Φυσικά, άλλο οι βοσκοί του παρελθόντος άλλο οι σημερινοί αγρότες και κτηνοτρόφοι. Αν δεν ήταν εχθρικό το κράτος προς κάθε είδους επιχειρηματικότητα μια χαρά επαγγέλματα είναι. Ακόμη και σήμερα τα παιδιά σπουδάζουν γεωπονική ή ζωική παραγωγή ανάλογα με το επάγγελμα του πατέρα για να παραλάβουν τα κτήματα ή τα ζώα.Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:54Υπθετω ότι αν έχουμε ανάγκη από βοσκους μάλλον πρέπει να αποτανθουμε στην νέα ζιλανδια ή και στην Ολλανδία. Την ξέρουν την δουλειάmao mao έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:52από που θες να φέρουμε; Από τη Νορβηγία;Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:48 Πάντως είναι εντυπωσιακό το ότι η προπαγάνδα έφτασε στο επίπεδο του δεν έχουμε αρκετούς βοσκους ας φέρουμε από το μπαγκλαντες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανοίξτε οργανωμένα τη μετανάστευση ολιγόνοες-η χώρα αργοσβήνει
Re: Ανοίξτε οργανωμένα τη μετανάστευση ολιγόνοες-η χώρα αργοσβήνει
-
Δημοκράτης
Επειδή εγώ τα έζησα και οι φίλοι Ινδοί που έχω είναι από τις πιο ψηλές κασέτες επέτρεψε με να σε πω μακριάAntares έγραψε: 19 Ιουν 2020, 15:29Δεν έχω πάει, έχω διαβάσει σχετικά και από ντοκιμαντέρ ότι γνωρίζω. Αυτά τα έχω διαβάσει/ακούσει όπως φυσικά και τους βιασμούς/φόνους γυναικών. Ίσως κάποιες πιο μορφωμένες τάξεις έχουν κουλτούρα.Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:46Ναι τρομερές παραδώσεις η ινδια. Να καίνε σκατα αγελάδας και μετά να παίρνουν τα απομυναρια σπίτι τους, να μη χρησιμοποιούν χαρτί τουαλέτας, να τρώνε με τα χέρια, να αμόλα ε σ κατ α στην υπεθρο. Μιλάμε για παραδοσαεεςAntares έγραψε: 19 Ιουν 2020, 14:27 Από Πακιστανό και Ινδό γαμπρό (έχω δύο φίλες στο fb και παλιές συμμαθήτριες) έχουν βγει παραδόξως ωραία παιδιά.
Εξωτικά, με λευκό χρώμα και μαύρα μαλλιά και μάτια, λεπτά και ψηλά. Καλά που μεγάλωσαν στην Ελλάδα, υποθέτω δεν τα ενδιαφέρουν οι παραδόσεις της χώρας τους, εκτός ίσως από μια επιφανειακή γνώση, βέβαια η Ινδία έχει ωραίες παραδόσεις.
Φίλε έχεις πάει ινδια; για πέρσι πήγα 1 μήνα ιδνια και 10 μέρες μπ; γκλαντες και δεν παίζει να ξαναβρώ έξω από τον δυτικό κοσμο
Τα παιδιά αυτά πάντως ζουν στην Ελλάδα. Τους αρέσει ο δυτικός τρόπος ζωής. Εξάλλου δεν μοιάζουν με Ινδούς ή Πακιστανούς. Δεν θα υπέθετε κανείς μη ευρωπαική καταγωγή.
Η ινδια είναι κυριολεκτικά σκατα. Κυριολεκτικά όμως, έχει σκατα παντου
Ανέφερα ένα παράδειγμα. Ούτε το μόνο είναι, ούτε και το ασφαλιστικό είναι η μοναδική παράμετρος που επηρεάζεται από το τεράστιο δημογραφικό παράδειγμα της χώρας.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 19 Ιουν 2020, 15:36Οι βοσκοί θα στηρίξουν το ασφαλιστικό δηλαδή; Για πόσα εκατομμύρια βοσκών μιλάμε;
Άρα η λύση είναι να φέρουμε ζώα.
Εννοούσα περισσότερο την μυθολογία τους. Υποθέτω θα υπάρχουν και ωραία φυσικά τοπία. Όσοι έχουν πάει πάντως, λένε ότι δεινοπάθησαν.Δημοκράτης έγραψε: 19 Ιουν 2020, 15:50
Επειδή εγώ τα έζησα και οι φίλοι Ινδοί που έχω είναι από τις πιο ψηλές κασέτες επέτρεψε με να σε πω μακριά
Η ινδια είναι κυριολεκτικά σκατα. Κυριολεκτικά όμως, έχει σκατα παντου
Ίσως γι' αυτό οι αρχαίες "θεότητες" δεν ήθελαν καν να συναναστρέφονται μαζί τους, ενώ για τους Έλληνες έλεγαν ότι είναι ένας ευγενής λαός που οι "θεοί" δειπνούν μαζί τους.
.https://www.monopoli.gr/2019/03/26/peop ... FuhgROx-ZIΣύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, στην Αιθιοπία οι άνθρωποι έχουν κατά κεφαλήν εισόδημα ένα δολάριο την ημέρα (400 δολάρια τον χρόνο – το αντίστοιχο της Ελλάδας είναι 20.000), τα εγκαταλελειμμένα παιδιά ξεπερνούν τα 6.000.000, το AIDS ενδέχεται να φτάνει το 40% του ενεργού σεξουαλικά πληθυσμού. Σε αυτό το περιβάλλον, η κύρια αιτία θανάτου στην Αντίς Αμπέμπα (και σε όλη την Υποσαχάρια Αφρική) είναι η δυσεντερία αφού η πρόσβαση σε τρεχούμενο νερό φαντάζει σχεδόν αδύνατη. «Και όλα αυτά σε μια πανέμορφη ιστορική χώρα που δυστυχώς μαστίζεται από τον υπερπληθυσμό: Τα 10 εκατομμύρια του πληθυσμού της το 1973 σήμερα έχουν γίνει 108 εκατομμύρια – και το 2050 όλα δείχνουν πως θα έχουν ξεπεράσει τα 220 εκατομμύρια. Αυτή η στατιστική καμπύλη συνδυασμένη με την ακραία φτώχεια και ανέχεια είναι από μόνη της ένας αδιανόητος πόλεμος»
Να έρθουν αυτοί δηλαδή; Για να προκύψει πιο αποτέλεσμα;
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Maspoli έγραψε: 19 Ιουν 2020, 13:06Στο σύστημα λοιπόν οι γονείς σου έκαναν πολλά παιδιά, εσύ λιγότερα, παίρνεις μεγαλύτερη σύνταξη και επιμένεις να μην παρθούν ριζικά μέτρα ώστε να αλλάξει άρδην το δημογραφικό πρόβλημαoldjedi έγραψε: 19 Ιουν 2020, 12:58
![]()
Ετσι ειναι το συστημα ... Δεν εχω προβλημα , να αλλαξει...για τους νεους βεβαια ...
![]()
Σε γελασανε ... Πολλα παιδια κανανε πριν 100 χρονια ... 2 αγορια εκανε ο πατερας μου και αλλα 2 εγω ... Ο πατερας μου ηταν αρτεργατης και δεν προλαβε να παρει συνταξη , εγω σπουδασα μηχανικος και δικαιολογημενα παιρνω παραπανω λεφτα ...
Και βεβαια θελω να λυθει το δημογραφικο , αλλα οχι με τον τροπο που λες εσυ ...Την θελω την Ελλαδιτσα και για τα εγγονια μου ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Ιουν 2020, 13:20Το πρόβλημα ειναι οτι δεν ειναι βιωσιμο ακομα κ με τις αλλαγές που γινονται. Πχ στο νεο συστημα που σε αφήνει να επιλεξεις την κλιμακα εισφορών πρακτικα κανεις δε θελει τις υψηλότερες κλιμακες. Οι μεγαλυτεροι εχουν ετσι κ αλλιώς μαζεψει συνταξιμα, οι νεοι δεν πιστεύουν οτι το συστημα δε θα αλλαξει ξανα κτλ, κοκ.oldjedi έγραψε: 19 Ιουν 2020, 12:58
![]()
Ετσι ειναι το συστημα ... Δεν εχω προβλημα , να αλλαξει...για τους νεους βεβαια ...
![]()
Αρα , οπως το λες δεν υπαρχει λυση ...
Σέβομαι τη γενιά σας που δούλεψε και δημιούργησε και πραγματι αξιζετε τα προνόμια που εχετε ως συνταξιούχοι, αλλα δε γινεται με τις σημερινές αναλογίες να παιρνετε 1000 ευρω συνταξη οταν η εισφορα ειναι 200 ευρώ. Ειστε μια τρύπα στον προϋπολογισμό. Και εσεις είχατε ευκαιριες να δημιουργήσετε πλουτο, εμεις ειμαστε πιο περιορισμενοι σε ενα συστημα που οι μισθοι ειναι γτπ κ σε γαμανε ασαλιωτα σε εισφορές, παγια εξοδα κ φορους.
Απο την στιγμη που το κρατος εγγυηθηκε την συνταξη μου κρατωντας υψηλες εισφορες απο τον μισθο μου , ναι δικαιουμαι να παιρνω τα 1000 που λες ... Ας σταθεροποιησει το κρατος , ενα συστημα για τα επομενα 75 χρονια , και ας το κρατησει ... Και μετα απο 75 χρονια το ξαναεξεταζει ... Οχι τωρα να μου κοβει την συνταξη , για να γλυτωσει λεφτα ...Οταν τα τρωγανε και οταν τα εκαναν επενδυσεις του αερα , ηταν καλα ;; Η υπαιτιοτητα ειναι του κρατους , και αντανακλα και σε εμας ... Ας πεισει το κρατος να παει ο κοσμος στις υψηλοτερες κλιμακες ... Τωρα πλεον δεν εχετε , εσεις οι νεοι , δικαιολογια ... Οσα πληρωνετε , τοσα θα παρετε ... Εμας δεν μας ρωτησε κανενας ... Απλα μας ειπαν οτι ψηφισαν ενα νομο και θα μας κρατανε τοσα %...
Philip Mortimer έγραψε: 19 Ιουν 2020, 13:22Δε θα λεγα ότι προστίθενται στην ανεργία. Ακριβώς επειδή είναι ανειδίκευτοι εργάτες από τους οποίους έχουμε έλλειψηoldjedi έγραψε: 19 Ιουν 2020, 12:54Σωστο ... Αλλα η λυση δεν ειναι η αθροα εισαγωγη ανειδικευτων εργατων οι οποιοι απλα προστιθενται στην υπαρχουσα ανεργια ...Philip Mortimer έγραψε: 19 Ιουν 2020, 12:49
Με αυτή τη δημογραφια, όμως, δε βλέπω να συνεχίζουν να υπάρχουν συντάξεις και στο μέλλον.
Ας κοπουν τελειως τα επιδοματα ανεργιας και θα δουμε , αν θα βρουμε η οχι ανειδικευτους εργατες ...Ας κατεβουν οι μισθοι στα 350 € να μην εχει να δωσει ο μπαμπας στον κανακαρη του το 20αρικο για τον φρεντο και θα δουμε ... Τωρα μαθανε στις καφετεριες και θελουν και απο ενα μαυρο να τους κανει αερα ...
Απάντηση στην αρχική δημοσίευση.
Το ζήτημα είναι οργανωμενα να προσελκύσεις σαν χώρα εργατικούς και δημιουργικούς ανθρώπους όπως έκανε η Αμερική με τους Γερμανούς τον 18ο αιώνα κι οχι να φέρεις ανθρώπους που θα αποτελέσουν ένα επιπλέον πρόβλημα στα άλλα χίλια που έχουμε και θα ρίξουν τον μέσο όρο ικανοτήτων και δημιουργηκότητος προς τα κάτω.
Επίσης, συμβατές κουλτούρες, πολύ βασικό.
Για εμένα η λύση είναι μια, πρόσκληση σε εργατικούς Αιθίοπες. Η χώρα τους έχει υπερπληθυσμό, και είναι χριστιανοί.
Θα έλεγα και Αρμένιους αλλά αυτοί ειναι ήδη λίγοι για την χώρα τους.
Το ζήτημα είναι οργανωμενα να προσελκύσεις σαν χώρα εργατικούς και δημιουργικούς ανθρώπους όπως έκανε η Αμερική με τους Γερμανούς τον 18ο αιώνα κι οχι να φέρεις ανθρώπους που θα αποτελέσουν ένα επιπλέον πρόβλημα στα άλλα χίλια που έχουμε και θα ρίξουν τον μέσο όρο ικανοτήτων και δημιουργηκότητος προς τα κάτω.
Επίσης, συμβατές κουλτούρες, πολύ βασικό.
Για εμένα η λύση είναι μια, πρόσκληση σε εργατικούς Αιθίοπες. Η χώρα τους έχει υπερπληθυσμό, και είναι χριστιανοί.
Θα έλεγα και Αρμένιους αλλά αυτοί ειναι ήδη λίγοι για την χώρα τους.
Με την ανεργία στα ύψη, ούτε αυτοί δεν θέλουν να μένουν εδώ. Θα λύσουμε και το δημογραφικό κιόλας;
Μέχρι και από "φτηνά εργατικά χέρια" στα χωράφια, ο τόπος είναι πλήρης. Πρέπει να στηθεί βαριά βιομηχανία προκειμένου να απασχοληθούν όλοι αυτοί.
Επομένως προσπαθούν να πάνε βορειοδυτικότερα.
Η θεωρία σχετικά με την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος, κολλάει στην πράξη.
Μέχρι και από "φτηνά εργατικά χέρια" στα χωράφια, ο τόπος είναι πλήρης. Πρέπει να στηθεί βαριά βιομηχανία προκειμένου να απασχοληθούν όλοι αυτοί.
Επομένως προσπαθούν να πάνε βορειοδυτικότερα.
Η θεωρία σχετικά με την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος, κολλάει στην πράξη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Eθνικοκοινωνιστης
οι νικοκυραιοι και ο καπιταλισμος ειναι η πεμπτη φαλαγγα του εθνους
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
οσοι αντιδρουν στην γιγαντωση της αναπαραγωγης του ηδη υπαρχοντος νεανικου γηγενους πληθυσμου και στην βιαιη παλλινοστηση οσων δραπετευσαν πρεπει να θεωρουνται προδοτεςMaspoli έγραψε: 19 Ιουν 2020, 08:08 Όσοι αντιδρούν στην είσοδος νέου αίματος στη χώρα (οργανωμένα και με κριτήρια) θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως προδότες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ΑΜΕΣΑ
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 134 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern