!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
πάντως αν μου έλεγαν άκου τα άπαντα του τερλέγκα ή φάε ένα πούτσο θα έπαιρνα το μπούτσο
Re: Βασίλης Τερλέγκας: «Δεν είμαι ρατσιστής με τους ομοφυλόφιλους. Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν»
Γω θυμήθηκα και τον Ερνστ Ρεμ...Λεγεών έγραψε: 14 Αύγ 2020, 13:52Για την ακρίβεια, αν κρίνουμε από άτομα που λένε παρόμοια πράγματα σε άλλες γωνιές του κόσμου, είναι εξαιρετικά πιθανό ο Τερ να είναι τελειωμένη που φοβάται και ντρέπεται για την ύπαρξη της.Στύγιος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 13:48'Ελα ρε συ τώρα , ψευδοηθική ,τον πείραξαν οι πούστερμαν , όταν ο ίδιος μπορεί να έχει κάνει πολύ χειρότερα...Χαοτικός έγραψε: 14 Αύγ 2020, 13:45 Ο κομπλεξισμός είναι συνυφασμένος με τη φλωριά του καθένα. Η δε φλωριά, με την ψυχονοητική ανάπτυξη. Την είδαν οι καθυστέρες φυσιολογικοί![]()
Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/giati-o-c ... on-efodou/
- John Brown Gun Club
Καποτε εκανα παρεα με τον μπασιστα του και δεν ειχε και τα καλυτερα να πει για τον εργοδοτη του.Στύγιος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 13:41 Εγώ δε θέλω να γίνουν τα παιδιά μου σαν τον Τερλέγκα, γιατί θα τα αποκληρώσω![]()
Ευτυχως το προσωπικο του προτζεκτ πηγε καλα και αποδεσμευτηκε απο αυτη την δυσαρεστη συνεργασια
https://www.discogs.com/artist/779352-Vlastur
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Αν είχα γιο που έβγαινε γκέι νομίζω πως θα το έπαιρνα σαν προσωπική αποτυχία σαν γονιός.
SuperRogue έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:25 Αν είχα γιο που έβγαινε γκέι νομίζω πως θα το έπαιρνα σαν προσωπική αποτυχία σαν γονιός.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- John Brown Gun Club
Πιθανον να εννοει πως δεν θα του ειχε διδαξει πως να γινει ενας σωστος σεξιστης. Αυτες οι δηλωσεις ειναι αποκαλυπτικες της ηγεμονικης ιδεολογιας, οσο γελοιες και να φαινονται εκ πρωτης οψεως.Λεγεών έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:28SuperRogue έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:25 Αν είχα γιο που έβγαινε γκέι νομίζω πως θα το έπαιρνα σαν προσωπική αποτυχία σαν γονιός.![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ναι ντάξει ,γω έχω 2 γιους και 2 κόρες. Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...SuperRogue έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:25 Αν είχα γιο που έβγαινε γκέι νομίζω πως θα το έπαιρνα σαν προσωπική αποτυχία σαν γονιός.
Αν γίνουν σαν τον Τερλέγκα δε θα χρειάζονται την περιουσία σου όμως. Θα φτιάξουν δική τους περιουσία και μάλιστα πολύ μεγαλύτερη.Στύγιος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 13:41 Εγώ δε θέλω να γίνουν τα παιδιά μου σαν τον Τερλέγκα, γιατί θα τα αποκληρώσω![]()
Και κυρίως χωρίς να φιλήσουν κατουρημενες ποδιές ή να δώσουν κωλο
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Με πρέζα , σωματεμπορία ,"νονούς" στα σκυλάδικα ;Prepon έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:41Αν γίνουν σαν τον Τερλέγκα δε θα χρειάζονται την περιουσία σου όμως. Θα φτιάξουν δική τους περιουσία και μάλιστα πολύ μεγαλύτερη.Στύγιος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 13:41 Εγώ δε θέλω να γίνουν τα παιδιά μου σαν τον Τερλέγκα, γιατί θα τα αποκληρώσω![]()
Και κυρίως χωρίς να φιλήσουν κατουρημενες ποδιές ή να δώσουν κωλο
Είπες για Τερλέγκα.Στύγιος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:45Με πρέζα , σωματεμπορία ,"νονούς" στα σκυλάδικα ;Prepon έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:41Αν γίνουν σαν τον Τερλέγκα δε θα χρειάζονται την περιουσία σου όμως. Θα φτιάξουν δική τους περιουσία και μάλιστα πολύ μεγαλύτερη.Στύγιος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 13:41 Εγώ δε θέλω να γίνουν τα παιδιά μου σαν τον Τερλέγκα, γιατί θα τα αποκληρώσω![]()
Και κυρίως χωρίς να φιλήσουν κατουρημενες ποδιές ή να δώσουν κωλο![]()
Τι από αυτά που έγραψες τώρα έχει σχέση με τον Βασίλειο;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ποιον,τον Βουλγαροκτόνο;Prepon έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:53Είπες για Τερλέγκα.Στύγιος έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:45Με πρέζα , σωματεμπορία ,"νονούς" στα σκυλάδικα ;Prepon έγραψε: 14 Αύγ 2020, 14:41
Αν γίνουν σαν τον Τερλέγκα δε θα χρειάζονται την περιουσία σου όμως. Θα φτιάξουν δική τους περιουσία και μάλιστα πολύ μεγαλύτερη.
Και κυρίως χωρίς να φιλήσουν κατουρημενες ποδιές ή να δώσουν κωλο![]()
Τι από αυτά που έγραψες τώρα έχει σχέση με τον Βασίλειο;
Α καλα
Στον τρόλαρχο δε θα τρολάρεις ,νόμος.
Γιατί έχω την εντύπωση πως οι περισσότεροι από αυτούς που βγαίνουν στα ΜΜΕ κάθε λίγο και λιγάκι, παριστάνοντας τους άντρακλες δηλώνοντας με πολύ πάθος το πόσο απεχθάνονται ή μισούν τους γκέι, κάτι κρύβουν;
Μήπως είχαν τίποτα περίεργες σεξουαλικές εμπειρίες ή φαντασιώσεις και οι ίδιοι;
Αυτές οι εμμονές δεν είναι και πολύ φυσιολογικές.
Λέω εγώ τώρα....
Λέω εγώ τώρα....
- περαστικος
Γιατι εχω την εντυπωση πως οι περισσοτεροι απο αυτους πιυ βγαινουν στα ΜΜΕ καθε λιγο και λιγακι, παριστανοντας τιυς προοδευτικους δηλωνονταε με πολυ παθος το ποσο συμπαθουν η γουσταρουν τους ομοφυλοφιλιυς, κατι κρυβουν;runner έγραψε: 14 Αύγ 2020, 20:09 Γιατί έχω την εντύπωση πως οι περισσότεροι από αυτούς που βγαίνουν στα ΜΜΕ κάθε λίγο και λιγάκι, παριστάνοντας τους άντρακλες δηλώνοντας με πολύ πάθος το πόσο απεχθάνονται ή μισούν τους γκέι, κάτι κρύβουν;
Λέω εγώ τώρα....
Μηπως είχαν τίποτα περίεργες σεξουαλικές εμπειρίες ή φαντασιώσεις και οι ίδιοι;
Λέω εγώ τώρα....
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση