Όχι! Προσπαθεί να σε παραπλανήσει για να τα φας όλα. Φερτα δω!Gherschaagk έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 00:05Συνεννοήθηκα με τον εαυτό μου και μου λέει πως θα μου δίνει 7.000. Να τον πιστέψω;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσύ θα τα έτρωγες όλα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Εσύ θα τα έτρωγες όλα;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Ε ναι - ειναι αθρώποι ομως -το μονο που σκεπτονται ειναι τα προβληματα που θα εχουν σαν εκατομμυριουχοιPapa John έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 00:30Με 11 μύρια στην τσέπη θα τους απομόνωνα εγώΟρέστης 35 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 23:41Θα σε αποκαλουσαν τεμπελη, ανεπαγγελτο, θα σε σχολιαζαν πισω απ την πλατη σου, θα σε υποπτευονταν για κλεφτρονι/παρανομο, θα σε απομονωναν.Papa John έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 23:39
Ότι είμαι κατά της εργασίας (που δεν είναι ψέμμα).
Η δουλειά είναι δουλεία.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
How come? Αν κατά την αποκομιδή σκουπιδιών πάθουν ατύχημα οι εργάτες, τα σκουπίδια μετά θα μαζευτούν από μόνα τους; Τα έπιπλα του επιπλοποιού υπήρχαν πριν απ' αυτόν; Θα συνεχίσουν να φτιάχνονται από μόνα τους αφού πεθάνει;Spiros252 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 23:18Υπερβολικός ο ισχυρισμός σου. Με αυτή τη λογική η πλειοψηφία των εργαζομένων δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα.hellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 23:12Όχι. Για να προσφέρεις κάτι στην κοινωνία, έστω και το ελάχιστο, θα πρέπει να είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει χωρίς την ύπαρξή σου.Spiros252 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 23:05 Αυτοί που έχουν ομόλογα προσφέρουν στην κοινωνία; Δεν πάει έτσι στο καπιταλιστικό σύστημα.
Γιατί το κεφάλαιο και υπήρχε από πριν και θα συνεχίσει να υπάρχει μετά.
Δεν τον διαψεύδει. Τα λεφτά του τα επένδυσε στην αγορά. Δεν χάθηκαν. Αυτά τα χρήματα κυκλοφορούν ακόμη στην αγορά και θα κυκλοφορούσαν έτσι κι αλλιώς.Spiros252 έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 23:18Το θέμα του νήματος διαψεύδει τον ισχυρισμό σουhellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 23:12 Αυτό ισχύει ακόμη και στο καθαρά οικονομικό κομμάτι. Δηλαδή αν δω την ύπαρξη κεφαλαίου ως προσφορά στο σύνολο, δεν αλλάζει σε τίποτα η ύπαρξη ενός συγκεκριμένου ανθρώπου το αποτέλεσμα, γιατί το κεφάλαιο υπάρχει ανεξάρτητα απ' αυτόν, υπήρχε πριν απ' αυτόν και θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά απ' αυτόν.καθώς ο τύπος δεν μπόρεσε ούτε να διατηρήσει ούτε να διαχειριστεί παραγωγικά το κεφάλαιό του. Δεν ήταν καλός καπιταλιστής!
Μπορείς να πεις ότι είναι κι αυτό ένα κάποιο ταλέντο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
the comet the course the tail έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:38 εγώ θα "έφτιαχνα" κάποιους ανθρώπους που έχω υπόψη μου και μετά θα άραζα. ούτε αμάξια, ούτε βίλες, ούτε πόρνες θέλω.![]()
ίσως άνοιγα ένα κλαμπ καπνιστών - μουσική σκηνή.![]()
Άντε βρε μαλάκα
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Μα δεν είναι ότι μ' αρέσει συγκεκριμένα να κάνω τον μπακάλη. Μ' αρέσει το μαγαζί που φτιάξαμε (δεν είμαι μόνος μου), μ' αρέσει ο χαβαλές που κάνουμε μεταξύ μας και με τους πελάτες, μ' αρέσει να το βλέπω να μεγαλώνει, να βελτιώνεται, να αλλάζει, να γίνονται νέα πράγματα.Pedro έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 23:55 Ρε χελη. Αμα εχεις τοσα λεφτα μπορεις να ανοιξεις ενα φιλανθρωπικο ψιλικατζιδικο και να ταϊζεις κοσμο που δεν εχει ..γιατι σωνει και καλα να κατσεις στην σαλονικα με τοσα καυσαερια (+ βαβουρα). Αλλωστε και στο εναλλακτικο ψιλικατζιδικο θα εχεις την ευκαιρια σου να κοινωνικοποιεισαι. Εκτος κι αν θες τα χαμογελα της σβετλανας
Για έναν μεγάλο αριθμό λόγων δεν θα μ' άρεσε να το κάνω γενικά και αλλού και δεν θα μ' άρεσε να το κάνω φιλανθρωπικά. Με την καμμία, όμως.
Γιατί είναι βαρετό. Πόσο καιρό νομίζεις ότι θα αντέξεις να γυρνοβολάς χωρίς να βαρεθείς;Pedro έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 23:55Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην θελει κανεις να γυρισει ολο τον κοσμο κανοντας σχεδον σε καθημερινη βαση καινουρια και δημιουργηκα πραγματα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Μην είσαι τόσο επικριτικός. Μπορεί απλώς να μην είναι 16 χρονών.Χαοτικός έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 00:42the comet the course the tail έγραψε: 19 Νοέμ 2019, 08:38 εγώ θα "έφτιαχνα" κάποιους ανθρώπους που έχω υπόψη μου και μετά θα άραζα. ούτε αμάξια, ούτε βίλες, ούτε πόρνες θέλω.![]()
ίσως άνοιγα ένα κλαμπ καπνιστών - μουσική σκηνή.![]()
Άντε βρε μαλάκα![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ θέλω να πιάσω το αμέσως επόμενο τα 5 μόνο... και πολλά θα είναι αν το πρώτο θα είναι 7 μύρια. Ίσα να μπαλώσω κάτι τρύπες που θέλω.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 23:29 Να ρωτήσω για να ξέρω όταν θα μου τύχουν τα 7 μύρια του τζόκερ. Πού επενδύεις τα λεφτά για να σου αποφέρουν ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα εφ' όρου ζωής;;
the end
Με 7 μυρια κάτι μαύρες τρύπες μπαλώνεις μαναμ’!Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 00:56Εγώ θέλω να πιάσω το αμέσως επόμενο τα 5 μόνο... και πολλά θα είναι αν το πρώτο θα είναι 7 μύρια. Ίσα να μπαλώσω κάτι τρύπες που θέλω.Gherschaagk έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 23:29 Να ρωτήσω για να ξέρω όταν θα μου τύχουν τα 7 μύρια του τζόκερ. Πού επενδύεις τα λεφτά για να σου αποφέρουν ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα εφ' όρου ζωής;;
~~¥~~
-
Spiros252
- Διαχειριστής
5αρι θέλει Lyna.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
Spiros252
- Διαχειριστής
Λογικά το σκέφτεσαι και το θεωρείς δεδομένο.Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 00:56
Εγώ θέλω να πιάσω το αμέσως επόμενο τα 5 μόνο... και πολλά θα είναι αν το πρώτο θα είναι 7 μύρια.
Αλλά δεν πριμοδοτούν καθόλου το 5άρι!
Μεγάλη χαζομάρα του ΟΠΑΠ, το χω ξαναγράψει.
Ειδικά αν έχει παίξει ο μεγάλος τυχερός όλα τα τζόκερ γ@..τα. Κανά 10 χίλιαρο θα πάρεις.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Είκοσι χιλιάρικα θέλω και είμαι καλυμμένος. Σήμερα χωρίς να έχουμε πρώτο νικητή οι δεύτεροι πήραν από 32 χιλιάρικα... Δεν θέλω τίποτε άλλο.Spiros252 έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 07:03Λογικά το σκέφτεσαι και το θεωρείς δεδομένο.Πάνας έγραψε: 22 Νοέμ 2019, 00:56
Εγώ θέλω να πιάσω το αμέσως επόμενο τα 5 μόνο... και πολλά θα είναι αν το πρώτο θα είναι 7 μύρια.
Αλλά δεν πριμοδοτούν καθόλου το 5άρι!
Μεγάλη χαζομάρα του ΟΠΑΠ, το χω ξαναγράψει.
Ειδικά αν έχει παίξει ο μεγάλος τυχερός όλα τα τζόκερ γ@..τα. Κανά 10 χίλιαρο θα πάρεις.
the end
Ειδα οτι εδωσε 1εκατ στην πρωην γυναικα του.
Αυτο σημαινει ειτε οτι η πρωην του ηταν πολυ καλη κοπελα, ειτε οτι ειχε κανει και παιδι/α μαζι της.
Ενδεχομενως να ηταν και ΜΟΥΝΑΡΑ.
Αυτο σημαινει ειτε οτι η πρωην του ηταν πολυ καλη κοπελα, ειτε οτι ειχε κανει και παιδι/α μαζι της.
Ενδεχομενως να ηταν και ΜΟΥΝΑΡΑ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
θεωρητικα, σωστο. πρακτικα, σχεδον αδυνατο.Otto Weininger έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:07Με 200 εκ ;Ερμής έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 21:58Να μπράβο κάτι τέτοιο.
Ενδιαφέρον ένα νημα που θα ρωτούσε ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα κάναμε αν
Τίποτα ιδιαιτερο εγώ. Μια δύο επιχειρηματικές κινήσεις και επενδύσεις καθαρά για την καύλα, καβατζωμα μετά από λίγο σε 4-5 κοντινά άτομα και τέλος.
Στην Ελλάδα θα συνέχιζα να κάνω ο,τι έκανα και πριν, χωρίς να καταλάβει κανείς διαφορά. Εκτός Ελλάδος θα έκανα ότι μου κατέβαινε.
Δουλειά οποτε περίσσευε χρόνος και όπως είπα καθαρά για την καύλα. Θα ασχολιομουν μόνο με ότι μου άρεσε και στο μέλλον μόνο με τα παιδιά.
Η μόνη διαφορά με τόσα λεφτά είναι ότι θα έκανα πολλά παιδιά. Μεγάλη οικογένεια.
οταν ξαφνικα θα σου τρεχουν απο τα μπατζακια, δε θα μπορεσεις να συγκρατηθεις και να μην κανεις αρκετες υπερβολες. καθε τι που θα βλεπεις και θα το ζηλευεις, απλα θα το αγοραζεις. απο απλοικα πραγματακια οπως ρουχα, μεχρι αυτοκινητα και γιωτ.
για μενα η σωστη κινηση θα ηταν να αλλαξω εντελως ζωη. αλλη πολη η και χωρα, οπου θα ξεκινουσα νεα ζωη, με τα νεα οικονομικα δεδομενα. την αμεση οικογενεια θα την επαιρνα μαζι, φιλους κλπ θα εβλεπα σε συχνες επισκεψεις στον τοπο μου.
και ναι, πολλα παιδια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μη το λες οτι θα κάνεις τόσες υπερβολές. Εκτός και αν εισαι πολύ στερημένος.
Για παράδειγμα γιωτ/σκάφος/θαλαμηγο κλπ δε θα έπαιρνα ακόμη και αν μου έπεφταν τα 200. Δεν είχα ποτέ τέτοιο κόλλημα. Αν μου κάβλωνε τέτοια φάση απλά θα νοίκιαζα για λίγες μέρες.
Μόνο ρολόγια και αυτοκίνητα. Ίσως και ένα σπίτι σε πολυτελές μέρος του κόσμου. Μάνι μάνι ένα δεκάρικο δλδ. Το 5% των χρημάτων.
Για παράδειγμα γιωτ/σκάφος/θαλαμηγο κλπ δε θα έπαιρνα ακόμη και αν μου έπεφταν τα 200. Δεν είχα ποτέ τέτοιο κόλλημα. Αν μου κάβλωνε τέτοια φάση απλά θα νοίκιαζα για λίγες μέρες.
Μόνο ρολόγια και αυτοκίνητα. Ίσως και ένα σπίτι σε πολυτελές μέρος του κόσμου. Μάνι μάνι ένα δεκάρικο δλδ. Το 5% των χρημάτων.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
εχω φιλο που καθαριζει πανω απο 10κ το μηνα απο νοικια. πηγε καποτε να δουλεψει σε μια τραπεζα, (το ακινητο ηταν δικο τουhellegennes έγραψε: 21 Νοέμ 2019, 22:58 Με ό,τι κι αν ασχολείται ο Ζάκερμπεργκ, πάντως, δεν έχει σταματήσει να δουλεύει επειδή είναι πλούσιος.
Γενικά, δεν έχω καλή άποψη για όσους δεν δουλεύουν επειδή έχουν λεφτά. Καταλήγουν το πιο άχρηστο κομμάτι της κοινωνίας. Πέρα από το κακό παράδειγμα του νήματος, έχω στο μυαλό μου τους ιδιοκτήτες ακινήτων, που δεν έμαθαν να κάνουν τίποτα στην ζωή τους και έχουν τρομερές απαιτήσεις από το κράτος, την κοινωνία και τους γύρω τους και γενικά είναι φύρα στην κοινωνία σαν άτομα γιατί δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα.
Δεν τους ζηλεύω καθόλου, γιατί είναι μίζερα άτομα που δεν χαίρονται τίποτα στην ζωή τους.
οποτε εχει κοντα 30 χρονια αεργος. καμμια μιζερια. μια χαρα χαιρεται την οικογενεια του, την υγεια του, καθως και την σπιταρονα-σκαφαρα-πισινα-αυτοκινηταρα του.
To be old and wise, you must first be young and stupid.