!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ανοίξτε οργανωμένα τη μετανάστευση ολιγόνοες-η χώρα αργοσβήνει

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Ανοίξτε οργανωμένα τη μετανάστευση ολιγόνοες-η χώρα αργοσβήνει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:54
mao mao έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:52
Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:48 Πάντως είναι εντυπωσιακό το ότι η προπαγάνδα έφτασε στο επίπεδο του δεν έχουμε αρκετούς βοσκους ας φέρουμε από το μπαγκλαντες
από που θες να φέρουμε; Από τη Νορβηγία;
Υπθετω ότι αν έχουμε ανάγκη από βοσκους μάλλον πρέπει να αποτανθουμε στην νέα ζιλανδια ή και στην Ολλανδία. Την ξέρουν την δουλειά
Φυσικά, άλλο οι βοσκοί του παρελθόντος άλλο οι σημερινοί αγρότες και κτηνοτρόφοι. Αν δεν ήταν εχθρικό το κράτος προς κάθε είδους επιχειρηματικότητα μια χαρά επαγγέλματα είναι. Ακόμη και σήμερα τα παιδιά σπουδάζουν γεωπονική ή ζωική παραγωγή ανάλογα με το επάγγελμα του πατέρα για να παραλάβουν τα κτήματα ή τα ζώα.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Antares έγραψε: 19 Ιουν 2020, 15:29
Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:46
Antares έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:27 Από Πακιστανό και Ινδό γαμπρό (έχω δύο φίλες στο fb και παλιές συμμαθήτριες) έχουν βγει παραδόξως ωραία παιδιά.
Εξωτικά, με λευκό χρώμα και μαύρα μαλλιά και μάτια, λεπτά και ψηλά. Καλά που μεγάλωσαν στην Ελλάδα, υποθέτω δεν τα ενδιαφέρουν οι παραδόσεις της χώρας τους, εκτός ίσως από μια επιφανειακή γνώση, βέβαια η Ινδία έχει ωραίες παραδόσεις.
Ναι τρομερές παραδώσεις η ινδια. Να καίνε σκατα αγελάδας και μετά να παίρνουν τα απομυναρια σπίτι τους, να μη χρησιμοποιούν χαρτί τουαλέτας, να τρώνε με τα χέρια, να αμόλα ε σ κατ α στην υπεθρο. Μιλάμε για παραδοσαεες
Φίλε έχεις πάει ινδια; για πέρσι πήγα 1 μήνα ιδνια και 10 μέρες μπ; γκλαντες και δεν παίζει να ξαναβρώ έξω από τον δυτικό κοσμο
Δεν έχω πάει, έχω διαβάσει σχετικά και από ντοκιμαντέρ ότι γνωρίζω. Αυτά τα έχω διαβάσει/ακούσει όπως φυσικά και τους βιασμούς/φόνους γυναικών. Ίσως κάποιες πιο μορφωμένες τάξεις έχουν κουλτούρα.
Τα παιδιά αυτά πάντως ζουν στην Ελλάδα. Τους αρέσει ο δυτικός τρόπος ζωής. Εξάλλου δεν μοιάζουν με Ινδούς ή Πακιστανούς. Δεν θα υπέθετε κανείς μη ευρωπαική καταγωγή.
Επειδή εγώ τα έζησα και οι φίλοι Ινδοί που έχω είναι από τις πιο ψηλές κασέτες επέτρεψε με να σε πω μακριά
Η ινδια είναι κυριολεκτικά σκατα. Κυριολεκτικά όμως, έχει σκατα παντου
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Ιουν 2020, 15:36
Maspoli έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:35
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:27
:smt005:
Πόσους Έλληνες άνεργους ή εργαζόμενους βοσκούς γνωρίζεις;
Οι βοσκοί θα στηρίξουν το ασφαλιστικό δηλαδή; Για πόσα εκατομμύρια βοσκών μιλάμε;
Ανέφερα ένα παράδειγμα. Ούτε το μόνο είναι, ούτε και το ασφαλιστικό είναι η μοναδική παράμετρος που επηρεάζεται από το τεράστιο δημογραφικό παράδειγμα της χώρας.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Άρα η λύση είναι να φέρουμε ζώα.
Άβαταρ μέλους
Antares

Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2020, 15:50
Επειδή εγώ τα έζησα και οι φίλοι Ινδοί που έχω είναι από τις πιο ψηλές κασέτες επέτρεψε με να σε πω μακριά
Η ινδια είναι κυριολεκτικά σκατα. Κυριολεκτικά όμως, έχει σκατα παντου
Εννοούσα περισσότερο την μυθολογία τους. Υποθέτω θα υπάρχουν και ωραία φυσικά τοπία. Όσοι έχουν πάει πάντως, λένε ότι δεινοπάθησαν.
Ίσως γι' αυτό οι αρχαίες "θεότητες" δεν ήθελαν καν να συναναστρέφονται μαζί τους, ενώ για τους Έλληνες έλεγαν ότι είναι ένας ευγενής λαός που οι "θεοί" δειπνούν μαζί τους. :lol:
Άβαταρ μέλους
Antares

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, στην Αιθιοπία οι άνθρωποι έχουν κατά κεφαλήν εισόδημα ένα δολάριο την ημέρα (400 δολάρια τον χρόνο – το αντίστοιχο της Ελλάδας είναι 20.000), τα εγκαταλελειμμένα παιδιά ξεπερνούν τα 6.000.000, το AIDS ενδέχεται να φτάνει το 40% του ενεργού σεξουαλικά πληθυσμού. Σε αυτό το περιβάλλον, η κύρια αιτία θανάτου στην Αντίς Αμπέμπα (και σε όλη την Υποσαχάρια Αφρική) είναι η δυσεντερία αφού η πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό φαντάζει σχεδόν αδύνατη. «Και όλα αυτά σε μια πανέμορφη ιστορική χώρα που δυστυχώς μαστίζεται από τον υπερπληθυσμό: Τα 10 εκατομμύρια του πληθυσμού της το 1973 σήμερα έχουν γίνει 108 εκατομμύρια – και το 2050 όλα δείχνουν πως θα έχουν ξεπεράσει τα 220 εκατομμύρια. Αυτή η στατιστική καμπύλη συνδυασμένη με την ακραία φτώχεια και ανέχεια είναι από μόνη της ένας αδιανόητος πόλεμος»
.https://www.monopoli.gr/2019/03/26/peop ... FuhgROx-ZI

Να έρθουν αυτοί δηλαδή; Για να προκύψει πιο αποτέλεσμα;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

panos291 έγραψε: 19 Ιουν 2020, 15:56 Άρα η λύση είναι να φέρουμε ζώα.
Πάντως οι ζαίοι κλαίνε με λυγμό

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Phorum.gr user: oldjedi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από oldjedi »

Maspoli έγραψε: 19 Ιουν 2020, 13:06
oldjedi έγραψε: 19 Ιουν 2020, 12:58
:)

Ετσι ειναι το συστημα ... Δεν εχω προβλημα , να αλλαξει...για τους νεους βεβαια ...

:wave:
Στο σύστημα λοιπόν οι γονείς σου έκαναν πολλά παιδιά, εσύ λιγότερα, παίρνεις μεγαλύτερη σύνταξη και επιμένεις να μην παρθούν ριζικά μέτρα ώστε να αλλάξει άρδην το δημογραφικό πρόβλημα

Σε γελασανε ... Πολλα παιδια κανανε πριν 100 χρονια ... 2 αγορια εκανε ο πατερας μου και αλλα 2 εγω ... Ο πατερας μου ηταν αρτεργατης και δεν προλαβε να παρει συνταξη , εγω σπουδασα μηχανικος και δικαιολογημενα παιρνω παραπανω λεφτα ...
Και βεβαια θελω να λυθει το δημογραφικο , αλλα οχι με τον τροπο που λες εσυ ...Την θελω την Ελλαδιτσα και για τα εγγονια μου ...

Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Άβαταρ μέλους
oldjedi

EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Ιουν 2020, 13:20
oldjedi έγραψε: 19 Ιουν 2020, 12:58

Ετσι ειναι το συστημα ... Δεν εχω προβλημα , να αλλαξει...για τους νεους βεβαια ...

Το πρόβλημα ειναι οτι δεν ειναι βιωσιμο ακομα κ με τις αλλαγές που γινονται. Πχ στο νεο συστημα που σε αφήνει να επιλεξεις την κλιμακα εισφορών πρακτικα κανεις δε θελει τις υψηλότερες κλιμακες. Οι μεγαλυτεροι εχουν ετσι κ αλλιώς μαζεψει συνταξιμα, οι νεοι δεν πιστεύουν οτι το συστημα δε θα αλλαξει ξανα κτλ, κοκ.

Αρα , οπως το λες δεν υπαρχει λυση ...

Σέβομαι τη γενιά σας που δούλεψε και δημιούργησε και πραγματι αξιζετε τα προνόμια που εχετε ως συνταξιούχοι, αλλα δε γινεται με τις σημερινές αναλογίες να παιρνετε 1000 ευρω συνταξη οταν η εισφορα ειναι 200 ευρώ. Ειστε μια τρύπα στον προϋπολογισμό. Και εσεις είχατε ευκαιριες να δημιουργήσετε πλουτο, εμεις ειμαστε πιο περιορισμενοι σε ενα συστημα που οι μισθοι ειναι γτπ κ σε γαμανε ασαλιωτα σε εισφορές, παγια εξοδα κ φορους.

Απο την στιγμη που το κρατος εγγυηθηκε την συνταξη μου κρατωντας υψηλες εισφορες απο τον μισθο μου , ναι δικαιουμαι να παιρνω τα 1000 που λες ... Ας σταθεροποιησει το κρατος , ενα συστημα για τα επομενα 75 χρονια , και ας το κρατησει ... Και μετα απο 75 χρονια το ξαναεξεταζει ... Οχι τωρα να μου κοβει την συνταξη , για να γλυτωσει λεφτα ...Οταν τα τρωγανε και οταν τα εκαναν επενδυσεις του αερα , ηταν καλα ;; Η υπαιτιοτητα ειναι του κρατους , και αντανακλα και σε εμας ... Ας πεισει το κρατος να παει ο κοσμος στις υψηλοτερες κλιμακες ... Τωρα πλεον δεν εχετε , εσεις οι νεοι , δικαιολογια ... Οσα πληρωνετε , τοσα θα παρετε ... Εμας δεν μας ρωτησε κανενας ... Απλα μας ειπαν οτι ψηφισαν ενα νομο και θα μας κρατανε τοσα %...
Άβαταρ μέλους
oldjedi

Philip Mortimer έγραψε: 19 Ιουν 2020, 13:22
oldjedi έγραψε: 19 Ιουν 2020, 12:54
Philip Mortimer έγραψε: 19 Ιουν 2020, 12:49

Με αυτή τη δημογραφια, όμως, δε βλέπω να συνεχίζουν να υπάρχουν συντάξεις και στο μέλλον.
Σωστο ... Αλλα η λυση δεν ειναι η αθροα εισαγωγη ανειδικευτων εργατων οι οποιοι απλα προστιθενται στην υπαρχουσα ανεργια ...
Δε θα λεγα ότι προστίθενται στην ανεργία. Ακριβώς επειδή είναι ανειδίκευτοι εργάτες από τους οποίους έχουμε έλλειψη

Ας κοπουν τελειως τα επιδοματα ανεργιας και θα δουμε , αν θα βρουμε η οχι ανειδικευτους εργατες ...Ας κατεβουν οι μισθοι στα 350 € να μην εχει να δωσει ο μπαμπας στον κανακαρη του το 20αρικο για τον φρεντο και θα δουμε ... Τωρα μαθανε στις καφετεριες και θελουν και απο ενα μαυρο να τους κανει αερα ...

Psekasma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Psekasma »

Απάντηση στην αρχική δημοσίευση.
Το ζήτημα είναι οργανωμενα να προσελκύσεις σαν χώρα εργατικούς και δημιουργικούς ανθρώπους όπως έκανε η Αμερική με τους Γερμανούς τον 18ο αιώνα κι οχι να φέρεις ανθρώπους που θα αποτελέσουν ένα επιπλέον πρόβλημα στα άλλα χίλια που έχουμε και θα ρίξουν τον μέσο όρο ικανοτήτων και δημιουργηκότητος προς τα κάτω.
Επίσης, συμβατές κουλτούρες, πολύ βασικό.
Για εμένα η λύση είναι μια, πρόσκληση σε εργατικούς Αιθίοπες. Η χώρα τους έχει υπερπληθυσμό, και είναι χριστιανοί.
Θα έλεγα και Αρμένιους αλλά αυτοί ειναι ήδη λίγοι για την χώρα τους.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Με την ανεργία στα ύψη, ούτε αυτοί δεν θέλουν να μένουν εδώ. Θα λύσουμε και το δημογραφικό κιόλας;

Μέχρι και από "φτηνά εργατικά χέρια" στα χωράφια, ο τόπος είναι πλήρης. Πρέπει να στηθεί βαριά βιομηχανία προκειμένου να απασχοληθούν όλοι αυτοί.

Επομένως προσπαθούν να πάνε βορειοδυτικότερα.

Η θεωρία σχετικά με την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος, κολλάει στην πράξη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

οι νικοκυραιοι και ο καπιταλισμος ειναι η πεμπτη φαλαγγα του εθνους
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Maspoli έγραψε: 19 Ιουν 2020, 08:08 Όσοι αντιδρούν στην είσοδος νέου αίματος στη χώρα (οργανωμένα και με κριτήρια) θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως προδότες
οσοι αντιδρουν στην γιγαντωση της αναπαραγωγης του ηδη υπαρχοντος νεανικου γηγενους πληθυσμου και στην βιαιη παλλινοστηση οσων δραπετευσαν πρεπει να θεωρουνται προδοτες :smt018
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

ΑΜΕΣΑ :g030: :g030:

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”