όταν το τελευταίο σου κακό σχόλιο για την αριστερά ήταν όταν έριχναν την θεμελίωση του Παρθενώνα.
Στα τσακιδια το τομάρι.
Πάρτα να μη στα χρωστάω. Για κάτι τύπους σαν και 'σενα, και τους αντίστοιχους απ' την Αριστερά έχει μείνει η Ελλάδα εκεί που έχει μείνει.

Εικόνα
Διάλεξε οποιο δακτυλο θες και βάλτο εκεί που ξέρεις.
Έχεις πια καταντήσει χειρότερος από μπουμπη. Τόση προπαγάνδα για ένα τέτοιο υποκείμενο ούτε οι σαλεμενοι αριστεροί.
Στο μπούτσο μου σου απάντησα σαν Πτολεμαίος και τώρα θα σου απαντήσω και σαν Χρήστος.
Στα παπάρια μας για τον αριστερό φασίστα γιατρό σου.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Πτολεμαίος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 12:17 Παριστάνεις τον "πατριώτη" όταν το τελευταίο σου κακό σχόλιο για την αριστερά ήταν όταν έριχναν την θεμελίωση του Παρθενώνα.
Tώρα το πρόσεξα αυτό. Ξαναπάρτα:
Εικόνα

Το μέτρο "πατριωτισμού" για 'σενα είναι τα κακά σχόλια για την Αριστερά. Οχι για τους Τούρκους, οχι για τους Σκοπιανούς, όχι για τους Γερμανούς, οχι για τους Αλβανούς, αλλά για την Αριστερά.
Γι' αυτό και είσαι "μπαντριώντηζ", και οχι πατριώτης, και σίγουρα δε θα γίνεις εθνικιστής ποτέ σου (ευτυχώς για τον εθνικισμό).
Γιατί με την πρώτη "σφαλιάρα" (που θ' ακυρωθεί κι αυτή μετά) στην Αριστερά, είσαι έτοιμος να αφήσεις τους Τούρκους να κάνουν και απόβαση σε νησί, να δώσεις ονόματα, ιστορία, και ακόμα και έδαφος στους Σκοπιανούς. Καλά για τους Γερμανούχτεν δε μιλάμε, αυτοί όταν μας γαμάνε, είναι ευρωπαϊκό βάλσαμο, μπολιντιζμόζ ρε παιδί μου.
Εμετός.
Αλήθεια, αν είχες κάποιο πρόβλημα, και μόνος διαθέσιμος γιατρός ήταν αριστερός, θα ζητούσες τη βοήθειά του, ή θα προτιμούσες να πεθάνεις?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

MΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ,ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ

διέσχισε και σημερα την Αθήνα

Μην αφήσουμε το ΕΣΥ ορφανό,χωρίς τον Κώστα Καταραχιά

Εικόνα

Εικόνα

https://www.efsyn.gr/ellada/ygeia/28768 ... n-oligoria
https://www.facebook.com/11146399391854 ... video_list

Σε νέα διαμαρτυρία προχώρησε σήμερα πλήθος εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία στο πλαίσιο της οποίας η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) έχει προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας από τις 11 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε με προσυγκέντρωση στον «Άγιο Σάββα» και συνεχίστηκε με πορεία προς το υπουργείο Υγείας με αιτήματα την ενίσχυση του ΕΣΥ με προσλήψεις, την επίταξη και της ιδιωτικής Υγείας χωρίς αποζημίωση στους κλινικάρχες, καθώς ο νέος κορονοϊός καλπάζει.

Οι διαδηλωτές επιρρίπτουν στην κυβέρνηση την ευθύνη για την αποτυχία στη διαχείριση της πανδημίας και ζητούν να μην απολυθεί ο Κώστας Καταραχιάς, πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων του αντικαρκινικού νοσοκομείου και μέλος του Δ.Σ. της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

Ο ίδιος σήμερα με δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας κατήγγειλε ακόμα μία φορά την εκδικητική απόφαση λέγοντας πως οφείλεται στο γεγονός ότι μιλά και διεκδικεί να σταματήσει αυτή η κατρακύλα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ

https://twitter.com/GeorgeMourmour2/sta ... 02528?s=20

Και το ΜΕΡΑ25 στη σημερινή κινητοποίηση στο Υπουργείο Υγείας για την εκδικητική απόλυση του ιατρού Κώστα Καταραχιά

Εικόνα
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Kauldron έγραψε: 30 Μαρ 2021, 14:36
Πτολεμαίος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 12:17 Παριστάνεις τον "πατριώτη" όταν το τελευταίο σου κακό σχόλιο για την αριστερά ήταν όταν έριχναν την θεμελίωση του Παρθενώνα.
Εικόνα

Το μέτρο "πατριωτισμού" για 'σενα είναι τα κακά σχόλια για την Αριστερά. Οχι για τους Τούρκους, οχι για τους Σκοπιανούς, όχι για τους Γερμανούς, οχι για τους Αλβανούς, αλλά για την Αριστερά.
Γι' αυτό και είσαι "μπαντριώντηζ", και οχι πατριώτης, και σίγουρα δε θα γίνεις εθνικιστής ποτέ σου (ευτυχώς για τον εθνικισμό).
Γιατί με την πρώτη "σφαλιάρα" (που θ' ακυρωθεί κι αυτή μετά) στην Αριστερά, είσαι έτοιμος να αφήσεις τους Τούρκους να κάνουν και απόβαση σε νησί, να δώσεις ονόματα, ιστορία, και ακόμα και έδαφος στους Σκοπιανούς. Καλά για τους Γερμανούχτεν δε μιλάμε, αυτοί όταν μας γαμάνε, είναι ευρωπαϊκό βάλσαμο, μπολιντιζμόζ ρε παιδί μου.
Εμετός.
Αλήθεια, αν είχες κάποιο πρόβλημα, και μόνος διαθέσιμος γιατρός ήταν αριστερός, θα ζητούσες τη βοήθειά του, ή θα προτιμούσες να πεθάνεις?
Αφού μπήκες στον κόπο να μου τα ξαναστείλεις τότε ξαναβαλτα στον κωλο σου. Οχι δεν μπορείς να μιλήσεις για πατριωτισμό, εθνικισμό όταν παραθέτεις αριστερούς σαν και τα μούτρα του Δενειναθωάκη γιατρού σου. Όταν είσαι γιατρός είσαι γιατρός και όχι "δεν είναι αθώοι against art censorship, justice for zackie, #ποναω" και ότι μαλακία κατεβάσει ο εγκέφαλος.
Όταν πάω στο γιατρό δεν ρωτάω πολιτικά φρόνηματα. Αν μάθω όμως ότι είναι σαν κι'αυτον που περιέγραψα πιο πάνω απλά πάω σ' άλλον. Πληρώνω στην τελική.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Πτολεμαίος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:45
Εικόνα

Εμετός.
Αφού μπήκες στον κόπο να μου τα ξαναστείλεις τότε ξαναβαλτα στον κωλο σου. Οχι δεν μπορείς να μιλήσεις για πατριωτισμό, εθνικισμό όταν παραθέτεις αριστερούς σαν και τα μούτρα του Δενειναθωάκη γιατρού σου. Όταν είσαι γιατρός είσαι γιατρός και όχι "δεν είναι αθώοι against art censorship, justice for zackie, #ποναω" και ότι μαλακία κατεβάσει ο εγκέφαλος.
Όταν πάω στο γιατρό δεν ρωτάω πολιτικά φρόνηματα. Αν μάθω όμως ότι είναι σαν κι'αυτον που περιέγραψα πιο πάνω απλά πάω σ' άλλον. Πληρώνω στην τελική.
Μην κρίνεις τ' αλλότρια εξ ιδίων, εγώ δε βάζω πράγματα στον κώλο μου.
Τράβα τώρα να λιβανίσεις τον Καιρίδη, "παιδί των οθωμανών" (φράση του Καιρίδη, οχι δική μου), που πήρες "μια μικρή οθωμανική επαρχία και την έκανες κράτος" (φράση του Μητσοτάκη, οχι δική μου), και άσε τα υπόλοιπα "δεξιέ".
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Kauldron έγραψε: 30 Μαρ 2021, 16:56

Εικόνα

Εμετός.
Τράβα τώρα να λιβανίσεις τον Καιρίδη, "παιδί των οθωμανών" (φράση του Καιρίδη, οχι δική μου), που πήρες "μια μικρή οθωμανική επαρχία και την έκανες κράτος" (φράση του Μητσοτάκη, οχι δική μου), και άσε τα υπόλοιπα "δεξιέ".
Εγώ από τον κώλο μου κάνω μόνο εξαγωγαι. Καλίου και φωσφόρου και όχι σκατων σαν κι αυτών που ανεβάζεις. Δεξιος δεν είμαι, δεν έχω ψηφίσει ποτέ Δεξιά. Είμαι αντιαριστερος.
Α, και μη μου μιλάς για πατριωτισμό please. Μιχαλολιακο ψήφιζες. Κάνα ζιγκ χαιλ και πολύ σου.
Άβαταρ μέλους
georgebi

ΜΑΤ και χημικά στους ιατρούς................

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Με ξύλο και δακρυγόνα «ενισχύει» η κυβέρνηση το ΕΣΥ

https://twitter.com/ioannina24/status/1 ... 40644?s=20
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 30 Μαρ 2021, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Πτολεμαίος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 17:19

Εγώ από τον κώλο μου κάνω μόνο εξαγωγαι. Καλίου και φωσφόρου και όχι σκατων σαν κι αυτών που ανεβάζεις. Δεξιος δεν είμαι, δεν έχω ψηφίσει ποτέ Δεξιά. Είμαι αντιαριστερος.
Α, και μη μου μιλάς για πατριωτισμό please. Μιχαλολιακο ψήφιζες. Κάνα ζιγκ χαιλ και πολύ σου.
Εγώ από τον κώλο μου κάνω μόνο εξαγωγαι.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Το βλέπουμε. Και μάλιστα πάνω στην ελληνική γλώσσα.

Beria.
Στύγιος.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος

Kauldron έγραψε: 30 Μαρ 2021, 17:23
Πτολεμαίος έγραψε: 30 Μαρ 2021, 17:19

Εγώ από τον κώλο μου κάνω μόνο εξαγωγαι.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Το βλέπουμε. Και μάλιστα πάνω στην ελληνική γλώσσα.

Beria.
Στύγιος.
Τι να δεις ρε κακομοίρη φουκαρά μπουμπυ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”