Υδράργυρος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 15:12Άμα έκανα ταξίδι για κάθε δεκαχίλιαρο φαγωμένο από τα τρωκτικά της ΝΔ, θα ήμουν συνέχεια στους δρόμουςelchav έγραψε: 19 Μάιος 2020, 15:08 Λυπηθείτε τους, ο Μέρκιουρι είναι έτοιμος να κάνει μονοήμερο Λιβαδειά με το ζαιο-μομπιλ για να κάνει επιθεώρηση κομμένων κλαδιών![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Iskar Azif κλαδευτης
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Iskar Azif κλαδευτης
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
και γιατί να πληρώνει το δημόσιο και να μην πληρώνει όποιος ενδιαφέρεται να κλαδευτούν τα δέντρα;under έγραψε: 19 Μάιος 2020, 15:28Εισαι λαθος.foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:31 εγώ πάντως συμφωνώ ότι δεν είναι σκάνδαλο στυλ ο Ισκάρ τα τρώει. Δεν αμφιβητώ ότι πρόκειται για τίμια λεφτά ή ότι έχει κάνει παρόμοια έργα και με συριζαίο δήμαρχο. Και επειδή πρόσφατα έκοψαν ένα επικίνδυνο πεύκο στην πολυκατοικία των πεθερικών μου ξέρω ότι το κόστος είναι τεράστιο, συγκρίσιμο με εγκατάσταση φυσικού αερίου.
Ωστόσο είναι ένα πλήγμα στην ιδεολογική του συνέπεια, όπως και να το κάνουμε δεν είσαι εντάξει ως τζημεροειδές άμα παίρνεις έργα από δήμους.
Η ιδεολογια του λεει οτι για τετοιες δουλειες ειναι πιο συμφερον για ολους να μην πληρωνει το δημοσιο μονιμο προσωπικο (και δη υπεραριθμο) αλλα να τις αναθετει σε ιδιωτες.
Τι τον νοιάζει τον κάτοικο του διπλανού δρόμου που ποτέ στη ζωή του δε σκοπεύει να πατήσει στον δικό σου αν εσένα το πουρνάρι σου είναι επικίνδυνο και γιατί να δώσει λεφτά από τα ωραία του δημοτικά τέλη για να κλαδευτεί;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ο βασικος λογος που πληρωνει το δημοσιο ειναι οτι αν μια μερα σπασει ενα κλαρι του δεντρου και πεσει σε κανενα κεφαλι το θυμα η οι συγγενεις του θα ζητησουν αποζημιωση απο τον δημο τα μαλλιοκεφαλα τουςfoscilis έγραψε: 19 Μάιος 2020, 17:35 και γιατί να πληρώνει το δημόσιο και να μην πληρώνει όποιος ενδιαφέρεται να κλαδευτούν τα δέντρα;
Τι τον νοιάζει τον κάτοικο του διπλανού δρόμου που ποτέ στη ζωή του δε σκοπεύει να πατήσει στον δικό σου αν εσένα το πουρνάρι σου είναι επικίνδυνο και γιατί να δώσει λεφτά από τα ωραία του δημοτικά τέλη για να κλαδευτεί;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Γιατι το να μην κοβονται τα κλαδια μπορει να ειναι και επικινδυνα για την δημοσια ασφαλεια.foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2020, 17:35 και γιατί να πληρώνει το δημόσιο και να μην πληρώνει όποιος ενδιαφέρεται να κλαδευτούν τα δέντρα;
Αλλα αυτο ειναι εντελως αλλη συζητηση σε σχεση με τις ιδεες του Ισκαρ.
Νομιζω οτι δεν διαφωνουμε σε αυτο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
κακη σοφιστειαfoscilis έγραψε: 19 Μάιος 2020, 17:35και γιατί να πληρώνει το δημόσιο και να μην πληρώνει όποιος ενδιαφέρεται να κλαδευτούν τα δέντρα;under έγραψε: 19 Μάιος 2020, 15:28Εισαι λαθος.foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:31 εγώ πάντως συμφωνώ ότι δεν είναι σκάνδαλο στυλ ο Ισκάρ τα τρώει. Δεν αμφιβητώ ότι πρόκειται για τίμια λεφτά ή ότι έχει κάνει παρόμοια έργα και με συριζαίο δήμαρχο. Και επειδή πρόσφατα έκοψαν ένα επικίνδυνο πεύκο στην πολυκατοικία των πεθερικών μου ξέρω ότι το κόστος είναι τεράστιο, συγκρίσιμο με εγκατάσταση φυσικού αερίου.
Ωστόσο είναι ένα πλήγμα στην ιδεολογική του συνέπεια, όπως και να το κάνουμε δεν είσαι εντάξει ως τζημεροειδές άμα παίρνεις έργα από δήμους.
Η ιδεολογια του λεει οτι για τετοιες δουλειες ειναι πιο συμφερον για ολους να μην πληρωνει το δημοσιο μονιμο προσωπικο (και δη υπεραριθμο) αλλα να τις αναθετει σε ιδιωτες.
στο δημοσιο ανηκουν οι χωροι ...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Hector Buas
Σύντροφε, δεν πιστεύω να καταναλώνεις τίποτε προιόντα από τις συγκεκριμένες "επενδύσεις" του Καρανίκα? Γιατί, έχω παρατηρήσει πως τις αναφέρεις πολυ συχνά...Υδράργυρος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:24 ...
Ο καρανικας με το νομοσχεδιο της φαρμακευτικης κανναβης εφερε ενα σωρο επενδυσεις. Ο γεωργιαδης τι επενδυσεις εφερε; περιμενω νουμερα
- Hector Buas
Κανονικά, ο Καρανίκας έπρεπε να προσφερθεί ο ίδιος να κάνει τέτοιες δουλειές και μάλιστα χωρίς πλήρωμή. Τόσα λεφτά πήρε τζάμπα για να στέλνει tweets στην Μενεγάκη, για να ξύνει τα αχαμνά του, για να συμβουλεύει τον Τσίπρα για στρατηγικά θέματα, επειδή ηταν φίλος του Αλέξη.talaipwros έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:21 ειπαμε, τιμωρια ειναι αυτο.
Η ΝΔ τους βαζει και λιωνουν στον ιδρωτα για ενα ξεροκομματο , ο Συριζα τους κανει υπευθυνους στρατηγικου σχεδιασμου να στελνουνε τουιτς στη μενεγακη
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αν αναλαμβάνουν τη δημόσια ασφάλεια οι ιδιώτες , τότε να καταργηθεί η Αστυνομία και να αναλάβουν ιδιωτικές εταιρείες.under έγραψε: 19 Μάιος 2020, 17:45Γιατι το να μην κοβονται τα κλαδια μπορει να ειναι και επικινδυνα για την δημοσια ασφαλεια.foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2020, 17:35 και γιατί να πληρώνει το δημόσιο και να μην πληρώνει όποιος ενδιαφέρεται να κλαδευτούν τα δέντρα;
Αλλα αυτο ειναι εντελως αλλη συζητηση σε σχεση με τις ιδεες του Ισκαρ.
Νομιζω οτι δεν διαφωνουμε σε αυτο.
Και αν δεν το κατάλαβες , δεν είναι αλλη συζητηση. Είναι ακριβώς αυτή η συζήτηση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Καλη η πιπα σου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 19 Μάιος 2020, 19:34 Αν αναλαμβάνουν τη δημόσια ασφάλεια οι ιδιώτες , τότε να καταργηθεί η Αστυνομία και να αναλάβουν ιδιωτικές εταιρείες.
Και αν δεν το κατάλαβες , δεν είναι αλλη συζητηση. Είναι ακριβώς αυτή η συζήτηση.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Υδράργυρος
Για τις επενδυσεις μιλαω. Οσον αφορα στις καλλιεργειες, αυτες θα τις κλαδευει ο ισκαρ αζιφHector Buas έγραψε: 19 Μάιος 2020, 17:54Σύντροφε, δεν πιστεύω να καταναλώνεις τίποτε προιόντα από τις συγκεκριμένες "επενδύσεις" του Καρανίκα? Γιατί, έχω παρατηρήσει πως τις αναφέρεις πολυ συχνά...Υδράργυρος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:24 ...
Ο καρανικας με το νομοσχεδιο της φαρμακευτικης κανναβης εφερε ενα σωρο επενδυσεις. Ο γεωργιαδης τι επενδυσεις εφερε; περιμενω νουμερα
- Υδράργυρος
Αλλο να σε βολεψουνε επειδη εισαι φιλος τους και σε λυπουνται, και αλλο επειδη εισαι ενα τσογλανι-τρολ του τουιτερ και να σου δινουν λεφτα επειδη εβριζες τον κοσμο. Νιωσε τον εκμαυλισμοHector Buas έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:00Κανονικά, ο Καρανίκας έπρεπε να προσφερθεί ο ίδιος να κάνει τέτοιες δουλειές και μάλιστα χωρίς πλήρωμή. Τόσα λεφτά πήρε τζάμπα για να στέλνει tweets στην Μενεγάκη, για να ξύνει τα αχαμνά του, για να συμβουλεύει τον Τσίπρα για στρατηγικά θέματα, επειδή ηταν φίλος του Αλέξη.talaipwros έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:21 ειπαμε, τιμωρια ειναι αυτο.
Η ΝΔ τους βαζει και λιωνουν στον ιδρωτα για ενα ξεροκομματο , ο Συριζα τους κανει υπευθυνους στρατηγικου σχεδιασμου να στελνουνε τουιτς στη μενεγακη
- Hector Buas
Μα και γώ για τις "επενδύσεις" μιλάω. Δεν πρέπει να τις καταναλώνει κανείς. Γιατί μετά δεν ξέρει τι γράφει.Υδράργυρος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 20:21Για τις επενδυσεις μιλαω. Οσον αφορα στις καλλιεργειες, αυτες θα τις κλαδευει ο ισκαρ αζιφHector Buas έγραψε: 19 Μάιος 2020, 17:54Σύντροφε, δεν πιστεύω να καταναλώνεις τίποτε προιόντα από τις συγκεκριμένες "επενδύσεις" του Καρανίκα? Γιατί, έχω παρατηρήσει πως τις αναφέρεις πολυ συχνά...Υδράργυρος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:24 ...
Εγώ θα το έλεγα αυτό λίγο διαφορετικά. Αν είσαι φίλος του Αλέξη θα σε βολέψει σε μία θέση "συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού" όπου θα πληρώνεσαι πλουσιοπάροχα και δεν θα κάνεις απολύτως τίποτε. Θα παρασιτείς δηλαδή σε βάρος αυτών που πληρώνουν φόρους. Αν τώρα δεν είσαι φίλος του Αλέξη, μπορεί να χρειαστεί να κλαδέψεις όλη την Λειβαδιά. Τώρα τι απο τα δύο είναι εκμαυλισμός έχει σχέση με τις αξίες του καθενός.Υδράργυρος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 20:23Αλλο να σε βολεψουνε επειδη εισαι φιλος τους και σε λυπουνται, και αλλο επειδη εισαι ενα τσογλανι-τρολ του τουιτερ και να σου δινουν λεφτα επειδη εβριζες τον κοσμο. Νιωσε τον εκμαυλισμοHector Buas έγραψε: 19 Μάιος 2020, 18:00Κανονικά, ο Καρανίκας έπρεπε να προσφερθεί ο ίδιος να κάνει τέτοιες δουλειές και μάλιστα χωρίς πλήρωμή. Τόσα λεφτά πήρε τζάμπα για να στέλνει tweets στην Μενεγάκη, για να ξύνει τα αχαμνά του, για να συμβουλεύει τον Τσίπρα για στρατηγικά θέματα, επειδή ηταν φίλος του Αλέξη.talaipwros έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:21 ειπαμε, τιμωρια ειναι αυτο.
Ήταν τόσο χεστες οι συριζαιοι στο συγκεκριμένο θέμα που δεν τόλμησαν ούτε αυτό. Την αποποινικοποίηση του χασίς.Hector Buas έγραψε: 19 Μάιος 2020, 17:54Σύντροφε, δεν πιστεύω να καταναλώνεις τίποτε προιόντα από τις συγκεκριμένες "επενδύσεις" του Καρανίκα? Γιατί, έχω παρατηρήσει πως τις αναφέρεις πολυ συχνά...Υδράργυρος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:24 ...
Κι έφεραν αυτό το μίζερο νομοσχέδιο για το CBD
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Hector Buas
Δύσκολο θέμα. Προσωπικά είμαι της άποψης της ολικής απαγόρευσης οποιωνδήποτε ουσιών, συμπεριλαμβανομένου του καπνού. Ωστόσο, μπορεί κανείς να επιχειρηματολογήσει πως μία τέτοια άποψη απλώς ενισχύει την παράνομη οικονομία σχετικά με αυτά τα προϊόντα. Δύσκολο και το βήμα στην κατεύθυνση της αποποινικοποίησης, ειδικά σε μία συντηριτική κοινωνία, όπως η Ελληνική.Beria έγραψε: 19 Μάιος 2020, 20:42Ήταν τόσο χεστες οι συριζαιοι στο συγκεκριμένο θέμα που δεν τόλμησαν ούτε αυτό. Την αποποινικοποίηση του χασίς.Hector Buas έγραψε: 19 Μάιος 2020, 17:54Σύντροφε, δεν πιστεύω να καταναλώνεις τίποτε προιόντα από τις συγκεκριμένες "επενδύσεις" του Καρανίκα? Γιατί, έχω παρατηρήσει πως τις αναφέρεις πολυ συχνά...Υδράργυρος έγραψε: 19 Μάιος 2020, 00:24 ...
Κι έφεραν αυτό το μίζερο νομοσχέδιο για το CBD
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hector Buas την 20 Μάιος 2020, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εαν οι πολεις μας ηταν τακλτοποιημενς απο πλευρας κηπουρικης κομματια να γινει δωσε το κοψιμο σε ιδιωτες ,αλλα αμμα η πολη εινα μπουρδελο απο χορτα τοτε καλα ειναι να εχει μονιμο προσωπικο.Αγις έγραψε: 19 Μάιος 2020, 15:36που ειναι σωστη πρακτικη κ συμφερουσα για ολους- εκτος απο τους συνηθεις ανυποπτους - ανεξαρτητα απο ιδεολογιεςunder έγραψε: 19 Μάιος 2020, 15:28Εισαι λαθος.foscilis έγραψε: 19 Μάιος 2020, 01:31 εγώ πάντως συμφωνώ ότι δεν είναι σκάνδαλο στυλ ο Ισκάρ τα τρώει. Δεν αμφιβητώ ότι πρόκειται για τίμια λεφτά ή ότι έχει κάνει παρόμοια έργα και με συριζαίο δήμαρχο. Και επειδή πρόσφατα έκοψαν ένα επικίνδυνο πεύκο στην πολυκατοικία των πεθερικών μου ξέρω ότι το κόστος είναι τεράστιο, συγκρίσιμο με εγκατάσταση φυσικού αερίου.