Εσένα θύμισέ μου να σε μπανάρω κάποια στιγμή
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρουπακιάς : ο πρώην δολοφόνος του Παύλου Φύσσα
Re: Ρουπακιάς : ο πρώην δολοφόνος του Παύλου Φύσσα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Περίεργες εποχές για απειλές.
Κανόνισε να ξεσπάσει κανά metoo
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Τι εννοείς metoo;
Ναι μιλώντας πάντα καθαρά σε ένα νομικό πλαίσιο. Προφανώς κανένας μας δεν θα σταματήσει να τον θεωρεί τρομοκράτη δολοφόνο, επειδή νομικά αυτός ο χαρακτηρισμός μπορεί να είναι αδόκιμος.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 12 Μαρ 2021, 14:41 Μα στην ουσία δεν λέει τίποτα απολύτως. Κατ’ αρχας δεν αρνείται την «ιδιότητα δολοφόνος», απλά λέει ότι, εφόσον καταδικάστηκε (ως δολοφόνος) και εξέτισε την ποινή του (που δεν ισχύει) δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται αυτή η ιδιότητα του (ως δολοφόνος) για να τον στιγματίζει στην υπόλοιπη του ζωή. Και κάποια χάπατα τσιμπήσανε.
Στα @@ μας.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Δε το δέχομαι, αν είναι να φάω μπαν να φάω μπαν από έναν γνήσιο αριστερό σ/φο, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ οτιδήποτε λιγότερο από ένα απο-φασιστικό κλικ από το τιμημένο ποντίκι του σ/φου Beria. -
Spoiler
Spoiler
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ο σ/φος Beria είναι απασχολημένος αυτή την εποχή. Μπανάρει τσαίους στην πλατεία.sys3x έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:25Δε το δέχομαι, αν είναι να φάω μπαν να φάω μπαν από έναν γνήσιο αριστερό σ/φο, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ οτιδήποτε λιγότερο από ένα απο-φασιστικό κλικ από το τιμημένο ποντίκι του σ/φου Beria. -Spoiler
![]()
Spoiler
![]()
Τον φαντάζομαι, με τα υπόλοιπα αιλουροειδή.vatraxos έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:29ο σ/φος Beria είναι απασχολημένος αυτή την εποχή. Μπανάρει τσαίους στην πλατεία.sys3x έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:25Δε το δέχομαι, αν είναι να φάω μπαν να φάω μπαν από έναν γνήσιο αριστερό σ/φο, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ οτιδήποτε λιγότερο από ένα απο-φασιστικό κλικ από το τιμημένο ποντίκι του σ/φου Beria. -Spoiler
![]()
Spoiler
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 12 Μαρ 2021, 16:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
.
Ο Κουφοντίνας δηλαδή είναι πρώην αριστερός ;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Τουλάχιστο δεν είναι πρώην ρηφόρμα.
.
.
- Λίνο Βεντούρα
Μα δεν είναι αδόκιμος νομικά, αυτό λεω.klg έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:22Ναι μιλώντας πάντα καθαρά σε ένα νομικό πλαίσιο. Προφανώς κανένας μας δεν θα σταματήσει να τον θεωρεί τρομοκράτη δολοφόνο, επειδή νομικά αυτός ο χαρακτηρισμός μπορεί να είναι αδόκιμος.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 12 Μαρ 2021, 14:41 Μα στην ουσία δεν λέει τίποτα απολύτως. Κατ’ αρχας δεν αρνείται την «ιδιότητα δολοφόνος», απλά λέει ότι, εφόσον καταδικάστηκε (ως δολοφόνος) και εξέτισε την ποινή του (που δεν ισχύει) δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται αυτή η ιδιότητα του (ως δολοφόνος) για να τον στιγματίζει στην υπόλοιπη του ζωή. Και κάποια χάπατα τσιμπήσανε.
Στα @@ μας.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Αφού ο Μητσοτάκης κατάφερε να με κάνει να σπάσω το εμπάργκο και να ξαναπατήσω το πόδι μου στην Νέα Σμύρνη ζούμε έσχατες ημέρεςsys3x έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:35Τον φαντάζομαι, με τα υπόλοιπα αιλουροειδή.vatraxos έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:29ο σ/φος Beria είναι απασχολημένος αυτή την εποχή. Μπανάρει τσαίους στην πλατεία.sys3x έγραψε: 12 Μαρ 2021, 16:25
Δε το δέχομαι, αν είναι να φάω μπαν να φάω μπαν από έναν γνήσιο αριστερό σ/φο, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ οτιδήποτε λιγότερο από ένα απο-φασιστικό κλικ από το τιμημένο ποντίκι του σ/φου Beria. -Spoiler
![]()
Spoiler
![]()
![]()
εαν με ξαναπείς αριστερό θα το φας το μπάν από κει που δεν το περιμένεις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τα έχω μάθει τα νέα, έννοια σου, παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία να έχουν ενωθεί γαύροι, βάζελοι, χανούμια, αίλουροι κτλ με κοινό σκοπό, καταλαβαίνω νομίζω την σπουδαιότητα της φάσης και αυτό που με λες μέχρι και εσύ απλά επιβεβαιώνει την πληροφορία που έφτασε σήμερα σε εμένα.Beria έγραψε: 12 Μαρ 2021, 17:19Αφού ο Μητσοτάκης κατάφερε να με κάνει να σπάσω το εμπάργκο και να ξαναπατήσω το πόδι μου στην Νέα Σμύρνη ζούμε έσχατες ημέρες
εαν με ξαναπείς αριστερό θα το φας το μπάν από κει που δεν το περιμένεις
Spoiler
να χα χίλια ακάου τα μπαν σου να λελέβω (δις)
και πέρμα εκατό, να τα πριντοσκρηνώ και να μη τα χορταίνω.

🥰

και πέρμα εκατό, να τα πριντοσκρηνώ και να μη τα χορταίνω.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση