Re: Τί πίνουμε σήμερα;
Δημοσιεύτηκε: 08 Οκτ 2019, 20:55
... πάει και με λίγο γαρύφαλλο
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:52Δηλαδις;
Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουροLEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί
taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουροLEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί![]()
Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.
Θα σας ειδοποιησουμε!LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί
taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουροLEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί![]()
Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.
Εχω δει να βγαζουν την τελευταια καζανιά (μεταβραση) σε 50 λεπτα!taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουροLEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί![]()
Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.
Με πόσους βαθμούς το έβγαλαν ;stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:07Εχω δει να βγαζουν την τελευταια καζανιά (μεταβραση) σε 50 λεπτα!taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουροLEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί![]()
Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.![]()
![]()
![]()
Εμεινα μαλακας!!!
Όχι. Είναι παλαιού τύπου εκεί που πάω. Τα γανώνουν πριν.LEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:06taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουροLEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί![]()
Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.
Δικό σου είναι το καζάνι;
stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:07Εχω δει να βγαζουν την τελευταια καζανιά (μεταβραση) σε 50 λεπτα!taliban έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:01Πόσο χωράει το καζάνι, μικρό έχεις 1 μήνα πρέπει να βγάζεις τσίπουροLEONAS έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:59
Περίπου 1ωρα και 40 λεπτά μπορεί και λιγότερο μπορεί και περισσότερο σε αυτό παίζει ρόλο το ποσό καλά σταφύλια έχεις.
Τα παλιότερα καζάνια έκαναν περίπου 2 ώρες γιατί δεν είχαν πόρτα στην φωτιά και αργούσε να ζεσταθεί![]()
Εμένα μου παίρνει από 2 ώρες εως 2κ30 λεπτά. Και ο λόγος είναι αν του δώσεις φωτιά έντονα θα σκάσει ο γλυκάνισος και πάπαλα μετά.
1κ30 παίρνει η πρώτη βρασιά.![]()
![]()
![]()
Εμεινα μαλακας!!!